Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yan tarafa apartman inşaatı başladı. Efenin ilgisini çekiyor olması açısından güzel amaaaaa bir ton ses ve toz var. Adamlar şu saatte hala kazıyorlar. Eğer oğluş uyumasın kocamı şarlayıp şikayete yollicimmmm.

Aryammm gel artık özledik kızzzz :)

ates nerde?? caglaslı nerdeeeee??? ecrin nerdeeeeeeee???dtk nerdeeeeeeeeeeee???

Dilanaz ne bitmez düğünmüş bacım yaaaaaa :)

Döndüm uleynnn!!!

Efeye üzüldüm, yavrum benim yaa, çok hırpalandı. Ama artık iyileşme sürecine girmiştir annesi, üzülme artık sende.

Bu arada geçen internetten acayip bi indirim yakaladım. Gördüğüm çizme ve ayakkabıların hepsini sepete atıp aldım, beğenmediklerimi geri gönderirim diye düşündüm. Bi baktım 11 tane çizme ve bot , 3 hırka, 2 kazak almışım:)) neyse dün geldi paketim, hiç ümidim yoktu ama hepsi, hepsi öyle güzellerdi kii elle nin botları 400 küsürden 32 liraya, 17 liraya ve 15 liraya aldımmm!!!! 5 tanesini ben aldım, kalanları arkadaşlarım aldı:)) kışa hazırım
Alışveriş müthiş bi terapi

Bu arada ben aryayı uyutup ortalığı toplayıp yemek yiyene kadarrr bu saat oldu. Gidip yatayım bari, bayan tavuk olarak:)
Bu arada takipteyim kek furyasıdır gidiyor, not edin tarifleri, evime gidince hepsini tek tek deneyeceğim bende.

Birdeeee, öğretmen arkadaşlar, okul başlıyor, son haftamız artık, nasıl, hazır mısınız eğitim öğretime? Dinlenebildiniz mi? duygularınızı alayımm???
Bu kuzuları nasıl bırakıcaz yine? Üstelik kandırmak, zapdetmek daha zorr! ( en iyi durumda olan yine benim sanırım, sabah çıkıp öğle paydosunda evdeyim, sonra da 3 te hepten evdeyim:)) kendim için iyi olur, biraz kafa dağıtırım, sosyalleşirim diyorum ama, aryayı bırakmakkkk!

Döndüm uleynnn!!!

Efeye üzüldüm, yavrum benim yaa, çok hırpalandı. Ama artık iyileşme sürecine girmiştir annesi, üzülme artık sende.

Hoş geldin canımmmmmmm :)
Ya bi iyi oluyo bi kötü insan üzülmeden edemiyo. Kucağa alındığında durmayıp coşan çocuk şimdi kafasını omzuna koyuyo öyle kalıyo

Waowww naptın kızımmmmmm?!?! Sen şimcik normal ebatlarda bi insan olduğun için alabiliyosun tabi :) güle güle kullan. Nerden aldın bakıyım????

Bizim malum sınavlar başlar eylül başı gibi. Yani tam gün bi çalışma olmayacak. Amaaaaaaaaa okul tamamen açılınca ne olacak ben de merak ediyorum. Seçmeli dersler diyerek şişirdiler çocukların ders saatini: akşam 5 te bitiyo okul. Benim ders saatim yine az olur ama program bu seneki gibi güzel olmaz zannımca :/ yine de çalışmak iyidir. Yani ben seviyorum dolayısı ile daha bi pozitif oluyorum ki bu da eve yansır. Ama tabi yemek telaşını vs düşünmek istemiyorum

Çok iyiymiş yaa, nasıl o kadar ucuz oluyor??
alışveriş müthiş bir terapi; hele ucuza almak paha biçilemez!

Şeker portakalı nı da çok merak ediyorum
2 haftada maksimum kaç kilo veririm? Gazlayalım birbirimizi 7 eylülde düğüne gitcez deeee

Kardeş iyidir ya ,yoldaş olur yavruna

Ya bi iyi oluyo bi kötü insan üzülmeden edemiyo. Kucağa alındığında durmayıp coşan çocuk şimdi kafasını omzuna koyuyo

Kıyamam canım ya

İnat ettik Keremi 10 da uyutcaz diye yattık evin tüm ışıklarını söndürüp yattık. Önce biraz ağladı , sonra müzik çalan bi oyuncak var onunla oynadı yatağında. Müziği açıp yatıyor, müzik bitince kalkıp tekrar düğmesine basıyor , yatıyor çok komikti:) böyle böyle gene saat 11 de uyudu:)

ben tatile doyamadım sanırım,ama okul arkadaşlarımı da cok özledim,öğrencılerımı de
sen şu adresı bı versene kuzum aşk ol ya:)
sende mı lisedesin pembeli,bizim de 2 eylüle kurul toplantısı var ve başlıyoruz,sınav görevlerı dağıtılır o gun

yok anacım ben almıyım

Evet yaaa, bende daha pozitif oluyorumm. Sizinki lise tabii, biz seminer, sonrasında okull. Napalım çok dinlenemesekte başlasın ya, kafa dağıtırız.

Yok ya her zamanki site, markafoniden aldım ama işte ara ara böyle güzellikler yapıyorlar, yakalayabilmek ve erken kalkmak lazım:) saat 7 de yarısı tükenmişti düşünün.

Ya bi iyi oluyo bi kötü insan üzülmeden edemiyo. Kucağa alındığında durmayıp coşan çocuk şimdi kafasını omzuna koyuyo öyle
O hallerini görünce insan dayanamıyor, haklısın. Bugün baya düzelir gb geliyor artık, inşallah öyle olurr.

Bu arada günaydınn!!!
Nerde bizim uykusuz anneler kulübü? Bi ben kaldım zannımca. Gelenek bizde devam ediyoooorr
Dün aryayı dr a götürdük, bacakları eğri, ayrık ayrık yürüyor. Bir sonuç çıkmayacağını bilsem de vitamin falan verir, tavsiyelerde bulunur sanmıştım o bîle olmadı. Röntgen çekip 6 ayda bir eğriliğin gidişatı kontrol edilecek. Artma veya azalmaya bakılacak. Genelde 2-3 yaşta düzeliyormuş, ama bakalımm....

Şeker portakalı malum durumdan dolayı gelemiyor diye saymamıştım

Valla ben en fazla 2 kilo veririm ama sıkı bir spor ve diyetle 4 verilir belki.

Hayal edebiliyorummmmm :)

Evet canım lisedeyim. Senin branş ne??

Evet ya; dinlenmek diye bişi yok artık sanıtım. Hiç değilse okul başlasın da eğlence olsun.

Ben markafoniden hiç kıyafet beya ayakkabı almadım. Aslında sabahın körüne hortluyorum; bakılabilir. Ama işte bedene ve ayağa güvenemiyorum :)))

O hallerini görünce insan dayanamıyor, haklısın. Bugün baya düzelir gb geliyor artık, inşallah öyle olurr.

İnşallah canım yaaaa.

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn :) çok uykum vaaaaar. Ama zaten bu alışıldık bişi :)) sabah sabah evin içinde iğrenç bi yemek kokusu var. Bsnyoda falan menfez açıktı; sanırım komşulardan birinde de öyleydi ki tüm koku bixim evde. Bu saatte yemek mi yapılır yaaaaa??? Yapıyosan da aç davlumbazını bi zahmet!! Kızdımmmmmm.

Güzel bir gün diliyorum herkese :)

Hiç sen kalır mısın aşkolsunnnnnn. Biz Efe ile değişmez üyeyiz :)

Ben o Aryanın çarpık bacaklarını yerimmmmmmmm :) ya hep röntgen mi çekilecek kontrollerde?? Allah korusun iyi bişi değil ya... Görüntü yüzünden mi takılıyorsun canım yoksa sağlığı etkileyen bişi var mı??

Uyuz kocama kalk hamağı salla da ben yatıyım dedim. Hayır gibilerden mırıldanıp uyudu. Sanırsın gece o uykusuz kalıyo. Acaip sinir oldummmmmmmm. İnşallah yandaki inşaat başlar da kalkmak zorunda kalır!!

Kızma ablası, geçer birazdan. Evrene gönder yine pozitif enerjini, günün güzel başlasınn
Ben baya aldım, alıyorum ama bu seferkî gb indirim yakalayamamıştım hiç. Zaten beğenmezsen yada olmazsa gönderiyorsun, sıkıntı çıkmıyor. Mağazaya gidip uzun uzun beğenemeyince mağaza eve geliyor napalımdaha öncede yaptım birsürü bişi sepete atıp beğenmediklerimi gönderirim diye. 1 ürün alabilmiştim:)

Sağlık açısından ayrık ayrık yürüdüğü için daha sık düşüyor, denge problemi oluyor. Ve tabi birde kız çocuğu görüntüde hoş değil.

Satıcı aryammm; bıraktın beni buralarda bi başımaaaaaaaaaaaa :) mahallenin delisi modunda takılıyorum...
Kız kahvaltı yaptırdımmm:)) geldim artık sana aidim
Uyuz kocama kalk hamağı salla da ben yatıyım dedim. Hayır gibilerden mırıldanıp uyudu. Sanırsın gece o uykusuz kalıyo. Acaip sinir oldummmmmmmm. İnşallah yandaki inşaat başlar da kalkmak zorunda kalır!!

Çok uyuzlar yaa. Bu kadar bencillik olmaz. Sanki bu çocuk tarlada büyüyor. Biraz seninde emeğin olsun dimi? Ama yoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…