- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.858
- 498
Arkama bile bakmadım valla
çocuklu tatil, sanırım 'çocuğun tatili' demekÇoooooookkk yoruldum yaaaarya hanımın peşinde, kumda onun peşinde, denizde onun peşinde... Daha tek girmedim denize. Bişi de anlamadım. Dinlenmeye mi geldik daha da yorulmaya mı belli değil kumlar canımdan bezdirdi, nasıl olcaok böyle bilemedim:44:
eyvallah bacım, pirimsiiiiinBiz uzun yola aşinayız, eşimin ailesi de 1200 km uzaktalar, en son kurban bayramında araba ile gitmiştik Selim 5 aylıktı galiba..
Çok hoşsun ya hu
yok yoook, ütüleri yapan bulunur. sen mama yapBen tüm ütüleri yapardım valla :)
Alıntıda uzay oldum kızımmmmm :))
Efe zaten pek bişi yemeyi sevmezdi biliyosunuz, burda iyice coştu!! Etrafa bakıp laf atmaktan bişi yiyemiyo..
ilahi efeAynı durumdayız canikom!! Kaç saattir onu uyutmaya çalışıyorum. Yine ayakta uyumak istemedi ve şuan bizimle aynı yatakta sırtına pıtpıt yapıp nînni söyleyerek uyudu. Kim kime eğitim veriyo sizce????
ne ilginç bi his di mi?Aryammmm bi de adet olup denize veya havuza giremediğini düşün benim gibi iyice fenalık geliyo valla. Bi de baya sıcak burası. Biz sanırım 2 yıl önce temmuzda gelmiştik ve şansımıza hava bu kadar kudurmamıştı... Yine de yalnız geldiğin bir yere şimdi oğluşla gelmenin keyfi paha biçilemez :))) onu versiği için Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun :)
Bence de götürmemen isabet olur.
Bende yöntem çoooook
Teşekkür ederim azizim :)
Aklıma ramazanda yaşadığınız "çok yedim"-"farkındayım" olayı geldi :) süper ikili sizi
Sanırsın bin tane smiley kullanıcaz!! Benim racona uymadı full site
Bak işte benim öyle bi sorunum yok. Çünkü göğüslerim zaten kilo alıp vermekten sönüktü hahaha
Havuza az sokup denizde takılıcaz inşallah. Zaten 11-16 arası içerde tıkılıyız..
Teşekkür ederim canımcım :)
Tatil cidden tatil gibi olmuyo pek :/
Ayakta Sallama Sanatı diye isim koyalım oldu olacak dimi :)??
Sağol canikommmm. Valla bi saatlik yolda bile mızıta mızıta bi hal oldu. Çubuk da kesmiyo bunu artık yaaaaaa :/
Piknik macerasıııııııııı. Ben kendimizi düşünemiyorum!! :)
İkinize de <3 <3 :)
Seni dinledim canikom. Yüzünü yıkadın bolca. Çimlere oturunca da yemeye kalktı :) denizde ise babası gözetiminde kum yedi!! Kumlu denizden nefret ediyom ben yaaaaaaa :/
Hahaha içinden konuşman mikemmellllll :)
Waowwwww i love you canım :)
Canım çok teşekkür ederim <3
Adam haklııııı :)
Kesinlikle haklı!! :) sonuçta güzel görünen bir sürü tatsız şey yemişliğimiz vardır
Sağol canımcım :)
Öncelikle Alıntıda Uzay grubumuza hoş geldin şekerim :)
2. çocuk olursa Efenin valizini hazırlamayı da babasına postalamalıyım ozaman!! :) abarttım mı be
Mantar olayı korkunç yaaaaaaaaa?!!!
Teşekkürler cicim :)
Seni de alıntı grubumuza alabiliriz canikom :)
Sorun ötelemiyosun; anı yaşıyosun :) tadını çıkar boşver ne de olsa döndüğünde soruncuklar orda olacaklar ama sen daha dinlenmiş bir modda olacaksın
Şimdiden sonra nasıl kasıcam kız? Artık oylamada ne çıkarsa bahtımza
Havuzda çiş yapanların etrafını boyayan o zamazingolardan yok mu?? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi :)??
Ne yani donsuz mu gezecek???:) şaka bi yana nasıl bi insan ne giyeceğini bilemez ya??? Bi gün mor gömlek kırmızı pantolon giydir de bi daha senden istemesin :)
Kocana burayı sorunca verdiğin cevaba koptummmmmmmm. Ama doğru yani :)))
kazene sorim bakim, kadınlar kulubunde mıhtarlık seçimleri var mı?
en komik üye dalında başaramadık, bunu beceririz galiba:86::90:
ben gelim
şaka bi yana, yakın otursaydık, mesela aynı binada.
biri çocukları yedirir, birisi oynatır, birisi uyuturdu.
kimi camı silerdi, kimi halıyı, biri süpürürdü biri silerdi.
evin işi imece usulu hallolurdu.
sonra pembiş bize mama hazırlardı, yer içer muhabbet ederdik kıııız!:106:
öyle valla, ama sonrası dediğin gibi süpper bi rahatlık ve huzur
amaaan, hepimizin böyle bi zamanı var. bunlar geçici biliyorum.
yıllar sonra çoluk çocuk sıkıntı stres artınca zamanla insan kendine zaman ayıramazken eşine nasıl ayıracak?,,
eşim de bu zamanların kıymetini bilsin
istanbuldan giresuna mıııı? iki çocukla...
pirimsin
biz de niyetliydik, trabzona rizeye gitmeye.. olmadı. bir dahaki sene inş..
giresun trabzonun komşusu yaaaa, oraya da gidersiniz..:106:
bi yerden sonra matematiğim yetmedi, sayamadım.:111:
sanırım bu bir alıntı rekoruuuuu!!!!
doğrudur, herkes kendi tanıdığına oy verir..
biz hemşehrici milletiz :76:
evet canım malesef şu önümüzdeki bir kaç yıl bize tatil haram,kocalar için tatile gidiyoruz,aynı sorunlar bende de olmuştu.Çoooooookkk yoruldum yaaaarya hanımın peşinde, kumda onun peşinde, denizde onun peşinde... Daha tek girmedim denize. Bişi de anlamadım. Dinlenmeye mi geldik daha da yorulmaya mı belli değil kumlar canımdan bezdirdi, nasıl olcaok böyle bilemedim:44:
canlar, biz yarın neneye gidiyoruz..
belki bacımla bi salı pazarı yaparız
şeker portakalım, tatildesin ama senin yerine de tezgah karıştırıcam ve destiny senin için de
ben yokken, seçim çalışmalarına devam, propagandaya devam
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile..
Allahım esarbini yerim seninhava iyice bunaltmadan ayşecikle şöyle bi gezdik.
küçük hanımın yeni favorisi, arabasına tırmanmak
Eki Görüntüle 776643 Eki Görüntüle 776644
Eki Görüntüle 776645 Eki Görüntüle 776646
mayıs başı bıraktım sporu. ve bıraktığım andan şuan 1 kg daha eksiğim.
buna rağmen hareket etmediğim için göbek, kol ve bacak etrafında biraz salma oldu..
yani önceden kaslar kendini toparlamıştı. şimdi biraz saldı. ama göz tırmalayan çirkin bi görüntü yok.
bizimki, evlenirkenki halime dönmemi istiyor sanırım. ama o mümkün değilkiii
valla kendi göbeği aldı başını gidiyor.
aylardır kendinden şikayet ediyor. kaç kez söyledim, daha bu sabah spora yazılıcam dedi.
ben ona bu kadar bıdı bıdı etseydim de anlasaydı ne hissettiğimi..
ben de isterim spora gitmek.
gerçekten insanın bedeninden ziyade ruhuna iyi geliyor. zinde hissediyorsun.
ama çocuk olunca, eşime bile minnet etmek zoruma gidiyor. sonuçta haftanın en az 3-4 günü devam etmek gerek.
geldi, gelmedi, gecikti. yok çocuğu tuttu, tutamadı, ağladı.. ben stres oluyorum..
aslında önceki gittiğim merkezde, iki hanım çocuklarıyla geliyordu. bana da söylediler getirebilirsin diye.
ama ayşecik daha küçük, yeni başladı yürümeye. oralar temiz değil. onlarca insan girip çıkıyor.
düşüp kalkacak, malzemelerle oynayacak,
sonra herkes gelip çocuğu mıncıklayacak.. cak cakk..
senin bu yöntemlere hastayım kız
benim eşim de valizini kendi hazırlıyor..
aynennn!!! Kumlu deniz mi bi daha töbeeee!!!! Bizimki bide gidip başka insanlara sarıyor, olmadı paytak paytak koşuyor denize doğru( karetta karetta misaliHerkes kankasına
Teşekkür ederim canımmm :)
Ben tüm ütüleri yapardım valla :)
Kumlu denizi sevmediğime karar verdim :/ dediğin gibi ufaklıkları zaptetmek çok zor ki bizimki yürümüyor!! Ama hiç değilse yemek yapmıyorum diyerek avut kendini benim gibi
Efe zaten pek bişi yemeyi sevmezdi biliyosunuz, burda iyice coştu!! Etrafa bakıp laf atmaktan bişi yiyemiyo..
Bende denizde yordum bayaa, çok çok uyusun diye. Nerdeee? Hiç uyumadı gündüz. Ama akşam 8 de arabada sızdıAynı durumdayız canikom!! Kaç saattir onu uyutmaya çalışıyorum. Yine ayakta uyumak istemedi ve şuan bizimle aynı yatakta sırtına pıtpıt yapıp nînni söyleyerek uyudu. Kim kime eğitim veriyo sizce????
KıZ adet olmanın güzel yanı da var onu kullan. Sen adet olduğun için havuza ve denize giremeyeceksin. Eee efeyi babası sokacak:2:Aryammmm bi de adet olup denize veya havuza giremediğini düşün benim gibi iyice fenalık geliyo valla. Bi de baya sıcak burası. Biz sanırım 2 yıl önce temmuzda gelmiştik ve şansımıza hava bu kadar kudurmamıştı... Yine de yalnız geldiğin bir yere şimdi oğluşla gelmenin keyfi paha biçilemez :))) onu versiği için Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun :)
altın grubu ne kıs ben çakamadım durumu
bizim gittiğimiz yerde o boyalı zamazingolardan yoktu,zaten olsa kaç yazar,çocuk bu dinler mi,eğlenceyi bırakıp wc ye gider mi:)işeyiverir havuza:)
şekerim kreasyonu kocam belırlıyor sonra ben cıkarıyorum dolaptan paşazadeye
inşallah birinci olursun,oylama ne zaman bitecek
mıktarlığı kesin kazanıcan bence nfk:)
yakın otursaydık valla ne guzel olurdu be,valla çok özlemini çekiyorum şöyle güvenilir temiz komşu,yok anacım bende ya
düşünmesi bile ne güzel,pembişe yuklenmeyelım kıs yazık,biz de yapardık arada:)gerçi bir çay bile olsa yeterdi,maksat muhabbet olsun
evet canım malesef şu önümüzdeki bir kaç yıl bize tatil haram,kocalar için tatile gidiyoruz,aynı sorunlar bende de olmuştu.
çocuklu tatil, sanırım 'çocuğun tatili' demek
biz de hizmetli kadrosundan bi hava değişimi yapıyoz işte :86:
eyvallah bacım, pirimsiiiiin
ben de senin gibi olmak istiyoreeeee
hoşum ya, göbeciklerim boşa mı gitsin
yok yoook, ütüleri yapan bulunur. sen mama yap
kesinlikle uzay oldun, bence kendi rekorunu kırdın bacım
bizimki de otelde öyle olmuştu biliyor musun?
etraftaki insanlara çocuklara bakmaktan iki kaşık zor yedi..
sürekli ayağa kalkmaya çalıştı. aptal sandalyenin de kemeri falan yoktu..
eşim yedikten sonra ben yiyebildim o yüzden
ilahi efe
ne ilginç bi his di mi?
Yaşatana şükürler olsun..
şeker portakalım, tatildesin ama senin yerine de tezgah karıştırıcam ve destiny senin için de
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile..
altın grubu ne kıs ben çakamadım durumu
bizim gittiğimiz yerde o boyalı zamazingolardan yoktu,zaten olsa kaç yazar,çocuk bu dinler mi,eğlenceyi bırakıp wc ye gider mi:)işeyiverir havuza:)
şekerim kreasyonu kocam belırlıyor sonra ben cıkarıyorum dolaptan paşazadeye
inşallah birinci olursun,oylama ne zaman bitecek
mıktarlığı kesin kazanıcan bence nfk:)
yakın otursaydık valla ne guzel olurdu be,valla çok özlemini çekiyorum şöyle güvenilir temiz komşu,yok anacım bende ya
düşünmesi bile ne güzel,pembişe yuklenmeyelım kıs yazık,biz de yapardık arada:)gerçi bir çay bile olsa yeterdi,maksat muhabbet olsun
evet canım malesef şu önümüzdeki bir kaç yıl bize tatil haram,kocalar için tatile gidiyoruz,aynı sorunlar bende de olmuştu.
aynennn!!! Kumlu deniz mi bi daha töbeeee!!!! Bizimki bide gidip başka insanlara sarıyor, olmadı paytak paytak koşuyor denize doğru( karetta karetta misali)
Bende denizde yordum bayaa, çok çok uyusun diye. Nerdeee? Hiç uyumadı gündüz. Ama akşam 8 de arabada sızdısonrada gece sabaha kadar mızırdadı durdu. Yerini mi yadırgadıııı?,( çok ta terlemiş)ilk defa sırtı su içindeydi.falan filan...... Eziyett, eziyetttt!!
KıZ adet olmanın güzel yanı da var onu kullan. Sen adet olduğun için havuza ve denize giremeyeceksin. Eee efeyi babası sokacak:2:
Delilik, delilikkk, delilikkkkkk!!!!
Küçük odalar, büyük odalar, dolaplar ler lar.. Düzenleme işleri bitmiyor yawküçük odayı toplamaya giriştim ama içinden çıkamadım.
bi dolapta ayşeciğin eşyaları var. küçülenleri kaldırmışım. yeni aldıklarımdan var, 2-3 yaş için olanlar..
fazla battaniyeleri ıvır zıvırı..
başka bi gün birkaç saat ayıyıp onları düzenlemem gerek. verilecekleri vermeliyim.
kullanılacakları doğru düzgün paketlemeliyim.. meliyim malıyım
Kendini hazırlayıp ortaya çıkamaz kısmına koptumkocam ve kendı valızını hazırlamak mı,ben vermesem donunu bulup giyemez be kocam:)
bi yere mi gitcez,sabah kalkarım kahvaltıyı hazırlarım,kahvaltı yaparız ceylını doyururum,ceylının cantasını hazırlarım,ceylini hazırlarım,sofrayı toplarım bulaşıkları makınaya yerleştirir,kendımı hazırlarım,kocama pantolonunu gömlegını verırım,biz hazırız derim,bir de 10 dk onu beklerım,kendını hazırlayıp ortaya cıkamaz
he ben de kocamın yanında foruma gırmıyorum bı rahat vermıyor,guya maç ızlıyor ama gözu bende,diyalog aynen şu
kadınlar kulübü mü orası
-hııı
ne diyolar
-işte şu yürümüş,bu düşmüş,şu hastalanmış
çok meraklı yaww:)
he ya, o da gözümden kaçmadı
altıntıda uzay olanlar: neyneyse, nfk, pembiş bi de pamuk helva mı?
ben de soğuk bir kış günü
benzetme de süpper yaaa, ahahahah
hiçbirşey yemese ömrünü tatlılarda idame ettirebilecek kocam, bu sabah kahvaltıda
bundan sonra tatlıyı tamamen kesiyorum, sadece dondurma ve meyve.
sen bu ara tatlılara sardın, güzel yapıyorsun. ama artık tatlı yapma dediii
O kadını ben de arıyorum, bulursan bir klonunu Ankara'ya yaptıralım. "Temiz" bir temizlikçi bulmak o kadar zor ki:/nfk
karıkaturune yorum yapacaktım,alıntı yaapmısım ama yorum yapmamaısım,ben topikte yazmayı ne zaman öğrenecem ya
karkaturdekı adam aynı kocam,bi erkek bile kucagına alsa sevmek ıcın adam rahatsız oluyor
bi de küçük oda yorumum var,bende de bi küçük o da var öyle,hattta benım evde her yer küçük oda her yer direniş:)
bir kadın arıyorum buarada arkadaşlar,ben temizliğe falan yetışemıyorum artık,ince temizlik sıfır ,pendikte oturuyorum varsa tavsiye edeceğiniz şöyle güvenılır temiz bir kadın 15 gunde bir almak ıstıyorum
Canım, sende baklava yapacak potansiyel de var ama küçük bebeyle zaten en fazla bu kadar olur.Canlarımmmmmm. Oylarınız için teşekkür ederimmmmm. Bi tek o baklava yapan birinci olursa üzülmemilk olunca bişileri bilmeden yapıyosun işte.
Otele geldik ayrıntıları yazcam sonra. Öptümmmm.
ay, kazı kız okudum başta.
Allahım kızın bezi yok muydu, nasıl yaptı diyorum
Geze geze gidersiniz. Biz de epey yolculuk yaptık, 2 çocukla. Uyudular mı rahat oluyor. O zamana kadar yorucu ama yapılıyor.Evet yüksek ihtimal gidiyoruz , Kara yolu çok zor olur mu ki diye düşünmüştük ben de uçakla pek istemedim çünkü çocuklarla rahat gezebilmek için araba şart..eşimin arkadaşı yollar gayet güzel demiş kara yolu ile cuma sabahı erkenden çıkıp yollara düşüyoruz inşaallah çok heyecanlıyım
Babası gözetiminde kum yedi kısmında koptumBence de götürmemen isabet olur.
Havuza az sokup denizde takılıcaz inşallah. Zaten 11-16 arası içerde tıkılıyız..
Teşekkür ederim canımcım :)
Tatil cidden tatil gibi olmuyo pek :/
Ayakta Sallama Sanatı diye isim koyalım oldu olacak dimi :)??
Sağol canikommmm. Valla bi saatlik yolda bile mızıta mızıta bi hal oldu. Çubuk da kesmiyo bunu artık yaaaaaa :/
İkinize de <3 <3 :)
Seni dinledim canikom. Yüzünü yıkadın bolca. Çimlere oturunca da yemeye kalktı :) denizde ise babası gözetiminde kum yedi!! Kumlu denizden nefret ediyom ben yaaaaaaa :/
Kesinlikle haklı!! :) sonuçta güzel görünen bir sürü tatsız şey yemişliğimiz vardır
Seni de alıntı grubumuza alabiliriz canikom :)
Kocana burayı sorunca verdiğin cevaba koptummmmmmmm. Ama doğru yani :)))
Aynen. Popüler olan veya popüler olanları tanıyan. Biraz "mean girls"variRica ederizevet börek ve baklava açan kişi de bayağı emek sarfetmiş ama daha evvelki yarışmalardan gözlemlediğim kadarıyla, sitede popüler olanlar daha çok oy alıyor
Bekliyoruz
İlahi aryam:)) çok bunaldın ama haklısın.Arkama bile bakmadım valla
Aynenn... Böyle tatil mi olur yawwff
saol canımbu arada yoğunum bu ara sana da hoşgeldin diyemedim hoşgeldin:))
Darısı size artık cuma günü sizin tatil galiba.
Evet benimde dikkatimi çekti. Yabancıya gitmesin mantığı:)))
Kv yok kp yok, evdeki bilimum misafir yok. Boşver, tek derdin kum olsun. Çocuğun peşinde yoruluyorsun en azından.Çoooooookkk yoruldum yaaaarya hanımın peşinde, kumda onun peşinde, denizde onun peşinde... Daha tek girmedim denize. Bişi de anlamadım. Dinlenmeye mi geldik daha da yorulmaya mı belli değil kumlar canımdan bezdirdi, nasıl olcaok böyle bilemedim:44:
Sosyal efe:)Kumlu denizi sevmediğime karar verdim :/ dediğin gibi ufaklıkları zaptetmek çok zor ki bizimki yürümüyor!! Ama hiç değilse yemek yapmıyorum diyerek avut kendini benim gibi
KuzuuuAynı durumdayız canikom!! Kaç saattir onu uyutmaya çalışıyorum. Yine ayakta uyumak istemedi ve şuan bizimle aynı yatakta sırtına pıtpıt yapıp nînni söyleyerek uyudu. Kim kime eğitim veriyo sizce????
MaşallahAryammmm bi de adet olup denize veya havuza giremediğini düşün benim gibi iyice fenalık geliyo valla. Bi de baya sıcak burası. Biz sanırım 2 yıl önce temmuzda gelmiştik ve şansımıza hava bu kadar kudurmamıştı... Yine de yalnız geldiğin bir yere şimdi oğluşla gelmenin keyfi paha biçilemez :))) onu versiği için Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun :)
İyi eğlenceler canım. Bakalım salı pazarı ganimetleri ne olacak:)canlar, biz yarın neneye gidiyoruz..
Küçük odalar, büyük odalar, dolaplar ler lar.. Düzenleme işleri bitmiyor yaw
Kendini hazırlayıp ortaya çıkamaz kısmına koptum
Erkeklere de bir erkekler kulübü lazım sanırım. Toplanıp bizi mi çekiştirirler ne yaparlarsa artık:))
Ahah kocan tatlıyı kesti ha, inanmam
Hangi kış günüymüş o, mesaj plss?
O kadını ben de arıyorum, bulursan bir klonunu Ankara'ya yaptıralım. "Temiz" bir temizlikçi bulmak o kadar zor ki:/
Canım, sende baklava yapacak potansiyel de var ama küçük bebeyle zaten en fazla bu kadar olur.
Geze geze gidersiniz. Biz de epey yolculuk yaptık, 2 çocukla. Uyudular mı rahat oluyor. O zamana kadar yorucu ama yapılıyor.
İyi yolcuuklar size
Babası gözetiminde kum yedi kısmında koptum
Anlatım tarzına hayranım:)))
Aynen. Popüler olan veya popüler olanları tanıyan. Biraz "mean girls"vari
İlahi aryam:)) çok bunaldın ama haklısın.
Kv yok kp yok, evdeki bilimum misafir yok. Boşver, tek derdin kum olsun. Çocuğun peşinde yoruluyorsun en azından.
Sosyal efe:)
Yanına meyve falan al, yemek sonrası. Deniz'de eline verirsin.
Kuzuuu
Uyku koçu efe
Maşallah
Adetli olman kötü oldu, bahtsız bedevim benim
İyi eğlenceler canım. Bakalım salı pazarı ganimetleri ne olacak:)
Herkes kankasına
Teşekkür ederim canımmm :)
Ben tüm ütüleri yapardım valla :)
Kumlu denizi sevmediğime karar verdim :/ dediğin gibi ufaklıkları zaptetmek çok zor ki bizimki yürümüyor!! Ama hiç değilse yemek yapmıyorum diyerek avut kendini benim gibi
Estagfurullah canım, benim de kızım çok huysuzdu, sonbaharda babaannesi ananesi kuzuluk'ta oluyor, ki orası istanbul 1,5 saat falan, hatırlıyorum tam bizimkilerin yaşında oradan gelirken arabayı başımıza yıkmıştı, kaç kez mola vermiştik onu bile sayamamıştım..Önünde saygı ile eğiliyorummmmmmm :)
Aryammmm bi de adet olup denize veya havuza giremediğini düşün benim gibi iyice fenalık geliyo valla. Bi de baya sıcak burası. Biz sanırım 2 yıl önce temmuzda gelmiştik ve şansımıza hava bu kadar kudurmamıştı... Yine de yalnız geldiğin bir yere şimdi oğluşla gelmenin keyfi paha biçilemez :))) onu versiği için Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun :)
Estagfurullah canım, ikinci bebekte biraz daha rahat oluyorsun, inşaallah siz de seneye ayşecik daha büyüyünce gezersiniz istediğiniz yerleri..
çocuklu tatil, sanırım 'çocuğun tatili' demek
biz de hizmetli kadrosundan bi hava değişimi yapıyoz işte :86:
eyvallah bacım, pirimsiiiiin
ben de senin gibi olmak istiyoreeeee
hoşum ya, göbeciklerim boşa mı gitsin
yok yoook, ütüleri yapan bulunur. sen mama yap
kesinlikle uzay oldun, bence kendi rekorunu kırdın bacım
bizimki de otelde öyle olmuştu biliyor musun?
etraftaki insanlara çocuklara bakmaktan iki kaşık zor yedi..
sürekli ayağa kalkmaya çalıştı. aptal sandalyenin de kemeri falan yoktu..
eşim yedikten sonra ben yiyebildim o yüzden
ilahi efe
ne ilginç bi his di mi?
Yaşatana şükürler olsun..
Hizmetli kadrosu hahhahaha. Okadar doğru söyledin ki... Süpersin :)))
Millete bakıyo ve laf atıyo, ilgilenmezlerse dik dik bakıyo. Çok komiğiz valla. Dün yan masadaki turist adam elimden aldı çatalı ve o yedirdi!! :) tabi bi lokma yedirdi; keşke yemeği tamamlasaydı
Ben de nfk bu saatte napıyo kkda diyordum okurken :) canım benim iyi eğlenceler diliyorum.
Altın grubu değil canım benim alıntı grubu :) ben, nfk ve neyneyse çok alıntı yapıp öyle yorum yapıyoruz. E baktım sen de öyle yapmışsın; o yüzden bze katıl hayatını yaşa dediydim :)))
Demek bi de kreasyonu yapıp senin çıkRmanı istiyor!! Oy ben nere gidemmmmmm :)
Birinci olamam zannımca :/ ama dediğim gibi bi tek baklava börek açan bîrinci olursa üzülmem. Diğerlerinin çok bilindik tatlar olduğunu düşünüyorum. Tabi sonuçta herkesin emeği var...
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) bari
şu tatilde uyuyaydım iyiydi yaaaa :) birazdan hazırlanır kahvaltıya gideriz inşallah. Bu arada oğluş bizimle yatınca kocamın her yeri tutulmuş hahhaha
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeee :)
Herkese günaydınn!!!
Babası yattı güneşlendi ben kızın peşinde. Bi kum, bi deniz.... Sonrada diyor ki çok güneşte kalıyor. Durmuyorki dedim. Al sen idare et o zaman deyip kaçtım kk yaOğluş ve babası deniz sefasındalar. Ben de etrafa ve onlara bakmakla oyalanıyorum :) kocacım geçen sene çok ısrar etmişti daha 1-2 aylıkken tatile gelmeye. Kv ve kp de öyle.. Neyseki şarlayıp konuyu kapatmıştım. Dün de diyoki iyiki geçen sene gelmemişiz!! :) fakat etrafta daha minnak kuzular görüyorum ve gerçekten merak ediyorum nasıl geliyorlar buralara diye...?? Ha bi de bugün kahvaltıda bir sürü yemek yemeyen çocuk ve etrafta şebeklik yapan ebeveyn gördüm çok sevindim yaşnız değiliz diye :)))
Mean Girls cuk oturdu
EFE: itina ile anna-baba terbiye edilir
Sorma canımcım ya; pedli bi şekilde peşlerinde cevat kelle gibi koşturuyorum. Yetmiyo bi de eşim diyoki "sen denize girince daha rahat ederiz; doğru dürüst yüzemedim ben"!!! Adam alışamadı daha çocuklu aktivitelere
Mean Girls cuk oturdu
EFE: itina ile anna-baba terbiye edilir
Sorma canımcım ya; pedli bi şekilde peşlerinde cevat kelle gibi koşturuyorum. Yetmiyo bi de eşim diyoki "sen denize girince daha rahat ederiz; doğru dürüst yüzemedim ben"!!! Adam alışamadı daha çocuklu aktivitelere
Aynen, kankası çok olan demek çok oy demek,
Bir de şu üzücü geliyor bana, kız o kadar uğraşmış etmiş üç-beş oy, üzülüyorum böyle olunca özellikle oyu az olana veriyordum öncekilerde
Estagfurullah canım, benim de kızım çok huysuzdu, sonbaharda babaannesi ananesi kuzuluk'ta oluyor, ki orası istanbul 1,5 saat falan, hatırlıyorum tam bizimkilerin yaşında oradan gelirken arabayı başımıza yıkmıştı, kaç kez mola vermiştik onu bile sayamamıştım..
Oğlum ablasına göre dah uyumlu çok şükür, arabada yolculuğu seviyor ,
Efe zor bir çocuk ya kardeşinden umutluyum ben, uslu bi kardeş olacak inşaallah ..
Di mi , daha evvel onlarsız gittiğimiz yerlerde ;ne çok boş geçirmişiz zamanı diyorum, şimdi bir sn kendimize vaktimiz kalmadığındansonsuz şükür sebebi, Allah sağlık uzun ömür versin kuzularımıza...
Bugün denize girebilirsin umarım..
Estagfurullah canım, ikinci bebekte biraz daha rahat oluyorsun, inşaallah siz de seneye ayşecik daha büyüyünce gezersiniz istediğiniz yerleri..
İyi gezmeler, hayırlı günler canım
Sizlere de günaydın ve okuyan herkese
Babası yattı güneşlendi ben kızın peşinde. Bi kum, bi deniz.... Sonrada diyor ki çok güneşte kalıyor. Durmuyorki dedim. Al sen idare et o zaman deyip kaçtım kk ya
Kahvaltıda bi biz bu kadar rezil olduk. Bundan sonra sorayla kahvaltıya inmeye karar verdik. Önce odada kızı doyurucam
Ahkam kesiyorlar anca... Bakmaya gelince tırt! Ben bu msj ları okuyup yazana kadar zor dayandı, gidiyorum ben:)
Cevat kelle :)
Eşinle alakalı yazdıklarından bizim ilk çcuktaki tablomuz geliyor aklıma, çocuğun herşeyine ben koştururdum, bizim kız yabancıların yanında huzursuz olurdu , bir keresinde eşimin tarafı 10-15 kişiyi yemeğe davet etmiştim, çocuk ağlıyor, e masa servis bana bakıyor, git çocuğu öbür odada oyala diyorum, olmaz misafire ayıp olur diyor...
Bu sene yine aynı grup yemekte, baktım bn birşey demediğim halde; babası oğlanı diğer odada oyalıyor , birşeyler yediriyor :) babaların da biraz pişmesi gerekiyor bi de anne her işe gönüllü olunca, onlar da rahata alışıyor tabii ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?