bizdede durum şu oyuncaklar, tek corap, terlik, tarak, taç, islak mendil, kızın bornozu
ben çılgın değilim canım ya çok çılgın bir kuzenim var
acaba little swimmers la girsem olur mu
offf ev o kadar karışık ki
topladıkça tekrar boşaltıyor çekmece dolap ne varsa
Çocuklar ortaya karışık yapmış elifnaz
dağınıklık ortak noktamız
acıkcası bır sure dolap kılıterı ıse yarıyor ama sonra cozmeyı basrıyorlar :) bırde ben tuvalet olayından korkuyorum en ıyı cozum kılıtlemek. bızım aılede vukuatlı cocuk cok var ya yegenımın oğlu sureklı hastaydı nedenını bulamıyolardı bır gun takıp ettıler bızım ufaklık gızlı gızlı sne hergun gır tuvalete boyu ona yetıyorya cek sıfonu suyle lını agızını yıka yegenımın esı gorunce kız baygınlık gecırıyomusdu az kalsın sonuc tuvalet kılıtlendı oğlumuz hastalıktan kurtuldu :)
En korktuğum şey klozetle oynaması
bizimkinin de en sevdiği yer banyo
duyarsız adam birden ilgileniyor
koptummm
canım teleferik gibi, bir tele tutunarak suyun üstünde kayakla gidiyorsun
suya düşme riskiniz çok az dedi görevli.
artık düşersek de little swimmers bakalım ne kadar işe yarar görcez
yarın gitmeye karar verdik, benim kanama de biraz azalır ama bu sefer kuzenim adet olabilir, bugün yarın bekliyor çünkü
little swimmers la su kayağı yapan kızlar oluruz,çok komik
eşim "sen onu yapamazsın,korkarsın" dedi. beni biliyor ,çok döneklik ettim böyle adrenalinli durumlarda.
erkek kardeşim de bizle gelecek. zaten pantolon tunik falan normal kıyafetle gidicez.
bineceğime de ihtimal vermediği için pek birşey demedi kıskanç kocacım.
bakalım born u nasıl tatil maceraları bekliyor
aryammm nasıl gidiyor tatil?????
Su kayağını ilk kez duyuyorum , oldukça adrenalin dolu bir aktivite
Sonrasında da dinlemek isterim yorumlarını..
akşam konustuk kocamla sakın sakın
ilk defa kocamı ağlarken gördum,söz verdı bana bır daha böyle şeyler yaşarsan o zaman boşanalım dedi,ilk defa kocamı böyle konusurken gördum,şimdilik önümüzdeki maçlara bakıcaz,ben hala annemdeyım,kafamı dınlıyorum
al sana alıntı:) gene bi suru alıntıladım:)
temizlikçi bulmana sevındım canım,anasıyla ablası yuzunden cogu kavgamız zaten,bi rahat bırakmıyolar
ben de öyle 30 kılo aldıydım,ceylin de 3200 dogduydu
bence korkulacak bır sey degıl,1 yıldır adet olmamısın canım,düzene girene kadar boyle duzensızlıkler normal dıye dusunuyorum
kakaolu ıslak kurabıye yapmayı planladıgım kurabıyelerden ugurböcegının mutfagını da begenıyorum ordan bakayım barı tarıfe
tam anlatacaktım kı olayı çözmüşsün canım parlak zekanla:) o şekilde saplarını kessen bıle yıne de suyu uzuyor,kesın çözüm limon
bu arada bamyanın kılosu kaç ya,çok pahalı ben de pek severım
canım bugunlerde basında bır sey dolanıyor allah hayırlara cıkarsın,beşikte yatakta yuksek yerde yatırma bence,ben yere guzel bır yatak yaptım orda yatırıyorum artık,çunku napacakları bellı olmaz artık bu zıpırların
allah razı olsun canım tesekkur ederım,allah kımsenın huzurunu bozmasın
Çok sevindim anlaşmanıza
âmin Allah daima huzur mutluluk versin inşaallah ....
canımmm, çok sevindim
ileteşebilmek güzel. her türlü iletişimde, çocuklarla olan dahil bağırmadan yükselmeden konuşmak çok daha etkili..
inş bi şeylerin değişimine sebep olur bu. yine de annende takıl.. yokluğunuzu hissetsin, kaybedeceklerini anlasın derim
heee, parlak zekaa:86: işin sırrı bamyayı ayıklamak kadar limonmuş, anladım
kilosunu yaklaşık 5,5 liraya almış eşim.
ben ayıklarım diyorsan, 2 kilo alayım yarısı sana yarısı bana
çok akıllıca bi teklif
Senin sadece oturma odansa çok iyi, bizde, oğlumun odası, kızın odası, salon ve hatta koridor dağınıklıktan geçilmiyor.
Oğlun bronzlaştı diye niye gıcık oldun? Yoksa yoksa sen beyaz tenli misin?
Delüler
İki Çocuk iki kat dağınıklık
marka adı vermemek için kendimi zor tutuyorum yasak mı bilmiyorum ama çok sinirliyim
tüm işi gücü bıraktık alarm çıkartmaya gittik kasada on saat beklettiler sıra gelince de bi saniye deyip başka biri geldi fatura da fatura ben çalmadığınızı nerden bileyim dedi eşim başladı kavgaya ben bunu 2 ay önce aldım sizin böyle ahmaklık yapacağınızı nerden bileyim diye bir de avm otopark için alışveriş fişi istiyor zaten oraya vermiştik neyse baya bi kavga ettiler eşim çok sinirlendi ben de nfknın söylediklerini söyledim dedim 3 tane göreviniz var onu adam gibi yapamıyosunuz diye senden aldım onlara sattım nfk
diyo polis çağırabilirim dedim çağır o zaman gör kim ahmak neyse şimdilik çıkarıyım da falan diyo hala dedim kamera kayıtlarınız yok mu sizin polis çağır da o zaman göstereyim ben sana diyo yok bizde kamera bir de gayet bilindik bi yer çok ahmaklar yaa sinirlerim zıpladı durduk yere
destinycim sizin de aranızın düzelmesine çook sevindim
Yaptıkları çok ayıp olmuş gercekten , hadlerini bildirmek lazım
anında görüntü show (dedim de dtk geldi aklıma hala bitmedi mi taşınma yerleşme acaba?:44:)
Eki Görüntüle 779510
Oyy yerim seni
Sevgili oğlum akşam 6dan 7:15e kadar memede kalaraktan kendini gece uykusuna geçirdi sanırım. Şuan hala uyuyor olduğuna göre... Kocama dedim sen git yemeğini ye, sonra da ben yerim. Sanırım tatilin son akşamı böyle bir güzellik(!) yaptı bize. Ama insanın içinden gelmiyor 3 kişilik bir aile iken tek kişilik yemek yemek...neyse bakalım bugün neler olacak....???
Destiny sevindim umut ışığınıza. İnşallah sonu da iyi olur.
Borncum, Türkiye 4 gözle bekledi ya o mağzanın gelmesini; herkesin herşeye çalacak kadar bayıldığını düşündüler heralde salaklar. Yaşarken eminim sinir olmuşsundur; biz okurken olduk... Mutlaka da şikayetini yaz.
Neyneyse, pamukhelva ve elifnaz size sorum varrrrr. Gelecek yıl bu kuzu 2 yaşında olacak ya ozaman daha mı rahat olacak tatil?? Yoksa artık çocukla tatil hep böyle yarım tatil mi
olacak??? Olumlu şeyler duyasım varrrrrrr
Bu arada eşim dediki arabasına koyup yemeğe mi insek?? Ya dedim düşünki sen uyudun ve bi anda bir sürü kaşık çatal sesi içinde bi kalabalığa uyandın kafayı yemez misin???? Hak verdi sanırım :) bi de bu çocuk arabasında zaten bi çoook küçükken bi kere uyumuş; şimdi uyuyacağını nerden çıkarıyoruz????
Neyneyse ve elifnaz'ın da dediği gibi; 2 yaşında şimdikinden daha bilinçli olacaklar, ikincisi memeden ayrılacakları için bu denli anne bağımlısı olmayacaklar ,
Siz yemek yerken sevdiği şeyler olursa oturup onu yiyene kadar vaktiniz oluyor en azından
ya da çocuk oyun alanı bol olan yerler tercih ederseniz efe oynar sizin gözetiminizde...
Ama karı koca sükunet içinde bir tatil beklemek ütopik olur, çünkü 5 yaşına da gelse herseyden çabuk sıkılan , hareketli deli dolu oluyor yavrular, dolayısıyla; çocuktan sonra onlar odaklı oluyor birçok şey...
Hiç sorma nfk yaaaaaaa!!!! Yemeğimi yedim geldim. Kocam yürüyüşe çıktı. Ben de odada takılıyom işte. Tek başına yemek çok tuhaf....Birine bişi yedirmemek :)) neyse bugün de böyle oldu. Son akşam süprizi :) sabah kahvaltı yapmadan yüzelim diyoruz bakalım. Ben iki küçük ekmek aldım aşağıdan yine de bomboş mide olmasın diye :)) tabi Efe cincozu izin verirse bakalım. Bi de bugün foto seçimi yaptık. 6 fotoya 100 liracık bayılacağız :) napalım artık işte ilk tatil hatırası :) adamlar albüm yapıyolar 50-70 fotodan oluşan, fiyatı 850-1000 lira!! Manyak mıyız len bizzzzzz :)))?
Ffotograflarınız hayırlı olsun, fiyatları bayağı kabarıkmış ciden
demek herkesin böyle bi kötü ilişkisi var
benim de kemaltancayla yollarım ayrıldı.
ki 3 ayakkabım varsa, ikisi tancadır.. kardeşimin de öyle..
stili tarzı bana hitap etse de, satış kültürleri ve sonrasındaki muhabbetlerinden dolayı fena soğudum.
artık almıyorum, mağaza vitrinlerine bile bakmıyorum.
çok büyük bi müşteri kaybettiler.. ben gibi hatunu giydirmek isteyen marka çooook! :82:
Tabii cnm onlar seni kaybettiğine üzülsün
Tanca da özgün güzel şeyler oluyor ama, bizim buradaki şube gayet alakalı, zira ayakkabımın tokası kaç kez düştü taktırdım hala güler yüzlüydüler
Tatil iyi... Alıştık, olayı çözdük, ama kesinlikle önceki tatiller gb keyfi olmuyor tabi.
Sadece, çocuk yokken gitmediğim yerlere, sıkıla sıkıla evde oturduğum bütün günlere yanıyoruuuum
Eski özgür günlere özlem hiç bitmiyor, taa ki gerçekleri kabullenene dek
2 yas 1 yas gibi zor olmaz canım. kum yeme, masa cekistirme gibi durumlar olmaz en azından .. hem ozaman konusacaklari icin dertlerini de söylerler hele bi 1, 5 yasina gelsinler çok tatli oluyorlar
o konuşmaları falan
Evet en tatlı dönemleri
:) ins bigun buyucekler :)
Selim bizden 2 gun büyük ..
Sizin yaşadığınız seyler önemli o yüzden :)
Canım bizim 2 azı disimiz çıktı ...
Diğer 2 si patlamış ... Bende aynen öyle dusunuyodum... ama gözlemlediğim kadarıyla bu öyle ağlamalardan degil...
Bide abisine de hiç rahat vermiyor..
Biraz cadolosuz galiba
UOTE=aryamm38;31534328]Bizimki de tam tersi 2 dakka durmuyor kucakta, itiyor. Ama bebişlerin karakteri var hepsi farklı farklı. Birde iki çocuk... İkiside senden ilgi istiyordur. Bence bir dönemdir, geçer diye düşünüyorum.
Bizimki daha su bile demiyor:) suya mama diyor,dede, nene, ananne, ver, al, hala, gel, hadi sadece bunları söylüyor. Bence normal gb ama siz daha tecrübelisiniz tabi, kıyaslayabiliyorsunz:)))
Cok şükr etmelisin kucak istemediği icin :) Rabbim saglık versin minigine
Aynen öyle bacağıma bir yapışıyor ki hiç kacari yok :)
Konusamadigi icin acaba hircinlasiyor diye düşünüyorum bazen .. Dede, anne,baba,emme,meme..ver... Kelimelerimiz.. O da canımız isterse..
Evde Yürüyoruz fakat parka çıktık mı 2 adım atmadan yere atıyor kendini :) azıcık tembeliz
Arabasında da durmuyor
İlla kucak illa kucak! :)
Canım maşallah kızına :)
Cok şükr etmelisin :)
Bazen bi iki saat dursa ...
Bende isime. Baksam diyorum kiii
Aaaa ne var 5 cocuk birden bakarım ..
Ama insan üzülüyor niye böyle yapıyor ki diye...[/QUOTE]
Çocuğun Karakter meselesi de etken canım. Benim kızım 5 yaşını dolduracak kardeşi doğduktan sonra biraz biraz bensiz durmaya başladı, acayip anne bağımlısı bir çocuktu, hatırlıyorum 3 yaşındayken bile -evde babası dahi olsa - ben onsuz lavaboya girdiğimde çıldırırdı, kapıyı yumruklar, Ağlardı; çık diye
yavrulara da hak vermek lazım bizden başka kimseleri yok ki kucağı ilgiyi sürekli bizden istiyorlar haliyle...ev işlerini takma biraz boşla yavruna sarıl cnm ben öyle yapmaya çalışıyorum, Nacizane kendi görüşlerimi yazdım canım Allah kolaylık versin
Değil mi?
Bana kızma ama kendim de eşekten düştüğüm için yazıyorum: kızımdan sonra tek çocukla yapamıyorum, olmaz deyip yapamadıklarıma yandım. Yani bunun sonu yok. İnsan aslında ne kadar rahat olduğunu o imkan elinden alınınca anlıyor. Duası bile var, yanlış hatırlamıyorsam meşgul olmadan boş vaktin, hastalanmadan sağlığın, yaşlanmadan gençliğin kıymetini bilmeyi dileyen bir dua. Ne kadar doğru değil mi?
Himm dünün yorgunluğudur, doğru.
Kalkmadan yat canım. Sabah da kendince ilklere imza atabilir:)
Ay evet ilk konuşmaya çalışmaları çok şeker oluyor:))
Bizde de var bir kucakcı.
Bizimki yürümeyi de ilerletmiş bir model. Derdini anlatacak kelimeleri de mevcut ama beni 2 dk görmezse anni anni diyerek evi turluyor:) bulunca da yapışıyor ta ki kucağagelene dek. Kucak istemediği tek yer park ve bilimum dışarısı.
Bizde bağırma durumu var ama abisinden öğrendi.
İkisi birden bağırıyorlar mı
Hayal ettim de , uzaktan çok şeker geldi o tablo. Senin halini bilemem tabii
Evet bu hadis sık sık benim de aklıma geliyor:)
Haklısın yoğunlaşmadan anlamıyoruz.. Ben de hiçbirşeye zaman ayıramadığımı düşünüyorum şu an; bi de ikinci gelse ohooo
İkinci gelse de pek birşey değişmiyor canım
yine hiçbir şeye zaman yetmiyor , tek fark; pembişin deyimiyle anneler motorunu hızlandırıyor biraz, o kadar
Herkese günaydın