selam kızlar beni hala hatırlayanlar vardır belki ben arada bir giriyorum okuyorum ama yazamadan pasıyor paşa çığlığı..çok ciddi gaz problemlerimiz oldu doğduğundan beri kolik dedi doktor gerçi şimdi 3. ay bittiğinden beri çok şükür daha rahatladık ama hala zaman zaman geliyoooo..ben asıl bebişlere oyuncak çıngırak tarzı bişeyler aldınız mı diye merak ediyorum bebek gelişimi sayfalarında artık oyuncaklara tepki verip sallayabilir falan yazıyo benimkinin hiç oyuncağı yok alsam mı diye düşünüyorum alırsam da nasıl bişey olması lazım acaba
Hoşgeldin canım..selam kızlar beni hala hatırlayanlar vardır belki ben arada bir giriyorum okuyorum ama yazamadan pasıyor paşa çığlığı..çok ciddi gaz problemlerimiz oldu doğduğundan beri kolik dedi doktor gerçi şimdi 3. ay bittiğinden beri çok şükür daha rahatladık ama hala zaman zaman geliyoooo..ben asıl bebişlere oyuncak çıngırak tarzı bişeyler aldınız mı diye merak ediyorum bebek gelişimi sayfalarında artık oyuncaklara tepki verip sallayabilir falan yazıyo benimkinin hiç oyuncağı yok alsam mı diye düşünüyorum alırsam da nasıl bişey olması lazım acaba
canım O+ olan cıngıraklar var onlardan alabılırsın ben ıkıncı aydan aldım ılk basta korktu sonra gulmeye basladı sımdıde uzanıp tutmaya calısıyo bazen tutuyo ve sallıyo ama bılıncısce yuzune falan vurucak gıbı oluyo ben engellıyorum ama bence artık oyuncak almalısın cunku tutmayı vs oyuncaklar sayesınde oğrenıyolar aa bıde benım ufaklık agzına goturuyor oyuncagı :)
Yarın işe başlıcam kafayı yemek üzereyim, nasıl ayrılcam ben kuzumdan
bende 2 ay ücretsiz izin aldım bende ayrılmak ıstemyorum oğlumdan...6 ay almak ısterdım eşim kabul etmedı ödemelerımız kıra yetişmez dıye 2 ay aldım annem bakıcak ama nasıl ayrılıcam ona çok alıştım onun bana ıhtıyacı var daha...napalım çalışmak da zorundayız en azından bebeişim 6 aylık olunca başlıcam işe.ek gıdalara başlamış olucak tesellim bu.işten gelınce bol bolll emzırırızz artık...sağıcam sütümü yılmadannnn....oğlum anne sütü alsın sağlıklı olsun...ama işe dönmek istemiyorummmmmmm
ALLAH nasip ederse bende 2 yıl sonra kardeş düşünüyorum oğluma aslında tek çocuk olsa daha rahat yetişir geniş imkanlarda büyür eğitimi vs daha ii şartlarda olur diyorum ama bir yandan da ben 31 yaşındayım eşim 36 yaşında onun 30 lu yaşlarını 40lı yaşlarını görebilirmiyiz rabbim bilirbugün laf lafı açtı..
eşim 4 kardeş.. en küçükleri sürpriz yapmış, 6 seneden sonra olmuş..
3 çocuk fazlaydı, bi de dördüncü oldu falan dedi..
ben de 2 karardır dedim..
yok, o da fazla.. bence bir tane yeter dedi.
ben tek çocuğun zorluklarını anlattım, mutlaka bir kardeş lazım dedim..
ben kardeşlerim olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi, hele kızkardeş başka bi şey, yaren dedim..
bizimki yüzünü buruşturdu. her kardeş öyle olmaz falan..
baktım, adam hiç oralı değil. ikinci çocuğu bile düşünmüyor.
neyse, şimdi bunu konuşmak için erken dedim, konuyu kapattım..
ama 3-4 sene sonra ciddi şekilde tekrar açıcam..
selam kızlar beni hala hatırlayanlar vardır belki ben arada bir giriyorum okuyorum ama yazamadan pasıyor paşa çığlığı..çok ciddi gaz problemlerimiz oldu doğduğundan beri kolik dedi doktor gerçi şimdi 3. ay bittiğinden beri çok şükür daha rahatladık ama hala zaman zaman geliyoooo..ben asıl bebişlere oyuncak çıngırak tarzı bişeyler aldınız mı diye merak ediyorum bebek gelişimi sayfalarında artık oyuncaklara tepki verip sallayabilir falan yazıyo benimkinin hiç oyuncağı yok alsam mı diye düşünüyorum alırsam da nasıl bişey olması lazım acaba
hadi ya geç kaldım desene :S peki bi marka falan var mı aklında ve de yumuşak bişeyler mi olmalı yoksa sert çıngıraklardan mı biraz bakınmıştım ilk aylarda pek beğebeneyince daha da erken dedim öylece kaldı üzüldüm şimdi benimki geri kaldı :))
Ben de 6 ay ücretsiz alacaktım ama bankada işler değişti olmadık bi göreve verirler diye korkuyorum müdürümde bunu açıkca söyledi. Sonuçta işimde mutsuz olursam bunu bebeğime daha çok yansıtırım diye düşünüyorum. Annem 1-2 ay gelip ben bakayım 1-2 ay kaynanan gelsin baksın diyor ama bunu da istemiyorum çocuk bi birine alışacak bi birine sonra hooop bakıcıya böyle olursa bir an önce bakıcıya alışır diye düşünüyorum. Ama düşüncesi bile çok üzüyor beni. Yarın bu saatlerde yanında olamayacağım diye ağlıyorum
bugün laf lafı açtı..
eşim 4 kardeş.. en küçükleri sürpriz yapmış, 6 seneden sonra olmuş..
3 çocuk fazlaydı, bi de dördüncü oldu falan dedi..
ben de 2 karardır dedim..
yok, o da fazla.. bence bir tane yeter dedi.
ben tek çocuğun zorluklarını anlattım, mutlaka bir kardeş lazım dedim..
ben kardeşlerim olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi, hele kızkardeş başka bi şey, yaren dedim..
bizimki yüzünü buruşturdu. her kardeş öyle olmaz falan..
baktım, adam hiç oralı değil. ikinci çocuğu bile düşünmüyor.
neyse, şimdi bunu konuşmak için erken dedim, konuyu kapattım..
ama 3-4 sene sonra ciddi şekilde tekrar açıcam..
kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz? nezamn vermeye baslıcaz ???:44:
yaşayan bilir bu gaz problemini gerçekten çok zor ama Allah'a şükürler olsun gün be gün azalıyor..Hoşgeldin canım..Çok şükür bizde de gaz problemi kalmadı.. ama dediğin dediğin gibi arada uğruyor.
Benim kızımında oyuncağı yok ama bende hem dişini kaşıyabileceği, hemde oynayabileceği birşey almak istiyorum..
evet şu an salyalar ortada zaten dediğin gibi birşey çok mantıklı olur sanırsamALLAH nasip ederse bende 2 yıl sonra kardeş düşünüyorum oğluma aslında tek çocuk olsa daha rahat yetişir geniş imkanlarda büyür eğitimi vs daha ii şartlarda olur diyorum ama bir yandan da ben 31 yaşındayım eşim 36 yaşında onun 30 lu yaşlarını 40lı yaşlarını görebilirmiyiz rabbim bilirişte bu yüzdende biz bu dünyadan ayrılınca ona gözü gibi bakacak eşlik edecek canı gibi sevecek bir insan olsun istiyorum yanında buda kardeşten başkası olamaz :
canım ben oğluma hem diş kaşıyıcı hem çıngırak olanlardan aldım bi tane çok seviyo eline almaya çalışıyo heycanlanıyo
ben de herhangi bir mağazadan kafama en yatanı alırım heralde o zmaan çok teşekkürler herkeslereCanim geri falan kalmamistir yaben yumusak tercih ettim soyleki alta ses cikardigi ve tutugu yer sert ust kismi yumusak marka da burda cocuk esyasi satan jumbo diye bir yer var onu kendi markasiydi
canım sadece anne sütü veriyosan suya gerek yok ama mama veriyosan mamadan sonra bir iki kaşık vermek gerekir diye biliyorum.[
cok agladıgında acaba doymuyormu dıye mama verıyorum anne sutunun yanında ozamn versemmı kı acaba ?
bırde sodanın gazını alıpta verıyorlarmıs duydunuzmu hıc gazlı bebege ıyı gelıyormus
bı sorum daha var benım oglumun kakası cok kotu kokuyor ve sumuklu gıbı neden kaynaklıyor olabılır 2 gunde bır yapıyor bazende gun asırı cok huzursuz memeyı zar zor emzırıyorum gunduz hıc uyumuyor cok zor uyutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?