Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hoşgeldin.
Benim oğlum da 2008 Eylül doğumlu:13:
Ben de 83'lüyüm:)

haberiniz yok ama, ben sizi evvelden beri birbirinize benzetiyorum
hem çocuklarınızdan hem konuşma tarzınız, cümle yapınızdan.. düşünceleriniz bile çok benziyor yaaa, yoksa siz kardeş misiniz?

seçim büromuza ulaşan son bilgileri veriyorum.:102:

pembiş 25
rakibi 43

Son düzenleme:

Ben de oyumu kullandım canım.İleri sayfaları okuyacaktım ama beni çağırıyorlar.

İki kere valizini ben hazırladım. İlkinde iç çamaşırlarını "unuttum" ikincisinde ise pijamaları ile ev kıyafetlerini :) sonuç artık kendi hazırlıyo
Çok iyi taktikmiş bu ama bizimki iş seyahatine uzağa gidiyor birşeyleri unutursam zor durumda kalır gariban, alıştırdık bi kere ne yazık ki ilk zamanlar pek zor ölmüyordu da şimdi biryere gidilecekse 4 kişinin önce ne giyeceğini düşün , sonra hazırla , ardından yerleştir beynini yoruyor insanın..

Hoşbulduk
Ne çok ortak yönümüz varmış

Havuzlardan abimin kulağına mantar bulaştığından beri korkuyorum,
Birisinin mantarlı ayağının terliğinden bulaşmış düşünsene

Ayşeciğe maşa'Allah
Erkekler onun için rahat zaten bizler öyle şeyleri pek önemsemiyoruz mesela ;onlar eve gelince süslü bi hanım ister , ama kendileri gelir Gelmez pijamaya sarılır, e hani dışarı giderken traşlı takım elbiseliydin?? Ben de evde de seni öyle görmek istiyorum o zaman

Evet en çok görmek istediğim yer Trabzon, kısmet ne zamana olacak bakalım... aslında bu h. Sonu Giresun'da arkadaşımın nişanı olacak ; bir gideyim diyorum , bir iki çocukla nasıl olur diyorum , karmaşığım vesselam:26:
Bu arada önceki msajda Kerim yazmışım miniğine, kerem olduğunu biliyorum aslında ,bizimki de Selim de , ona uydurmuşum galiba yazarken Kerim Selim

Busmai ne vedalaşması kız? Şöyle bi öpüp kaçtım son yarım saatimiz kaldı inşallah, yoldayız, arya da uyandı
Hayırlı tatiller..

Aynı şekilde babası çocukları ananesine bırakalım dese sinir oluyorum, benden ayrı bir gece geçirecek olmaları fikri tuhaf geliyor, bizim ablamız hastaneye bile geldi kardeşi doğarken..

Erkekler herşeyi iyi bilir, yolu bulamasa ona bile laf söyletmez kimseye sormaz, ben bulurum şimdi derler
Gayet mantıklı

hem çocuklarınızdan hem konuşma tarzınız, cümle yapınızdan.. düşünceleriniz bile çok benziyor yaaa, yoksa siz kardeş misiniz?
Evet ne çok benzer yanımız varmış, aynı yıl doğmuşuz ikiz kardes olabiliriz belki

seçim büromuza ulaşan son bilgileri veriyorum.:102:

pembiş 25
rakibi 43
Çok güldüm

Son düzenleme:
Eşlere kıyamayıp içine atma durumu, yine:))
Sen el atsan belki yakardın:)))
Hangi gölbaşı o?
Oğluşun iyi eğlenmiş, önemli olan da bu bence:)
Kız babalarının halleri
Ya bir de ben de takdir ettim, baklava su böreği vs ama hakikaten el kadar bebeyle böyle sofra kurup, böyle mamalar hazırladığı için oyum tabiki de pembişe ki efeciğimizin annesine yaşattığı uykusuz geceleri de unutmayalım

Eşin bir alem:))
Bolu'ya kadar gidip tadabiliriz deseydin

İlahi nfk:)))
Yok, kardeş değiliz ama ortak noktalarımız var :)

Bir ortak yön daha buldum: çoklu alıntı denizi pembiş kulakların çınlasın
Çanta hazırlamayı ben de sevmiyorum. Eşim bazen kendi hazırlar, bazen bana paslar. Değişken yani. Ben, en azından hangi giysileri alacaksa onları dolaptan seçmesini söylüyorum. Sadece yerleştirmesi kalıyor, başarabilirsek ..

Hangi ayda doğdun:)

Bir ilk bahar günü; 15 Nisan 1983 cuma sen ??

nerde canim ya bizim kayinvalde oyle yemek falan yapmaz eskiden bi rahatsizlik geçirmiş pek is yapmaz anlayacagin hele gelin evinde hic buna sukur eskiden daha beterdi

anam oku oku bitmiyor be
çeneler düşmüş yine:)
Ailenin yanına kaç olmaz mı???
dunden berı annemin yanındayım daha iyiyim ama sanki sorunları ötelemiş gibiyim de

oylama tamamdır,2. sıradasın bu arada ha gayret
eskiden yanı benım cocuklugum zamanında çocukların agzına yanan sıgara verıp foto çekme modası vardı,yav biz garip bir milletiz dogrusu

ben de suyu kaynatmıyorum canım,kendı içtiğimiz sudan da verıyorum,sırmanın pepelı çocuklar ıcın olan suyundan da verıyorum,hatta kayınpederım çok guzel bı su bulmuş dağdan akıyor ormandan,doldurup getırıyor,onu bıle kaynatmadan verıyorum.

herkes bir şey söyler çelik gibi sinir lazıım yaşamak için boşver takılma
Akşamın nfksı oldum. Bi de bikaç şarkı paylaşsam tamamdır hahaaah
nöbetçi nfk:)

Ciiddi anlamda cok cirkin melek onlar daha

Hastane olayinq gelince cok dogru cnm
Rabbim kimselerw vermesin heleki dermansiz alerji bolumunun dibinde cocuk onkoloji vardi cok zor cok
rabbim evlatlarımızla bizi terbiye etmesin

eşimle aram iyi de eşimin aılesıyle aram ıyı değil
ohh karaokelere gidilmiş gecelere akılmış,eğlencenin dibine vurulmuş,yakışır arkadaşım tadını cıkar:)

Günaydın , kayinvalideler var bizdede bayrama diye geldiler haftasonuna kadar burdalar yardım etmedigi gibi bide bugün misafir çağırmış bize 3 cocukla halimi görmüyor sanki vicdansiz bu kaynanalarin hepsi
al bi kv zede daha,bunların mayası aynı işte

kızım senin kendine güvenin,mizahi güldüren yönün ve sevecenliğin yeter be ne takıyosun kafana,kocalar sorsan kıvanç tatlıtuğ zaten,baklava göbek,o neden karsılarında adrıana lima istiyolar hasbamlar
:) dön dötünü yat,ne sporu boşver:)
gelsin incirli tatlılar oh oh

deniz daha sağlıklı,benım cimcime denizi sevmedıydı o nedenle havuza sokmuştum,hatta akşama doğru havuzun rengi bayagı bi değişmişti:)
bulanıklaşmıştı:)
içine işeyen çoktur yanı,korkutmak gıbı olmasında,klor naapsın anacım:)

kıs ayşe yerim senin başörtünü:)

küçük odayı toplamaya giriştim ama içinden çıkamadım.
bi dolapta ayşeciğin eşyaları var. küçülenleri kaldırmışım. yeni aldıklarımdan var, 2-3 yaş için olanlar..
fazla battaniyeleri ıvır zıvırı..

başka bi gün birkaç saat ayıyıp onları düzenlemem gerek. verilecekleri vermeliyim.
kullanılacakları doğru düzgün paketlemeliyim.. meliyim malıyım

kocam ve kendı valızını hazırlamak mı,ben vermesem donunu bulup giyemez be kocam:)
bi yere mi gitcez,sabah kalkarım kahvaltıyı hazırlarım,kahvaltı yaparız ceylını doyururum,ceylının cantasını hazırlarım,ceylini hazırlarım,sofrayı toplarım bulaşıkları makınaya yerleştirir,kendımı hazırlarım,kocama pantolonunu gömlegını verırım,biz hazırız derim,bir de 10 dk onu beklerım,kendını hazırlayıp ortaya cıkamaz

mıktarlık oylarında da oyum nfk ya
:)

ay pek bi güldüm,kırlamışındır oğlanı artık,daha dur ne gunler gorecez:)

he ben de kocamın yanında foruma gırmıyorum bı rahat vermıyor,guya maç ızlıyor ama gözu bende,diyalog aynen şu
kadınlar kulübü mü orası
-hııı
ne diyolar
-işte şu yürümüş,bu düşmüş,şu hastalanmış
çok meraklı yaww:)

benim eşim o konuda talepkar.
ama zaten ben isteyerek süsleniyorum. o geleceği zaman hazırlanıyorum..
bi de sen de bana 'ben senin için hazırlanıyorum, sen de şöyle ol, böyle giyin' diye talepte bulunabilirsin diyor.

Bir ortak yön daha buldum: çoklu alıntı denizi pembiş kulakların çınlasın
he ya, o da gözümden kaçmadı
altıntıda uzay olanlar: neyneyse, nfk, pembiş bi de pamuk helva mı?

Bir kış günü :) günü mesaj atarım:))
ben de soğuk bir kış günü

benzetme de süpper yaaa, ahahahah

hiçbirşey yemese ömrünü tatlılarda idame ettirebilecek kocam, bu sabah kahvaltıda
bundan sonra tatlıyı tamamen kesiyorum, sadece dondurma ve meyve.
sen bu ara tatlılara sardın, güzel yapıyorsun. ama artık tatlı yapma dediii

nfk
karıkaturune yorum yapacaktım,alıntı yaapmısım ama yorum yapmamaısım,ben topikte yazmayı ne zaman öğrenecem ya

karkaturdekı adam aynı kocam,bi erkek bile kucagına alsa sevmek ıcın adam rahatsız oluyor
bi de küçük oda yorumum var,bende de bi küçük o da var öyle,hattta benım evde her yer küçük oda her yer direniş:)

bir kadın arıyorum buarada arkadaşlar,ben temizliğe falan yetışemıyorum artık,ince temizlik sıfır ,pendikte oturuyorum varsa tavsiye edeceğiniz şöyle güvenılır temiz bir kadın 15 gunde bir almak ıstıyorum

-ne diyorlar?
-işte şu yürümüş, bu düşmüş, şu hastalanmış '

koptum yaaaaa

klasık muhabbetler canım
bizde de gecer arada sırada
ben de o zaman kocama dıyorum kı,benım kı 1 yasına geldı senın dogum ne zaman şekerim
:)

-ne diyorlar?
-işte şu yürümüş, bu düşmüş, şu hastalanmış '

koptum yaaaaa

he valla ya bizim oralarda böyle kocalara şeyli kaynanam derler ,yanı çok ayıp dıyemıyorum,ta...aklı kaynanam derler,benımkı aynen ondan,her seye karısır evde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…