Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayşecik sabah bizimle kalkıyor, 7 de.
o sırada ben kahvaltı hazırılıyorum, eşim hazırlanıyor.
ayşecik de bi onun peşine, bi benim yanıma..

bizimkinin her sabah banyo faslı epey uzun sürer.
ayşecik de banyo kapısına vurup baba babaaa diye nara atar..

bikaç gündür gündüz de dikkat ediyorum, babaaa diye evin içinde dolanıyor.
tüm odaları gezip bakıyor.
sonra banyo kapısının önüne gelip başlıyor yine babaa babaaaaaa!!!
çocuk babasını ev kapısından değil de banyo kapısından bekliyor yaaa

Son düzenleme:
valla canim duse kalka diyelim buyutuyoruz işte.. zor oluyor tabi ama biri gelsede nereye kadar eninde sonunda yine tek kalacagim.. annem memlektte zaten kizin okulu acilinca gelecek malum ilk hafta uyum haftası
Okula kaydettirdiniz mi canım 1 e vermedin değil mi, sene başı doğumluydu prensesin galiba..
sagol canim ilerlemeden antibiyotige baslamamiz iyi oldu .. bugün daha iyi cok şükür ateşi cikiyor ama okadar yuksek degil insallah geçecek
nfk; başınız sağolsun
Çok şükür ki erken önlem alındı daha da iyi olsun inşaallah Kerem de Efe de tüm hasta bebişler de..

o da doğru. ama sana imreniyorum, iyi idare ediyorsun bacım.
inş ayşeciğe kardeş gelince ben de becerebilirim
Becerirsin tabii ki cnm Allah kolaylık veriyo

kızlar, cumanız mübarek olsun..
inş şu günün hürmetine dünya üstündeki ölümler dursun.
bebekler annesiz kalmasın. anneler çocuklarından ayrılmasın..
Âmin âmin
Oyy maşaallah akıllı tontiş gezmeyi çok seviyor desene

Yer yatağı dahiyane bi fikir denemek lazım
Öyle bir havuz bulursan bana da söyler misin ?

İkisi de anneye muhtaçken daha da zor oluyordur cnm Allah kolaylık versin inşallah seneye keremle oynar miniğin de
ayy canım sorma içim yanıyor Allah sabır versin ordakilere hele ana babalara
Âmin

Hayırlı zamanda gelsin kardeşcik inşaallah

sayın neyneyse hanım, sayın neyneyse hanımm !!!

temmuz topiğinden bekleniyorsunuz!!!:102:
Evet neyneyse nerelerde, iyidir inşallah merak ettim ben de...

Nefis olmuş maşaallah

Dr söylediği gibi ilerleyen zamanda düzelir inşaallah,
Tv d bİr ortopedist ozon yağı ile masajın iyi geldiğini söylemişti, hatta ameliyat denen vakalarda bile etkiliymiş..
dolmabiberin içinden kocaman yeşil bi kurt çıktı, öggğğğ:120:
Bende de dün erikten çıktı içi ürperiyor insanın mübarek hayvanı görünce minicik birşey de olsa..
çikolata deme markette satılan çikolatalar değilde su bayram cikolatalarina hastayım valla bayramdan beri kaç kilo çikolata yedigimi bilmiyorum stok tükendi kurban bayramina daha çok stok yapmak lazım
Çok lezzetli oluyorlar , ben de şölen Bayram çikolatasını ilk kez bu Bayram almıştım , bayıldım nefismiş tadı

Katılıyorum ilkinde herseyden şüphe duyan fazla takıntılı oluyo insan sonra sonra normale dönüyor

Dağınıklığa ben de takıktım eskiden , şimdi oluruna bıraktım; çoğu zaman basacak yer bırakmıyo yerde ufaklıklar

Son düzenleme:
anaokuluna yazdirdim canim . mart doğumlu . biz rapor almistik ama onada gerek kalmadı . okula gitme yaşı çıktı yine biz sadece dilekce verecegiz

Hahaha çok tatlı :)

Pamuk helvacım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.

kaçak neyneyse de geldiiiii!!!

annem yere ufak bi yatak at, ara sıra sen de yat seni görsün.
sonra o da oynar oynar uykusu gelince gidip onda yatar demişti..

21 aylık yeğenimin hala bi uyku sistemi yok, çok zor uyuyor.
yengem denemiş. artık gündüz de akşam da kendi gidip o yatakta yatıyormuş

sen avrupa yakasındaydın, yanlış mı hatırlıyorum.
ben anadolu yakasındayım.

anaokuluna yazdirdim canim . mart doğumlu . biz rapor almistik ama onada gerek kalmadı . okula gitme yaşı çıktı yine biz sadece dilekce verecegiz
hadi hayırlı olsun. tam gün mü canım?

dün nenenin ilaçlarını yazdırmak için ayşecikle sağlık ocağına gittik.
bekleyenler arasında 50li yaşlarda full makyaj ve giyimli bi hanım vardı.
ayşeciği uzaktan agucuk bugucuk sevdi.
ayşecik de yeni ve farklı bi yerde olduğu için meraklı ve odaklanmış etrafa bakıyordu.
kadın, doktora geldiğini anlıyor, o yüzden gergin di mi dedi.
evet, artık aklı kesiyor, doktordan çok korkuyor dedim..

benim köpeğim de dışarıda çok keyifli, koşuyor oynuyor.
ne zaman veterinerin sokağına gelsek, orayı tanıyor. ondan sonra ayaklarını sürüyerek zorla götürüyorum
o da doktordan çok korkuyor dedi..

yüzümde zoraki bi gülümsemeyle başımı diğer yana çevirdim.
hanım, benim insan evladı yavrumla köpeğini kıyasladı, iyi miii? sersem mi nee?!:99:

Son düzenleme:

Hahhahaha kızımmm baxı insanlar ilginç. Biz de bigün marketteyiz Efe arabasında coşmuş orayı burayı kurcalıyo, millete laf atıyo. Derken kasadaki bir kadının çantasındaki köpek dikkatimizi çekti. Kadın ona baktığımızı görünce Efeye "sus bak benim yavrum ne kadar sessiz akıllı duruyor" dedi. Ben de "naparsınız işte insan evlatları böyle davranabiliyor" dedim. Manyak mı ne :)?

bizimki sersemdi, sizinki bayağı manyaqmış!

Evet duydum çok iyi olmuş dilekçe işi,
Küçükler çok zorlanıyor diyordu geçen yıl 1 leri okutan bi arkadaş..
Hayırlı olsun bir yıl daha kesme boyama yapıştırma yapsınlar prensesler

Evet, çocuğa oyun gibi gelir; yer yatağı hem annesi de yatıyor falan , heves eder.. Ben bunu okul açıldığında deneyebilirim zira ablamız, o yer yatağında yatan kardeşi bi şekilde uyandırır..
Evet ben Avrupa'dayım da hafta sonu kurlarına katılabilirim belki, ya da şubeleri olan bir yer olabilir diyerek söyledim ..

Ayy okuyunca sesli bi kahkaha patlattım
Yüzündeki zoraki gülümseme ile manidar baş hareketinden anlamıştır umarım
Ama onlar için fark etmiyor cidden; hayvanından; ben onun annesiyim , oğlum kızım falan diye bahsedenler var..
Bi de kazak falan giydirenler oluyor baya baya insan evladı formuna söküyorlar garibim hayvancıkları

Son düzenleme:

Ayy bu daha da komikmiş hayır hepsi normal de şu köpeği çantaya ne diye sokarsın be hanım

tahınlı kek de tamamdır
ama kalıptan çıkarırken parçalandı moralım bozuldu
tarıfte margarınle yağlayın dıyodu ben de oyle yaptım keşke kendı yöntemımle yağlasaydım kalıbı,bundan sonra tarıfe uymıcam yağlarken

saol pembiş,tahınlı kek yemye gel:)

dolmabiberin içinden kocaman yeşil bi kurt çıktı, öggğğğ:120:
oh akşama kıymalı bıber dolma var sesene asaletmeapcım:)
ben de uzun zamandır yerde yatırıyorum.cok rahat,döndüydü düştüydü derdi yok

puhahhaahhhhaaaaaaaaaaa

daha ne insanlar görcez yav

pembeli iyi cevap vermışsın sen de;:)

Selamlar,
Dün anneannede kaldık. Şimdi evdeyiz. Geçmişi okudum:) artık yavaş yavaş laf yetiştiririm:)

Sakin sakin alıntı yap :) bi daha da haber vermeden hiçbir yere gitme!!! :)

Ben hep margarinle yağlarım. Sen neyle yağlıyosun normalde?? Afiyet bal olsun şekerim.

Ben de merak ediyorum daha neler göreceğimizi :)))

saol şekerim Sıvı yağ ile yağlarım biraz da unlarım kalıbı,parçalanmadan çıkardı hep

hahahha pembis sende iyi hazır cevapmissin

bu seferki tam gün canım inşallah zorlanmaz

saol şekerim Sıvı yağ ile yağlarım biraz da unlarım kalıbı,parçalanmadan çıkardı hep

Anladım canımcım.

hahahha pembis sende iyi hazır cevapmissin

Ay napıyım ya şok oldum kadının lafına :)) hayvan sevgisine lafım yok. Yalnız insanların onları aile bireyi görmelerine de lafım yok ama coşup bize de kardeş muamelesi yapmasınlar bi zahmet

Öyle demeyin yaa ; ben bekarken kadınlar torunlarından bahsediyordu benim de aklıma tavşanım geliyordu, tavşan besliyordum da :)

Merhabalar uzun zamandır kk ya girmiyorum hazir girmişken ilk size merhaba demek istedim. Oğlum kocaman oldu ve de yaramazlığı sınırları asmış durumda. Yaklaşık yasında yürümeye başladı yürümesiyle her şey daha da zorlaştı. İmdaaat diyorum sadece umarım sonraki gunler daha uzun yazabilirim.

Öyle demeyin yaa ; ben bekarken kadınlar torunlarından bahsediyordu benim de aklıma tavşanım geliyordu, tavşan besliyordum da :)

Sorunlu jojuk busmai haha

Merhabaaaa. Hepimizin çocuğu coşmuş durumda ama buraya bi beş dakka bakılır yahuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…