Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın kızlar eşim kp yi hastaneye götürdü. hastane bize çok yakın, o yüzden muhtemelen evime gelen giden olur görümcemler falan.. bugün yoğunum yani hemen motoru takayım ben de:)

Mısır'dakiler de tozutmuş iyice, Allah yardım etsin onlara..bizim de gözümüzü açsın.

Bir de "beraber yatmanın bebek için olumlu olduğunu" söylüyormuş artık uzmanlar.
Pembehipopotam bunu bir düşün.

Allahallah, niye nazar değsin- mi? Kendimizden bile nazar değer, bir an beğenerek imrenerek bakmak yeter.
Ayrıca herkesin çoluğu çocuğu yokkkk

şu kızın için yazdığın şeye çok duygulandım
ben tarifte ayrım yapmam valla
bazen kenarda köşede kalmış bloglardan da güzel şeyler çıkıyor:)
böyle bir anda keşfettik elmalı ıslak keki
kabartma tozu yerine karbonat kullanılıyor ve yumuşacık bir kek çıkıyor ortaya
sonra annem armutlu versiyonunu yaptı ,bayıldık bayıldıkk:)

Kızlar biz tatile gidemedik KP bayramın 1.gunu aksamı felç geçirdi su an yogun bakımda hastanelerdeyiz haber vereyim dedim
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm felç çok zor inşallah geçicidir

Allah onların yavrularına şifa versin
şükredecek çok şeyimiz var

günaydın canlar..
bugün için istanbulu yağmurlu ve 32 derece gösteriyordu haberlerde, lakin şuanki duruma bakarsak yalaaaaaan!

ayşecik sabahın kör vaktinde uyandı, bizimle kahvaltı etti, duşunu aldı.
şuan göğsüme yapışık uyuyor

di mi kııız?! onlar kaybetti, hıh! :82:

herkes cin, herkes üç kağıtçı!

benimki de canon ama profesyonel makine değil. seni tenzih ediyorum canım.
prof. mak. alıp pata küte çeken insanlara ayrı bi gıcığım var.
o kadar çok insanın elinde görüyorum ki, herkeste bi prof. mak.
yazık ediyorlar makinaya. kimbilir ne özellikleri var
mutlaka eğitimini almalı..

sitesinden online fotoğraf eğitimi veriyormuş, kaydoldum ama henüz bakamadım.:111:

Alın size alıntı denizi
valla öyle olmuş tebrikler!

Fotoğraf fiyatlarına da yuh diyorum. Sanki altın suyunda yıkıyorlar
güzel dedin kız!

Tatil iyi... Alıştık, olayı çözdük, ama kesinlikle önceki tatiller gb keyfi olmuyor tabi.
Sadece, çocuk yokken gitmediğim yerlere, sıkıla sıkıla evde oturduğum bütün günlere yanıyoruuuum
hepimiz aynı şeye yanıyoz bacım:104:

2 yas 1 yas gibi zor olmaz canım. kum yeme, masa cekistirme gibi durumlar olmaz en azından .. hem ozaman konusacaklari icin dertlerini de söylerler hele bi 1, 5 yasina gelsinler çok tatli oluyorlar o konuşmaları falan
ben de öyle tahmin ediyorum.
ilk konuşmaları çok tatlı oluyor, yarım yarım

zaten ancak mecburiyet durumunda, hiiiçbişey bulamamıştan tekbire girilir :111:
bi de bunlar büyük marka dersin, hepsi küçük hesaplar yapıyor

ay ne çok varmış benim gibi.. kemal tanca iyice mimlendi

İyi neneler:))
Bu tabiri senin için ürettim nenede iyi vakit geçirin, nenesi ayşecikle hasret gidersin anlamında

Ah kv ve kp ye kavuşuyorsunuz öyle mi, gözlerim yaşardı:))
Hayırlı yolculukla canım.
iyi neneleeer! teşekkür ederim canım, aynen öyle oldu

gözlerin mi yaşardııı? ahahahah

ben de çözemedim işin sırrını.
şerbetine koyulan şekeri yarım bardak azaltmıştım..
daha kötüsü, benim tariflerdeki yağı kısmak gibi bi alışkanlığım var.
1 bardak diyorsa, mutlaka 3/4 koyuyuyorum mesela, sonra da böyle oluyor sanırım.

benim kurabileyeler de kuru oldu, içine işlemedi şerbet.
sanırım, yüksek derecede piştikleri için kuru oluyorlar, şerbete daldırıp hemen çıkarın diyor.
ama öyle olunca da her tarafı ıslanmıyor işte..
netice: ben beceremedim bacım!

düşme tehlikesi hep var.
ama günden güne azalıyor, onu da farkediyorum.
ilk günler ayşcecik o kadar çok düşüyorduki, gözümü üstünden ayıramıyordum.
şimdi daha rahatız. evi boydan boya düşmeden gidebiliyor.
tabi arkasından takip edildiğini ve kovalandığını sanınca heyecan yapıp toto üstüne düşmesi hariç:76:

kuzenimin bebeği 15 aylık. tam yaşında yürümüş, birkaç kez halıyı gitmiş gitmiş gelmiş çığlık atarak..
bunlar da heyecanlanmış, aman yürüyor diye bağırmışlar sanırım, kız düşmüş başını vurmuş.
sonuç: 3 aydır tek başına yürümüyor, mutlaka elinden tutuyorlar..

sindirelladan külkedisine miiiii, külkedisinden sindirellaya mııııı; işte bu tartışılır

Pamuk helva hava biraz rüzgarlıydı bugün yok dediler yarı yoldan döndük nerdeyse yapıyorduk su kayağını
Kaldı gene:)
yok anam, siz hala almadınız mesajı.
almamakta direniyorsunuz daha doğrusu

Kakaolu tatlara şekerli şerbet yakışmıyo bence. Israr etmeyin!!!
bilirkişi teşhisi koydu

Nerdesiniz beaaaaaa?!?! Ne gezenti bi topik bu bizim topik :)
gezentiyim, gezentisin, gezentiyiz

Benim de yarın kp belfıtığı ameliyatı oluyor:/ iyi geçer inşallah..
Rabbim şifa versin canım, inş ameliyattan sonra iyi olur.
annemde gözle görülür iyileşme oldu. kendini yormasa, zorlamasa hiç beli ağırmayacak.
ameliyattan sonra dinlenme ve azami dikkat en az ameliyatın kendisi kadar mühim.

ben de canım burnuma gelince bunu düşünüyorum.
ya özürlü olsa çocuğum, o zaman ne yapacaktın diye

hamdolsun, burada bu kadar anneyiz, çocuklarımızda bi fiziksel, zihinsel bi engel, özür yok.
ne kadar şükretsek az, ama unutuyoruz işte :100:

Kızlar biz tatile gidemedik KP bayramın 1.gunu aksamı felç geçirdi su an yogun bakımda hastanelerdeyiz haber vereyim dedim
aaa! geçmiş olsun canım ya..
ne oldu birden bire mi?

ben de uzun zamandır yoksun diye, marmarise gittiğinizi düşünmüştüm. bugünlerde geri döner diye geçirdim içimden.
neyle uğraşıyormuşsunuz.. nasıl şimdi durumu, ne diyor doktorlar?:26:

sabah sabah bamtelime dokundun kııız!

benim kizda 2008 martli canım aynen ya cok cabuk geciyor zaman ilk doğum günü sanki dün gibi
bizde çok atisiriz kızla o uyuyuncada üzülürüm

Son düzenleme:
huuu, neredesiniz hatunlar?!!

ayşecik uyandı, 2. kahvaltısını yaptırıp, koruya yürüyüşe gidicez kızımla..
siz daha yatın:82:

yok yahuu ne yatması bende tam gaz tatil hazırlıgı ve ev toplamaca var eşim cocukla babanneye cıkmışken ne yapabilsem kar bana yarın yolcuyuzzzz

Eve gidelim de yine odasında yatsın diye saatleri sayıyorum kızımmmmmmmmm:)))) ben gün içinde ona gerekl ilgi alakayı gösterir, olumlu gelişmini sağlarım inşallah

Sabahtan deniz sefası yaptık. Konyaaltı plajındaki denz hiçbir yerde yok!! Şimdi emzirip uyutacağım inşallah.

Bugün künefe yapacağız. Hafif bir tatlı(!) diye kp istedi :)

ayşecikle gezdik geldik..
mutfak toparlanmayı, ev süpürülmeyi bekler. lakin hiiç gönlüm yok!:100:
siz de yoksunuz

Geçen yıl arkadaşımın bebeği 1 yaşındaydı, o bana tupperın mini şefini önerdi, umursamadım, şöyle bir bakınca hiç mantıklı gelmemişti. O yemekleri ( yeşil fasülye, bamya, ceviz, vs ) yemekleri çocuk için bundan çekerek verdiğini ve büyük kolaylık olduğunu anlatmıştı. Sonra kv almış baktım kullanınca çok işe yarıyor hakkatten. Yemek yaparken çok kolaylık. Soğan, domates, biber kolaylıkla çekiliyor, sebzelerin inceliğini ayarlamak daha kolay, rondo gb çok bulaşık çıkmıyor vs... Artık bütün yemeklerimi bununla yapıyorum, normalde çok tuppercı değilim ama bu ürüne bayıldım! Tatile gelirkende yanıma aldım arya için ve çok işimi gördü kızlar, kesinlikle tavsiye ederim. Mantı( ev yemekleri yapan bi yer var orada taze sıkıyorlar mantıyı, pişirip sosladılar) aldım az önce, koyup çektim, aryanın yemeği hazır:)
Dahası kuru fasülye, nohut gb yemeklerde de rahatlık, çekip yedir. Blender kadar ezmiyor, büyüklüğünü kendim ayarlıyorum, kahvaltısını (özellikle tatilde) bununla hazırladım hep. Ürün şu almayı düşünürseniz.
TUPPERWARE MİNİ ŞEF TURBO İPLİ KARGO BEDAVA GittiGidiyor'da 43740418

Son düzenleme:
benim kızın kolları ve boyun kısmı 2-3 gündür kırmızı kırmızı lekeler oldu. İlk zaman isiliğe benzettim, aslında isilik gb fakat ara ara büyük büyük lekeler de var. Bu arada bal vermeye başlamıştım, arada kaldım, alerji mi isilik mi diye. Ama sanırım bal da alerji yaptı. Bugün vermedim hala da geçmedi.

anlattığın kadarıyla ürün kullanışlı ve fiyatı da uygun görünüyor..

ama ben bütün yiyecekleri nohut kuru fasulye dahil olduğu gibi veriyorum,
büyük parçaları da çatalla küçük parçalara ayırıyorum.
çiğneyip yada direkt çiğnemeden yutuyor

geçmiş olsun canım..

alerji uzmanının bana ilk sorduğu gıdalardan biriydi bal.
dediğin gibi bal yapmış olabilir.

antihistaminik şurup ya da krem kulanabilirsin.
kaşıntı gibi bi huzursuzluğu yoksa, ilaç da kullanma, eğer artmazsa önemli değil, varolan lekeler birkaç güne geçer inş..

Valla huzursuzluk yok gb, o yüzden bekliyorum bakalım. Dr demek ilk balı sordu? İnternete bakınca bal çokta alerjik gb görünmüyordu oysa. Şöyle bakınca sinir bozucu duruyor ama deniz suyu falan da iyi gelir inş deyip bekliyorum, gözlemdeyim:)

Maşallah ayşeciğe:) geç alıştı ekbesine, ama iyi gidiyor maşallah.
Ürün benim gb kesme tahtasını çok kullananlar için çok makul:)

eve temizlikçi gelecek diye temizlikçiye rezil olmamak için evi temizleyen bir tip tabiki türk kadınından başkası değildir
itiraf edıyorum ben bır turk kadınıyım
maşallah kızım sana,2 tane ha,biz de kadınız dıye gecınıyoruz valla,en azından kendı adıma soylıyım ben kendımı hala kadın zannedıyorum

aslında oturup şukretmemız gereken ne cok şey var
annem hep derki boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hesap soracağı gun var
allahım o gün geldiğinde bizi rezil rüsva etme

ay çok çok gecmıs olsun canım,allah açıl şifa versin,çok zor

ay çok şekersin :)

yahu bu uzmanlar tum ezberleri bozmak ıcın bızım doğurmamızı mı beklediler kı,malak oldum artık be,

huuu, neredesiniz hatunlar?!!

ayşecik uyandı, 2. kahvaltısını yaptırıp, koruya yürüyüşe gidicez kızımla..
siz daha yatın:82:
maşallah sabah ezanıyla ayaktasınız galıba,o saattte biz daha ılk kahvaltıyı yarım yamalak yapmaya calısıyoduk

canım sen bılırsın de bence artık muhallebı gıbı yıyeceklerı yeme zamanı gectı bızımkılerın,çiğneme fonksiyonları gelişsin,ben özellikle taneli pütürlü veriyorum,blendır ı da bırakalı cok oldu.
ama mini şefi duymuştum mutfakta kolaylık açısından güzel bır urun,ama bende ronda falan olduğundan gereksız masraf yapmıyım demiştim

bence baldandır canım,sıcakla bir araya gelince öyle buyuk lekeler olmuştur.bıraz bala ara verırsen gececegını dusunuyorum

ben bunun büyük boyunu kullanıyorum canım özellikle köfteler de çok kullanışlı soğanı bunda yapıyorum, rende gibi sulandirmiyor

yaaa biz 1 haftadır tek uykuya düştük ikinci uykuya ne yapsam geçmiyor var mı tek uykuya düşen bizim gibi nedir bu durumun yaşı falan var mı acaba bundan sonra hiç 2 uyku olmıcak mı gündüz

Aryacım baldan oldugunu tahmin ediyorum ben de inşallah kaybolur hemencik..

bizim cok uzun zamandır gunduzlerı 1 kez uyku
saat 1 gıbı uyur o da 1 saat en fazla,sonra aksam 9-10 a kadar uyku yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…