Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Koşu bandına çıkma hayalim vardı ama oğluşun emesi geldi. Şu emme faslı bitsin de bi yürüyeyim yahuuuuu. Otur otur nereye kadar?!? :) ama o karnını doyursun da gerisi boş :)

valla canim duse kalka diyelim buyutuyoruz işte.. zor oluyor tabi ama biri gelsede nereye kadar eninde sonunda yine tek kalacagim.. annem memlektte zaten kizin okulu acilinca gelecek malum ilk hafta uyum haftası

sagol canim ilerlemeden antibiyotige baslamamiz iyi oldu .. bugün daha iyi cok şükür ateşi cikiyor ama okadar yuksek degil insallah geçecek
nfk; başınız sağolsun

valla canim duse kalka diyelim buyutuyoruz işte.. zor oluyor tabi ama biri gelsede nereye kadar eninde sonunda yine tek kalacagim.. annem memlektte zaten kizin okulu acilinca gelecek malum ilk hafta uyum haftası
o da doğru. ama sana imreniyorum, iyi idare ediyorsun bacım.
inş ayşeciğe kardeş gelince ben de becerebilirim

Son düzenleme:
kızlar, cumanız mübarek olsun..
inş şu günün hürmetine dünya üstündeki ölümler dursun.
bebekler annesiz kalmasın. anneler çocuklarından ayrılmasın..

soru: içinde yüzlerce foto olan bi fotoğraf makinemiz var.
açınca içindeki fotoğrafları ve videoları görüp izleyebiliyorum.

ancak usb ile pc ye bağlandığında; bilgisayar cihazı algılıyor, ancak içinde dosya göstermiyor.
hafıza kartını direkt pc ye koyduğumda da içinde hiç resim göstermiyor.

bu durumda fotoğrafları nasıl başka bi yere kopyalayabilirim?:44:

Dışarı çıkacağımızda "ayakkabını getir" diyorum koşa koşa getiriyor, "otur giydireyim" diyorum , hemen oturuyor!
Başka zaman hayır 'dan yapma'dan anlamıyor ; işine gelince söz dinliyor ama yaramazlar
canlar keremin atesi 39 olunca esim henen acile götürdü.. disten olaN ateş bukadar çıkmaz çünkü .. enfeksiyon çıktı antibiyotige başladık :26:
Çok geçmiş olsun
kendi kendine uyuduysa oglen uykularina da boyle yatir canim alisir
Bi seferlik öyle yaptı canım normalde emerek uyuyor, alışır mı dersin? :)
Susamlı keki ben de yapmak istiyorummmm
Kilo konusunda; hemen veremem ama yeme düzenimi değiştirip yüzmeye gidicem bugünden itibaren

Gaddar anne:)
D vitamini için en önemli şey güneş ışığı

fazla akıllı bu veletler

ayşecik de gündüz çoğunlukla emerek uyuyor.
ama gece uykusu için yatağına koyuyorum, müziğini açıyorum.
bir iki mızıldıyor, sonra uyuyor
gündüz onu beceremiyoruz ama işte.
nenenin uyku tavsiyelerinden ''yer yatağını'' bugün itibariyle devreye sokuyorum

keki mutlaka yap, harikulade bi şiiii

ben de birkaç gündür yüzme eğitimi de veren esnek saatli bi havuz araştırıyorum. inş bulabilirim.

Üzerine sağ tıklayınca "araştır" diye bi seçenek olması lazım muhtemelen onunla açılır

Çok zor sorular soruyosun nfk sultannnnnn :) bizde bu işlerle kocacan ilgilenir. Yani ben bilmem beyim bilir :)

Busmai keki mutlaka yap valla süper bir çay yanı ama ben bi dahakine şekeri arttırıcam. <3<3 şeker<3<3 :)

busmai ,dene bence. agladiginda hemen alma ilk gün sessizce bi süre ayni odada kal sakinlesince çık . bu sürede hiç ona bakma sende uzan gözlerini kapat , odadan çıktığında aglarsa emzik alıyorsa emzigini ver yatir tekrar çık. alma yataktan bi kere alırsan nasil olsa alacak diye hep ağlar aglama krize donusurse sakinlestir tekrar yatir denemekten bi zarar olmaz.. olmazsa eski sisteme donersin
nfk, senin isin sanki daha kolay . aksam uykusuna oyle daliyorsa gunduzede alistirabilirsin
canim benim zorlanmam yaşlarının yakinligindan mesela ikisi uyanikken sıkıntılı oluyor kerem daha bilmiyor biraksam parmagini kızın gözüne sokacak onun icin mutfaga bile giderken keremide goturuyorum.. aysecik sakin bir yapiya sahip belli (maşallah) 2 yaştan sonra kardeşi olursa sıkıntı yasamazsin gayet rahat idare edersin korkma

Son düzenleme:
Çok zor sorular soruyosun nfk sultannnnnn :) bizde bu işlerle kocacan ilgilenir. Yani ben bilmem beyim bilir :)

Busmai keki mutlaka yap valla süper bir çay yanı ama ben bi dahakine şekeri arttırıcam. <3<3 şeker<3<3 :)
iyi, sen de beyine sor o zaman

kekin şekerini sanıyorum ben de artırdım hatırlıyorum.
google emmiye sordum. hemen link verdi bana
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-2280.html#post31354345
sadece şekeri değil, biçok şeyi değiştirmişim ben yaa

keremi alıştırın sanıyorum kendi kendine uyumaya?
şuan sıkıntılı değil ama kendi kendine uyumayı alışkanlık yapsa ala olur.

iş başa düşünce, mecbur idere ediyorsun, etmeyi beceriyorsun..
bakalım kardeşi ne zaman gelecek ayşeciğin?

Beyim namazdan gelsin hemen sorcam zaten

Şu tarifleri değiştirip söylemiyorsunuz ya (sen ve neyneyse)!!!! İkinizi de dövcemmmm

bolulu pembiş usta, sen gibi birinin nasıl dilimli kek kalıbı olmaz yaaaa?!

sayın neyneyse hanım, sayın neyneyse hanımm !!!

temmuz topiğinden bekleniyorsunuz!!!:102:

Ooooo bir sürü bişi diyoz; arada kaçmış :))

bolulu pembiş usta, sen gibi birinin nasıl dilimli kek kalıbı olmaz yaaaa?!

Dimi yaaaa???? :) kaç kez alasım geldi hep bişi çıktı. Önümüzdeki hafta inşallah

bende yağ oranini azaltmistim tahin yağlı diye

Kızımmmmmm diyorum ya kilolarımın sebebi var; bana yağlı gelmedi

Elifnaz ya valla sana bravo ve nazar değmesin. Maşallah üç çocukla nasıl haşat olmuyorsun?? Bugün düşündüm de benim bi çocuğum hasta olunca ne hale geliyorum.. Maşallah sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…