Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz? nezamn vermeye baslıcaz ???:44:

emzirdikten sonra veya mama yedirdikten sonra 1-2 çay kaşığı su vermek bebeğin ağzındaki kalıntıları temizler ve pamukçuk oluşmasını engeller.
su vermeyin demelerinin sebebi karınlarını suyla doldurmayın anlamında. çaykaşığıyla biraz su vermek gerekiyor çocuğun suyun tadına alışması için ve ishal gibi bir durumda su kaybını önlemek için.
mamada zaten su var, sütte su olup olmadığı tartışılıyor.
su hayattır, su vermemek çok saçma ama maalesef ben de vermiyordum artık ağzını temizlemesi için de olsa veriyorum özellikle kustuktan sonra ağız temizlenmeliymiş bakteri oluşurmuş

wBenim bebegimde 5 temmuz doğumlu dr.a danistim gündüzleri güzel emmio acmi aceba ek gıdaya geciyim mi dedim sakayla karisik kizdi bizimkinin kilo alimi iyi bi bebegin iki ayda aldigini seninki bi ayda almış ek gida mama diosun zorla kavgami edecez abla dedi:) aman maaşallah rabbimnazarlardan korusun yavrularımizi

kızlarr günaydınn ... jasmin 88 den haberi olan var mıı .dr. gideceklerdi ne yaptı acaba.inşallah iii haberlerle döner.

kasımda benim kızımında kontrolü var kalbinde mahsum üfürüm vardı.

Son düzenleme:

Biz biriyle zor ugrasiyoz sen ikisiyle zor tabii telefon neki dünyayi hakediosun:) bende hala regl olmadim sadece emziriyom ablam bebegi 8 aylıkken olmuştu bir yila kadar normalmis

Kesinlikle anne gibis yok.Kasımın sonuna doğru bir haftalığına annem gelecek, dört gözle bekliyorum.Tabii bir haftada göndermeyi düşünmüyorum.İlk 41 gün annem yanımdaydı, ne kadar rahattık.Gidince eksikliği çok belli oldu.
Daha evine yeni gelmişsin, üstüne bir de misafir.Misafir diyorum ama yardımcı oluyorlarsa sıkıntı olmaz.Yoksa bebişle misafir hem de yatılı misafir çok zor...

Ben de henüz olmadım.Böyle iyi, daha olmayayım zaten.

Yalnızca anne sütü veren arkadaşlar bebişlerinizi ortalama kaç saat arayla emziriyorsunuz?Benim kızımı kendi haline bıraksam nerdeyse 4-5 saatte emecek.Ben uyuynca hemen emzirmeye çalışıyorum.Tabi eşim yoksa.Çünkü eşim kızıyor.Bırak demek ki çocuk acıkmadı, emzirme diyor.Önceleri 2 saatte merdi.Büyüdüğü için mi böyle oldu acaba?Bir de bebişlerinizin kendi kendine uyuyor mu?Benimki emzik olmadan kesinlikle uyumuyor.Acaba ne zaman kendi kendilerine uyurlar?Birkaç kez denedim ama başarılı olamadım.

canım esın doğruyu soyluyor acıkmasını bekle mızmızlanınca ver gogsunuı sen eger uyanırkenden emzırırsen cocuk acıktıgında senı uyarmayı oğrenemez kolay kolay . zaten 3 saat sonra yaygarayı koparır merak etme .uyku olayına gelınce emzıkle uyumaya alısmıssa eger emzık ıstemesı normal buarada bebeısın kac aylık oldu ? benımkı 7 sınde 4 olucak yavas yavas kendıbasına uyumayı ogrenmeye basladı ama artık uykusu geldıgındede cıngar cıkartıyo emzıgı verıyorum bır ıkı pıspıslıyorum karanlık odada sakınlesınce yatagına yatırıyorum saga sola donuyu mırıdanıyo ve anıden pat uyuyo benımkı sende dene yavas yavas bu sekılde uyutmayı her cocugun kendıne has huyları var buyu sekıllerı var ıste zamanla oğrenıcez bızlerde ama daha kucukler mutlaka yardımımızı ısterler uyumadan once

bennnnnnnnnn 27temmuzda yattım gece doğurdum sprial benden sorulur

2 ay oldu taktıralı sürekli adetim

aile planlamasında takıyorlar devlet hastaensinin hemde sıra almadan .

sprial le de hamile kalan var ondan çift yöntem en doğrusu

canım ya takarken agrı oldu mu ?

canım evet ağrı oldumu ?birde doğumdan sonrakı kanama durmadı mı anlamadım yoksa ikinci adetınmı devam edıyo spiral takma şartları varmı yanı adetten takıyoruz gıbı bısı dıyolarmı

canım evet ağrı oldumu ?birde doğumdan sonrakı kanama durmadı mı anlamadım yoksa ikinci adetınmı devam edıyo spiral takma şartları varmı yanı adetten takıyoruz gıbı bısı dıyolarmı

yanlıs bılmıyorsam eger kanama oldugu zaman takıyolar . ben daha adet olmadım o nedenle fazla bır arastırmaya gırmedım ama agrı olur dıye korkuyorum cok

yanlıs bılmıyorsam eger kanama oldugu zaman takıyolar . ben daha adet olmadım o nedenle fazla bır arastırmaya gırmedım ama agrı olur dıye korkuyorum cok
bende doğumdan sonraki ilk adette takıyorlar diye duymuştun takan hemşirelerden.. Daha kolay oluyormuş çünkü.. ama çogu kadın kanaması durmadığı için şikayet ediyordu.. kimisi de çok memnunmuş kontrole gelmiş..
bende korkuyorum kanama ve ağrı olur diye..
:18:

Benim oglum da 2 saatte bir emiyodu simdi 2,5-3 saate ciktigi oluyo ama eskisinden az emiyo ozellikle gunduz. Sanirim bu da bi gecis donemi bakalim aldiklari kilolardan anliycaz artik :)) emzik meselesine gelince aynen emziksiz uyumuyo ve emzik duserse uyaniveriyo yalniz degilsin :))

evet canım aynı sorun bendede var.uyku arasında acıkırsa ne ala emzirebiliyorum.uyanıkken aklına bile gelmiyo zaten sol göğsümüde emmiyo artık tek göğsüm nasıl yetecek bu cocuğa anlamıyorum.gecen teyzem farketmiş aç bu cocuk ac diyor.ac olsa ağlamazmı?birde uykudan bahsetmişin.bizim uyku aksesuarları var biri eksik oldumu yandın hoppp kolik moduna giriyoruz.kundak yapıyorum bir yastığı var ayağımda sallıyorum ee tabi olmazsa olmazımız nuk'umuz gıcık olurdum emzikli cocuğa oğlum cuk cuk emiyo o olmazsa uykuya dalamıyo uyku esnasında düşünce uyanıyo.bazende bıkınca ağzından taa öteki köye fırlatıyo.ama bir yerde okudum emzik emmesi iyimiş.cocuk emecek birsey mutlaka bulurmus.parmak emmesi ileride ağız yapısında bozukluk yapıyormus emziğe göre daha sert olduğundan alt dişleri geriden cıkıyormus.emzik içinde aynı seyler söyleniyor yok konusma güçlüğü yok ağızda sekil bozukluğu falan filan.esimde dioki bize bişey olmusmu cocuğun keyfini bozma dio.ama bıraksa cok güzel olacak

bende oğluma bir türlü emzik veremedim 3 aylık diliyle fırlatıyo emzık almadıgı ıcın ana kucagında uzun sallamadan sonra uykuya dalıyo 2 ay sonra ıse baslıcam annem uzunnn sallayamaz benım gıbı mutlaka alıstırmalıyım nukun gece emzıgını aldım sılıkonlu anne memesıne benzıyomus ama onuda atıyo agzından.ugrsaıyorum bakalım ama bı turlu sevmıyo napımcammmm

canım ya takarken agrı oldu mu ?
yok canım sinek ısırığı gibi

keisnlikle adete gerek yok bizler yeni doğum yaptık ve halen rahim aşağıda adet olmanıza gerek yok.

kanama sprialle artıyor ben 10 gündür kanamalı geziyorum birazda ağrı yapıyor katlanırım diyorsanız raht güzel birşey

doğumdan sonra 46.günde takıldı benm ogün adet oldum 1hafta sürdü düzenli adet oluyorum sprialden dolayı

benm kanama ağrı var kanamadan şikayetçiyim gusul abdesti nezaman alcam bilmiyorum.

ağrı sadece adet olurken belin ağrıyor zaten ondada ağır kaldırrısan kayıyor ondan kaldırmıcaksın ağır

acıkmadıkça emzirme bence bende öyle yaptım kızm3 ayllık ve 7200 kilo bugun dopktor bana çok kızdı obezmi olsun diye :18:

benmki asla emzik almıyor keşke alsaydı dilini yada dudağını emiyor

bence uğraş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…