Çok geçmiş olsun canım ya.. Umarım çabuk atlatırsın.Biseyi cok istemiceksin grip oldum burnum bogazim heryerim berbat kolum kalkmiyo ne olur dua edin kizlar ;(
Çook üzgünümcanım dün gece youtube a girdim yanlışlıkla,tamamen kader..
oraya bi video yüklemişler arapça yazılar vardı, muhtemelen mısır ya da suriye den..
büyük ihtimalle şimdi kaldırılmıştır. çok kötüydü..
yeni yüklenmişti, belli.
bir yaşlarında bir çocuk başndan kan akıyor doktor kalp masajı yapıyor beyaz tenli siyah gözlü çok güzel bir erkek çocuk ..hıçkırıyor ama ağlamaya gücü yok; öyle bakarken son nefesini veriyordu.. mahvoldum bittim, şu an gözlerim şişmiş durumda ;Allah bana ne olduğunu gösterdi şimdi anlayabildim orada neler olduğunu ta içimde hissederek..
Tahinli keki yaptıracaksınız bu gidişle:)Tahinli keki yaptım. Çok güzel olduuuuuu. Ama bana şekeri az geldi. Sonuç: thats why i am fatbu güzel tarifi bize kazandıran elifnaza teşekkürlerrrrr :) denenecek tarif kalmadığına göre bikaç güne diyete başladam mı ???
Erkek çocuklarının en sevdiği şey: inşaat, kepçe, işmakinası.Yan tarafa apartman inşaatı başladı. Efenin ilgisini çekiyor olması açısından güzel amaaaaa bir ton ses ve toz var. Adamlar şu saatte hala kazıyorlar. Eğer oğluş uyumasın kocamı şarlayıp şikayete yollicimmmm.
Tatil de bitti ha... Zaman ne kadar hızlı.Birdeeee, öğretmen arkadaşlar, okul başlıyor, son haftamız artık, nasıl, hazır mısınız eğitim öğretime? Dinlenebildiniz mi?duygularınızı alayımm???
Bu kuzuları nasıl bırakıcaz yine? Üstelik kandırmak, zapdetmek daha zorr! ( en iyi durumda olan yine benim sanırım, sabah çıkıp öğle paydosunda evdeyim, sonra da 3 te hepten evdeyim:)) kendim için iyi olur, biraz kafa dağıtırım, sosyalleşirim diyorum ama, aryayı bırakmakkkk!
Aile düzenini aksatmayacak çalışma iyidir. Çocuklarımızı çok seviyoruz ama biraz uzaklaşmak da iyi geliyor.Bizim malum sınavlar başlar eylül başı gibi. Yani tam gün bi çalışma olmayacak. Amaaaaaaaaa okul tamamen açılınca ne olacak ben de merak ediyorum. Seçmeli dersler diyerek şişirdiler çocukların ders saatini: akşam 5 te bitiyo okul. Benim ders saatim yine az olur ama program bu seneki gibi güzel olmaz zannımca :/ yine de çalışmak iyidir. Yani ben seviyorum dolayısı ile daha bi pozitif oluyorum ki bu da eve yansır. Ama tabi yemek telaşını vs düşünmek istemiyorum
Geçmiş olsun kereme.. İnşallah şimdi toparlanmıştır.canlar keremin atesi 39 olunca esim henen acile götürdü.. disten olaN ateş bukadar çıkmaz çünkü .. enfeksiyon çıktı antibiyotige başladık :26:
Nfk'cım başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.eşimin amcasının baldızı canım. yaşlıymış zaten 80 civarı.
benim yengem değil yani.
Kv var yemekte demek.. Haftasonu boyunca mı kv ilesiniz?sabah 7de uyanan ayşecik tekrar uyudu.
oysa parka gidecek, markete uğrayacaktık. sıcağa kaldık iyi miii? :100:
neyse turu kısa kesicez o zaman...
zeytinyağlı biber dolması ve köfteli patates yemeği yapıcam akşama.
kv tatildeydi, bu sabah döndü. akşama beraberiz muhtemelen.
ve yarın kahvaltıda da ve sonraki sabah da,,
Yürüdün mü:)Koşu bandına çıkma hayalim vardı ama oğluşun emesi geldi. Şu emme faslı bitsin de bi yürüyeyim yahuuuuu. Otur otur nereye kadar?!? :) ama o karnını doyursun da gerisi boş :)
Amin canım amin..kızlar, cumanız mübarek olsun..
inş şu günün hürmetine dünya üstündeki ölümler dursun.
bebekler annesiz kalmasın. anneler çocuklarından ayrılmasın..
Çok değiştirmedim ben yaw. Şekeri fazla sevmiyorum kekte :) yoksa fazla değişiklik yapmamaya çalışırım. Tarif tutmazsa canım sıkılır:)Beyim namazdan gelsin hemen sorcam zaten
Şu tarifleri değiştirip söylemiyorsunuz ya (sen ve neyneyse)!!!! İkinizi de dövcemmmm
Geldim geldimsayın neyneyse hanım, sayın neyneyse hanımm !!!
temmuz topiğinden bekleniyorsunuz!!!:102:
o hengamede keki mi sordubugün tahinli kek günü mü
tarifi alayım hatunlar
bu arada kocam armutlu keke bayıldı dun 1 kılo armut almış gelmiş
gecen gece de son bır dılım ceylıne ayırmıştım.ceylın gece uykusunda cıleden çıkınca sakınleştırmeye calıısyorum bı taraftan süt hazırlamya çalışıyorum kocam da güya peşimde yardım amaçlı dolanıyor,sonra demez mı şu armutlu keki yıyebılırmıyım dıyeben dumur,yanı o hengamenın arasında armutlu kek derdine duştu kocam,ye dedım artık:))
bana ıkıcı cocugu yap dıyenler benım zaten 2 cocugum var yahu
hey maşallah'bir bilen adam' olan eşine selamlar saygılar
muhtemelen tesbiti doğru.
cünkü daha önce bu makineden fotoğraf tab ettirmek için fotoğrafçıya gittiğinde hafıza kartında virüs olduğunu söylemişler.
güya temizlemişler ama sonra tekrar bulaştı demek.. sanırım işi uzmanına vermek gerek.
inş şuncağız iş için abuk bi fiyat çekmezler
ama içindeki fotolar mühim, ayşeciğin henüz bir iki aylıkken çekilmiş fotoğraf ve videoları var
bu arada kekim fırından çıktı, lezzetinden çatladı
Eki Görüntüle 784191
Evet, oldukça yoğunmuşsun.. Neyse eve az kaldı:)Bu akşam kuzenin kızı 2 yaşını dolduruyor, doğumgünü var ona gideceğiz. Yarın eşimin teyzesi yurtdışına dönüyor onu yolculayacağız, pazar günü sivas- çat ormanlarına pikniğe gidilecek cümbür cemaat... Son haftam ya olabildiğince yoğun geçer artık!
Aynısı barbunyadan çıktı.. O kadar sevdiğim bir şeydendolmabiberin içinden kocaman yeşil bi kurt çıktı, öggğğğ:120:
yerim ben onun ferasetini:))) çocuğum babayı banyoda bliyorayşecik sabah bizimle kalkıyor, 7 de.
o sırada ben kahvaltı hazırılıyorum, eşim hazırlanıyor.
ayşecik de bi onun peşine, bi benim yanıma..
bizimkinin her sabah banyo faslı epey uzun sürer.
ayşecik de banyo kapısına vurup baba babaaa diye nara atar..
bikaç gündür gündüz de dikkat ediyorum, babaaa diye evin içinde dolanıyor.
tüm odaları gezip bakıyor.
sonra banyo kapısının önüne gelip başlıyor yine babaa babaaaaaa!!!
çocuk babasını ev kapısından değil de banyo kapısından bekliyor yaaa
iyiyim canım çok şükür.. Teşekkür ederim ilgin içinEvet neyneyse nerelerde, iyidir inşallah merak ettim ben de...
geldim:)) adım kaçağa çıkmış bilekaçak neyneyse de geldiiiii!!!
Allah iyiliğini versin kadının ya:) köpeklerini bizim çocuklarla yarışa sokuyorlar:)dün nenenin ilaçlarını yazdırmak için ayşecikle sağlık ocağına gittik.
bekleyenler arasında 50li yaşlarda full makyaj ve giyimli bi hanım vardı.
ayşeciği uzaktan agucuk bugucuk sevdi.
ayşecik de yeni ve farklı bi yerde olduğu için meraklı ve odaklanmış etrafa bakıyordu.
kadın, doktora geldiğini anlıyor, o yüzden gergin di mi dedi.
evet, artık aklı kesiyor, doktordan çok korkuyor dedim..
benim köpeğim de dışarıda çok keyifli, koşuyor oynuyor.
ne zaman veterinerin sokağına gelsek, orayı tanıyor. ondan sonra ayaklarını sürüyerek zorla götürüyorum
o da doktordan çok korkuyor dedi..
yüzümde zoraki bi gülümsemeyle başımı diğer yana çevirdim.
hanım, benim insan evladı yavrumla köpeğini kıyasladı, iyi miii? sersem mi nee?!:99:
çok iyi laf sokmuşsun:)Hahhahaha kızımmm baxı insanlar ilginç. Biz de bigün marketteyiz Efe arabasında coşmuş orayı burayı kurcalıyo, millete laf atıyo. Derken kasadaki bir kadının çantasındaki köpek dikkatimizi çekti. Kadın ona baktığımızı görünce Efeye "sus bak benim yavrum ne kadar sessiz akıllı duruyor" dedi. Ben de "naparsınız işte insan evlatları böyle davranabiliyor" dedim. Manyak mı ne :)?
sakin yaptım:) sayfa sayfa gittim :)Sakin sakin alıntı yap :) bi daha da haber vermeden hiçbir yere gitme!!! :)
Ben hep margarinle yağlarım. Sen neyle yağlıyosun normalde?? Afiyet bal olsun şekerim.
Ben de merak ediyorum daha neler göreceğimizi :)))
Birdeeee, öğretmen arkadaşlar, okul başlıyor, son haftamız artık, nasıl, hazır mısınız eğitim öğretime? Dinlenebildiniz mi?duygularınızı alayımm???
Bu kuzuları nasıl bırakıcaz yine? Üstelik kandırmak, zapdetmek daha zorr! ( en iyi durumda olan yine benim sanırım, sabah çıkıp öğle paydosunda evdeyim, sonra da 3 te hepten evdeyim:)) kendim için iyi olur, biraz kafa dağıtırım, sosyalleşirim diyorum ama, aryayı bırakmakkkk!
amin, çok geçmiş olsun kuzuya..Kendim çaldım kendim söyledim:)
ne yazık ki oğlumun ateşi var. İnşallah rahat atlatır.Allah şifa bekleyenlere şifa versin.
wifi dedin de bugün Kerem anneannesindeki modemi yere düşürdü ,çalışmıyorAaa kaçışmış herkes:) Çok alıntı yapcam diye korktunuz mu yoksa
Bu arada pembişim, anneanneye gidişimiz planlı olmuyor bizim.. o sebepten habersiz bıraktım. Anneanne'de de haber vermem mümkündü tabi ama kızı uyuttuğum odada wifi çekmiyor, kalan vakitte de haldır hulduruz yaw. yine de denk gelirse haber veririm canım
sen nerelerdesiiinnnn ,hepimiz aynı durumdayız şekerim:)Merhabalar uzun zamandır kk ya girmiyorum hazir girmişken ilk size merhaba demek istedim. Oğlum kocaman oldu ve de yaramazlığı sınırları asmış durumda. Yaklaşık yasında yürümeye başladı yürümesiyle her şey daha da zorlaştı. İmdaaat diyorum sadece umarım sonraki gunler daha uzun yazabilirim.
ooff :) bu kardeşini uyandırma olayı çok gıcık birşey, seninki sık sık yapıyor mu?Evet duydum çok iyi olmuş dilekçe işi,
Küçükler çok zorlanıyor diyordu geçen yıl 1 leri okutan bi arkadaş..
Hayırlı olsun bir yıl daha kesme boyama yapıştırma yapsınlar prensesler
Evet, çocuğa oyun gibi gelir; yer yatağı hem annesi de yatıyor falan , heves eder.. Ben bunu okul açıldığında deneyebilirim zira ablamız, o yer yatağında yatan kardeşi bi şekilde uyandırır..
Evet ben Avrupa'dayım da hafta sonu kurlarına katılabilirim belki, ya da şubeleri olan bir yer olabilir diyerek söyledim ..
adam ozon yağının reklamını yapıyormuş galiba ,ameliyatlık durum masajla düzelmez ki.Okula kaydettirdiniz mi canım 1 e vermedin değil mi, sene başı doğumluydu prensesin galiba..
Çok şükür ki erken önlem alındı daha da iyi olsun inşaallah Kerem de Efe de tüm hasta bebişler de..
Becerirsin tabii ki cnm Allah kolaylık veriyo
Âmin âmin
Oyy maşaallah akıllı tontiş gezmeyi çok seviyor desene
Yer yatağı dahiyane bi fikir denemek lazım
Öyle bir havuz bulursan bana da söyler misin ?
İkisi de anneye muhtaçken daha da zor oluyordur cnm Allah kolaylık versin inşallah seneye keremle oynar miniğin de
Âmin
Hayırlı zamanda gelsin kardeşcik inşaallah
Evet neyneyse nerelerde, iyidir inşallah merak ettim ben de...
Nefis olmuş maşaallah
Dr söylediği gibi ilerleyen zamanda düzelir inşaallah,
Tv d bİr ortopedist ozon yağı ile masajın iyi geldiğini söylemişti, hatta ameliyat denen vakalarda bile etkiliymiş..
Katılıyorum ilkinde herseyden şüphe duyan fazla takıntılı oluyo insan sonra sonra normale dönüyor
Dağınıklığa ben de takıktım eskiden , şimdi oluruna bıraktım; çoğu zaman basacak yer bırakmıyo yerde ufaklıklar
valla canim hasat olmuyorum dersem yalan olur gündüzleri yine iyi ama aksama yoruluyorum artik.. yanliz ben öyle çeşit çeşit yemek yapmiyorum .genelde tek çeşit olur bizde yaninada olursa pilav. bazen hic yemek yapmadigimda oluyor. hazır alıyoruz kasmiyorum yani. esimde beklemez zaten mukemmelliyetci olursan isin zor ben sadece dağınıklığa gelemiyorum onun dışında rahatım
ye güzelim ye, zaten zayıfsın zaten sürekli enerjiye süt üretmeye ihtiyacın var; yarasınnnnçikolata deme markette satılan çikolatalar değilde su bayram cikolatalarina hastayım valla bayramdan beri kaç kilo çikolata yedigimi bilmiyorum stok tükendi kurban bayramina daha çok stok yapmak lazım
ikisi aynı anda nasıl çöktü ya resimler tamamen gitti mi Allahım oturup ağlardım ben!Bizim pc ve harici disk aynı şekilde çöktü geçen. Eşim kayserideki bütün bilgisayarcıları gezdi ama sonuç yok. Hem bilgisayardan olduk hemde harici diskteki depolanmış onca veri uçtu. Hele fotolardüğün, nişan, arya....
O ne foto yaaa!!!! Hemen yapıcam da burda yapmak istemiyorum. Çok canım çektiiiiii!!!!!
düzelir o ,daha çok küçük..Koşu bandını katlayıp kaldırdık biz. Evde zaten yer yok, arya gelince mecbur böyle yaptık. Geçen bi arkadaşım( kendisi sporcu) şöyle yapıyormuş. 1 dakika 13 te ( yada koşabildiğin en yüksek hızda) koşup 4 dakika 2 veya 3 te ( oldukça yavaş) yürüyormuş. Bunu 4 kez tekrarlayıp ( sporun tamamı yaklaşık 20 dk sürüyor böylece) bitiriyormuş. 2 haftada 4 kilo vermiş. Bu yöntemle uyurken bile vücut yağ yakmaya devam ediyormuş. Yalnız tek sıkıntı kalbinin sağlam olması gerekiyormuş, kalbinle ilgili bi sıkıntı yoksa deneyebilirsin)
Bizimki de bizim yatakta ben yanına uzanınca kendi uyuyor, lakinn bizim yatakta ve benle! Kendi yatağına koyup ben odadan çıkmayı bir türlü beceremedim aylardır.
Nfk cım (alıntı yapmayı unutmuşum) aryanın bacakları bakınca farkediliyor zaten. Röntgene bile gerek yok, topuklarını birleştirince bacakları arasında boşluk varsa, al sana çarpık bacak! Şekil A- arya
artık dayanamiyciim ilk iş yarın tahin alıp yapıcam'bir bilen adam' olan eşine selamlar saygılar
muhtemelen tesbiti doğru.
cünkü daha önce bu makineden fotoğraf tab ettirmek için fotoğrafçıya gittiğinde hafıza kartında virüs olduğunu söylemişler.
güya temizlemişler ama sonra tekrar bulaştı demek.. sanırım işi uzmanına vermek gerek.
inş şuncağız iş için abuk bi fiyat çekmezler
ama içindeki fotolar mühim, ayşeciğin henüz bir iki aylıkken çekilmiş fotoğraf ve videoları var
bu arada kekim fırından çıktı, lezzetinden çatladı
Eki Görüntüle 784191
ben de klasiklerin dışına çıkmayı seven bir vatandaş olaraktaaaan, kalp şeklinde kek kalıbı, çember kek kalıbı.. hepsini aldım,dilimli kek kalıbı hariç.bolulu pembiş usta, sen gibi birinin nasıl dilimli kek kalıbı olmaz yaaaa?!
emzik kullanmıyor canım, hiç kullanmadı beyefendi.busmai ,dene bence. agladiginda hemen alma ilk gün sessizce bi süre ayni odada kal sakinlesince çık . bu sürede hiç ona bakma sende uzan gözlerini kapat , odadan çıktığında aglarsa emzik alıyorsa emzigini ver yatir tekrar çık. alma yataktan bi kere alırsan nasil olsa alacak diye hep ağlar aglama krize donusurse sakinlestir tekrar yatir denemekten bi zarar olmaz.. olmazsa eski sisteme donersin
nfk, senin isin sanki daha kolay . aksam uykusuna oyle daliyorsa gunduzede alistirabilirsin
canim benim zorlanmam yaşlarının yakinligindan mesela ikisi uyanikken sıkıntılı oluyor kerem daha bilmiyor biraksam parmagini kızın gözüne sokacak onun icin mutfaga bile giderken keremide goturuyorum.. aysecik sakin bir yapiya sahip belli (maşallah) 2 yaştan sonra kardeşi olursa sıkıntı yasamazsin gayet rahat idare edersin korkma
Çok zor sorular soruyosun nfk sultannnnnn :) bizde bu işlerle kocacan ilgilenir. Yani ben bilmem beyim bilir :)
Busmai keki mutlaka yap valla süper bir çay yanıama ben bi dahakine şekeri arttırıcam. <3<3 şeker<3<3 :)
esnek saatli bir havuz olmaz bence, sonuçta bayan saatleri bellidir. sizin orda hangi saatlerde var? burda cuma ve haftasonu öğlen 12-2 arası ; bir gün de akşam 6-8 arasıfazla akıllı bu veletler
ayşecik de gündüz çoğunlukla emerek uyuyor.
ama gece uykusu için yatağına koyuyorum, müziğini açıyorum.
bir iki mızıldıyor, sonra uyuyor
gündüz onu beceremiyoruz ama işte.
nenenin uyku tavsiyelerinden ''yer yatağını'' bugün itibariyle devreye sokuyorum
keki mutlaka yap, harikulade bi şiiii
ben de birkaç gündür yüzme eğitimi de veren esnek saatli bi havuz araştırıyorum. inş bulabilirim.
alıntı denizi geliyoooor
akşam düğüne gittik, Keremi babaannesine bıraktık. dan dun kafam şişti; kafa dinlemeye yer yok arkadaş:)
amin, çok geçmiş olsun kuzuya..
wifi dedin de bugün Kerem anneannesindeki modemi yere düşürdü ,çalışmıyor
sen nerelerdesiiinnnn ,hepimiz aynı durumdayız şekerim:)
ooff :) bu kardeşini uyandırma olayı çok gıcık birşey, seninki sık sık yapıyor mu?
adam ozon yağının reklamını yapıyormuş galiba ,ameliyatlık durum masajla düzelmez ki.
not:ailemde ortopedist var :)
dağınıklığa gelemiyorum derken nasıl topluyorsun
oğlum oyuncaklarını topladığımı gördüğünde direk yanıma gelip oyuncak sepetini döküyor,sonra da tekrar meşgul olduğu işe dönüyor.
ben normalde çok düzenli bir insan değildim bazen çıldıracak gibi oluyorum ,bir yeri toplasam diğerini döküyor.sen nasıl tertipli olabiliyorsun o kadar çocukla ya; sırrı var mı bu işin?
ye güzelim ye, zaten zayıfsın zaten sürekli enerjiye süt üretmeye ihtiyacın var; yarasınnnn
bu arada senin oğlunun adı M.Kerem di değil mi öyle kullansak olur mu ;her Kerem yazışta oğlumla karıştırıyorum
ikisi aynı anda nasıl çöktü ya resimler tamamen gitti mi Allahım oturup ağlardım ben!
düzelir o ,daha çok küçük..
artık dayanamiyciim ilk iş yarın tahin alıp yapıcam
ben de klasiklerin dışına çıkmayı seven bir vatandaş olaraktaaaan, kalp şeklinde kek kalıbı, çember kek kalıbı.. hepsini aldım,dilimli kek kalıbı hariç.
ama gerçekten ihtiyaç oluyo bazen:)
emzik kullanmıyor canım, hiç kullanmadı beyefendi.
bence sen şekeri azalt biliyosun bize gelmez şeker panpa
esnek saatli bir havuz olmaz bence, sonuçta bayan saatleri bellidir. sizin orda hangi saatlerde var? burda cuma ve haftasonu öğlen 12-2 arası ; bir gün de akşam 6-8 arası
bugün anneannesine bıraktım gittim. yarın gene gitmeyi düşünüyorum ,bu sefer babasına bırakıp.
kimseyi bıktırmadan
bakalım 2 haftada kaç kilo vereceğim
Kendim çaldım kendim söyledim:)
ne yazık ki oğlumun ateşi var. İnşallah rahat atlatır.Allah şifa bekleyenlere şifa versin.
Öyle demeyin yaa ; ben bekarken kadınlar torunlarından bahsediyordu benim de aklıma tavşanım geliyordu, tavşan besliyordum da :)
bir sürü havuz ve yüzme kursu var. ama kadınlara özel eğitim veren sadece 2-3 taneEvet ben Avrupa'dayım da hafta sonu kurlarına katılabilirim belki, ya da şubeleri olan bir yer olabilir diyerek söyledim ..
Ama onlar için fark etmiyor cidden; hayvanından; ben onun annesiyim , oğlum kızım falan diye bahsedenler var..
Bi de kazak falan giydirenler oluyorbaya baya insan evladı formuna söküyorlar garibim hayvancıkları
ama burada bana kalırsa tarife uygun davranmak gerekiyor.tahınlı kek de tamamdır
ama kalıptan çıkarırken parçalandı moralım bozuldu
tarıfte margarınle yağlayın dıyodu ben de oyle yaptım keşke kendı yöntemımle yağlasaydım kalıbı,bundan sonra tarıfe uymıcam yağlarken
aynenSakin sakin alıntı yap :) bi daha da haber vermeden hiçbir yere gitme!!! :)
yok canım, aksine iyi gelir sanıyorum..bu seferki tam gün canım inşallah zorlanmaz
ne diyor rahmetli barış abi?Ay napıyım ya şok oldum kadının lafına :)) hayvan sevgisine lafım yok. Yalnız insanların onları aile bireyi görmelerine de lafım yok ama coşup bize de kardeş muamelesi yapmasınlar bi zahmet
küçük tavşanın annesi busmaiiiÖyle demeyin yaa ; ben bekarken kadınlar torunlarından bahsediyordu benim de aklıma tavşanım geliyordu, tavşan besliyordum da :)
nerelerdesin yahuu?!Merhabalar uzun zamandır kk ya girmiyorum hazir girmişken ilk size merhaba demek istedim. Oğlum kocaman oldu ve de yaramazlığı sınırları asmış durumda. Yaklaşık yasında yürümeye başladı yürümesiyle her şey daha da zorlaştı. İmdaaat diyorum sadece umarım sonraki gunler daha uzun yazabilirim.
bence deeeMerhabaaaa. Hepimizin çocuğu coşmuş durumda ama buraya bi beş dakka bakılır yahuuuuu
yap bacım. biz senin alıntılarına alışkınızAaa kaçışmış herkes:) Çok alıntı yapcam diye korktunuz mu yoksa
yok canım. on gündür tatildeydi. dün sabah namazında döndü.Kv var yemekte demek.. Haftasonu boyunca mı kv ilesiniz?
canım geçmiş olsun.. üşüttü mü, bu salgınlardan falan mı hasta oldu?:26:Kendim çaldım kendim söyledim:)
çok alıştın oğluna tabi. 24 saat onunlayken şimdi çalışma fikri sana zul geliyor..Bu sene yeni bi okula başlıcam için pek huzurlu değilim. Ortam nasıl hiç bi fikrim yok. Severek gittiğim okulumdan oldum mecburen, ilkokul olduğu için dersim kalmadı. Bu sene de başka bi komşum bakcak oğluşa tam üstümde oturan Kayserili Fatma abla:) İlk defa çocuk bakcak yani bende baya kaygı sebebi var. Düzene girince huzurlu oluruz inş. Çalışmak insanı dinamik tutuyo ama ben şu an halimden çok memnumdum:/ Oğlumun her şeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum. Çok da alışmıştık 7/24 beraberliğePembenin dediği gibi ders programını geçen yılki gibi iyi de beklemiyorum ama ne kadar az ders o kadar iyi mantığıyla bakıcam geçen yıl haftada 4 gün gidiyodum yine bi günüm boşaltılırsa off of of
ben niye a. kerem hatırlıyorum acep?:86:ye güzelim ye, zaten zayıfsın zaten sürekli enerjiye süt üretmeye ihtiyacın var; yarasınnnn
bu arada senin oğlunun adı M.Kerem di değil mi öyle kullansak olur mu ;her Kerem yazışta oğlumla karıştırıyorum
esnek saatli bir havuz olmaz bence, sonuçta bayan saatleri bellidir. sizin orda hangi saatlerde var? burda cuma ve haftasonu öğlen 12-2 arası ; bir gün de akşam 6-8 arası
bugün anneannesine bıraktım gittim. yarın gene gitmeyi düşünüyorum ,bu sefer babasına bırakıp.
kimseyi bıktırmadan
bakalım 2 haftada kaç kilo vereceğim
sıradaki tarif piliiis!!bugün bi arkadaş kavrulmuş susamlı kurabiyeden bahsetti, tatlı. çok lezzetliymiş. bilen var mı?
puaça mııı?Günaydın kızlarrr!!
İstanbuldaki görümcemin oğlu dönmedi annesiyle, anannede, dolayısıyla bizimle kalıyor. Bi nevi yaşadım 2 çocuk olayını böylecearyayı ve onu alıp yürüyüşe çıktık sabah sabah. Parkta puaça yiyoruz. Sonrasında biraz oynayıp eve geçeriz. Ama ilk çocuk büyük olunca rahat oluyormuş onu anladım.
geçmiş olsun sizede.. disten mi hayırdır:26:
hasta olan, feyzanın Abiii
sabah sabah konuştum da konuştum. bi günaydın dememişim..
günaydın hatunlar
eşim mesaide bugün. biz de bakalım napcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?