Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

:) ins bigun buyucekler :)

[QSelim bizden 2 gun büyük ..
Sizin yaşadığınız seyler önemli o yüzden :)
Canım bizim 2 azı disimiz çıktı ...
Diğer 2 si patlamış ... Bende aynen öyle dusunuyodum... ama gözlemlediğim kadarıyla bu öyle ağlamalardan degil...
Bide abisine de hiç rahat vermiyor..
Biraz cadolosuz galiba
UOTE=aryamm38;31534328]Bizimki de tam tersi 2 dakka durmuyor kucakta, itiyor. Ama bebişlerin karakteri var hepsi farklı farklı. Birde iki çocuk... İkiside senden ilgi istiyordur. Bence bir dönemdir, geçer diye düşünüyorum.
Bizimki daha su bile demiyor:) suya mama diyor,dede, nene, ananne, ver, al, hala, gel, hadi sadece bunları söylüyor. Bence normal gb ama siz daha tecrübelisiniz tabi, kıyaslayabiliyorsunz:)))[/QUOTE]
Cok şükr etmelisin kucak istemediği icin :) Rabbim saglık versin minigine
bizimkide oyle kucagi seven bir çocuk değildi şu sıralar ondada var bu durum bacagima yapismalar, kucak istemeler umarim gecici bir durumdur
Aynen öyle bacağıma bir yapışıyor ki hiç kacari yok :)
Konusamadigi icin acaba hircinlasiyor diye düşünüyorum bazen .. Dede, anne,baba,emme,meme..ver... Kelimelerimiz.. O da canımız isterse..
Evde Yürüyoruz fakat parka çıktık mı 2 adım atmadan yere atıyor kendini :) azıcık tembeliz
Arabasında da durmuyor
İlla kucak illa kucak! :)

Canım maşallah kızına :)
Cok şükr etmelisin :)
Bazen bi iki saat dursa ...
Bende isime. Baksam diyorum kiii
Aaaa ne var 5 cocuk birden bakarım ..
Ama insan üzülüyor niye böyle yapıyor ki diye...

Tatil iyi... Alıştık, olayı çözdük, ama kesinlikle önceki tatiller gb keyfi olmuyor tabi.
Sadece, çocuk yokken gitmediğim yerlere, sıkıla sıkıla evde oturduğum bütün günlere yanıyoruuuum
Değil mi?
Bana kızma ama kendim de eşekten düştüğüm için yazıyorum: kızımdan sonra tek çocukla yapamıyorum, olmaz deyip yapamadıklarıma yandım. Yani bunun sonu yok. İnsan aslında ne kadar rahat olduğunu o imkan elinden alınınca anlıyor. Duası bile var, yanlış hatırlamıyorsam meşgul olmadan boş vaktin, hastalanmadan sağlığın, yaşlanmadan gençliğin kıymetini bilmeyi dileyen bir dua. Ne kadar doğru değil mi?

Himm dünün yorgunluğudur, doğru.
Kalkmadan yat canım. Sabah da kendince ilklere imza atabilir:)

2 yas 1 yas gibi zor olmaz canım. kum yeme, masa cekistirme gibi durumlar olmaz en azından .. hem ozaman konusacaklari icin dertlerini de söylerler hele bi 1, 5 yasina gelsinler çok tatli oluyorlar o konuşmaları falan
Ay evet ilk konuşmaya çalışmaları çok şeker oluyor:))

Bizde de var bir kucakcı.
Bizimki yürümeyi de ilerletmiş bir model. Derdini anlatacak kelimeleri de mevcut ama beni 2 dk görmezse anni anni diyerek evi turluyor:) bulunca da yapışıyor ta ki kucağagelene dek. Kucak istemediği tek yer park ve bilimum dışarısı.
Bizde bağırma durumu var ama abisinden öğrendi.

hatunlar, muhtemelen neneye gidicez.
yazamazsam merak etmeyin, öpüldünüz

Herkese günaydınnnn.....
Gözlerimi açıp uyanamıyorummm!!
Pembişim bugün çıkış mı?
Bugün 5. Günümüz, günlerden ne onu bile bilmiyorum inşallah hepimiz için güzel geçerr.

Sorma tekbir zaten çok zevksiz bi abiye eşarp lazımdı tukuaz tonunda sadece orda buldum rengi ve 90 tl verdim kaç yıl önce, 1-2 takmayla rezil oldu kullanmayı becerememişim öyle dediler pişkin pişkin , ben de saydım saydım çıktım
aynen bız de almıyoruz tancadan,bız de eşimin ayakkabısıyla ılgılı problem yasamıstık

bu arada ben sana bı mesaj attım özelıne

Aaa tancayla benim eşim de sorun yaşadı ilgilenmediler hiç, o da artık almıyor

Hayırlı olsunn dış çekim mi

Evet bu hadis sık sık benim de aklıma geliyor:)
Haklısın yoğunlaşmadan anlamıyoruz.. Ben de hiçbirşeye zaman ayıramadığımı düşünüyorum şu an; bi de ikinci gelse ohooo

bizdede durum şu oyuncaklar, tek corap, terlik, tarak, taç, islak mendil, kızın bornozu

ben çılgın değilim canım ya çok çılgın bir kuzenim var

acaba little swimmers la girsem olur mu

offf ev o kadar karışık ki
topladıkça tekrar boşaltıyor çekmece dolap ne varsa
Çocuklar ortaya karışık yapmış elifnaz dağınıklık ortak noktamız

En korktuğum şey klozetle oynaması bizimkinin de en sevdiği yer banyo

Su kayağını ilk kez duyuyorum , oldukça adrenalin dolu bir aktivite
Sonrasında da dinlemek isterim yorumlarını..

Çok sevindim anlaşmanıza âmin Allah daima huzur mutluluk versin inşaallah ....

çok akıllıca bi teklif

İki Çocuk iki kat dağınıklık

Yaptıkları çok ayıp olmuş gercekten , hadlerini bildirmek lazım

anında görüntü show (dedim de dtk geldi aklıma hala bitmedi mi taşınma yerleşme acaba?:44:)

Eki Görüntüle 779510

Oyy yerim seni

Neyneyse ve elifnaz'ın da dediği gibi; 2 yaşında şimdikinden daha bilinçli olacaklar, ikincisi memeden ayrılacakları için bu denli anne bağımlısı olmayacaklar ,
Siz yemek yerken sevdiği şeyler olursa oturup onu yiyene kadar vaktiniz oluyor en azından ya da çocuk oyun alanı bol olan yerler tercih ederseniz efe oynar sizin gözetiminizde...
Ama karı koca sükunet içinde bir tatil beklemek ütopik olur, çünkü 5 yaşına da gelse herseyden çabuk sıkılan , hareketli deli dolu oluyor yavrular, dolayısıyla; çocuktan sonra onlar odaklı oluyor birçok şey...

Ffotograflarınız hayırlı olsun, fiyatları bayağı kabarıkmış ciden

Tabii cnm onlar seni kaybettiğine üzülsün
Tanca da özgün güzel şeyler oluyor ama, bizim buradaki şube gayet alakalı, zira ayakkabımın tokası kaç kez düştü taktırdım hala güler yüzlüydüler
Tatil iyi... Alıştık, olayı çözdük, ama kesinlikle önceki tatiller gb keyfi olmuyor tabi.
Sadece, çocuk yokken gitmediğim yerlere, sıkıla sıkıla evde oturduğum bütün günlere yanıyoruuuum
Eski özgür günlere özlem hiç bitmiyor, taa ki gerçekleri kabullenene dek

2 yas 1 yas gibi zor olmaz canım. kum yeme, masa cekistirme gibi durumlar olmaz en azından .. hem ozaman konusacaklari icin dertlerini de söylerler hele bi 1, 5 yasina gelsinler çok tatli oluyorlar o konuşmaları falan
Evet en tatlı dönemleri

Cok şükr etmelisin kucak istemediği icin :) Rabbim saglık versin minigine

Aynen öyle bacağıma bir yapışıyor ki hiç kacari yok :)

Konusamadigi icin acaba hircinlasiyor diye düşünüyorum bazen .. Dede, anne,baba,emme,meme..ver... Kelimelerimiz.. O da canımız isterse..
Evde Yürüyoruz fakat parka çıktık mı 2 adım atmadan yere atıyor kendini :) azıcık tembeliz
Arabasında da durmuyor
İlla kucak illa kucak! :)

Canım maşallah kızına :)
Cok şükr etmelisin :)
Bazen bi iki saat dursa ...
Bende isime. Baksam diyorum kiii
Aaaa ne var 5 cocuk birden bakarım ..
Ama insan üzülüyor niye böyle yapıyor ki diye...[/QUOTE]

Çocuğun Karakter meselesi de etken canım. Benim kızım 5 yaşını dolduracak kardeşi doğduktan sonra biraz biraz bensiz durmaya başladı, acayip anne bağımlısı bir çocuktu, hatırlıyorum 3 yaşındayken bile -evde babası dahi olsa - ben onsuz lavaboya girdiğimde çıldırırdı, kapıyı yumruklar, Ağlardı; çık diye yavrulara da hak vermek lazım bizden başka kimseleri yok ki kucağı ilgiyi sürekli bizden istiyorlar haliyle...ev işlerini takma biraz boşla yavruna sarıl cnm ben öyle yapmaya çalışıyorum, Nacizane kendi görüşlerimi yazdım canım Allah kolaylık versin

İkisi birden bağırıyorlar mı
Hayal ettim de , uzaktan çok şeker geldi o tablo. Senin halini bilemem tabii

Evet bu hadis sık sık benim de aklıma geliyor:)
Haklısın yoğunlaşmadan anlamıyoruz.. Ben de hiçbirşeye zaman ayıramadığımı düşünüyorum şu an; bi de ikinci gelse ohooo
İkinci gelse de pek birşey değişmiyor canım yine hiçbir şeye zaman yetmiyor , tek fark; pembişin deyimiyle anneler motorunu hızlandırıyor biraz, o kadar

Herkese günaydın

Son düzenleme:
Herkese günaydınnnn.....
Pembişim bugün çıkış mı?
Bugün 5. Günümüz, günlerden ne onu bile bilmiyorum inşallah hepimiz için güzel geçerr.
Âmin sizin de güzel geçsin inşaallah :)

Hayırlı günler cnm seni özliyciiiz

Günaydın kıxlarrrrrrr. Sabahtan havuzdy denizdi kahvaltı ve valiz toplamaydı derkennnnnnn otelden çıkıciz inşallah :) yolda bikaç yere uğrayıp sonrasında kv ve kpe kavuşacağız

İyi neneler:))
Bu tabiri senin için ürettim nenede iyi vakit geçirin, nenesi ayşecikle hasret gidersin anlamında

Herkese günaydınnnn.....
Pembişim bugün çıkış mı?
Aman ne yapacan günü:)) ben biliyorum da noluyor

Hesap yanlış: 2 çocuk=5 kat dağınıklık
Abisi vara yoğa bağırınca kardeşi de kendindeki gücü keşfetti. Bağırmaktan daha farklı cırlıyor resmen. İşin ilginci bu cırlamayı bazen kendini korumak için kullanıyor ama bazen hiç sebep yokken. Otobüste giderken cırlayan bir bebiş çok şeker değil. Abi kardeş cırlama korosu ise hiç hiç şeker değil:)

Günaydın kıxlarrrrrrr. Sabahtan havuzdy denizdi kahvaltı ve valiz toplamaydı derkennnnnnn otelden çıkıciz inşallah :) yolda bikaç yere uğrayıp sonrasında kv ve kpe kavuşacağız
Ah kv ve kp ye kavuşuyorsunuz öyle mi, gözlerim yaşardı:))
Hayırlı yolculukla canım.

Kakaolu ıslak kurabiyeyi yaptım. Tarifi uğurböceğim mutfağından aldım. Ben övüldüğü kadar beğenmedim:/
1. Çok şekerli. Ya şerbetindeki şeker ya da içindeki kesinlikle azaltılmalı.
2. Kuru geliyor yerken. Üstünde bir de hindistan cevizi ile iyice kupkuru gibi.

Hiç öyle browni gibi olmadı. Niye fikri olan?

bu çocuklar yürüyünce iş kolaylaşıyo mu daha mı zorlaşıyo? ben bir an önce yürüsün istiyorum.. düşme tehlikesi azalsın.. yürümüyo benim kızım. bikaç kere düştü korkuyo o yüzden şimdi.

çok hevesli gördüm seni :) hadi iyi yolculuklar canımcım

aa ben çok severim o kurabiyeyi ama hindistan cevizi olayını anlamadım ben haşhaşla yapıyorum onu içine bitter çikolata falan koydun mu bir de şerbette biraz uzun süre bekletiyorum ben

Selammm!!
Pembişim dönüyor galiba gerçek hayata. Prenseslikten külkediliğine dönüşş( artık ne kadar prenseslikse)1 saat uzaklıktaydı yanlış hatırlamıyorsam, şuan gitmişlerdir diye tahmin ediyorum. Boluya dönüş ne zaman acaba?? Bana çok zorrr! Çünkü bizimki oturmayı bilmiyor, bilmiyor derken hakkatten bilmiyor! Sürekli, sürekliii yürüyor, karıştırıyor, kurcalıyor. Bende onun peşinde nitekimm... O yüzden mümkünse geç yürüsün derim hatta şu 6. Aya kadar dönmeyi bile bilmiyorlardı ya, neydi o günler be!!! Hey gidii

Pamuk helva hava biraz rüzgarlıydı bugün yok dediler yarı yoldan döndük nerdeyse yapıyorduk su kayağını
Kaldı gene:)

Hayırlı yolculuklar canım
Güle Güle sakin sakin gidin inşaallah efecikle

Sağol canımcım. 1 saatlik yoldu ve çok şükür Efenin uyku saatiydi rahat geldik

Benim bi arkadaşım şöyle der: bir çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk :)

Kavuştuk canım kavuştuk :)

Onun iki türlüsü var sanırım; bi şekerli şerbetle ıslatılan bi de çikolatalı sosla ıslatılan. Ben şerbetli ve haşhaşlıyı yedim hiçççç beğenmedim. Ama ben zaten kurabiye sevmiyorum ki :/

Efe daha bi hevesli desem :)!!! Adam otelden ayrılacağımızı mı anladı ne acaip keyifliydi :)

Heeee pamuk prensestim şimdi külkedisi olcam hahahhaha. Pazar günü de boluya yolculuk inşallah

Pamuk helva hava biraz rüzgarlıydı bugün yok dediler yarı yoldan döndük nerdeyse yapıyorduk su kayağını

Busmaiiiii bak kaç gündür dicem diyemedim. Kız su kayağı zor bişimiş. Adam düşmezsiniz falan demiş ama acaip bacak kası lazımmış ha haberin olsun

Neyneyse ben çok sevdim ıslak kurabiyeyi kuru olmadı

Kız yok biz tele tutunup gitcez board ın en kolayını yaptırcak adam bize

Cafe portakal/ browni kurabiye hem hamuru çok çabuk tutuyor, hem aynı browni tadında..ıslak, bol kakaolu bir de farklı tariften denersin seversin belki..

Bana göre yürüyünce bir nebze daha kolay herşey, en azından özgür istediği şeyi yapıyor öbür türlü anneye tam bağımlı daha zor

Bir türlü kısmet olmadı bu size gizli bir mesaj mı yoksa
Yoksa enişte mi sizin bu su kayağı işine taş koyuyor

Ben de uzun yol sandım, iyi çok şükür kavuşmuşsunuz, darısı kendi evinize olsun o zaman..

Son düzenleme:
Neyneyse ben çok sevdim ıslak kurabiyeyi kuru olmadı

Kız yok biz tele tutunup gitcez board ın en kolayını yaptırcak adam bize

Haaaaaa şimdi anladım galıbaaaaa :)

Yooook ; 10 saatlik yolculuk pazar günü kısmetse :/

Kakaolu tatlara şekerli şerbet yakışmıyo bence. Israr etmeyin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…