markafoni haa vay beEvet yaaa, bende daha pozitif oluyorumm. Sizinki lise tabii, biz seminer, sonrasında okull. Napalım çok dinlenemesekte başlasın ya, kafa dağıtırız.
Yok ya her zamanki site, markafoniden aldım ama işte ara ara böyle güzellikler yapıyorlar, yakalayabilmek ve erken kalkmak lazım:) saat 7 de yarısı tükenmişti düşünün.
ben ceylın uyanınca tepesine koyuyorum ceylını kocamın mecbur uyanıyorUyuz kocama kalk hamağı salla da ben yatıyım dedim. Hayır gibilerden mırıldanıp uyudu. Sanırsın gece o uykusuz kalıyo. Acaip sinir oldummmmmmmm. İnşallah yandaki inşaat başlar da kalkmak zorunda kalır!!
bence geçer canım o eğrilik dert etme,sütü gece biberonla vermeye calıs uykusunun arasında içerAslında 2-3 yaştan sonra sorun olarak kabul ediliyormuş. O zamana kadar geçermiş genelde. Dr takip edelim dedi sadece. Ne işe yarıyorlar anlamadım. Hiç anlatamadı yaniama int okuduğum kadarıyla d vitamini çok iyi geliyormuş. Devit e başlıcam tekrar. Zaten bacakları herGün güneşe çıkarıyorum. Minoxin vitamin ilacı veriyorum. Bol bol da kalsiyum almalı fakaaat o kısım sektede. Bu ara hem ben pek üstünde durmadım yoğurt süt olayının. Onu tekrar düzene bindirmem lazım. Eşimdede varmış küçükken, sonra düzelmiş.
Okul vakti sen yetişmeyi bırak, bu çocuklar hergün ağlayacaklar biz giderken ya. Nasıl olcak? Geçen iki dakka bakkala gittim geldim bizimki hıçkıra hıçkıra ağlıyor hemde. 2 dakka dediysem söz gelimi de değil hakkatten "2 dakka". Çok bağlandı bizimki banaaaa.
canlar keremin atesi 39 olunca esim henen acile götürdü.. disten olaN ateş bukadar çıkmaz çünkü .. enfeksiyon çıktı antibiyotige başladık :26:
aha aynı benım kafadaneşimin amcasının baldızı canım. yaşlıymış zaten 80 civarı.
benim yengem değil yani.
yine hani mahalle halkının durumuna göre yarım saat falan anlaşılır da
kafasına göre 2 saat özellikle de akşam saatlerinde çalışamazlar..
bunun hastası var, yaşlısı var, bebeği var yaniiii
kafasını mı vuruyor?bunu dikkat çekmek için mi yapıyor yoksa istediğini yaptırmak için mi?
bence iyice yerleşmeden vazgeçirmek lazım. kendine zarar verebilir :18:
her yaptığında dikkatini dağıtmaya çalış..
başka bi şeye odaklansın, unutur inş.
ayşecik özellikle tehlikeli bi şeyi istediğinde ya da elindekini vermediğinde
önce dikkatini çekecek başka bir şey veriyorum eline.
o, ona bakarken diğerini ortadan kaybediyorum..
düşünce mesela. (tabi eğer öyle ciddi ve ağır düşmediyse)
ben hoooop! diyorum ve gülümsüyorum. kimi zaman yanına gidip ben kaldırıyorum.
kimisinde kendinin kalkmasını bekliyorum. ciddi düştüğünde bile hii, ayy diye bağırmıyorum.
böyle davranmasam, belki ağlayacak mızıldayacak.
ben de korksam, ay falan desem hissedecek
canı yanmadığı halde abartıp ağlayacak.
ota ...a ağlayan çocukları hiç sevmiyorum, inş ayşecik öyle olmaz yaa:100:
e gözün aydın ne dıyım sekerımsabah 7de uyanan ayşecik tekrar uyudu.
oysa parka gidecek, markete uğrayacaktık. sıcağa kaldık iyi miii? :100:
neyse turu kısa kesicez o zaman...
zeytinyağlı biber dolması ve köfteli patates yemeği yapıcam akşama.
kv tatildeydi, bu sabah döndü. akşama beraberiz muhtemelen.
ve yarın kahvaltıda da ve sonraki sabah da,,
kızlar, cumanız mübarek olsun..
inş şu günün hürmetine dünya üstündeki ölümler dursun.
bebekler annesiz kalmasın. anneler çocuklarından ayrılmasın..
soru: içinde yüzlerce foto olan bi fotoğraf makinemiz var.
açınca içindeki fotoğrafları ve videoları görüp izleyebiliyorum.
ancak usb ile pc ye bağlandığında; bilgisayar cihazı algılıyor, ancak içinde dosya göstermiyor.
hafıza kartını direkt pc ye koyduğumda da içinde hiç resim göstermiyor.
bu durumda fotoğrafları nasıl başka bi yere kopyalayabilirim?:44:
Nfkcımmmmmm kocam diyorki ya bilgisayarda virüs var o yüzden açtırmıyor yada virüs karta bulaşmış o yüzden açılmıyor. Başka bi bilgisayarda açmayı deneyebilirsin. Ama olmuyosa kartı takıp virüs taraması yapcakmışsın belki işe yararmış. Yada uğraşmayıp bilgisayarcıya götür :)
Koşu bandını katlayıp kaldırdık biz. Evde zaten yer yok, arya gelince mecbur böyle yaptık. Geçen bi arkadaşım( kendisi sporcu) şöyle yapıyormuş. 1 dakika 13 te ( yada koşabildiğin en yüksek hızda) koşup 4 dakika 2 veya 3 te ( oldukça yavaş) yürüyormuş. Bunu 4 kez tekrarlayıp ( sporun tamamı yaklaşık 20 dk sürüyor böylece) bitiriyormuş. 2 haftada 4 kilo vermiş. Bu yöntemle uyurken bile vücut yağ yakmaya devam ediyormuş. Yalnız tek sıkıntı kalbinin sağlam olması gerekiyormuş, kalbinle ilgili bi sıkıntı yoksa deneyebilirsinKoşu bandına çıkma hayalim vardı ama oğluşun emesi geldi. Şu emme faslı bitsin de bi yürüyeyim yahuuuuu. Otur otur nereye kadar?!? :) ama o karnını doyursun da gerisi boş :)
busmai ,dene bence. agladiginda hemen alma ilk gün sessizce bi süre ayni odada kal sakinlesince çık . bu sürede hiç ona bakma sende uzan gözlerini kapat , odadan çıktığında aglarsa emzik alıyorsa emzigini ver yatir tekrar çık. alma yataktan bi kere alırsan nasil olsa alacak diye hep ağlar aglama krize donusurse sakinlestir tekrar yatir denemekten bi zarar olmaz.. olmazsa eski sisteme donersin
nfk, senin isin sanki daha kolay . aksam uykusuna oyle daliyorsa gunduzede alistirabilirsin
canim benim zorlanmam yaşlarının yakinligindan mesela ikisi uyanikken sıkıntılı oluyor kerem daha bilmiyor biraksam parmagini kızın gözüne sokacak onun icin mutfaga bile giderken keremide goturuyorum.. aysecik sakin bir yapiya sahip belli (maşallah) 2 yaştan sonra kardeşi olursa sıkıntı yasamazsin gayet rahat idare edersin korkma
bugün tahinli kek günü mü
tarifi alayım hatunlar
bu arada kocam armutlu keke bayıldı dun 1 kılo armut almış gelmiş
gecen gece de son bır dılım ceylıne ayırmıştım.ceylın gece uykusunda cıleden çıkınca sakınleştırmeye calıısyorum bı taraftan süt hazırlamya çalışıyorum kocam da güya peşimde yardım amaçlı dolanıyor,sonra demez mı şu armutlu keki yıyebılırmıyım dıyeben dumur,yanı o hengamenın arasında armutlu kek derdine duştu kocam,ye dedım artık:))
bana ıkıcı cocugu yap dıyenler benım zaten 2 cocugum var yahu
markafoni haa vay be
ben ceylın uyanınca tepesine koyuyorum ceylını kocamın mecbur uyanıyor
bence geçer canım o eğrilik dert etme,sütü gece biberonla vermeye calıs uykusunun arasında içer
gecmıs olsun bizimki de bugun gırgırı yıyodu ınsallah hasta olmaz
aha aynı benım kafadan
ben de öyle ah vah etmıyorum her dustugunde,dusunce resmen gozumun ıcıne bakıp tepkımı ölçüyor,hıc oralı olmuyorum elzem bır sey yoksa
e gözün aydın ne dıyım sekerım
amin amin amin
fotocuya götürsen belkı onlar çözer,bi de fotolar gıder sen ugrasıyım derken
'bir bilen adam' olan eşine selamlar saygılar
muhtemelen tesbiti doğru.
cünkü daha önce bu makineden fotoğraf tab ettirmek için fotoğrafçıya gittiğinde hafıza kartında virüs olduğunu söylemişler.
güya temizlemişler ama sonra tekrar bulaştı demek.. sanırım işi uzmanına vermek gerek.
inş şuncağız iş için abuk bi fiyat çekmezler
ama içindeki fotolar mühim, ayşeciğin henüz bir iki aylıkken çekilmiş fotoğraf ve videoları var
bu arada kekim fırından çıktı, lezzetinden çatladı
Eki Görüntüle 784191
Koşu bandını katlayıp kaldırdık biz. Evde zaten yer yok, arya gelince mecbur böyle yaptık. Geçen bi arkadaşım( kendisi sporcu) şöyle yapıyormuş. 1 dakika 13 te ( yada koşabildiğin en yüksek hızda) koşup 4 dakika 2 veya 3 te ( oldukça yavaş) yürüyormuş. Bunu 4 kez tekrarlayıp ( sporun tamamı yaklaşık 20 dk sürüyor böylece) bitiriyormuş. 2 haftada 4 kilo vermiş. Bu yöntemle uyurken bile vücut yağ yakmaya devam ediyormuş. Yalnız tek sıkıntı kalbinin sağlam olması gerekiyormuş, kalbinle ilgili bi sıkıntı yoksa deneyebilirsin)
Bizimki de bizim yatakta ben yanına uzanınca kendi uyuyor, lakinn bizim yatakta ve benle! Kendi yatağına koyup ben odadan çıkmayı bir türlü beceremedim aylardır.
Nfk cım (alıntı yapmayı unutmuşum) aryanın bacakları bakınca farkediliyor zaten. Röntgene bile gerek yok, topuklarını birleştirince bacakları arasında boşluk varsa, al sana çarpık bacak! Şekil A- arya
cünkü daha önce bu makineden fotoğraf tab ettirmek için fotoğrafçıya gittiğinde hafıza kartında virüs olduğunu söylemişler.
güya temizlemişler ama sonra tekrar bulaştı demek.. sanırım işi uzmanına vermek gerek.
ama içindeki fotolar mühim, ayşeciğin henüz bir iki aylıkken çekilmiş fotoğraf ve videoları var
Eki Görüntüle 784191
Böcük ve bilimum cinsler neyse de solcan, tırtıl, kurt gb yumuşakçalara tamammülüm yoooookkkk!!!dolmabiberin içinden kocaman yeşil bi kurt çıktı, öggğğğ:120:
Eki Görüntüle 784191
Ben ne yapıyorum? Akşama yaptığım türlü güveçten bi tabak hüplettim, enfes olmuşüstüne de teyzenin yurtdışından getirdiği çikolatalardan yarım paket indirdim mideye( nfk nın tahinli kekini hayal ederek) ohhhh... Yan geldim yatıyorum.
çikolata deme markette satılan çikolatalar değilde su bayram cikolatalarina hastayım valla bayramdan beri kaç kilo çikolata yedigimi bilmiyorum stok tükendi kurban bayramina daha çok stok yapmak lazım
Ooooo bir sürü bişi diyoz; arada kaçmış :))
Dimi yaaaa???? :) kaç kez alasım geldi hep bişi çıktı. Önümüzdeki hafta inşallah
Kızımmmmmm diyorum ya kilolarımın sebebi var; bana yağlı gelmedi
Elifnaz ya valla sana bravo ve nazar değmesin. Maşallah üç çocukla nasıl haşat olmuyorsun?? Bugün düşündüm de benim bi çocuğum hasta olunca ne hale geliyorum.. Maşallah sana :)
Valla pembişim kardio mu dediiiii, başka bişi mi dediiiiii hiiiiç aklımda kalmadı. Kalbi şokluyo gb bişiler diyodu, şöyle kokoş bi ismi de vardı amaaaa, yöntemi aklımda ancak tutabildim
dolmabiberin içinden kocaman yeşil bi kurt çıktı, öggğğğ:120:
Ben ne yapıyorum? Akşama yaptığım türlü güveçten bi tabak hüplettim, enfes olmuşüstüne de teyzenin yurtdışından getirdiği çikolatalardan yarım paket indirdim mideye( nfk nın tahinli kekini hayal ederek) ohhhh... Yan geldim yatıyorum.
valla canim hasat olmuyorum dersem yalan olur gündüzleri yine iyi ama aksama yoruluyorum artik.. yanliz ben öyle çeşit çeşit yemek yapmiyorum .genelde tek çeşit olur bizde yaninada olursa pilav. bazen hic yemek yapmadigimda oluyor. hazır alıyoruz kasmiyorum yani. esimde beklemez zaten mukemmelliyetci olursan isin zor ben sadece dağınıklığa gelemiyorum onun dışında rahatım
Allah bi hikmetle onları yaratmış, ama çok fena mide bulandırıyorlarBöcük ve bilimum cinsler neyse de solcan, tırtıl, kurt gb yumuşakçalara tamammülüm yoooookkkk!!!
kııız?! o kadar şey nerene gidiyo senin?Ben ne yapıyorum? Akşama yaptığım türlü güveçten bi tabak hüplettim, enfes olmuşüstüne de teyzenin yurtdışından getirdiği çikolatalardan yarım paket indirdim mideye( nfk nın tahinli kekini hayal ederek) ohhhh... Yan geldim yatıyorum.
evet ya, güzel kabardıvayyy sende tahinli kek üstadı çıktın :13: nasil kabarmis öyle
bayram çikolatası ne kıız?çikolata deme markette satılan çikolatalar değilde su bayram cikolatalarina hastayım valla bayramdan beri kaç kilo çikolata yedigimi bilmiyorum stok tükendi kurban bayramina daha çok stok yapmak lazım
valla bizim nazarımız değecek sana..valla canim hasat olmuyorum dersem yalan olur gündüzleri yine iyi ama aksama yoruluyorum artik.. yanliz ben öyle çeşit çeşit yemek yapmiyorum .genelde tek çeşit olur bizde yaninada olursa pilav. bazen hic yemek yapmadigimda oluyor. hazır alıyoruz kasmiyorum yani. esimde beklemez zaten mukemmelliyetci olursan isin zor ben sadece dağınıklığa gelemiyorum onun dışında rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?