- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Günaydın kızlar eşim kp yi hastaneye götürdü. hastane bize çok yakın, o yüzden muhtemelen evime gelen giden olur görümcemler falan.. bugün yoğunum yani hemen motoru takayım ben de:)
Mısır'dakiler de tozutmuş iyice, Allah yardım etsin onlara..bizim de gözümüzü açsın.
Bir de "beraber yatmanın bebek için olumlu olduğunu" söylüyormuş artık uzmanlar.
Pembehipopotam bunu bir düşün.
Allahallah, niye nazar değsin- mi? Kendimizden bile nazar değer, bir an beğenerek imrenerek bakmak yeter.
Ayrıca herkesin çoluğu çocuğu yokkkk
bazen kenarda köşede kalmış bloglardan da güzel şeyler çıkıyor:)
böyle bir anda keşfettik elmalı ıslak keki
kabartma tozu yerine karbonat kullanılıyor ve yumuşacık bir kek çıkıyor ortaya
sonra annem armutlu versiyonunu yaptı ,bayıldık bayıldıkk:)
Allah onların yavrularına şifa versin
şükredecek çok şeyimiz var
Mısır'dakiler de tozutmuş iyice, Allah yardım etsin onlara..bizim de gözümüzü açsın.
Bir de "beraber yatmanın bebek için olumlu olduğunu" söylüyormuş artık uzmanlar.
Pembehipopotam bunu bir düşün.
Allah korusun ya ve yavrusuyla sınamasın hiçbir anneyi :/ ben bu kadar küçük bebekli bi yere ufaklıkla gitmeme taraftarıyım valla. Oturduğundan bişi anlamıyosun. Yabancı olmayan evlere gidiyorum ben sadece.
Kaç gündür aklımdasın. Tatil koşturmasından soramadım, mail de atamadım. Demek nelerle uğraşıyordunuzAllah'ım şifa versin canım ya
Onca alışverişi gezmeden mi yaptın??!! :)markete gitmenin bile gezme olduğunu biliyoruz yani şu durumda
Nazar ettiler dedim dün kv diyoki niye nazar etsinler; herkesin çoluğu çocuğu ailesi var. Evet dedim ve hepsi beş yıldızlı otelde tatilde!! Neyse yarın gidiyorux susuyorum. Ama gece bu belimle mahvoldum. Efe kalktı durdu yine. Sürekli sırtını pıtpıtladım. Bugün de son kez denize gideceğiz inşallah bakalım belki yüzmek iyi gelir :/
Aman kurabiye yapacağına başka bişi yap!! Sanırım bayram öncesi yaptığım kurabiyelerin etkisindeyim hala hahahhaha
İyi yolculuklarrrrrrrr, iyi eğlencelerrrrrrrr :)
Günaydın kızlarrrrrrrr. Herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)
Allahallah, niye nazar değsin- mi? Kendimizden bile nazar değer, bir an beğenerek imrenerek bakmak yeter.
Ayrıca herkesin çoluğu çocuğu yokkkk
şu kızın için yazdığın şeye çok duygulandımELİFNAZ evet canım bu yıl da ana sınıfı, seneye tam 72 aylık oluyor .. senin büyük kuzun kaç yaşında ? ne çabuk büyüyorlar, zaman ne çabuk akıp gidiyor değil mi
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden sakınsın.....
Selim kalktı biraz oynadı, babasıyla markete gitti geldi; yeniden uyudu... fakat cadı kızım, oturdu bayağı bi süre....saat kaçti hatırlamıyorum bile , benim içim gecmiş o sırada
Geçmiş olsun , kp inşaallah eski sağlığına kavuşur..
Çok şükür elhamdülillah, her durumda farklı sıkıntıları oluyor insan oğlunun işte....
Zor durumda, hasta olan çocukların annelerinin çektiği sıkıntıları görüp duyunca; Allah sağlık sıhhat huzur versin de, peşlerinde koşsak nolur ki diyoruz , ama insan olarak zaman zaman patladığımız zamanlar da olabiliyor ki gayet normal insannı duygular hepsi.... annelik zaten hep böyle; bir iç yangını , pişmanlık, bir sn önce kızgınlıktan ağlasan dahi; yavruna duyduğun bitmeyen merhamet hissi... Allah nasıl sonsuz duygular vermiş anne kalbine ...
Mesela okul döneminde sabahları kızımla bayağı bi atışıyordukm; saçını taratmıyor, oyalanıyor, sütünü içmiyor vs vs.. Sonra o babasıyla okula gidince de; evde çıkarıp farklı yerlere fırlattığı terliğine bakıp hüzünleniyorum , annelik böyle bir delilikmiş yaşadıkça anlıyorum
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...
Evet kesinlikle bir şans daha vermelisin
Âmin, Allah sağlık sıhhat versin kuzucuklarımıza ve tüm hasta yavrulara da acil şifalar annelerine sabırlar versin Rabbim...
Biz sabah erken saatlerde, hafta sonu için bi yerlere gitmeyi planladık,
Karadeniz turumuz olmadı, bari çocuklara bir iki gün değişiklik olsun dedik ..
Telefondan takipte olurm yine, Allah'a emanet olun kuzularınızla
ben tarifte ayrım yapmam vallaŞerbete buladıktan sonra hindistancevizine batırdım canım.
İçine fındık atılabilirmiş, yavan olmasını önlerdi.
Haşhaş bilmiyorum? Bana makul gelmedi:))
He he o 6 aylık halini arayacağın hiç aklına gelir miydi:))
Busmai ilahi mesajı alın artık bence
Ben kurabiye severim de bu ne tam olarak kurabiye ne şerbetli tatlı ne browni:)
Bu tarif iyi değil bence. Ben zaten sadece güvendiğim sitelerden denerdim. Bu siteden ilk defa deniyorum.
bazen kenarda köşede kalmış bloglardan da güzel şeyler çıkıyor:)
böyle bir anda keşfettik elmalı ıslak keki
kabartma tozu yerine karbonat kullanılıyor ve yumuşacık bir kek çıkıyor ortaya
sonra annem armutlu versiyonunu yaptı ,bayıldık bayıldıkk:)
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm felç çok zor inşallah geçicidirKızlar biz tatile gidemedik KP bayramın 1.gunu aksamı felç geçirdi su an yogun bakımda hastanelerdeyiz haber vereyim dedim
Yine içim darallarda...
Bebek görmeye gittik sonunda..Eşim bizi bıraktı gitti ilk 3 dk kucagımda oturup etrafı tanıdı yasir sonra inanın 1 saniye bile durmadı tüm dolapları acmak istiyo sürekli koşturuyo..Bebek 40ını henüz çıkarmış sürekli hastanedelerdi böbreklerinde rahatsızlık vardı..Ordaki başka bir kız çocugu down sendromlu ve kalp hastaıydı anjiyo olmus yeni ve ne 1. sınıf ne de anaokulu ikisinin arasında bi okula gidiyomuş bir diğeri 9 10 aylık ama gelişimi çok geri...Bunları şu anda sakince oturunca yazarken farkedebiliyorum aslında yasire o sıralarda yaramazlık yapıyor diye ne kadar da kızdım gerçi ben daha çok eşime kızdım bizi almaya gelince az içeri girdi ama on saniyede bir bana yolluyolar iki laf edemedim sürekli peşinde koşmaktan bi de bırak oynasın diyolar ama yabancı ev..neyse çok karmaşık yazdım ama ne kadar kızsak da koşup oynayabiliyolar tepki verebiliyorlar ve sağlıklılar elhamdülillah
Allah onların yavrularına şifa versin
şükredecek çok şeyimiz var