Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfkcımmmmmm kocam diyorki ya bilgisayarda virüs var o yüzden açtırmıyor yada virüs karta bulaşmış o yüzden açılmıyor. Başka bi bilgisayarda açmayı deneyebilirsin. Ama olmuyosa kartı takıp virüs taraması yapcakmışsın belki işe yararmış. Yada uğraşmayıp bilgisayarcıya götür :)

bugün tahinli kek günü mü
tarifi alayım hatunlar
bu arada kocam armutlu keke bayıldı dun 1 kılo armut almış gelmiş
gecen gece de son bır dılım ceylıne ayırmıştım.ceylın gece uykusunda cıleden çıkınca sakınleştırmeye calıısyorum bı taraftan süt hazırlamya çalışıyorum kocam da güya peşimde yardım amaçlı dolanıyor,sonra demez mı şu armutlu keki yıyebılırmıyım dıye ben dumur,yanı o hengamenın arasında armutlu kek derdine duştu kocam,ye dedım artık:))
bana ıkıcı cocugu yap dıyenler benım zaten 2 cocugum var yahu
markafoni haa vay be

Uyuz kocama kalk hamağı salla da ben yatıyım dedim. Hayır gibilerden mırıldanıp uyudu. Sanırsın gece o uykusuz kalıyo. Acaip sinir oldummmmmmmm. İnşallah yandaki inşaat başlar da kalkmak zorunda kalır!!
ben ceylın uyanınca tepesine koyuyorum ceylını kocamın mecbur uyanıyor

bence geçer canım o eğrilik dert etme,sütü gece biberonla vermeye calıs uykusunun arasında içer
canlar keremin atesi 39 olunca esim henen acile götürdü.. disten olaN ateş bukadar çıkmaz çünkü .. enfeksiyon çıktı antibiyotige başladık :26:

gecmıs olsun bizimki de bugun gırgırı yıyodu ınsallah hasta olmaz

aha aynı benım kafadan
ben de öyle ah vah etmıyorum her dustugunde,dusunce resmen gozumun ıcıne bakıp tepkımı ölçüyor,hıc oralı olmuyorum elzem bır sey yoksa

e gözün aydın ne dıyım sekerım
kızlar, cumanız mübarek olsun..
inş şu günün hürmetine dünya üstündeki ölümler dursun.
bebekler annesiz kalmasın. anneler çocuklarından ayrılmasın..

amin amin amin

fotocuya götürsen belkı onlar çözer,bi de fotolar gıder sen ugrasıyım derken

'bir bilen adam' olan eşine selamlar saygılar

muhtemelen tesbiti doğru.
cünkü daha önce bu makineden fotoğraf tab ettirmek için fotoğrafçıya gittiğinde hafıza kartında virüs olduğunu söylemişler.
güya temizlemişler ama sonra tekrar bulaştı demek.. sanırım işi uzmanına vermek gerek.
inş şuncağız iş için abuk bi fiyat çekmezler
ama içindeki fotolar mühim, ayşeciğin henüz bir iki aylıkken çekilmiş fotoğraf ve videoları var

bu arada kekim fırından çıktı, lezzetinden çatladı

Koşu bandına çıkma hayalim vardı ama oğluşun emesi geldi. Şu emme faslı bitsin de bi yürüyeyim yahuuuuu. Otur otur nereye kadar?!? :) ama o karnını doyursun da gerisi boş :)
Koşu bandını katlayıp kaldırdık biz. Evde zaten yer yok, arya gelince mecbur böyle yaptık. Geçen bi arkadaşım( kendisi sporcu) şöyle yapıyormuş. 1 dakika 13 te ( yada koşabildiğin en yüksek hızda) koşup 4 dakika 2 veya 3 te ( oldukça yavaş) yürüyormuş. Bunu 4 kez tekrarlayıp ( sporun tamamı yaklaşık 20 dk sürüyor böylece) bitiriyormuş. 2 haftada 4 kilo vermiş. Bu yöntemle uyurken bile vücut yağ yakmaya devam ediyormuş. Yalnız tek sıkıntı kalbinin sağlam olması gerekiyormuş, kalbinle ilgili bi sıkıntı yoksa deneyebilirsin)

Bizimki de bizim yatakta ben yanına uzanınca kendi uyuyor, lakinn bizim yatakta ve benle! Kendi yatağına koyup ben odadan çıkmayı bir türlü beceremedim aylardır.

Nfk cım (alıntı yapmayı unutmuşum) aryanın bacakları bakınca farkediliyor zaten. Röntgene bile gerek yok, topuklarını birleştirince bacakları arasında boşluk varsa, al sana çarpık bacak! Şekil A- arya

Sonu garanti tarifler...: TAHİNLİ SUSAMLI KEK.... tarif burda canım. Sen okadar güzel kek yaparsan adam tabiki yemek ister ben de armutlusunu deneyeceğim inşalah bakalım.

Oğluşum hamakta sallanınca uyuyor; o yüzden onu ordan alıp kocamın başına atarsam yazık uykusu kaçarrrrr(oğlumun yani :)).

Kızımmmmmm o nasıl kek beaaaaaaaa!!!! Eline koluna sağlık :)

Kesin uzmanına verin yazık onca güzel anıyaaaaaaaa. Kocacım da maşallah elektronik bişilerde çok becerikli ve bilgilidir :)

Dalga geçme güzel kuzumlaaaaaaaaaaa!! :)

13 ne beaaaa çok zor. Ama deneyebilirim bakalım mantuklu geldi. Kardio dedikleri bu mu ki acep recep????

Valla pembişim kardio mu dediiiii, başka bişi mi dediiiiii hiiiiç aklımda kalmadı. Kalbi şokluyo gb bişiler diyodu, şöyle kokoş bi ismi de vardı amaaaa, yöntemi aklımda ancak tutabildim

Son düzenleme:

Bizim pc ve harici disk aynı şekilde çöktü geçen. Eşim kayserideki bütün bilgisayarcıları gezdi ama sonuç yok. Hem bilgisayardan olduk hemde harici diskteki depolanmış onca veri uçtu. Hele fotolar düğün, nişan, arya....

O ne foto yaaa!!!! Hemen yapıcam da burda yapmak istemiyorum. Çok canım çektiiiiii!!!!!

Bu akşam kuzenin kızı 2 yaşını dolduruyor, doğumgünü var ona gideceğiz. Yarın eşimin teyzesi yurtdışına dönüyor onu yolculayacağız, pazar günü sivas- çat ormanlarına pikniğe gidilecek cümbür cemaat... Son haftam ya olabildiğince yoğun geçer artık!
Dtk ne yaptı acaba taşındı mı ya? Aklıma geldi.

dolmabiberin içinden kocaman yeşil bi kurt çıktı, öggğğğ:120:

Ben ne yapıyorum? Akşama yaptığım türlü güveçten bi tabak hüplettim, enfes olmuş üstüne de teyzenin yurtdışından getirdiği çikolatalardan yarım paket indirdim mideye( nfk nın tahinli kekini hayal ederek) ohhhh... Yan geldim yatıyorum.

Son düzenleme:

vayyy sende tahinli kek üstadı çıktın :13: nasil kabarmis öyle

çikolata deme markette satılan çikolatalar değilde su bayram cikolatalarina hastayım valla bayramdan beri kaç kilo çikolata yedigimi bilmiyorum stok tükendi kurban bayramina daha çok stok yapmak lazım

çikolata deme markette satılan çikolatalar değilde su bayram cikolatalarina hastayım valla bayramdan beri kaç kilo çikolata yedigimi bilmiyorum stok tükendi kurban bayramina daha çok stok yapmak lazım

Aynen yaaa. Onları tükettim:)) birde sen şimdi emziriyorsun kii, düşünemiyorum o hallerimi. Az daha emzirsem duba gb olurdum herhalde

hastalık olayi tamamen tecrübeyle alakalı. ilk kızda hastalaninca okadar stres yapiyordum ki o iyilesince ben hastalaniyordum şimdi daha rahatım buda işimi kolaylaştırıyor .. ilk cocuk gercekten daha zor büyüyor.. burda da kek yapan var burnuma kek kokuları geliyor

valla canim hasat olmuyorum dersem yalan olur gündüzleri yine iyi ama aksama yoruluyorum artik.. yanliz ben öyle çeşit çeşit yemek yapmiyorum .genelde tek çeşit olur bizde yaninada olursa pilav. bazen hic yemek yapmadigimda oluyor. hazır alıyoruz kasmiyorum yani. esimde beklemez zaten mukemmelliyetci olursan isin zor ben sadece dağınıklığa gelemiyorum onun dışında rahatım

Valla pembişim kardio mu dediiiii, başka bişi mi dediiiiii hiiiiç aklımda kalmadı. Kalbi şokluyo gb bişiler diyodu, şöyle kokoş bi ismi de vardı amaaaa, yöntemi aklımda ancak tutabildim

Deneyeceğim inşallah

dolmabiberin içinden kocaman yeşil bi kurt çıktı, öggğğğ:120:

Öghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Güvecin hepsini ve çikolataların 3-4 katını yesen anca belki yarım kilo alırsın!! Konuşup asabımı bozma kızımmmmm!!!

Valla yemek yapmak çocukla(rla) uğraşmaktan daha kolay. Dağınıklık az oluyordur tabi üç çocukla

Böcük ve bilimum cinsler neyse de solcan, tırtıl, kurt gb yumuşakçalara tamammülüm yoooookkkk!!!
Allah bi hikmetle onları yaratmış, ama çok fena mide bulandırıyorlar

kııız?! o kadar şey nerene gidiyo senin?

vayyy sende tahinli kek üstadı çıktın :13: nasil kabarmis öyle
evet ya, güzel kabardı

bayram çikolatası ne kıız?
şu ece türü çikolataları mı diyosun, madlen değil heralde?
yee yeee, sana kan olsun can olsun. üç beben var bi de emziriyorsun

valla bizim nazarımız değecek sana..
ikisi bebe üç çocukla akşama bi de yemek yapıyorsan, eşin ellerinden öpsün kiii, öpüyormuş
sağolsun, halden anlayan koca da zor bulunuyor. hakeza takdir eden de..

ardarda üç çocuğu olan bi arkadaşım var (kocası da mıymıntı, doğru düzgün çalışmaz, para kazanmaz..)
ev sürekli dağınık ve düzensizmiş, niye adam gibi yemek hazırlanmıyormuş diye tantana çıkarıyor.
sanki kadın o çocukları babasının evinden getirdi.
çocukları fevkalade yetiştiriyor, temizlikten ödün vermez. evi dağınıktır ama her gün siler süpürür.
çocuklarını güzel besler. sen de bi kap yemek bulursan otur da ye. bi şeye yardım etmez bi de kadınlık bekler, pöff!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…