Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Arkama bile bakmadım valla

çocuklu tatil, sanırım 'çocuğun tatili' demek
biz de hizmetli kadrosundan bi hava değişimi yapıyoz işte :86:

Biz uzun yola aşinayız, eşimin ailesi de 1200 km uzaktalar, en son kurban bayramında araba ile gitmiştik Selim 5 aylıktı galiba..

Çok hoşsun ya hu
eyvallah bacım, pirimsiiiiin
ben de senin gibi olmak istiyoreeeee

hoşum ya, göbeciklerim boşa mı gitsin

Ben tüm ütüleri yapardım valla :)
Alıntıda uzay oldum kızımmmmm :))

Efe zaten pek bişi yemeyi sevmezdi biliyosunuz, burda iyice coştu!! Etrafa bakıp laf atmaktan bişi yiyemiyo..
yok yoook, ütüleri yapan bulunur. sen mama yap
kesinlikle uzay oldun, bence kendi rekorunu kırdın bacım

bizimki de otelde öyle olmuştu biliyor musun?
etraftaki insanlara çocuklara bakmaktan iki kaşık zor yedi..
sürekli ayağa kalkmaya çalıştı. aptal sandalyenin de kemeri falan yoktu..
eşim yedikten sonra ben yiyebildim o yüzden

Aynı durumdayız canikom!! Kaç saattir onu uyutmaya çalışıyorum. Yine ayakta uyumak istemedi ve şuan bizimle aynı yatakta sırtına pıtpıt yapıp nînni söyleyerek uyudu. Kim kime eğitim veriyo sizce????
ilahi efe

ne ilginç bi his di mi?
Yaşatana şükürler olsun..

Son düzenleme:
canlar, biz yarın neneye gidiyoruz..
belki bacımla bi salı pazarı yaparız
şeker portakalım, tatildesin ama senin yerine de tezgah karıştırıcam ve destiny senin için de

ben yokken, seçim çalışmalarına devam, propagandaya devam

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile..

altın grubu ne kıs ben çakamadım durumu

bizim gittiğimiz yerde o boyalı zamazingolardan yoktu,zaten olsa kaç yazar,çocuk bu dinler mi,eğlenceyi bırakıp wc ye gider mi:)işeyiverir havuza:)

şekerim kreasyonu kocam belırlıyor sonra ben cıkarıyorum dolaptan paşazadeye
inşallah birinci olursun,oylama ne zaman bitecek

mıktarlığı kesin kazanıcan bence nfk:)

yakın otursaydık valla ne guzel olurdu be,valla çok özlemini çekiyorum şöyle güvenilir temiz komşu,yok anacım bende ya

düşünmesi bile ne güzel,pembişe yuklenmeyelım kıs yazık,biz de yapardık arada:)gerçi bir çay bile olsa yeterdi,maksat muhabbet olsun

evet canım malesef şu önümüzdeki bir kaç yıl bize tatil haram,kocalar için tatile gidiyoruz,aynı sorunlar bende de olmuştu.

allah salı pazarı,karıştır bacım iyi karıştır:)
sana da iyi gezmeller canım,allaha emanet ol

Allahım esarbini yerim senin

aynennn!!! Kumlu deniz mi bi daha töbeeee!!!! Bizimki bide gidip başka insanlara sarıyor, olmadı paytak paytak koşuyor denize doğru( karetta karetta misali)

Aynı durumdayız canikom!! Kaç saattir onu uyutmaya çalışıyorum. Yine ayakta uyumak istemedi ve şuan bizimle aynı yatakta sırtına pıtpıt yapıp nînni söyleyerek uyudu. Kim kime eğitim veriyo sizce????
Bende denizde yordum bayaa, çok çok uyusun diye. Nerdeee? Hiç uyumadı gündüz. Ama akşam 8 de arabada sızdı sonrada gece sabaha kadar mızırdadı durdu. Yerini mi yadırgadıııı?,( çok ta terlemiş)ilk defa sırtı su içindeydi.falan filan...... Eziyett, eziyetttt!!
KıZ adet olmanın güzel yanı da var onu kullan. Sen adet olduğun için havuza ve denize giremeyeceksin. Eee efeyi babası sokacak:2:

Delilik, delilikkk, delilikkkkkk!!!!

Hizmetli kadrosu hahhahaha. Okadar doğru söyledin ki... Süpersin :)))

Millete bakıyo ve laf atıyo, ilgilenmezlerse dik dik bakıyo. Çok komiğiz valla. Dün yan masadaki turist adam elimden aldı çatalı ve o yedirdi!! :) tabi bi lokma yedirdi; keşke yemeği tamamlasaydı

Ben de nfk bu saatte napıyo kkda diyordum okurken :) canım benim iyi eğlenceler diliyorum.

Altın grubu değil canım benim alıntı grubu :) ben, nfk ve neyneyse çok alıntı yapıp öyle yorum yapıyoruz. E baktım sen de öyle yapmışsın; o yüzden bze katıl hayatını yaşa dediydim :)))

Demek bi de kreasyonu yapıp senin çıkRmanı istiyor!! Oy ben nere gidemmmmmm :)

Birinci olamam zannımca :/ ama dediğim gibi bi tek baklava börek açan bîrinci olursa üzülmem. Diğerlerinin çok bilindik tatlar olduğunu düşünüyorum. Tabi sonuçta herkesin emeği var...

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) bari
şu tatilde uyuyaydım iyiydi yaaaa :) birazdan hazırlanır kahvaltıya gideriz inşallah. Bu arada oğluş bizimle yatınca kocamın her yeri tutulmuş hahhaha

Güzel bir gün diliyorum herkeseeeee :)

Ama bu sıcakta hiç çekilmiyo havuz ve deniz yanı yaaaaaa :/

Karetta karettayı yerim ben yerimmmmmmmm :)

Yarın denize girebilirim diye düşünüyorum bakalım...?????

Oğluş ve babası deniz sefasındalar. Ben de etrafa ve onlara bakmakla oyalanıyorum :) kocacım geçen sene çok ısrar etmişti daha 1-2 aylıkken tatile gelmeye. Kv ve kp de öyle.. Neyseki şarlayıp konuyu kapatmıştım. Dün de diyoki iyiki geçen sene gelmemişiz!! :) fakat etrafta daha minnak kuzular görüyorum ve gerçekten merak ediyorum nasıl geliyorlar buralara diye...?? Ha bi de bugün kahvaltıda bir sürü yemek yemeyen çocuk ve etrafta şebeklik yapan ebeveyn gördüm çok sevindim yaşnız değiliz diye :)))

Deniz sefasını dalgalı diye bitirdi kocacım. Şimdi havuza geçtiler. Ben de cevat kelle gibi sürekli havlu ve çanta topluyorum. Vallahi Allah'ım biliyor da bu erkeklere babalık, annelere ise annelik sıfatını yüklüyor. Ne kadar çabuk pes ediyorlar çocukla ilgili konularda....??!?!

Küçük odalar, büyük odalar, dolaplar ler lar.. Düzenleme işleri bitmiyor yaw
Kendini hazırlayıp ortaya çıkamaz kısmına koptum
Erkeklere de bir erkekler kulübü lazım sanırım. Toplanıp bizi mi çekiştirirler ne yaparlarsa artık:))

Ahah kocan tatlıyı kesti ha, inanmam
Hangi kış günüymüş o, mesaj plss?

O kadını ben de arıyorum, bulursan bir klonunu Ankara'ya yaptıralım. "Temiz" bir temizlikçi bulmak o kadar zor ki:/
Canlarımmmmmm. Oylarınız için teşekkür ederimmmmm. Bi tek o baklava yapan birinci olursa üzülmem ilk olunca bişileri bilmeden yapıyosun işte.

Otele geldik ayrıntıları yazcam sonra. Öptümmmm.
Canım, sende baklava yapacak potansiyel de var ama küçük bebeyle zaten en fazla bu kadar olur.

ay, kazı kız okudum başta.
Allahım kızın bezi yok muydu, nasıl yaptı diyorum

Geze geze gidersiniz. Biz de epey yolculuk yaptık, 2 çocukla. Uyudular mı rahat oluyor. O zamana kadar yorucu ama yapılıyor.
İyi yolcuuklar size
Babası gözetiminde kum yedi kısmında koptum
Anlatım tarzına hayranım:)))

Rica ederiz evet börek ve baklava açan kişi de bayağı emek sarfetmiş ama daha evvelki yarışmalardan gözlemlediğim kadarıyla, sitede popüler olanlar daha çok oy alıyor
Bekliyoruz
Aynen. Popüler olan veya popüler olanları tanıyan. Biraz "mean girls"vari

İlahi aryam:)) çok bunaldın ama haklısın.

Kv yok kp yok, evdeki bilimum misafir yok. Boşver, tek derdin kum olsun. Çocuğun peşinde yoruluyorsun en azından.

Sosyal efe:)
Yanına meyve falan al, yemek sonrası. Deniz'de eline verirsin.

Kuzuuu
Uyku koçu efe

Maşallah
Adetli olman kötü oldu, bahtsız bedevim benim

İyi eğlenceler canım. Bakalım salı pazarı ganimetleri ne olacak:)

Mean Girls cuk oturdu

EFE: itina ile anna-baba terbiye edilir

Sorma canımcım ya; pedli bi şekilde peşlerinde cevat kelle gibi koşturuyorum. Yetmiyo bi de eşim diyoki "sen denize girince daha rahat ederiz; doğru dürüst yüzemedim ben"!!! Adam alışamadı daha çocuklu aktivitelere

Nfkcım salı pazarındakiherşeyi alma; millete de kalsın biraz :))

Bu arada Efeyi saldım çayıra. Şok oldu okadar geniş alanda serbest kalmaya. Hızını alamadı yollara çıktı. Babası başladı tabi canı acır vs diye. İyi de acırsa gitmez bi zahmet dedim. Pimpirikli kocişşşş :)

Aynen, kankası çok olan demek çok oy demek,
Bir de şu üzücü geliyor bana, kız o kadar uğraşmış etmiş üç-beş oy, üzülüyorum böyle olunca özellikle oyu az olana veriyordum öncekilerde

Önünde saygı ile eğiliyorummmmmmm :)
Estagfurullah canım, benim de kızım çok huysuzdu, sonbaharda babaannesi ananesi kuzuluk'ta oluyor, ki orası istanbul 1,5 saat falan, hatırlıyorum tam bizimkilerin yaşında oradan gelirken arabayı başımıza yıkmıştı, kaç kez mola vermiştik onu bile sayamamıştım..
Oğlum ablasına göre dah uyumlu çok şükür, arabada yolculuğu seviyor ,
Efe zor bir çocuk ya kardeşinden umutluyum ben, uslu bi kardeş olacak inşaallah ..

Di mi , daha evvel onlarsız gittiğimiz yerlerde ;ne çok boş geçirmişiz zamanı diyorum, şimdi bir sn kendimize vaktimiz kalmadığından sonsuz şükür sebebi, Allah sağlık uzun ömür versin kuzularımıza...
Bugün denize girebilirsin umarım..

Estagfurullah canım, ikinci bebekte biraz daha rahat oluyorsun, inşaallah siz de seneye ayşecik daha büyüyünce gezersiniz istediğiniz yerleri..

İyi gezmeler, hayırlı günler canım

Herkese günaydınn!!!

Sizlere de günaydın ve okuyan herkese

Babası yattı güneşlendi ben kızın peşinde. Bi kum, bi deniz.... Sonrada diyor ki çok güneşte kalıyor. Durmuyorki dedim. Al sen idare et o zaman deyip kaçtım kk ya
Kahvaltıda bi biz bu kadar rezil olduk. Bundan sonra sorayla kahvaltıya inmeye karar verdik. Önce odada kızı doyurucam

Ahkam kesiyorlar anca... Bakmaya gelince tırt! Ben bu msj ları okuyup yazana kadar zor dayandı, gidiyorum ben:)

Busmai'cim perşembeden çıkıp Samsun'da mola verip Giresun'a devam etme gibi bi planımız var zira çocukların arabada 7-8 saat sonunda şirazesi kayıyor eşimin memleketine giderken de Konya'da mola vermiştik... Bildiğin alkolsüz ve temiz bir otel var mı konaklayabileceğimiz? Ben işlere dalayım , bakarım ara ara, sağol şimdiden

Cevat kelle :)

Eşinle alakalı yazdıklarından bizim ilk çcuktaki tablomuz geliyor aklıma, çocuğun herşeyine ben koştururdum, bizim kız yabancıların yanında huzursuz olurdu , bir keresinde eşimin tarafı 10-15 kişiyi yemeğe davet etmiştim, çocuk ağlıyor, e masa servis bana bakıyor, git çocuğu öbür odada oyala diyorum, olmaz misafire ayıp olur diyor...
Bu sene yine aynı grup yemekte, baktım bn birşey demediğim halde; babası oğlanı diğer odada oyalıyor , birşeyler yediriyor :) babaların da biraz pişmesi gerekiyor bi de anne her işe gönüllü olunca, onlar da rahata alışıyor tabii ...

İnşallah dediğin gibi bir kardeşi olursa daha farklı olur :)) ama Efe böyle giderse babası ona kardeş yapmaz :)

Ya işte şuna sinir oluyorum ki evdeki yemek rezilliğimiz burda da devam ediyor :))) ama dediğim gibi valla etrafta bi ton aynı modda anne baba vardı. Bence hiç odada uğraşma indir aşağıda noluyosa olsun

Bu erkeklerin rahatlığı da evlere şenlik. Bizim babamız da anca kendini süslyo hahhaha

Valla cevat kelle gibiydim kız elimde tenteli simit ve iki havlu, çanta çapraz asılmış, salak akıtan suluk elimde vsvs. Derken kocacım bi de foto çek diyo bana hahhahaha. Dediğin gibi yaaş yavaş alışacaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…