Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Biseyi cok istemiceksin grip oldum burnum bogazim heryerim berbat kolum kalkmiyo ne olur dua edin kizlar ;(
Çok geçmiş olsun canım ya.. Umarım çabuk atlatırsın.

Çook üzgünüm

Tahinli keki yaptıracaksınız bu gidişle:)
Annem tahini çok sever. Ona yapsam afiyetle yer:)

Erkek çocuklarının en sevdiği şey: inşaat, kepçe, işmakinası.
Bizim eski evimiz demiryoluna bakıyordu. Bu hızlı tren çalışmaları esnasında oğlum onu izleyerek epey vakit geçirmiştir.
Çıkardıkları ses ve toz ise kötü:/
Tatil de bitti ha... Zaman ne kadar hızlı.
Kandırmadan çıkın canım. Kaçar gibi çıkmayın evden. İşe gittiğinizi ve geleceğinizi söyleyin. Anlıyorlar. Ağlasalar da dürüst olursanız güvenleri zedelenmez.

Aile düzenini aksatmayacak çalışma iyidir. Çocuklarımızı çok seviyoruz ama biraz uzaklaşmak da iyi geliyor.
Bu sene güzel bir sene olur inşallah.

canlar keremin atesi 39 olunca esim henen acile götürdü.. disten olaN ateş bukadar çıkmaz çünkü .. enfeksiyon çıktı antibiyotige başladık :26:
Geçmiş olsun kereme.. İnşallah şimdi toparlanmıştır.

Aaa kaçışmış herkes:) Çok alıntı yapcam diye korktunuz mu yoksa

Bu arada pembişim, anneanneye gidişimiz planlı olmuyor bizim.. o sebepten habersiz bıraktım. Anneanne'de de haber vermem mümkündü tabi ama kızı uyuttuğum odada wifi çekmiyor, kalan vakitte de haldır hulduruz yaw. yine de denk gelirse haber veririm canım

eşimin amcasının baldızı canım. yaşlıymış zaten 80 civarı.
benim yengem değil yani.
Nfk'cım başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Kv var yemekte demek.. Haftasonu boyunca mı kv ilesiniz?

Koşu bandına çıkma hayalim vardı ama oğluşun emesi geldi. Şu emme faslı bitsin de bi yürüyeyim yahuuuuu. Otur otur nereye kadar?!? :) ama o karnını doyursun da gerisi boş :)
Yürüdün mü:)
Ben de spor yapmalıyım ama yok..

kızlar, cumanız mübarek olsun..
inş şu günün hürmetine dünya üstündeki ölümler dursun.
bebekler annesiz kalmasın. anneler çocuklarından ayrılmasın..
Amin canım amin..

Beyim namazdan gelsin hemen sorcam zaten

Şu tarifleri değiştirip söylemiyorsunuz ya (sen ve neyneyse)!!!! İkinizi de dövcemmmm
Çok değiştirmedim ben yaw. Şekeri fazla sevmiyorum kekte :) yoksa fazla değişiklik yapmamaya çalışırım. Tarif tutmazsa canım sıkılır:)

sayın neyneyse hanım, sayın neyneyse hanımm !!!

temmuz topiğinden bekleniyorsunuz!!!:102:
Geldim geldim

o hengamede keki mi sordu
Seninki gerçekten biraz çocuk ruhlu:))
hey maşallah
keke gel hanım

Evet, oldukça yoğunmuşsun.. Neyse eve az kaldı:)
dolmabiberin içinden kocaman yeşil bi kurt çıktı, öggğğğ:120:
Aynısı barbunyadan çıktı.. O kadar sevdiğim bir şeyden

yerim ben onun ferasetini:))) çocuğum babayı banyoda bliyor

Evet neyneyse nerelerde, iyidir inşallah merak ettim ben de...
iyiyim canım çok şükür.. Teşekkür ederim ilgin için
kaçak neyneyse de geldiiiii!!!
geldim:)) adım kaçağa çıkmış bile
Allah iyiliğini versin kadının ya:) köpeklerini bizim çocuklarla yarışa sokuyorlar:)

çok iyi laf sokmuşsun:)

sakin yaptım:) sayfa sayfa gittim :)
yorgunum, biraz da tatsız.. malum son gelişmeler.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Kendim çaldım kendim söyledim:)
ne yazık ki oğlumun ateşi var. İnşallah rahat atlatır.Allah şifa bekleyenlere şifa versin.

Bu sene yeni bi okula başlıcam için pek huzurlu değilim. Ortam nasıl hiç bi fikrim yok. Severek gittiğim okulumdan oldum mecburen, ilkokul olduğu için dersim kalmadı. Bu sene de başka bi komşum bakcak oğluşa tam üstümde oturan Kayserili Fatma abla:) İlk defa çocuk bakcak yani bende baya kaygı sebebi var. Düzene girince huzurlu oluruz inş. Çalışmak insanı dinamik tutuyo ama ben şu an halimden çok memnumdum:/ Oğlumun her şeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum. Çok da alışmıştık 7/24 beraberliğe Pembenin dediği gibi ders programını geçen yılki gibi iyi de beklemiyorum ama ne kadar az ders o kadar iyi mantığıyla bakıcam geçen yıl haftada 4 gün gidiyodum yine bi günüm boşaltılırsa off of of

Son düzenleme:
alıntı denizi geliyoooor
akşam düğüne gittik, Keremi babaannesine bıraktık. dan dun kafam şişti; kafa dinlemeye yer yok arkadaş:)
ne yazık ki oğlumun ateşi var. İnşallah rahat atlatır.Allah şifa bekleyenlere şifa versin.
amin, çok geçmiş olsun kuzuya..
wifi dedin de bugün Kerem anneannesindeki modemi yere düşürdü ,çalışmıyor
sen nerelerdesiiinnnn ,hepimiz aynı durumdayız şekerim:)
ooff :) bu kardeşini uyandırma olayı çok gıcık birşey, seninki sık sık yapıyor mu?
adam ozon yağının reklamını yapıyormuş galiba ,ameliyatlık durum masajla düzelmez ki.
not:ailemde ortopedist var :)

dağınıklığa gelemiyorum derken nasıl topluyorsun
oğlum oyuncaklarını topladığımı gördüğünde direk yanıma gelip oyuncak sepetini döküyor,sonra da tekrar meşgul olduğu işe dönüyor.
ben normalde çok düzenli bir insan değildim bazen çıldıracak gibi oluyorum ,bir yeri toplasam diğerini döküyor.sen nasıl tertipli olabiliyorsun o kadar çocukla ya; sırrı var mı bu işin?
çikolata deme markette satılan çikolatalar değilde su bayram cikolatalarina hastayım valla bayramdan beri kaç kilo çikolata yedigimi bilmiyorum stok tükendi kurban bayramina daha çok stok yapmak lazım
ye güzelim ye, zaten zayıfsın zaten sürekli enerjiye süt üretmeye ihtiyacın var; yarasınnnn
bu arada senin oğlunun adı M.Kerem di değil mi öyle kullansak olur mu ;her Kerem yazışta oğlumla karıştırıyorum
ikisi aynı anda nasıl çöktü ya resimler tamamen gitti mi Allahım oturup ağlardım ben!
düzelir o ,daha çok küçük..
artık dayanamiyciim ilk iş yarın tahin alıp yapıcam
bolulu pembiş usta, sen gibi birinin nasıl dilimli kek kalıbı olmaz yaaaa?!
ben de klasiklerin dışına çıkmayı seven bir vatandaş olaraktaaaan, kalp şeklinde kek kalıbı, çember kek kalıbı.. hepsini aldım,dilimli kek kalıbı hariç.
ama gerçekten ihtiyaç oluyo bazen:)
emzik kullanmıyor canım, hiç kullanmadı beyefendi.

Çok zor sorular soruyosun nfk sultannnnnn :) bizde bu işlerle kocacan ilgilenir. Yani ben bilmem beyim bilir :)

Busmai keki mutlaka yap valla süper bir çay yanı ama ben bi dahakine şekeri arttırıcam. <3<3 şeker<3<3 :)

bence sen şekeri azalt biliyosun bize gelmez şeker panpa

esnek saatli bir havuz olmaz bence, sonuçta bayan saatleri bellidir. sizin orda hangi saatlerde var? burda cuma ve haftasonu öğlen 12-2 arası ; bir gün de akşam 6-8 arası

bugün anneannesine bıraktım gittim. yarın gene gitmeyi düşünüyorum ,bu sefer babasına bırakıp.
kimseyi bıktırmadan
bakalım 2 haftada kaç kilo vereceğim

destiny555 keki beğenmenize sevindim afiyet olsun şifa olsun aşk olsunnn

bugün bi arkadaş kavrulmuş susamlı kurabiyeden bahsetti, tatlı. çok lezzetliymiş. bilen var mı?

Günaydın kızlarrr!!
İstanbuldaki görümcemin oğlu dönmedi annesiyle, anannede, dolayısıyla bizimle kalıyor. Bi nevi yaşadım 2 çocuk olayını böylece aryayı ve onu alıp yürüyüşe çıktık sabah sabah. Parkta puaça yiyoruz. Sonrasında biraz oynayıp eve geçeriz. Ama ilk çocuk büyük olunca rahat oluyormuş onu anladım.

ayy canım o daginikliktan ne çektim ben . oyuncaklari azalttim şimdi . bizim kız çok dağıtıyor kaldirdim çoğu oyuncağı arada degistiriyorum
oglusun ismi A. Kerem
sen şimdi ortaya bi tarif attin bakalım ilk kim deneyecek

bir sürü havuz ve yüzme kursu var. ama kadınlara özel eğitim veren sadece 2-3 tane
bir kadının havuza başka bi erkekle girmek istememesi kadar doğal ne olabilir. haftada 2 saat ayırıp kadınlara ders veremiyorlar!

şimdi okyanus sport center diye bi yer buldum canım. ümraniyede.
bayan saatleri çok geniş ve esnek. haftasonu da aynı şekilde.
OKYANUS SPORTS CENTER | 0216 365 08 19 | Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Fitness Salonu, Sauna, Buhar Odası, Halı Saha, Çocuk Oyun Odası, Kafeterya, Ümraniye Yüzme Havuzu, Ümraniye Havuz, Ümraniye Kapalı Yüzme Havuzu, Ümraniye Yüzme Dersi, Ümraniye Fitnes

benim için saatlerin esnek olması önemli. daha da önemlisi, yüzme eğitmi vermeleri.
şurada da üyelik fiyatları var. eşimle ayrıntılı konuşmadım ama saat üyeliği uygun geldi bana. kullanım hakkı da 1 yıl.
OKYANUS SPORTS CENTER | 0216 365 08 19 | Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Fitness Salonu, Sauna, Buhar Odası, Halı Saha, Çocuk Oyun Odası, Kafeterya, Ümraniye Yüzme Havuzu, Ümraniye Havuz, Ümraniye Kapalı Yüzme Havuzu, Ümraniye Yüzme Dersi, Ümraniye Fitnes

insanlar iyice bencilleşti. çocuk sahibi olmuyorlar. vücudum bozulacak, ömrümü sömürecek, kariyerime mani olacak.. cek cak..
hayvanlar kimileri için çocuğa alternatif. tabiki, yetiştirmesi, terbiyesi, eğitimi, büyütmesi, evlendirmesi ...
ömrün sonuna kadar devam ediyor ebevenylik. sorumluluk büyük.
ama hayvan kolay. besliyor, ondan bi sevgi görüyor. kendi de istediği kadar onunla ilgileniyor.
o yüzden insan gibi giydirip yaşatıyorlar.. lafa gelince de onlar 'hayvansever'ler.
insan sevmeyen, bencil, üşengeç 'hayvanseverler'

ama burada bana kalırsa tarife uygun davranmak gerekiyor.
sebebi de normal bi kek değil, dışı susam kaplı. o yüzden dinlenmeden, fırından çıkarılınca kalıptan çıkarılıyor.

benim kekim de çıkarken azcık zorlandı ve hatta çatladı.
sebebi; kalıbın ortasında delik kısmın kenarlarını yukarıya kadar iyi yağlamamam.
diğer taraflarında bi sıkıntı olmadı. ya susamların kimi kalsaydı, daha bozuk bi görüntü olurdu

Sakin sakin alıntı yap :) bi daha da haber vermeden hiçbir yere gitme!!! :)
aynen yokluğun çok farkediliyor..
bu seferki tam gün canım inşallah zorlanmaz
yok canım, aksine iyi gelir sanıyorum..
o okulda eğlenir, öğrenir sen de evde biraz daha rahat edersin .. vin vin :13:

Ay napıyım ya şok oldum kadının lafına :)) hayvan sevgisine lafım yok. Yalnız insanların onları aile bireyi görmelerine de lafım yok ama coşup bize de kardeş muamelesi yapmasınlar bi zahmet
ne diyor rahmetli barış abi?

''hayvan sevgisi tabiki lazım. ben seni seveyim, sen beni say ki, bozulmasın ağzımızın tadı'':82::90:

Öyle demeyin yaa ; ben bekarken kadınlar torunlarından bahsediyordu benim de aklıma tavşanım geliyordu, tavşan besliyordum da :)
küçük tavşanın annesi busmaiii

nerelerdesin yahuu?!
devamsızlıktan kalmak üzeresin

Merhabaaaa. Hepimizin çocuğu coşmuş durumda ama buraya bi beş dakka bakılır yahuuuuu
bence deee

Aaa kaçışmış herkes:) Çok alıntı yapcam diye korktunuz mu yoksa
yap bacım. biz senin alıntılarına alışkınız

Kv var yemekte demek.. Haftasonu boyunca mı kv ilesiniz?
yok canım. on gündür tatildeydi. dün sabah namazında döndü.
ama bize dün akşam saat 20.30 gibi geldi.
bütün evi sildi süpürdü, çamaşırları yıkadı, astı. katladı kaldırdı. balkonları falan yıkamış.
işte tüm bunlardan sonra görmeden yaşayamam dediği ayşeciği görmeye geldi.. yaklaşık 13 saat sonra!

biz buradan taşınma mevzumuz olunca da diyorki, ben ayşeciksiz duramam. kapı kapıya olalım.
o babaannesine gelsin, ben isteyince onu göreyim.. alakaya musakka!!!

canım geçmiş olsun.. üşüttü mü, bu salgınlardan falan mı hasta oldu?:26:

çok alıştın oğluna tabi. 24 saat onunlayken şimdi çalışma fikri sana zul geliyor..
ama öğretmenlerin çalışma saatleri esnek zaten.. ilk birkaç gün zor olur, ama sonra ikiniz de alışırsınız..

ben niye a. kerem hatırlıyorum acep?:86:

evet saatleri gayet esnek. haftanın 6 günü ve günde en az 7 saat kadınlara

bugün bi arkadaş kavrulmuş susamlı kurabiyeden bahsetti, tatlı. çok lezzetliymiş. bilen var mı?
sıradaki tarif piliiis!!

puaça mııı?
günaydın canım.. biri büyük olunca tabi daha kolay olur sanıyorum..

Son düzenleme:
bu arada eşim bana kocaman bi telefon almış

not: nfk nın teknoloji bilgisi seviyesi, bknz : kocaman telefon

nfk, okyanus sitesini inceledim güzel bir yere benziyor. hele saunaya cok ihtiyacim var emzirme durumu olmasaydi beraber giderdik .. gelecek yıla inşallah uye olurum bende not aldım

geçen gün nededeyken tv de bi yemek programı vardı.
ve sufle yaptılar. açıkçası onu denemek isterimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…