- 8 Ağustos 2011
- 11.837
- 9.655
- 448
benimdir omerhaba hanımlargeçen rüyamda buraya bakıyordum kim sormuş beni diye 1 kişi vardı
benim kız çok fena yarım konuşuyor diyebilirim. hemen kapıyor her kelimeyi bana pis anne diyor canı sıkıldığında :26::26:
istediğini anlatıyor çok şükür ; ama çok ağlıyor , ıstırıyor kopRIR derecede .
1 yaş aşımızı yaptırmadık annemdeydim inşallah pazartesi yaptırcam .
bu arada benim beşik çiftlik tarzıydı yükselticisi yoktu ve bugun ilk düşüşünü yaptı
beşiği normal yatağa çevircem
kizz geldinmi senn hosgeldinanam pis anne mi diyor benim ogulum anne bile demiyor yahu pis anne bile dese sevinecegim bu durumda
çenem düştü.. şunu da söylemezsem rahat edemicem..
biliyosunuz ben başörtülüyüm, pardesü-ferace giyiyorum.
ve ayşeciği de buna uygun giydirmeye çalışıyorum.
şart mı? hayır, değil. ama ben o bilinçte yetişsin istiyorum.
hassas olduğum bi şey;
diyelim ki elbise giydirdim, hava çok sıcak. külotlu çorap zaten giyilmez.
çıtçıtlı badisinin üstüne kısa bi tayt giydiriyorum.
aynı bu şekilde giydireyim diye kuzenim çok güzel paçalı donlar almıştı
KIZ ÇOCUK PAÇALI DON - ÇOCUK İÇ ÇAMAŞIR - Umut Bebe - BURSA - Umut Bebe - BURSA, Bebek Giyim, Çocuk Giyim, Kız Çocuk Kıyafetleri, Erkek Çocuk Kıyafetleri,
bazen gayet iyi kapanmış bi hanım görüyorum. ve yanında 8-10 yaşında kızı.
anne kızın alakası yok. kız kısacık bi etek giymiş, henüz göğüsleri çıkmaya başlamışken üstünde askılısı.
abest bi görüntü oluyor. söylemek istediğim bu.
yoksa, herkesin giyimi ve doğrusu kendine.
eşim de vodafone. bi bakayım, uygun paket bulamazsam başka operatöreeee
instagram açamam, çünkü face te bile foto paylaşmıyom beeeen :76:
ivit..
biliyorsun ki, atasözleri tecrübeler sonunda oluşur.
neneninki de aynen öyle
aynen şöyle anneee , annemmmm , piss anne sonra yapıştırıyor :111:
korkuluğunu kaldırınca baza gibi mi olacak?Eki Görüntüle 784760
şu üstleri çıakrcam düz normal yatak olcak. işe yararmı bilmiyorum yoksa park yatak alcam off
Eki Görüntüle 784760
şu üstleri çıakrcam düz normal yatak olcak. işe yararmı bilmiyorum yoksa park yatak alcam off
ivit..
neneninki de aynen öyle
hesabi kilitlersin kizz biz zaten gorduk aysecigi
pembisss instagram adresini ver bacim ben takip edeyim seni
korkuluğunu kaldırınca baza gibi mi olacak?
peki ondan düşme ihtimali de var ama?:44:
Portatif korkuluklar var; üstleri çıkarsan da bu yatağa lazım sanırım....
ivit..
neneninki de aynen öyle
Aslında düşünürsen 70li 80li yıllarda da etekler, şortlar çooook kısaydı. Moda kendini tekrar edip duruyor diye düşünüyorum. Ama modaya uymak şart mı işte o tartışılır. Bi de gençler malesef çevredeki kötülüklerin farkında değiller. Eteklerini kıvıran öğrencilerime dediğim gibi "liselim diye bi şarkının yazıldığı bir ülkede yaşıyosunuz. Siz iyi niyetli olsanız da insanlar değil"...
Nfk,
Alıntı yapmadım ama kız olsun, erkek olsun çocuklarımıza ne giydirdiğimize dikkat etmemiz lazım. Erkek de dedim çünkü sanki sadece kız çocuklarıymış gibi düşünülse de sapık zihniyet için farketmiyor.
Mahremi öğretmek gerekiyor.
Büyüdükçe zorlaşıyor sanki anne babalık.. Keşke tek derdimiz gazı ve gece uyanmaları olsaydı..
Karakız selam:))
Ecoşa maşallah:)) yakında tamamen konuşur Allah'ın izniyle. Bizimki anne, abüü :)), baba diyordu. Geçen Abi'sinin bir masası var, üzerinde hayvan resimleri var, onu gördü. Biz de anlatıyorduk, köpek hav hav diyor falan:) o da "hav hav diyo" kısmını çok net söyleyebildi. Maşallah barekallah.
Elifnaz,
Erkekler tembelddir biraz konuşma konusunda.. Oğlum 2 yaşında ancak konuştu. Her şeye ih ih derdi:))
Yazıyom mesaj olarak :)
Hala etek kıvırma furyası sürüyor ha:)) insanlık kadar eski:)
Kızlar da oğlanlar da o yaşta etraftaki tehlikenin farkında bile değiller. Aile uyanık olmak zorunda.. Bir de o yaşa gelmeden çocuğuyla bazı şeyleri oturtmalı anne babalar diye düşünüyorum. Ha tabi biz henüz büyütmedik, tecrübemiz yok.
Nfk,
Alıntı yapmadım ama kız olsun, erkek olsun çocuklarımıza ne giydirdiğimize dikkat etmemiz lazım. Erkek de dedim çünkü sanki sadece kız çocuklarıymış gibi düşünülse de sapık zihniyet için farketmiyor.
Mahremi öğretmek gerekiyor.
Büyüdükçe zorlaşıyor sanki anne babalık.. Keşke tek derdimiz gazı ve gece uyanmaları olsaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?