Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bi de küçük oda yorumum var,bende de bi küçük o da var öyle,hattta benım evde her yer küçük oda her yer direniş:)

her evde bi küçük olda sıkıntısı var anlaşıldı..

ben fazla eşya sevmiyorum. elime ne fazla gelirse, gözüme ne çarparsa hooop küçük odaya.
bi zaman sonra kapıyı açınca ardiye gibi dağ gibi eşyalar kıyafetler ıvır zıvır karşılıyor seni..
dolap küçük herşeyi almıyor, bi kısmı çekyat altına.. sonuç kaçınılmaz yani..
işte bu yüzden sürekli kapısı kapalı.. arada bi tahliye ediyorum işte

ben de sevmiyorum fazla döküntüyü eşyayı,ben de hemen ayıklar atılacakları atardım aslında ama elım ermıyor uzun zamandır,hem psıkolojım musaıt değil hem de ceylin var,içmden böyle temizlikti ev işiydi falan gelmıyor bayagı uzun zamandır
neyse canım kızım uyandı ben kacıyorum sımdılık

Canlarımmmmmm. Oylarınız için teşekkür ederimmmmm. Bi tek o baklava yapan birinci olursa üzülmem ilk olunca bişileri bilmeden yapıyosun işte.

Otele geldik ayrıntıları yazcam sonra. Öptümmmm.

Son düzenleme:
Yok kız ne işimiz var karaoke bar larda akşam namazından sonra dışarı çıkması tercih edilmeyen ben :)) evde internetten oynadık
:)
Moralinin iyi olmasına sevindim

Olsun canım Kereme Kerim diyen çok oluyor gerçek hayatta da :) yadırgamıyoruz
Bence gidin düğüne ya Allah deyip :)

Son düzenleme:

hıı ben de bara gittiydin sandıydım :) olsun illa barda mı eğlenır ınsan,ortam musaıtse kapı gıcırtısıyla da eğlenilir

aslında moralim iyi değil ama iyiymiş gibi yapıyorum,gülüyom oynuyom ama eski oynaşım aklımdan çıkmıyo derler ya hanı o hesap

ay, kazı kız okudum başta.
Allahım kızın bezi yok muydu, nasıl yaptı diyorum

nerde canim ya bizim kayinvalde oyle yemek falan yapmaz eskiden bi rahatsizlik geçirmiş pek is yapmaz anlayacagin hele gelin evinde hic buna sukur eskiden daha beterdi

O zaman çok zor üç çocukla bir de senden hizmet bekliyorsa, Allah kolaylık ve sabır versin

Kolay gelsin en can sıkıcı iş ama tahliye ve temizlik sonrası o düzen çok iç açıcı oluyo taa ki yeniden dağılana kadar

Başlarda bizimki de öyleydi; ben de senin gibi giyinip süslenip beklerdim,
Zamanla baktım karşımda hep pijamalı, yıllar ve eh bi de iki çocuktan sonra ben de rahat takılıyorum vallahi

Evet yüksek ihtimal gidiyoruz , Kara yolu çok zor olur mu ki diye düşünmüştük ben de uçakla pek istemedim çünkü çocuklarla rahat gezebilmek için araba şart..eşimin arkadaşı yollar gayet güzel demiş kara yolu ile cuma sabahı erkenden çıkıp yollara düşüyoruz inşaallah çok heyecanlıyım

Bence de götürmemen isabet olur.

Bende yöntem çoooook

Teşekkür ederim azizim :)

Aklıma ramazanda yaşadığınız "çok yedim"-"farkındayım" olayı geldi :) süper ikili sizi

Sanırsın bin tane smiley kullanıcaz!! Benim racona uymadı full site

Bak işte benim öyle bi sorunum yok. Çünkü göğüslerim zaten kilo alıp vermekten sönüktü hahaha

Havuza az sokup denizde takılıcaz inşallah. Zaten 11-16 arası içerde tıkılıyız..

Teşekkür ederim canımcım :)

Tatil cidden tatil gibi olmuyo pek :/

Ayakta Sallama Sanatı diye isim koyalım oldu olacak dimi :)??

asıl tatil yaniiii.. macera başlasıııın
iyi yolculuklar bacım

Sağol canikommmm. Valla bi saatlik yolda bile mızıta mızıta bi hal oldu. Çubuk da kesmiyo bunu artık yaaaaaa :/

Piknik macerasıııııııııı. Ben kendimizi düşünemiyorum!! :)

Topıgımızn muhtarı NFK..:)Pembısın yemek yarısmasının lınkını nerden bulabılırım acepp..?

İkinize de <3 <3 :)

Seni dinledim canikom. Yüzünü yıkadın bolca. Çimlere oturunca da yemeye kalktı :) denizde ise babası gözetiminde kum yedi!! Kumlu denizden nefret ediyom ben yaaaaaaa :/

Hahaha içinden konuşman mikemmellllll :)

Waowwwww i love you canım :)

Pembıss..oyumu verdım hakkında hayırlıs olsun canımm..emegın bosa gıtmesınn..gonlumuzun bırıncısısinn en basta bunuda bil.

Canım çok teşekkür ederim <3

Adam haklııııı :)

Kesinlikle haklı!! :) sonuçta güzel görünen bir sürü tatsız şey yemişliğimiz vardır

Ben de oyumu kullandım canım.İleri sayfaları okuyacaktım ama beni çağırıyorlar.

Sağol canımcım :)

Öncelikle Alıntıda Uzay grubumuza hoş geldin şekerim :)

2. çocuk olursa Efenin valizini hazırlamayı da babasına postalamalıyım ozaman!! :) abarttım mı be

Mantar olayı korkunç yaaaaaaaaa?!!!

Oyumu kullandım.

Teşekkürler cicim :)

Seni de alıntı grubumuza alabiliriz canikom :)

Sorun ötelemiyosun; anı yaşıyosun :) tadını çıkar boşver ne de olsa döndüğünde soruncuklar orda olacaklar ama sen daha dinlenmiş bir modda olacaksın

Şimdiden sonra nasıl kasıcam kız? Artık oylamada ne çıkarsa bahtımza

Havuzda çiş yapanların etrafını boyayan o zamazingolardan yok mu?? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi :)??

Ne yani donsuz mu gezecek??? :) şaka bi yana nasıl bi insan ne giyeceğini bilemez ya??? Bi gün mor gömlek kırmızı pantolon giydir de bi daha senden istemesin :)

Kocana burayı sorunca verdiğin cevaba koptummmmmmmm. Ama doğru yani :)))

Canlarımmmmmm. Oylarınız için teşekkür ederimmmmm. Bi tek o baklava yapan birinci olursa üzülmem ilk olunca bişileri bilmeden yapıyosun işte.

Otele geldik ayrıntıları yazcam sonra. Öptümmmm.

Rica ederiz evet börek ve baklava açan kişi de bayağı emek sarfetmiş ama daha evvelki yarışmalardan gözlemlediğim kadarıyla, sitede popüler olanlar daha çok oy alıyor
Bekliyoruz

merhabalar fazla yazamıyorum.ben oy kullanmıştım pembeye kız

mıktarlık oylarında da oyum nfk ya
:)
kazene sorim bakim, kadınlar kulubunde mıhtarlık seçimleri var mı?
en komik üye dalında başaramadık, bunu beceririz galiba:86::90:

ben gelim

şaka bi yana, yakın otursaydık, mesela aynı binada.
biri çocukları yedirir, birisi oynatır, birisi uyuturdu.
kimi camı silerdi, kimi halıyı, biri süpürürdü biri silerdi.
evin işi imece usulu hallolurdu.
sonra pembiş bize mama hazırlardı, yer içer muhabbet ederdik kıııız!:106:

öyle valla, ama sonrası dediğin gibi süpper bi rahatlık ve huzur

amaaan, hepimizin böyle bi zamanı var. bunlar geçici biliyorum.
yıllar sonra çoluk çocuk sıkıntı stres artınca zamanla insan kendine zaman ayıramazken eşine nasıl ayıracak?,,
eşim de bu zamanların kıymetini bilsin

istanbuldan giresuna mıııı? iki çocukla...
pirimsin
biz de niyetliydik, trabzona rizeye gitmeye.. olmadı. bir dahaki sene inş..
giresun trabzonun komşusu yaaaa, oraya da gidersiniz.. :106:

bi yerden sonra matematiğim yetmedi, sayamadım.:111:
sanırım bu bir alıntı rekoruuuuu!!!!

Rica ederiz evet börek ve baklava açan kişi de bayağı emek sarfetmiş ama daha evvelki yarışmalardan gözlemlediğim kadarıyla, sitede popüler olanlar daha çok oy alıyor
Bekliyoruz
doğrudur, herkes kendi tanıdığına oy verir..
biz hemşehrici milletiz :76:

Son düzenleme:
kusura bakma canım, gözümden kaçmış

ne zaman düğün? hazırlıklar yoğun galiba..
düğüne çengi lazımsa, beni çağır.
her telden çalarım. oynayasım var zati, boşa gitmesin

Son düzenleme:

Kendini güçlükle dışarı atıın yani
Arkama bile bakmadım valla
Aynenn... Böyle tatil mi olur yawwff
saol canım bu arada yoğunum bu ara sana da hoşgeldin diyemedim hoşgeldin:))
Darısı size artık cuma günü sizin tatil galiba.

Bekliyoruz

Evet benimde dikkatimi çekti. Yabancıya gitmesin mantığı:)))

Çoooooookkk yoruldum yaaa arya hanımın peşinde, kumda onun peşinde, denizde onun peşinde... Daha tek girmedim denize. Bişi de anlamadım. Dinlenmeye mi geldik daha da yorulmaya mı belli değil kumlar canımdan bezdirdi, nasıl olcaok böyle bilemedim:44:

Son düzenleme:

Biz uzun yola aşinayız, eşimin ailesi de 1200 km uzaktalar, en son kurban bayramında araba ile gitmiştik Selim 5 aylıktı galiba..

kusura bakma canım, gözümden kaçmış

ne zaman düğün? hazırlıklar yoğun galiba..
düğüne çengi lazımsa, beni çağır.
her telden çalarım. oynayasım var zati, boşa gitmesin
Çok hoşsun ya hu

Hoşbulduk evet Perşembe ya da cuma çıkıyoruz inşallah... Sağolasın...
Kum temizlemek fena Allah'tan otelin temizliği ile ilgilenenler var

Bekliyoruz

Herkes kankasına

Teşekkür ederim canımmm :)

Ben tüm ütüleri yapardım valla :)

Alıntıda uzay oldum kızımmmmm :))

Kumlu denizi sevmediğime karar verdim :/ dediğin gibi ufaklıkları zaptetmek çok zor ki bizimki yürümüyor!! Ama hiç değilse yemek yapmıyorum diyerek avut kendini benim gibi

Efe zaten pek bişi yemeyi sevmezdi biliyosunuz, burda iyice coştu!! Etrafa bakıp laf atmaktan bişi yiyemiyo..

Pembişş!!! Sizinki nasıl geçiyor?? Ben ilk günden pes ettim

Aynı durumdayız canikom!! Kaç saattir onu uyutmaya çalışıyorum. Yine ayakta uyumak istemedi ve şuan bizimle aynı yatakta sırtına pıtpıt yapıp nînni söyleyerek uyudu. Kim kime eğitim veriyo sizce????

Aryammmm bi de adet olup denize veya havuza giremediğini düşün benim gibi iyice fenalık geliyo valla. Bi de baya sıcak burası. Biz sanırım 2 yıl önce temmuzda gelmiştik ve şansımıza hava bu kadar kudurmamıştı... Yine de yalnız geldiğin bir yere şimdi oğluşla gelmenin keyfi paha biçilemez :))) onu versiği için Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…