Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ay bu arada oğluş 6 gibi uyudu, 7 gibi kalkıp emdi ve yine yattı. Gece uykusuna yattı şimdi de. Otelde de böyle yaptı ya.. Neyse artık son akşam rahatlıkla oturup tatlımızı yeriz inşallah :)

bu saflık değil canım, böyle yüklenme kendine..

bu adamların huyu farklı farklı.. kimisi banyodan çıkar havlusunu yere atar, kimisi hanımının dağınıklığını toplar..
ona, sakin bi zamanında güzel güzel anlat. yetişkin bi insan kendi giyeceğini hazırlayabilir, seçip giyebilir.
senin bi afacanın var zaten, henüz bi bebek olduğu için herşeyi onun adına sen düşünüyor, yapıyorsun.
eşin de bu gibi öz bakım yeteneklerini kazansın artık!

erkeklere seyahat kolay tabi, kendi çantasını bile hazırlamıyor ki adam..
ki kadın, evi ayarlıyor. giderayak temizlik yapıyor mümkün olduğunca temiz ve düzenli bırakıyorki, gelince zorluk olmasın.
buzdolabında bozulacak mı sebze mi var, yemek mi kaldı, çöp kutusundaki çöp mü atılacak,
çocuğun ilacı mı alınacak, kimlikler unutulmayacak, kapılar pencereler mi kapanacak, fişler prizden mi çekilecek..
seyahatte başa gelebilecek ihtimalleri bile düşünüp tedbir alıyor bu hazırlanma safhasında..
bu gibi bir milyon ayrıntıyı düşünüyor..
netice-i kelam; kendi sorumluluğunu artık ona ver bacım..
sabah kalkınca kendi giyinsin.
nasılsa temiz ve ütülü. hazır kıyafeti dolaptan alıp üzerine giymek yüksek zeka ve kabiliyet gerektirmiyor

yemek yaparak da kendine yüklenmişsin, gereği var mı?
ya hazır bi şey yerdiniz, hiçbirşey yoksa domates peynir.
her zaman ve koşulda yemek yapma ki, diğer zamanlarda yaptığının kıymeti bilinsin

Daha bi tanecik veletle tuvalete gitmek, market alışverişi lüks oldu. Anam ilerde bi tane daha olursa netcezzzzzzzz :)
iki tane olmaları, birincinin büyümesi anlamına geliyor..
büyük küçüğe bakar, biz de ihtiyacımıza

Nfk kız valla sende şöyle bi şriket yöneticisi hamuru var bak diyorum
'şirket yöneticisi hamuru' bu tamlamada bana en yakın gelen şey, hamur. ahahahah
Ay bu arada oğluş 6 gibi uyudu, 7 gibi kalkıp emdi ve yine yattı. Gece uykusuna yattı şimdi de. Otelde de böyle yaptı ya.. Neyse artık son akşam rahatlıkla oturup tatlımızı yeriz inşallah :)
kııız, ben de sizin künefeyi düşünüyordum heee
nasıl siz mi yaptınız, nasıl yaptınız, neyle yaptınız?

Yada büyük küçüğü yolar biz de altımıza yaparız hahaha

Valla bak zehir gibi kafa var sende. Bi şriketim olursa adamım sensin

Kendimiz yaptık tabiiiii ;çok kolay. Ama tarif vermicem. Şu yemek yarışmasından sonra şevkim kalmadı şuan fırında pişiyor ama ben emzirmeye geldim; inşallah başına iş gelmez :/

Yada büyük küçüğü yolar biz de altımıza yaparız hahaha
delüü

Valla bak zehir gibi kafa var sende. Bi şriketim olursa adamım sensin
mersi
catring şirketi kurarsın heralde

Kendimiz yaptık tabiiiii ;çok kolay. Ama tarif vermicem. Şu yemek yarışmasından sonra şevkim kalmadı şuan fırında pişiyor ama ben emzirmeye geldim; inşallah başına iş gelmez :/
aaa, bize de mi kııız?
şirket müdürüne, tek adamına?

Son düzenleme:
h&m de çok güzel şeyler var gerçekten güle güle giysin oğluşun

tarif mi? hangi tarif? ben unutmuşum..
eşine ne zaman döneceğini merak etmiştim kız, inşallah güzel bir gün olur sizin için

he valla tarif ıcın sordun sandıydım :)
kakaolu ıslak kurabıye:)
ama tarıfı aradım az önce bulamadım,arkadaşı aradım cevap vermedı bana dönmesını bekliyorum:) tarıf olayı böyle:)

kocama gelirsek zaten kocam da ben annemdeyken anneme geldı hep o günden sonra,annemdeydık cümbür cemaat,henuz yalnız basbasa kalmadık ,eşim gözümün içine bakıyor ama benım ıcım buz gibi olmuş çoktan da çaktırmıyorum.devam edıyoruz sımdılık bakalım,salı çarşamba gunu ızın kullanacakmış,planlar yapıyor suraya gıdelım böyle yapalım dıye.ben de hıc sesımı çıkarmıyorum.

kakaolu ıslak kurabiyeni diyor sanırım

hı hı

din iman boğaz bızımkısı

bu arada ben de tavuk göğsü ve fırında sütlaç yapma özürlüsü olaraktan bilmem kaçıncı yuz kez fırında sütlaç denemesı yaptım,bakalım bu sefer nasıl olacak,

Bizimde tatilden beri tek uyku mecburen:) yoksa git git gel çekilmezdi. 2 buçuk 3 saat uyuyor.
Al benim kocayı vur seninkine. Aynenn! Günlük ne giyeceğini bile ben söylerim. Ayrıca banyodan çıkınca da havluları bile yere atar!

Bu arada aryanın lekeleri azalması beklenirken gitgide arttı. Bacaklarında da birkaç tane çıktı. Sahilde gördüğüm neredeyse bütün bebeklerde vardı ama aryanınki baya fazla. Sıcağı pek sevmiyor bizimkisi. Bir bebeğin annesi dr a götürmüş sıcak alerjisi demiş. Bizimkide kuvvetle muhtemel öyle. Ptesi dra gideceğiz. Ve ani bir kararla gidişi 2 gün önceye çekip yarın sabah dönmeye karar verdik.

Ilık banyo da iyidir. Elinden geleni de yapmışsın zaten canım. İnşallah hafif atlatır. Oğlumun da ateşi var ve istifra etti. Üşüttü sanırım.

O değil de eşine o yazdıklarının hepsini mi söyledin?
Benim eşim de parlak fikirler uzmanıdır. Abisi istemeden arabayı verir. Haftasonu onlarda kalacak araba. Ben bir şey demesem de kızdığımı anladı sanırım. Otobüs dolmuş vızır vızır, niye veriyorsun ki arabanı. Bir de ağzını alıştırıyorsun. Ankara'ya toplayacak her bir akrabasını sonra ben çıldıracağım sanırım, Allah korusun.
Senin kv de benimki gibi. Kış döneminde eşim 1 hafta yurt dışına gitti. Bu da gelmiş, bana yoldaş olmaya... Ya benim annem var, gider orda kalırım. Kv gelince evde otur, bir de onun yemeği şusu busu uyuz olmuştum.

Yok canım niye saf olasın:)) hepimiz biraz sanız ama pembiş çok uyanık:)) hürrem gibi hatun, sülümanı çaktırmadan çeviriyor

Geçmiş olsun canım ya. Ne alerji yaptı acaba?
Çocuk da rahatsız olunca fazla durmanın anlamı yok zaten.

delüü

mersi
catring şirketi kurarsın heralde

aaa, bize de mi kııız?
şirket müdürüne, tek adamına?

Canımsın :)))
Yuvarlak borcam için 350gr tel kadayıf, 200gr tereyağı, 2 paket dil peyniri, şerbet için:1,5 bardak şeker 2 bardak su. Şerbeti hazırlıyoruz ki soğusun. Dil peynirlerini iki kere suyunu değiştirerek 1 saat kadar suda bekletiyoruz. Tereyağını eritiyoruz, didiklediğimiz kadayıflarla harmanlıyoruz. Beyaz kadayıf kalmamalı; hepsi yağ sarısı olmalı :)) Yarısını döşüyoruz borcama. Üzerine dil peynirlerini kesip kesip koyuyoruz. Sonra kalan kadayıfları döşüyoruz ve booooolca bastırıyoruz. Üste döşediğimiz kadayıfların arasından kesinlikle peynirler göz kırpmamalı 180 derece fırına atıyoruz ve kızarınca çıkarıp, 1-2 dakika bekleyip şerbetini döküyoruz. Afiyet olsunnnnnnn :)

Nfk sakın yağı azaltma asabımı bozma :)!!!

Yaaaaaa. Tabi artık keyif alınmayacaksa anlamı yok...

Sülümannnnnnnnnnn hahahhahah

Biz sabah erken saatlerde, hafta sonu için bi yerlere gitmeyi planladık,
Karadeniz turumuz olmadı, bari çocuklara bir iki gün değişiklik olsun dedik ..
Telefondan takipte olurm yine, Allah'a emanet olun kuzularınızla
İyi eğlenceler canım

Çocuklarla market ve pazar gezme gibi olmuyor. Ben markette uzun uzun gezeceğim, sonra yeni çıkan ürünlere bakacağım ki o gezme olsun.
Dün kurabiyeleri ikram ettim. Eltim pek beğenmedi sanırım, çok umrumdaydıBiz yedik. Bugün de baktım eşim tepsiyi almış yiyor. O kadar da vahim değil sanırım. Geliştirilmesi lazım.
Kv'ne de no comment. Niye nazar değsin mi???!!!
Kp'ne geçmiş olsun. Çabuk toparlanır inşallah.
Ben çok uzun bir süre oktay ustaya bile güvenmedim. Varsa yoksa portakal ağacı. Sonra biraz oktay usta kitaplarından yararlandım. Şimdi şimdi cahide falan işte..
Elmalı ıslak kek hangisiymiş? Yaz bakiim.

Beni dinle ve çamaşırlarını koymayı unut!!
Hiçbişey değişmez tatili bana zehir eder seninki gibi olsun ben bidahakine hazırlarım demez tatil boyu demediğini etmez
Söyleyince ne değişiyoki tepemde dikiliyo bugün diyo banyo dolabının bilmem kaçıncı çekmecesinden bilmem neyi almayı da unutma o sırada da banyonun önündeyiz e tamam ver madem diyorum e sen alsan ne olur diyo ne kadar büyüttün bi valiz olayını diyo benim asıl kızdıgım valiz toplamak değil takdir görmemek mesela yıllardır kv ile altlı üstlü oturuyorum ya o buna çok çok olağan bişey gibi bakıyo etraftan takdir ettiklerinde de ne var yani tabi oturcak gibilerinden takılıyo anlatabiliyomuyum ben yapmaktan etmekten değil tavrından sinir bağlıyorum
Offff
Canım ben zaten yasirden dolayı çok ağır yemekler yapamamaya başladım son zamanlarda kendimi de kötü hissediyordum bu yönden bende bugün dolapta bişey kalmasın diye ne var ne yoksa yemeğe dönüştürdüm telim de yok ya arayamadım gel diye ama tam da sofrayı hazırladım da geldi dedim kaynanan seviyomuş gel falan yok ben tokum dedi
sinir oldum ...
Valiz olayında da sakin de konuşsam şöyle diyo ne var hazırlasan yani ? e zaten hazırlıyoruz da ufak bir takdir teşekkür işte yok
Ben günlük kıyafetlerini de vermiyorum zaten banyodan cıkınca ben isterim diyo evlendiğimizden beri ben de istemeye devam et diyorum ben annemden öyle gördüm diyo ee benim annem de hep babamınkileri hazır ediyo ama napalım o kadarını da yaparsam artık nefes alıcak alanım kalmıyo tatil öncesi deliler geldi bana
Seninki kendimi hazırlıyor valizlerini ev işlerine yardım olayı nasıl
Bir de canım asıl gideceğimiz otelde şu anda bi arkadaş grubunun oldugunu öğrendim ona sıkıldım benim için tatil tek başına kafa dinlemek birilerinin geyik muhabbetlerini çekmek değil bir de onlar çocuksuz bilmiyorum nasıl olcak
bu arada ben de tavuk göğsü ve fırında sütlaç yapma özürlüsü olaraktan bilmem kaçıncı yuz kez fırında sütlaç denemesı yaptım,bakalım bu sefer nasıl olacak,
Ayy ben de hayatım boyunca bir türlü tutturamadım şu fırın sütlacı ya cok sulu oluyor ya da cok katı nişasta olayını bir türlü beceremiyorum

Canım cok üzüldüm ilerlemesine ve tırstım yasirin de cildi çok hassas cok güneşte kalmayalım o halde :18:
Sizde dönüyormuşsunuz şimdiden iyi yolculuklar...
Senin koca da benimki gibi demek neyse yalnız olmadıgımı anladım bu da birşey

mutfak savaş alanı gibi. makine boşalacak, yeniler yerleştirilecek.
bu arada yemek yedik. eşim, ayşeciği aldı kaynımın yanına gitti karşı daireye.
bana da sen rahatça namazını kılar, mutfağı toparlarsın dedi..
peki nfk nerdeee?
vııınnnn, kk temmuz topiği

hee, eferin saaa:87:
erime, zaten erimezsin de..
anlasın meselenin tatildi catdı cutdu olmadığını..

niye ısrar ediyon kız o zaman?:90:
benim bi tavuk göğsüm var ama ustalar varken konuşamam ayıpp

bu adamlar var ya, kendi ailelerine dökülüp saçılıyorlar..
kendileri onlardan ne görüyor, fısss!!!
bazen sömürme aşamasını bile geçiyor bu muhabbetler.
bi şey söylesen kötü sen oluyorsun, sinir olmamak mümkün değil.
inan hepimiz yaşıyoruz bunları

kv ler de güya yardım için geliyorlar, ama kendileri külfet

hürrem pembiiiiş, ahahahah
üstadım, senden öğreneceğimiz çok şey var, yetiştir bizi

ah canım beniiiiiiiiiiiiiim!!!
eşim bu gibi özel tatlıları yerinde güzel yapanlardan yeme taraftarı. ama kaydediyorum, deniciiiiim

beğenmemiş miiiiş!

ben de senin eltine gıcığım.
kadını tanımam etmem, bana bi şey yapmadı. ama yine de uyuz oluyom!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…