evet viledadan olabilir başka bi şeyden de..
bağışıklıkları zayıf, herşeyden etkilenip hasta olabiliyorlar.
Rabbim şifa versin, inş hemencik iyi olur kerem.
bi abla, hasta bi bebek bi de onun daha küçük modeli..
sen nasıl idare ediyorsun yaa? birileri gelse ya yanına...:26:
Günaydın ,
Elifnaz; çok geçmiş olsun Kerem'e, ateşi düşmüştür inşaallah ..
Nfk; Allah rahmet eylesin ölen teyzeye, mekanı cennet olsun..
Bugün efe nasıl pembehipopotam,
aryam bizimki de onu bırakıp bir yere gittiğimde fena ağlıyor, odaları arayıp beni bulamayınca oyuna dalıyormuş , okul dönemi alışarlar zamanla insallah, ya insan kıyamıyor kuzucuklarını ardından ağlamasına
o da doğru. ama sana imreniyorum, iyi idare ediyorsun bacım.valla canim duse kalka diyelim buyutuyoruz işte.. zor oluyor tabi ama biri gelsede nereye kadar eninde sonunda yine tek kalacagim.. annem memlektte zaten kizin okulu acilinca gelecek malum ilk hafta uyum haftası
Dışarı çıkacağımızda "ayakkabını getir" diyorum koşa koşa getiriyor, "otur giydireyim" diyorum , hemen oturuyor!valla hayırı çok iyi anlıyorlar da işlerine gelmiyor.
böyle yöntemlerle istediklerini yaptırıyor veletler..
o yüzden hiiç hayır deme bu hareketine, dediğin gibi dikkatini dağıt.
mekan değiştir, diğer odaya gidin, kucağına al, oyuncak ver, gülümse şarkı söylemeye başla,
başka sesler çıkar, hayvan sesleri mesela. hem onları da öğrenmiş olur...
uleeeeyn veletler, ne hale getirdiniz len bizi!!!
Çok geçmiş olsuncanlar keremin atesi 39 olunca esim henen acile götürdü.. disten olaN ateş bukadar çıkmaz çünkü .. enfeksiyon çıktı antibiyotige başladık :26:
Bi seferlik öyle yaptı canım normalde emerek uyuyor, alışır mı dersin? :)kendi kendine uyuduysa oglen uykularina da boyle yatir canim alisir
Susamlı keki ben de yapmak istiyorummmmgünaydın canlar..
sadece bize değil, inş tüm dünyada gün aydınlık olur..
evet, sen çözmüşsün. o saatte ancak bunu haber vermek için açarım topiği.
alıntıda uzay olmak isterdim ama hiiiç keyfim yok.
malum olaylardan.. çok aciz hissediyorum kendimi..
imanım, ya hiç yok ya da zerre miktarda ki dayanamıyorum..
Allahın yardımı ne zaman gelecek diye düşünüyorum
bende çocukluğumdan beri diş eti çekilmesi vardı.
özel doktorlar, klinikler dahi çapaya yönlendirdi. telefonla randevu almaya kalkınca muayene için 2 sene sonraya gün verdiler.
sonra arkadaşımın bi arkadaşı çapada staj yapıyormuş. o öbürüne, öbürü berikine gönderdi.
sonunda muayene olabildim, aciliyeti varmış zaten hemen ameliyata ldılar.
neyse demem o ki, bu çok yaşanılan bi sıkıntı.
neden çözüm bulmuyorlar bilemiyorum. olan yine vatandaşa oluyor
canım geçmiş olsun. hala var mı ateşi?
ayşecik 3 gün ateşlendi, ama 38e varmayan ateşler. sonra kesildi. diş de yok meydanda.
bilmiyorum, böyle birkaç atak daha mı olacak, nasıl çıkacak bu dişler?
lakin salya gırla
akıllı keremmm
ayşecik koltuğunu seviyor hamdolsun. sayesinde uzun zamandır ön tarafta oturuyorum..
amaaan, bu teyzelere de malzeme olsun. okul biter..eee, evlilik yok mu derler.
evlenirsin, çocuk düşünmüyor musunuz?
doğurursun, kardeş ne zaman?
ellerine sağlık bacım.
dün kuzenim aradı. misafiri gelecekmiş, tarifi istedi.
ben de bugün yapıcam inş. aynı binada oturduğumuz, samimi olduğumuz eşimin yengesinin kardeşi vefat etmiş
oraya götürücem, inş güzel olur bu sefer de..
canım, onların kanunda düzenlenmiş belli çalışma saatleri var.
haftaiçi, sabah 7.00 akşam 19.00a kadar. haftasonu da 10.00da başlar, yine 19.00a kadar.
bazen kamu için yapılan yol, tünel, baraj gibi inşaatlarda bu saatler esnek olabilir.
annemlerin hemen yanında bi bina başladı. sabah 8de başlayıp, akşam 7de paydos ediyorlar.
zaten o semtin halkı rahatına çok düşkün. yasak saatte bi çivi bile çaksalar. anında şikayet ederler.
ki sen de rahatsız oluyorsan, belediyeye bi telefon açman yeterli
valla bu ara çok devamsızlık var :100:
aaa, bu nasıl alışveriş kız?
hem de internetten, hem de bu kadar ucuza? resmen sembolik rakamlara alışveriş yapmışsın.
mağazada kırk kere deneyip emin olamıyorum, ayakkabı iyi mi oldu mu, vuruyor mu.
sen nasıl alışveriş yapıyosun diyicem ama, kuğu gibi olduğun için ayakların sindirellanın cam ayakkabısına bile girer sanırım..
güzel günlerde kullan, üstünde paralansın
ben diyetle kilo veremiyorum
yoksa hiç durmam başlarım yine diyete.
eğer sen iki haftada 2 kilo verecek bünyedeysen ne mutlu.
demek istediğin zaman o kilolalardan kurtulabilirsin
kat'i saatleri var demek
demek müzik bitince kalkıp açıyor, canım benim yaaaa
geçmiş olsun canım. sen gözlemle mi bu kanıya vardın,
yani ayakların eğri olduğu ve ayrık yürüdüğü konusunda?
babasında da olmuş demişsin, demek genetik bi çekim var. inş o da düzelir.
bencil bu kocalar benciiiiiil
ama bedduan çok güzel yaaaa
kentsel dönüşüm de başladı ya, oturduğumuz bu semt tam anlamıyla yüzlerce metrekarelik bi şantiyeye döndü,
her yerde bina yapılıyor, yıkılıyor, yapılıyor, yıkılıyor...
aslında burdan gitmenin tam zamanı.. 3-4 sene sonra gelinmeli, o zamana yepyeni bi semt olmuş olur.
arada siz de böyle hissedin, anlayın beni
ilahii, sabah sabah güldürdün beni
ciciler iyi gelmiş, sabah sabah modundasın..
hep iyi hisset, hep iyi ol.. çok öpüyorum canım benimmmm
amaan, bu çocukların ağlamasından etkilenmemek gerek işte.
hakikaten düşmüş, canı yanmış, acıkmış ağlamıyorsa ben acımıyorum. hiiç de etkilenmiyorum.
öyle yalandan ağlamalarına. üç buçuk karış boyu var, beni kullanacak yoksa zilli
Kalsiyum hakkaten önemli. Ama madem eşinde de varmış düzelmiş demekki aryanınki de öyle bişi..
Valla bizimki ben giderken öyle ağlama zırlama yapmıyo. Yaparsa da bi yere kadar etkiler; okula gidince koşturmaktan unutur, eve dönünce yine farkederim sanırım. Arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile giderken kan çıkarırken beş dakka sonrası unutup oyuna dalıyorlarmış zaten
Dışarı çıkacağımızda "ayakkabını getir" diyorum koşa koşa getiriyor, "otur giydireyim" diyorum , hemen oturuyor!
Başka zaman hayır 'dan yapma'dan anlamıyor ; işine gelince söz dinliyor ama yaramazlar
Bi seferlik öyle yaptı canım normalde emerek uyuyor, alışır mı dersin? :)
Susamlı keki ben de yapmak istiyorummmm
Kilo konusunda; hemen veremem ama yeme düzenimi değiştirip yüzmeye gidicem bugünden itibaren
soru: içinde yüzlerce foto olan bi fotoğraf makinemiz var.
açınca içindeki fotoğrafları ve videoları görüp izleyebiliyorum.
ancak usb ile pc ye bağlandığında; bilgisayar cihazı algılıyor, ancak içinde dosya göstermiyor.
hafıza kartını direkt pc ye koyduğumda da içinde hiç resim göstermiyor.
bu durumda fotoğrafları nasıl başka bi yere kopyalayabilirim?:44:
denedim. 'bu klasör boş' diyoÜzerine sağ tıklayınca "araştır" diye bi seçenek olması lazım muhtemelen onunla açılır
kızlar, cumanız mübarek olsun..
inş şu günün hürmetine dünya üstündeki ölümler dursun.
bebekler annesiz kalmasın. anneler çocuklarından ayrılmasın..
iyi, sen de beyine sor o zamanÇok zor sorular soruyosun nfk sultannnnnn :) bizde bu işlerle kocacan ilgilenir. Yani ben bilmem beyim bilir :)
Busmai keki mutlaka yap valla süper bir çay yanıama ben bi dahakine şekeri arttırıcam. <3<3 şeker<3<3 :)
keremi alıştırın sanıyorum kendi kendine uyumaya?nfk, senin isin sanki daha kolay . aksam uykusuna oyle daliyorsa gunduzede alistirabilirsin
canim benim zorlanmam yaşlarının yakinligindan mesela ikisi uyanikken sıkıntılı oluyor kerem daha bilmiyor biraksam parmagini kızın gözüne sokacak onun icin mutfaga bile giderken keremide goturuyorum.. aysecik sakin bir yapiya sahip belli (maşallah) 2 yaştan sonra kardeşi olursa sıkıntı yasamazsin gayet rahat idare edersin korkma
iyi, sen de beyine sor o zaman
kekin şekerini sanıyorum ben de artırdım hatırlıyorum.
google emmiye sordum. hemen link verdi bana
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-2280.html#post31354345
sadece şekeri değil, biçok şeyi değiştirmişim ben yaa
keremi alıştırın sanıyorum kendi kendine uyumaya?
şuan sıkıntılı değil ama kendi kendine uyumayı alışkanlık yapsa ala olur.
iş başa düşünce, mecbur idere ediyorsun, etmeyi beceriyorsun..
bakalım kardeşi ne zaman gelecek ayşeciğin?
söylemişim ya kız...Beyim namazdan gelsin hemen sorcam zaten
Şu tarifleri değiştirip söylemiyorsunuz ya (sen ve neyneyse)!!!! İkinizi de dövcemmmm
Beyim namazdan gelsin hemen sorcam zaten
Şu tarifleri değiştirip söylemiyorsunuz ya (sen ve neyneyse)!!!! İkinizi de dövcemmmm
bolulu pembiş usta, sen gibi birinin nasıl dilimli kek kalıbı olmaz yaaaa?!
bende yağ oranini azaltmistim tahin yağlı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?