kızlar moralim çok bozuk kızım uyanıkken emmiyordu ama ben yinede bir düzene koymuştum uykulu muykulu emziriyordum geçen ay 500 gr almıştı idare eder dedim ama 10 gündür sanki sütüm az gibi geliyordu öyle hissettim bugün doktora gittik 15 günde sadece 100 gr almış yıkıldım resmen o kadar emziriyorum sadece 100 gr şok oldum eve geldim 3 saat önce emzirdiğim göğsümü sağdım ve şok oldum önceden fışkıran sütüm damla damla geldi 40 ml anca çıktı allahım galiba sütüm bitiyor. Önceden kızım 5-6 saaat emmedimi göğüslerim patlıcka gibi olurdu şimdi şişmiyor. Bu aralar sinirlerim bozuktu çok mutsuzdum sütüm ondanmı gitti acaba yoksa geçici bir durummudur aranızda böyle sorun yaşayıp sonra sütü artan varmı?
ii bayramlar ben ikiz annesiyim 3 ay oldu dogum yapalı sezeryan ama hala reg olmadım aranızda olmayna varmı? sütüm yetmediği için bebelak mama kullanıyoruz aptamik kabız yaprı bu birazdaha ii ben arada meyve püresi veriyorum robottan püre yapıyorum mama yapıp sulu oluyor 30 cc günlük yapıyorum sizler ek gıda veriyormusunuz 3. ay kontrolümüz var rota aşısı yaprırmıycam 140 tl biri 2 doz yapılıyormus çok pahalı önceden bu asımı varmış allaha emanetizolan varmı veya olmayan??
herkese hayırlı sabahlar . Bayramınız mubarek olsun .. Rabbim sevdiklerimizle nice bayramlar geçirmeyi nasip etsinn . gurbettelik çok koydu bana . bayramın mübarek olsun dediğim tek kişi oğlum
kocam da yok sabah 6 da göreve gitti .annem yok babam yokamaaaa paşam varrr annesi kurban olsun onaaaaaaaa
Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Hatunlar..Biz bu bayram evimizdeyiz.. Memlekete gitmedik kızım yüzünden.. arabamız olmadığı için otobüsle gitmek zorunda kalacaktık.. ben emzirmekte zorlanırım diye güvenemedik.. ememeyince huysuzlanıyor çünkü.. o yüzden evimizde kaldık.. Tekrardan bayramınız mübarek olsun.. sizi ve bebeklerinizi öpüyorum..
günaydın hayırlı bayramlar kızlar
biz anneannemizdeyiz babamızdan ayrıyız çok özledik
ama iznimiz yoktu bizde biz geldik
kuzucum dudaklarını emiyor üst dudağını ağzı yüzü su içinde çıldırcam
karşı komşumuz bebeği 24 günlük tutamadım çok tuhaf geldi bizimkiler nasıll büyümüş anladım
tövbe ettim vallahi birdaha asla doğurmam Allah a büyük konuşmayayım Allah vermesin :18:
Herkese hayirli bayramlar dilerim, Rabbim dualarimizi kabul etsin. Ailemiz ve sevdiklerimizle nice bayramlar gecirelim insallah.
Ayrica bugunun benim icin bir diger anlami; oglumla gecirdigim ilk dogumgunumduuuu
herkese selamlar..
geçen sene kurban bayramında karnımda olan bu minik kuzu
şimdi kucağımda.. hamdolsun bu duyguyu Yaşatana..
kızımın doğumunu da sayarsak bu, bu yılki üçüncü bayramımız..
hepinizin bayramı mübarek olsun.. bebişlerimizle mutlu huzurlu sağlıklı nice bayramlara..
Canım benim kızım emerken memeyi tam kavrıyor ve göğüsümden sütün indiğini hissediyorum.Hafif sızlama, karıncalanma gibi bir şey oluyor.Bir de ağzının kenarından süt belli oluyor.Boş emerken ise göğsümün ucunu alıyor.Sütü çektiğini hissetmiyorum.
maşallah bebişine.Benim kızım annesi gibi minnak olacak sanırım.3. ay kontrolünde 59 cm idi.Ben 1.55' eşim 1.172.Bizden de ancak bu kadar olur.
canım öncelikle doktor ve sağlıkocağında tartı çok farkediyor bizde 400 gr farklı çıktı birbirinden
süt bazen artar bazen azalır bu çok normal ,sütüm bitiyor diye korkma emzirdiğin sürece bitmez ama dikkat et 5dk nın altında emmesin göğsün ne kadar çok uyarılırsa o kadar süt salgılarsın
ben başından beri mama takviyesi yapıyorum sen şimdi mamaya başlaman gerekiyorsa çok şanslısın 3 ay mama gerekmedi sonuçta bebek büyüdükçe ihtiyacı artıyor mama vermeyi kötü birşey olarak görme,önemli olan bebeğinin büyümesi. mama yemiyor diyorsun belki tadını beğenmiyordur farklı mama deneyebilirsin
erkekler bizi anlamıyor anlamaz çünkü hiç anne olamayacaklar
yavrum önce güzel emiyor ama sonra yüzünü çevirmeye başlıyor çünkü süt azalıyor ve son gelen süt daha yoğun kıvamlı olduğu için zor çekiyorlar üşeniyorlar .kalan sütü pompayla boşaltırsan sütünü arttırırsın
Yeni yaşın hayırlı olsun canım..:119:Ailenle güzel bir ömür geçirmeni Allah'dan temenni ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?