evet canım aynı sorun bendede var.uyku arasında acıkırsa ne ala emzirebiliyorum.uyanıkken aklına bile gelmiyozaten sol göğsümüde emmiyo artık tek göğsüm nasıl yetecek bu cocuğa anlamıyorum.gecen teyzem farketmiş aç bu cocuk ac diyor.ac olsa ağlamazmı?birde uykudan bahsetmişin.bizim uyku aksesuarları var biri eksik oldumu yandın hoppp kolik moduna giriyoruz.kundak yapıyorum bir yastığı var ayağımda sallıyorum ee tabi olmazsa olmazımız nuk'umuz gıcık olurdum emzikli cocuğa oğlum cuk cuk emiyo o olmazsa uykuya dalamıyo uyku esnasında düşünce uyanıyo.bazende bıkınca ağzından taa öteki köye fırlatıyo.ama bir yerde okudum emzik emmesi iyimiş.cocuk emecek birsey mutlaka bulurmus.parmak emmesi ileride ağız yapısında bozukluk yapıyormus emziğe göre daha sert olduğundan alt dişleri geriden cıkıyormus.emzik içinde aynı seyler söyleniyor yok konusma güçlüğü yok ağızda sekil bozukluğu falan filan.esimde dioki bize bişey olmusmu cocuğun keyfini bozma dio.ama bıraksa cok güzel olacak
merhaba güzel anneler
tesadüfen başlığı görünce genel anneler topiği sanmıştım ama temmuz annelerininmiş sonra farkettim.
uğramışken de yazmadan cıkmıyım dedim.
benimde nisan 2010 doğumlu bir meleğim var.
hepimizin bebeklerine rabbim uzun ömürler versin.
sağlıklı mutlu günlerde büyüsünler inşaallah..
emzirdikten sonra veya mama yedirdikten sonra 1-2 çay kaşığı su vermek bebeğin ağzındaki kalıntıları temizler ve pamukçuk oluşmasını engeller.
su vermeyin demelerinin sebebi karınlarını suyla doldurmayın anlamında. çaykaşığıyla biraz su vermek gerekiyor çocuğun suyun tadına alışması için ve ishal gibi bir durumda su kaybını önlemek için.
mamada zaten su var, sütte su olup olmadığı tartışılıyor.
su hayattır, su vermemek çok saçma ama maalesef ben de vermiyordum artık ağzını temizlemesi için de olsa veriyorum özellikle kustuktan sonra ağız temizlenmeliymiş bakteri oluşurmuş[/
bende verıcem bundan sonra ...
merhaba güzel anneler
tesadüfen başlığı görünce genel anneler topiği sanmıştım ama temmuz annelerininmiş sonra farkettim.
uğramışken de yazmadan cıkmıyım dedim.
benimde nisan 2010 doğumlu bir meleğim var.
hepimizin bebeklerine rabbim uzun ömürler versin.
sağlıklı mutlu günlerde büyüsünler inşaallah..
cnm benim kızımında kakası çok kötü kokuyor bazen oda biraz üşüttügü zamn oluyo genelde ve biraz yeşilimsi oluyo kakası. yapabiliyosan gün içinde düzenli uyutmaya çalış cnm. benim kızım alıştı artık 7-8 gibi sabah kalkıyo 9-10 arası bir yada iki saat uyuyo yanii 2-3 saate bir uyutmaya çalış.
gunduz uykusu cok kotu toplasan 1 2 saati gecmez hıc ıs yapamıyoru oyuzdenkakasında ıltıhap olabılırmı dıye dusundum oda huzursuzluk yaparmı acaba ?
benımde canım sol gogsum almıyor ucu daha az sağa göre o yuzden.bende sağıyorum sağarak verıyorum anne memesıne benzeyen biberonlar varms nubynın en ıyısı en cok memeye benzeyen o.ben aldım bebek çektıkce süt gelıyor ve anlamıyor bıberon oldugunu ve boylece senı emmeyı bırakmıyor bende sağı emıyo solu sağıp verıyorum napım yeterkı anne sutu alsın sılıkon gogus ucuda almıyor eee sağdakı hazzı bulamıyor tabı bebeişimm.avent niplette aldım oda süt geldıgı ıcın haznenın ıcı sütle doluyor olmuyor sol gogsumu nasıl verırım bılemıyorum aslında emıyor hıc almıyor degıl ama ucu olmadıgı ıcın zorlanıyor agzından ccıkarıyor gerı alıyor boylecek hava yutuyor cok kolık oluyor bu sefer.emzik konusuna gelınce bende ugrasıyorum vermek ıcın ama almıyor ben anakucagında sallıyorum yana dogru sallanıyor anakucagımız.uzun uzun sallıyorum ancak ole dalıyor keşke emzık alsaaa ugrasıyorum bakalımmmm
Hoşgeldin canım..
Amin.. Allah senin bebeğine de Hayırlı, sağlıklı bir ömür versin..
İnşaallah hepimiz bebeklerimizi hayırlı bir evlat olarak yetiştiririz..
bende oğluma bir türlü emzik veremedim 3 aylık diliyle fırlatıyo emzık almadıgı ıcın ana kucagında uzun sallamadan sonra uykuya dalıyo 2 ay sonra ıse baslıcam annem uzunnn sallayamaz benım gıbı mutlaka alıstırmalıyım nukun gece emzıgını aldım sılıkonlu anne memesıne benzıyomus ama onuda atıyo agzından.ugrsaıyorum bakalım ama bı turlu sevmıyo napımcammmm
kendı kendıne uyuyan bebeklere cok özenıyorum nsıl basardınız :44: ben sallamadan bıraksam kıyamet kopar heralde :18:
kızlar anne sütünün neredeyse % 90 ı hatta daha fazla bile olabilir sudur.
daha dikkatli düşünün bu konuda.
Buraya bakarak yapabilirsin canım.. http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.htmlkızlar çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz?
gün içinde yediğimiz yemeklerde en basitinden meyve suyunda da su var ama bize gereken su ihtiyacını karşılamıyor. doktorlar "su" olarak için diyor.
gene de anne sütü mucize tabi ki onda gereken herşeyin olduğunda hemfikiriz.ama "su" da bir mucize.en azından bebekler ağzını suyla temizlemeli emdikten sonra mantar ürememesi çin
Buraya bakarak yapabilirsin canım.. http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html[/QUO
cok sagolsonunda basardım :)))
Buraya bakarak yapabilirsin canım.. http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?