Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

benimdir o

ecoşun yarım konuşmalarını seveyim bennn!
çok tatlı oluyorlar öyle konuşunca yaa..
demek sana pis anne diyor.. töbe! o pis dedikce, sen gülümse cici de.
ısrar et, sen kazanırsın. cici anne olursun

demek düştü ecoş, geçmiş olsun.
bu yatakları da neden o şekil yapıyorlar ya..
bu bebe büyüyecek yani. illa yeni yatak alın diye heralde

yerde yatır bacım.. aklın kalmaz hiçdeğilse

Etrafta sapık çok Allah korusun. Açık kapalı farketmez; kız anneleri dikkatli olmalı.

İnstagramı aç, sen bişi paylaşma bizleri takip et

hesabi kilitlersin kizz biz zaten gorduk aysecigi
pembisss instagram adresini ver bacim ben takip edeyim seni

Şimdi daha iyi anlaşıldı nenenin bu sözü:)))

Hala etek kıvırma furyası sürüyor ha:)) insanlık kadar eski:)
Kızlar da oğlanlar da o yaşta etraftaki tehlikenin farkında bile değiller. Aile uyanık olmak zorunda.. Bir de o yaşa gelmeden çocuğuyla bazı şeyleri oturtmalı anne babalar diye düşünüyorum. Ha tabi biz henüz büyütmedik, tecrübemiz yok.

Nfk,
Alıntı yapmadım ama kız olsun, erkek olsun çocuklarımıza ne giydirdiğimize dikkat etmemiz lazım. Erkek de dedim çünkü sanki sadece kız çocuklarıymış gibi düşünülse de sapık zihniyet için farketmiyor.
Mahremi öğretmek gerekiyor.
Büyüdükçe zorlaşıyor sanki anne babalık.. Keşke tek derdimiz gazı ve gece uyanmaları olsaydı..

Karakız selam:))
Ecoşa maşallah:)) yakında tamamen konuşur Allah'ın izniyle. Bizimki anne, abüü :)), baba diyordu. Geçen Abi'sinin bir masası var, üzerinde hayvan resimleri var, onu gördü. Biz de anlatıyorduk, köpek hav hav diyor falan:) o da "hav hav diyo" kısmını çok net söyleyebildi. Maşallah barekallah.
Elifnaz,
Erkekler tembelddir biraz konuşma konusunda.. Oğlum 2 yaşında ancak konuştu. Her şeye ih ih derdi:))

dediğin kesinlikle doğru..
zaman kötü, fitne ve sapıklık çok. mümkün olduğunca tedbir almak gerek işte..

çocuk istismarıya alakalı bi yayın izlemiştim tv de..
uzman psikolog vardı.

yabancılara karşı çocuklarınızı uyarın. ken
çocuğa vücudunu cinsel organlarını öğretin.
vücudunun sahibi olduğunu ve özel olduğunu bilsin.
isteği dışında onu yerli yersiz öpmeyin.
ona onun istediği ölçüde dokunun ve sevin ki, bedenine kendi isteği dışında müdahaleye izin vermesin..

kız erkek farketmez. çocuklarınız belli bi yaşa gelince banyoya iç çamaşırıyla girsinler,
öyle yıkayın. tüm vücudunu ve saçlarını yıkaydıktan sonra siz çıkın ve kapıyı kapatın.
en son avret yerini kendi yıkasın ve çıksın diyordu.

giyinirken aynı şekilde, mahrem bölge bırakın. kendi giyinsin soyunsun.
odasına girerken mutlaka kapıyı çalın.
bunlar önemli tavsiyeler. yani şimdi bizimkiler bebek de 3-4 yaşa geldiğinde bunlar önemli ayrıntılar.

bizimki de kedi delisi.
sokağa çıkınca başlıyor eliyle gel hareketi yapıp pisi pisi demeye..
bi de ayırt edemiyor, kuşu da köpeği de aynı şekilde çağırıyor

anne, baba, dede, ayşe, atta, attii (attı), ijim (içtim), gak (kalk), bitti, cici. bütün kelimeleri bunlar.
kendi dilinde şakır şakır konuşuyo da onu anlamıyoz tabi

[video=youtube;OYhB7azUxFE]http://www.youtube.com/watch?v=OYhB7azUxFE[/video]

anneee anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e

ot videoyu izlerken kendine bebe diyor

Son düzenleme:

O yaşa kadar istediğin kadar sağlam temel at; eğer yanlış arkadaşlıklar kurarsa çok zor oluyor zaptetmesi. Bi de zaten anne baba ne derse hep yanlış o dönemde :/

Geçen bakıcı teyze havalansın diye oğluşun altını açmıştı. Mıncıklarken onu pipiye de değdi 1-2. Ben de tamam hadi giydirin altını dedim. Anladı hoşlanmadığımı. Ama bi daha yaparsa açık açık söylicem; çocukları popo veya cinsel organlarından sevmek bunun normal bişi olduğunu öğretir ve Allah korusun sapıklara karşı savunmasız kalırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…