Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

merhaba güzel anneler
tesadüfen başlığı görünce genel anneler topiği sanmıştım ama temmuz annelerininmiş sonra farkettim.
uğramışken de yazmadan cıkmıyım dedim.
benimde nisan 2010 doğumlu bir meleğim var.
hepimizin bebeklerine rabbim uzun ömürler versin.
sağlıklı mutlu günlerde büyüsünler inşaallah..

benımde canım sol gogsum almıyor ucu daha az sağa göre o yuzden.bende sağıyorum sağarak verıyorum anne memesıne benzeyen biberonlar varms nubynın en ıyısı en cok memeye benzeyen o.ben aldım bebek çektıkce süt gelıyor ve anlamıyor bıberon oldugunu ve boylece senı emmeyı bırakmıyor bende sağı emıyo solu sağıp verıyorum napım yeterkı anne sutu alsın sılıkon gogus ucuda almıyor eee sağdakı hazzı bulamıyor tabı bebeişimm.avent niplette aldım oda süt geldıgı ıcın haznenın ıcı sütle doluyor olmuyor sol gogsumu nasıl verırım bılemıyorum aslında emıyor hıc almıyor degıl ama ucu olmadıgı ıcın zorlanıyor agzından ccıkarıyor gerı alıyor boylecek hava yutuyor cok kolık oluyor bu sefer.emzik konusuna gelınce bende ugrasıyorum vermek ıcın ama almıyor ben anakucagında sallıyorum yana dogru sallanıyor anakucagımız.uzun uzun sallıyorum ancak ole dalıyor keşke emzık alsaaa ugrasıyorum bakalımmmm

maşallah canım kızmı erkek mı ?

kızlar anne sütünün neredeyse % 90 ı hatta daha fazla bile olabilir sudur.
daha dikkatli düşünün bu konuda.

Hoşgeldin canım..
Amin.. Allah senin bebeğine de Hayırlı, sağlıklı bir ömür versin..
İnşaallah hepimiz bebeklerimizi hayırlı bir evlat olarak yetiştiririz..

benimde sol göğsümün ucu yok üstelik onu emzirmeye kalktığımda öğürüyopompayla cekiyorum ama anam ağlıyo.cektiğim süt ziyan oluyo cünkü biberon istemiyo.sağmamın nedeni göğsümde süt üretimi olsun sızısı gecsin diye inanki.yoksa bi gram daha süt içsin değil
canım bu arada emzik konusuna gelirsek bana kalsa hiç alıştırmıcaktım ama 1 aylıkken esimle yarım saatliğine carsıya cıkmıstık geldimki bizimki mahalleyi yıkmıs ,hamağında yatıyo ağzında cuk cuk küçücük yüzünde kocaman duran nuku onu coklatıyo.önceden etraftakilerin zoruyla 2-3 kere vermeyi denemiştim ağzına alınca öğürüyordu.mecbur kalıp susturamayınca annem vermiş ogün bugündür vazgecilmezi.gündüz kesinlikle vermiyorum gece uyurkende zaten fırlatıyo kendisi.ama uyuturken mecburum ancak emzikle sakinleşiyo ve gercekten faydası oluyo.senin kuzun alışmamısken verme derim alışıncada tiryaki gibi oluyorlar.esime gecen dedimki bi tane daha al aynısından dedim.oda gitmiş gece bazen bulamıyorum emziği rahat bulayım diye fosforlu nuk almış ama kaucuk.oğlum sanki saf.yutarmı?silikondan farklı olduğunu anladı.hopp havaya fıskıye gibi fırlattı

su konusu acılmış.ben doğduğu ilk günden beri variyorum su.doktorumda vermemi söylemişti havalar cok sıcak normalde verin demiyoruz ama sen ver bir cay kasığı demişti.yazın ortasında doğum yaptık nihayetinde.anne sütünde hersey mutlaka vardır ama suyun yeri ayrı bana göre.ac durabilirim ama susuz aslabebeğimide kendimin yerine koyuyorum hemde pamukcuğu önlediğini duymustum

benım oglumda emzıgı emmeyı beceremıyor elimle tutmam lazım mutlaka keske alsada rahatlasam bende

kendı kendıne uyuyan bebeklere cok özenıyorum nsıl basardınız :44: ben sallamadan bıraksam kıyamet kopar heralde :18:

kızlar anne sütünün neredeyse % 90 ı hatta daha fazla bile olabilir sudur.
daha dikkatli düşünün bu konuda.

gün içinde yediğimiz yemeklerde en basitinden meyve suyunda da su var ama bize gereken su ihtiyacını karşılamıyor. doktorlar "su" olarak için diyor.
gene de anne sütü mucize tabi ki onda gereken herşeyin olduğunda hemfikiriz.ama "su" da bir mucize.en azından bebekler ağzını suyla temizlemeli emdikten sonra mantar ürememesi çin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…