Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

selam gelmiş geçmiş temmuzların en güzel annelerine:)
ceylini uyuttum
bugun forum bayağı kalabalık bır alıntı denızı de benden olsun

he valla sorma bacım,ben böyle baka kalmışım sorunun karsısında önce ıdrak edemedim sonra aradan 1-2 dakıka gecınce ye dıyebıldım kocama:)

Kendim çaldım kendim söyledim:)
ne yazık ki oğlumun ateşi var. İnşallah rahat atlatır.Allah şifa bekleyenlere şifa versin.

gecmıs olsun canım ya
bu kaçıncı ateşli bebe nooldu bu yavrucklara

canım tebdılı mekanda ferahlık vardır derler sıkma canını,zaten tam gun çalışmıyoruz ,bir kaç saat bakacak sadece öyle dusun

destiny555 keki beğenmenize sevindim afiyet olsun şifa olsun aşk olsunnn

bugün bi arkadaş kavrulmuş susamlı kurabiyeden bahsetti, tatlı. çok lezzetliymiş. bilen var mı?

kekler ıyı gıdıyodu yav,kurabıyeyı ceylınle zor yaparım ben,

ben senınkı kadar susamlı yapmadım acaba ondan mı çatladı,

ınsanlar kedı köpek beslesınler de yanı onu evlatla özdeşleştirmelerı yanlıs

bu arada eşim bana kocaman bi telefon almış

not: nfk nın teknoloji bilgisi seviyesi, bknz : kocaman telefon

:) hayırlı olsun canım

geçen gün nededeyken tv de bi yemek programı vardı.
ve sufle yaptılar. açıkçası onu denemek isterimmmm
hayatımda hıc sufle yapmadım

Günaydın
Hayırlı huzurlu bir gün olur inşaallah
amin canım iinş

benım de kılom yok fazla aslında ama göbek var azıcık,mekık çeksem olacak ama kım çekecek mekıgı

anacım sız böyle konuşurken aklıma tatıldekı hallerım geldi,gayet bıkınılı baldır bacak,yatacak yerım yok

maşallah konuşmaya da başlamış kuzu
çok gecmış olsun yere yatır bence,ben yere yatak yaptım orda yatırıyorum artık

Etrafta sapık çok Allah korusun. Açık kapalı farketmez; kız anneleri dikkatli olmalı.

İnstagramı aç, sen bişi paylaşma bizleri takip et

arkadaşlar en cok korktuğum şey bu işte sapıklık

allahım tum yavrularımızı korusun
kızı erkeği kalmadı bu işin,ne hıkayeler var.
çocuğa mahremi öğretmek o eğitimi vermek yabancılarla arasına mesafe koyması gerektıgını öğretmek cok önemlı
bu konuda adem güneş dıye bır pedagog var onun mahremıyetle ılgılı yazılarını okumuştum,aynen böyle söylüyor

gercı sen nekadar çocuğuna öğretırsen öğret söylemeye dılım varmıyor,yanı kafasına koyarsa sapık allah korusun.

bir kere müge anlıda ızlemıstım daha hamıleydım ozaman 16 aylık kız cocugu kayıptı,sonra cocugu ölü buldular,ve tecavüz edılmış.o kadar etkılendım kı,hala aklıma geldıkce tuylerım urperıyor

Ben de hatırlıyorum o hikayeyi. Allah kahretsin böyle sapıkları!! Zaten müge anlı izleyemez oldum hamileyken, çok sevdiğim cinayet romanlarını da okuyamadım çünkü hemen rüyama giriyodu herşey :/

Nfk sufleyi boşver; şöyle güzel bi tart yapalım meyveli meyveli!!!!
yapalım bence de,ama tart kalıbım yok borcam da olur mu

Ben de hatırlıyorum o hikayeyi. Allah kahretsin böyle sapıkları!! Zaten müge anlı izleyemez oldum hamileyken, çok sevdiğim cinayet romanlarını da okuyamadım çünkü hemen rüyama giriyodu herşey :/

aha bu da benden ben de cok severım oyle cınayet romanlarını öğretmen olmasaydım polis olurdum herhalde.çok isterdim hatta dedektif olmayı.
cinayet masası ben dedektif destiny size bir kaç sorum olacaktı bayım

Bilmemki bence olur. Sonuçta tart yuvarlak olcak diye bi şart yok heralde evdekilere yaparken :)))

Sorma; eşim de derki "pembiş birini öldürse, arkasında hiç iz bırakmayacak kadar çok cinayet romanı okumuştur" :) dan brownın cehennemini bitirsem grangeın kaikenini alcam ama ufaklıkla olmuyo :/

Son düzenleme:
Slm temmuz anneleri nasisiniz gecmisi okuyamadim hic vakit bulamiyorum bu aralar oglustan bugun doktor kontrolumuz vardi doktprumuz 13 aylikken vurulan menenjit asisini soyledi aranizda varmi bu asiyi vurduran ozel asi

Slm temmuz anneleri nasisiniz gecmisi okuyamadim hic vakit bulamiyorum bu aralar oglustan bugun doktor kontrolumuz vardi doktprumuz 13 aylikken vurulan menenjit asisini soyledi aranizda varmi bu asiyi vurduran ozel asi

Daha sanırım dün seni andım!! Hoş geldin :) bize kimse bişi demedi aşı ile ilgili. Zaten inşallah 14 ayı geride bırakıcaz bikaç güne.

hadı güzel bı tart tarıfı bekliyorum senden ozaman mısafırım de gelecekmiş,yanı gelme ıhtımalı var,dunku tahınlı kek tahmın edersınızkı kocamın sayesınde sızlere ömür,bu sabah cenaze namazını kıldık

dan Brown oyy ilk 4 romanını okumuştum,5 de olabılır.eskısı gıbı okuyamıorum artık,bir de ben bekarken cok alışmıştım yatağımda kıtap okumaya,çok severım yatar pozisyon kıtap okumayı,şimdi zor oluyor.okunmayı bekleyen bi suru kıtabım var.en son nazan bekıroğluna dadanmıştım.cinayet romanı okumayalı da bı haylı oldu,dan Brown cehennem mı dedin,ben onu bı alıp okuyayım,iyi dedin

hoş geldin canım
ben de vurdurmadım o aşıyı,vurdurmayı da dusunmuyorum

Bu kitapta olayların bi kısmı istanbulda da geçiyormuş ya o bakımdan iyice merak ettim. Yarısını geçtim henüz istanbula gelmedik :)

Ben şu tarifi gözüme kestirdim. Eğer başka bî denenmiş tarif çıkmazsa bundan yapmayı planlıyorum. Belki üstüne tart jölesi koyarak....

AYSE YAMAN Butik Pasta ve Çikolatalar: Meyveli Tart Tarifi ve Waitress (Garson)

bu tart tarıfını ben anlamadım
kuru baklıyat ne alaka folyoyla ustune koyun dıyor,bir de resımde meyveler var ustunde ama tarıfte meyvenın esamesı yok,ben bu tariften bır sey anlamadım valla,

cehennem de yıne dinlerle ilgili bi cinayet romanı mı

Selam ananeye geldik telefondan bağlanıyorum alıntı yapamıyorum sağolun iyi dilekleriniz için
Çaglaslı benim kızım 5 yaşında ona vurmayı önerdi Drumuz oğluma da bu ay vuracak menenjit aşısını , özel aşı 150 tl idi yanlış hatırlamıyorsam
Nfkcım katılıyorum yazdıklarına bu devirde çocukları koruyabilmek de çok zor, biz elimizden geldiğince doğruyu öğretip örnek olup Allah'a emanet edicez ;(
İnstagram da ben de varım özel mesajla isimlerinizi yazarsanız ekliyim,
Ateşliler kervanına biz de eklendik hafif ateşi var oğlumun keyfi de pek yok yemeğini falan yedi iştahında bir sorun yok Dr götürsem mi bilemedim ;(

Klasik dan brown diyelim :)

Tartın ortası kabarmasın diye ortasına bişiler koyuyosun pişirirken. Meyve de istesiğimiz meyve ile yapacağımız için önemli değil bence. En önemli kısmı hamuru ve kreması galiba. Ama şimdi düşününce kremada çok yumurta var dimi???

Karakız maşa'Allah Ece'ye iki kelimelik cümle kuruyor demek oy bu kızlar çok dilli oluyo bizim ablamız da bu yaşlar da bayağı bi muhabbet ederdi hatırlıyorum iki yaşa gelmeden iki kelimelik cümleler kurabilirdi ama oğlanda iş. Yok ancak ıh ıh ablası erkn konuşunca bize garip geliyor tabii , heceleme var aslında ama direkt muhattabına söylenen kelime yok henüz
Konuşma konusunda bayağı endişeliymişim ne çok yazmışım

Sizler göz kontrolüne götürdünüz mü kuzuları
Bayram sonrası getir menenjit aşısını yapalım, göz Dr randevusu alıp götürün ve kan sayımı için kan tahlili verin dedi Dr,
Hiç götürmek istemiyorum çok ağlıycak kesin oradan oraya ;(

ay geçmiş olsun canım,kontrol et ateşini sık sık,yukselmeye doğru gıdıyorsa götür doktora

tamam anlatma heyecanı kaçmasın okuyacam cehennemı

ben bu tarıfe ısınamadım ya pembiş,tarıfle aramda bir bağ oluşması lazım yapabilmem ıcın:)o bağ oluşmadı elektrık alamadım:)

yumurta cok fazla yav 6 yumurta oha bı koli yumurta nerdeyse

bizimki de öyle cok konuşma yanlısı değil,bidid bıdıd babadidi dıyıp duruyor anne yerıne ade dıyor.anlamlandırmaya çalışıyorum ama bızımkınde de ıs yok,babadidi dıyor bugun herhalde baba gıttı demek ıstıyor sanırım,kocam bugun ona görünmeden kaçtıydı da.

Daha sanırım dün seni andım!! Hoş geldin :) bize kimse bişi demedi aşı ile ilgili. Zaten inşallah 14 ayı geride bırakıcaz bikaç güne.
Hosbulduk canimcim bizimde yarin 13.ayimiz dolucak ins yurumuyoruz hala biz tembel oglum benim efecik nasil iyimi ?
hoş geldin canım
ben de vurdurmadım o aşıyı,vurdurmayı da dusunmuyorum

Hosbulduk cnm acikcasi bende kararsiz kaldim o yuzden sizlerede sormak istedim vurdurmucam bende galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…