- 29 Aralık 2007
- 3.401
- 1.105
- 698
Sizler göz kontrolüne götürdünüz mü kuzuları
Bayram sonrası getir menenjit aşısını yapalım, göz Dr randevusu alıp götürün ve kan sayımı için kan tahlili verin dedi Dr,
Hiç götürmek istemiyorum çok ağlıycak kesin oradan oraya ;(
Cevabin icin tsk ederim cnm bizde bugun gittik doktorun odasina girince basti yaygarayi odadan cikana kadarda susmadi diyebilirim boyunu kg zor olctu dpktor goz kontrolunu ben 3 yasinda diye biliyorum
al işte. bizim millet bayılır oğlanın pipisiyle övünmeye..Geçen bakıcı teyze havalansın diye oğluşun altını açmıştı. Mıncıklarken onu pipiye de değdi 1-2. Ben de tamam hadi giydirin altını dedim. Anladı hoşlanmadığımı. Ama bi daha yaparsa açık açık söylicem; çocukları popo veya cinsel organlarından sevmek bunun normal bişi olduğunu öğretir ve Allah korusun sapıklara karşı savunmasız kalırlar.
Efecim uyudu. Zaten hep yatası var (geceleri hariç). Kalkınca pazara gitme gibi bi planım var bakalım....?
ben deee. ama geçen gün bi ev hanımı yaptı.hayatımda hıc sufle yapmadım
bir kere müge anlıda ızlemıstım daha hamıleydım ozaman 16 aylık kız cocugu kayıptı,sonra cocugu ölü buldular,ve tecavüz edılmış.o kadar etkılendım kı,hala aklıma geldıkce tuylerım urperıyor
yapalım kıııız!Nfk sufleyi boşver; şöyle güzel bi tart yapalım meyveli meyveli!!!!
benim de yok.yapalım bence de,ama tart kalıbım yok borcam da olur mu
aha bu da benden ben de cok severım oyle cınayet romanlarını öğretmen olmasaydım polis olurdum herhalde.çok isterdim hatta dedektif olmayı.
cinayet masası ben dedektif destiny size bir kaç sorum olacaktı bayım
canım, bize sağlık ocağı bi şey söylemedi..:44:Slm temmuz anneleri nasisiniz gecmisi okuyamadim hic vakit bulamiyorum bu aralar oglustan bugun doktor kontrolumuz vardi doktprumuz 13 aylikken vurulan menenjit asisini soyledi aranizda varmi bu asiyi vurduran ozel asi
valla görüntü güzel, lakin şu krema beni korkuttu biraz:26:Ben şu tarifi gözüme kestirdim. Eğer başka bî denenmiş tarif çıkmazsa bundan yapmayı planlıyorum. Belki üstüne tart jölesi koyarak....
AYSE YAMAN Butik Pasta ve Çikolatalar: Meyveli Tart Tarifi ve Waitress (Garson)
göz muayenesinden de bihaberim ben.Sizler göz kontrolüne götürdünüz mü kuzuları
Bayram sonrası getir menenjit aşısını yapalım, göz Dr randevusu alıp götürün ve kan sayımı için kan tahlili verin dedi Dr,
Aynı fikirdeyim oğlumun oralarına kim dokunursa rahatsız olurumO yaşa kadar istediğin kadar sağlam temel at; eğer yanlış arkadaşlıklar kurarsa çok zor oluyor zaptetmesi. Bi de zaten anne baba ne derse hep yanlış o dönemde :/
Geçen bakıcı teyze havalansın diye oğluşun altını açmıştı. Mıncıklarken onu pipiye de değdi 1-2. Ben de tamam hadi giydirin altını dedim. Anladı hoşlanmadığımı. Ama bi daha yaparsa açık açık söylicem; çocukları popo veya cinsel organlarından sevmek bunun normal bişi olduğunu öğretir ve Allah korusun sapıklara karşı savunmasız kalırlar.
Ya bu kız beni öldürecekkkkk :)))[video=youtube;OYhB7azUxFE]http://www.youtube.com/watch?v=OYhB7azUxFE[/video]
anneee anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e
ot videoyu izlerken kendine bebe diyor
Kendi dilinde konuşma bizde de var söyledikleribizimki de kedi delisi.
sokağa çıkınca başlıyor eliyle gel hareketi yapıp pisi pisi demeye..
bi de ayırt edemiyor, kuşu da köpeği de aynı şekilde çağırıyor
anne, baba, dede, ayşe, atta, attii (attı), ijim (içtim), gak (kalk), bitti, cici. bütün kelimeleri bunlar.
kendi dilinde şakır şakır konuşuyo da onu anlamıyoz tabi
Liseli vardı ya ,ah o liseli kısacık etekli dar elbiseliAslında düşünürsen 70li 80li yıllarda da etekler, şortlar çooook kısaydı. Moda kendini tekrar edip duruyor diye düşünüyorum. Ama modaya uymak şart mı işte o tartışılır. Bi de gençler malesef çevredeki kötülüklerin farkında değiller. Eteklerini kıvıran öğrencilerime dediğim gibi "liselim diye bi şarkının yazıldığı bir ülkede yaşıyosunuz. Siz iyi niyetli olsanız da insanlar değil"...
Eşimle diyaloğumuz bomba:) iletişim sorunu yok yani herkes açık ve net :)Busmai eşinle diyaloğun süper
Âmin canım inşallah.
Nerde kalıyorsunuz canım, mahsuru yoksa söyler misin?
Her güzel şeyin bir sonu oluyor:)
Dönüşte de ananeye uğruyormuşsunuz daha nolsun?
Eşinin telefonu hayırlı olsun:) samsung bu işi biliyor
Sen sanki çalışmayı düşünüyordun, vazgeçtin herhalde?
Size de iyi ananeler diyelim, anane candır:)
Aa 2. Kısmı ben de yeni öğrendim.
Ben de istemem, aman deyim. 2 faydası olursa 5 zararı olur evde olsa..
Baban emekli mi:))
Soon :)) ve fakat emerken düzelmesini bekleme. Gerçekler böyle:)
Havuz mayosu giyiyorum ben de modeli aynı nfk nınki gibi ama kolsuzEwt cadiyim ben cadiyimmm)
O yolladiginiz hasema modellerinde su tam hissedilebiliyomu yuzmek rahat oluyo mu bnm gobek diz kapagim hep kapali ztn ustune de genelde mayo bazen de bikini ustu giyiyorum ama o zmn gobegim ve kalcam inanilmaz porsuk ve garip duruyo.benim gibi giren de ya bir ya 2 kisi var herkes bikini mayo...
Esim de dun senin yazdiklarini soyledi nfk ama ben bayanlar bu isi nsl yapiyo asil diye merak ettim...
Mecbur bnde onlardan alicm o halde..
Babam modemi yaptı neyse ki ucuz kurtardık :)Mübarek Meksika dalgası gibi alıntı olmuş
Modeme geçmiş olsun. Yalnız ya kerem çok sert attı ya da modem dandik.. İlk düşmede çalışmayı kesmesi garip.
Yüzme çok etkili.. Bakalım nasıl sonuç alacaksın.
Kurabiye hakkında bilgim yok.
Anlayamayacağın 1 nokta var, öz kardeş olma ve anne gibi biricik bir varlığı paylaşma durumu.. Onu ancak kendin bir çocuğa daha sahip olduğunda anlarsın. Senin kalbin 2 veya daha fazla çocuğun sevgisini alır anne olarak ama çocuklar kıskançlık yaşıyorlar. İstediği kadar büyük olsun...
Bu abimiz canım:)
Kv gerçekten düşkünmüş ayşeciğeinsan bir uğrar sever.. Bahaneler nasıl da günyüzüne çıkıyor böyle
Oğlumda var bir hal ama anlamadım. Şimdi ateşi yok. İştahsız bir çocuk zaten..
Kardeşini çağır, takılın:)
Telefonun hayırlı olsun canım. Güle güle kullan.
Artık sen de foruma mobil takılanlar kervanına mı dahil oluyorsun!
Sauna bana da çok sıkıcı geliyor.
Camları açmadan evde durabilmek de bir nimet:)
Rüyanda bile teyzelere dert yanıyorsun ha:)) bir gün hepsi düzeliyor canım. Büyüyorlar:)
Ben çalışacaksın diye biliyordum ya aferin sana kız çok doğru bi karar verdin 0-2 yaş annesiz olmamalıMsj tekrari olmus sorry...
Evet tatilin iyi gecmesinde bencede cocuga paslasarak bakmamizin rolu cok buyuk ortak alan da denizdeki kumda yasiri oynarken izlemece ama pembis de yazmisti cok kum yemek istiyo acikiyomu napiyo anlamadimki
Nfkcim ben okulun acilmasina esim ise gidicek de tek kalicam diye uzuluyorum))))) ben bir yil daha calismicam ins
Yok aslında 65 kiloyum boyum 1.61, 10 kilo versem çok iyi olur da o kadar uçmaya gerek yok 60 ı görsem yeterÇok sevindim tatilin güzel geçmesine
Yarın için iyi yolculuklar diliyorum
Oy hala yaşıyormuş ne kadar bağlanmışsındır tavşanına, hayvan beslemenin en kötü yanı ona bağlanmak ve ayrılmak zorunda olmak
Evet cnm aynı adamdan bahsediyormuşuz benim kızım da ayaklarını içe basıyordu o ara ilgi alanıma girdiğinden takib ediyordum
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı işte Allah dürüst çalışkan doktorlara denk getirsin..(teyzeler gibi konuştum)
Hedeflediğin kiloya ulaşırsın inşaallah pek bir fazlalığın yokmuş zaten :)
Portakal ağacı şaşmaz nefis olur kesin
Haşema'nın havuz modelleri var üstü tunik göbiş ve baseni örten, altı da diz altı tayt, ben çok rahat ediyorum o modellerle..
Biz ananeye kahvaltıya gidiyoruz benim uykucu güzellerim uyandıhayırlı günler hepimize
Menenjit çok korkunç bir hastalık.. Mahallede öyle bir genç vardı bağırıp duruyordu kendisi 100 kilo ama aklı 5 yaşında çocuk gibiSen de sağol cnm bizim Dr 1 yaş ve okul öncesi göz kontrolüne yönlendirdiğini söyledi, ben de kızıma yaptırmamıştım hatta, onu da yönlendirdi göz Dr'una
Menenjit aşısını da ben küçükken o mikrobu kaptığım için ikisine de yaptıracağım inşaAllah çünkü eğer annem erken götürmese en iyi ihtimalle sakat kalacaktım, zor ve yıpratıcı bir süreçtiDr da okullarda salgın şeklinde bulaştığını ve bu yeni aşının yurt dışında uzun yıllardır yapıldığını söyledi, normalde bir menenjit aşısı daha oluyorlar ama bu farklı bir menenjit türüne karşıymış....Allah göstermesin hiçbir kuzuya vermesin bu hastalığı, zor bir hastalık
Hımm göz bilmiyorum ama biz dişçiye gittik dün; dişe bişey yapılmaz şu anda ağzını açık tutmaz .belki 2-3 yaşında parça ekleriz dediSizler göz kontrolüne götürdünüz mü kuzuları
Haha kocan da hiç affetmiyor kekleri..hadı güzel bı tart tarıfı bekliyorum senden ozaman mısafırım de gelecekmiş,yanı gelme ıhtımalı var,dunku tahınlı kek tahmın edersınızkı kocamın sayesınde sızlere ömür,bu sabah cenaze namazını kıldık
dan Brown oyy ilk 4 romanını okumuştum,5 de olabılır.eskısı gıbı okuyamıorum artık,bir de ben bekarken cok alışmıştım yatağımda kıtap okumaya,çok severım yatar pozisyon kıtap okumayı,şimdi zor oluyor.okunmayı bekleyen bi suru kıtabım var.en son nazan bekıroğluna dadanmıştım.cinayet romanı okumayalı da bı haylı oldu,dan Brown cehennem mı dedin,ben onu bı alıp okuyayım,iyi dedin
Annem çok güzel çilekli tar yapar, tam buğday unlu.Bilmemki bence olur. Sonuçta tart yuvarlak olcak diye bi şart yok heralde evdekilere yaparken :)))
Sorma; eşim de derki "pembiş birini öldürse, arkasında hiç iz bırakmayacak kadar çok cinayet romanı okumuştur" :) dan brownın cehennemini bitirsem grangeın kaikenini alcam ama ufaklıkla olmuyo :/
n'aaaptın n'aaptıııın?
haydan gelen huya gitti desenee
saol bacım
evet, bi ara uğradı bi mesaj yazdı. okullar kapandı, bundan sonra daha çok girerim diye.
o ilk ve son mesajı oldu işte. face i de pek kullanmıyor.
git bacım, gitt.. oooh misss!!
havuza üye misin yoksa haricen mi gidiyorsun?
teşekkür ederim canım..
internet paketim yok ama düşünüyorum bakalım
hattım avea faturasız. var mı paket öneriniz?
teş canımcım..
birçok tarif var ama denemiş olduğunuz varsa, onu yapmak tercihimdir.
yoksa bismillah diyip portakal ağacından giricem
tatil candır tabi yaaaa
seninki de güzel geçiyormuş ne mutlu.. son dk kadar değerlendir.. sayılı zaman çabuk geçiyor..
bir seneden sonra çalışmaya başlamak zor olacak eminim. ama yasir büyüdü. gözün arkada kalmaz, babaannesi var.
okulun yakın bi de saatleri uygunsa, sana da çok iyi gelecek eminim
Ayy kızlar sanırım tontiş birşey olup çıkıcam sonunda ama tartı da çok severim kendim hiç denmesem de
ay geçmiş olsun canım,kontrol et ateşini sık sık,yukselmeye doğru gıdıyorsa götür doktora
tamam anlatma heyecanı kaçmasın okuyacam cehennemı
ben bu tarıfe ısınamadım ya pembiş,tarıfle aramda bir bağ oluşması lazım yapabilmem ıcın:)o bağ oluşmadı elektrık alamadım:)
yumurta cok fazla yav 6 yumurta oha bı koli yumurta nerdeyse
bizimki de öyle cok konuşma yanlısı değil,bidid bıdıd babadidi dıyıp duruyor anne yerıne ade dıyor.anlamlandırmaya çalışıyorum ama bızımkınde de ıs yok,babadidi dıyor bugun herhalde baba gıttı demek ıstıyor sanırım,kocam bugun ona görünmeden kaçtıydı da.
Hosbulduk canimcim bizimde yarin 13.ayimiz dolucak ins yurumuyoruz hala biz tembel oglum benim efecik nasil iyimi ?
Hosbulduk cnm acikcasi bende kararsiz kaldim o yuzden sizlerede sormak istedim vurdurmucam bende galiba
al işte. bizim millet bayılır oğlanın pipisiyle övünmeye..
ne manyak bi şey di mi? küçüklükte çıplak fotoları çekilir.
oysa kız neyse erkek de o yanii
4 saattir yazmamışsın, sanırım pazardasın
ben deee. ama geçen gün bi ev hanımı yaptı.
çok basit ve lezzetli göründü, hmm.. ekrandan çikolatanın kokusunu aldım sankii
deme deme. öyle şeyler deme yaaa
yapalım kıııız!
benim de yok.
sizi cinayetçiler siziiiiii!!
canım, bize sağlık ocağı bi şey söylemedi..:44:
valla görüntü güzel, lakin şu krema beni korkuttu biraz:26:
göz muayenesinden de bihaberim ben.
özel doktora gitmiyorum. sağlık ocağından da böyle bi uyarı olmadı.
sizden duyuyorum valla
Aynı fikirdeyim oğlumun oralarına kim dokunursa rahatsız olurum
Ya bu kız beni öldürecekkkkk :)))
Kendi dilinde konuşma bizde de var söyledikleri
Fu (su)
Gaga (ayakkabı)
En sevdiği şeyler yani gezmek ve su :))
Onun dışında biz sürekli "noldu" dediğimiz için "nodu" diyor ara sıra :)
Liseli vardı ya ,ah o liseli kısacık etekli dar elbiseli
ıyyyyyy iğraaaannnçççç
Eşimle diyaloğumuz bomba:) iletişim sorunu yok yani herkes açık ve net :)
yarın babası akrabalarla piknik yapmak istiyormuş "eğer oraya gelmemi istiyorsan bugün beni yüzmeye götür" dedim :)
götürdü, yüzdüm geldim kerem de arabada uyumuş :)
Artık herşeyi bir rüşvetle yapmaya başladık haha ,gidişat iyi değil :))) bütçem belli :)))
Havuz mayosu giyiyorum ben de modeli aynı nfk nınki gibi ama kolsuz
Çok rahat suyu da hissediyorsun tabi ki
Babam modemi yaptı neyse ki ucuz kurtardık :)
Ben çalışacaksın diye biliyordum ya aferin sana kız çok doğru bi karar verdin 0-2 yaş annesiz olmamalı
Yok aslında 65 kiloyum boyum 1.61, 10 kilo versem çok iyi olur da o kadar uçmaya gerek yok 60 ı görsem yeter
Kızının ayakları şimdi nasıl canım
Menenjit çok korkunç bir hastalık.. Mahallede öyle bir genç vardı bağırıp duruyordu kendisi 100 kilo ama aklı 5 yaşında çocuk gibiAllah vermesin kimseye ,bakana çok zor..
Hımm göz bilmiyorum ama biz dişçiye gittik dün; dişe bişey yapılmaz şu anda ağzını açık tutmaz .belki 2-3 yaşında parça ekleriz dedi
Haha kocan da hiç affetmiyor kekleri..
Annem çok güzel çilekli tar yapar, tam buğday unlu.
Agatha Christie okumuş muydun?
Vodafone ayda 30 tl ye 1 gb internet heryöne 500 dk 500 sms var güzel bence
Benim turkcell 500 mb yetmiyo
kızlar benimki 1 yaş aşısını yeni olcak da menenjit aşısı varmış o kaç aylıkken vurulcak benimki şuan 13 aylık yeni olcak
aveada 23 liraya; 500 dk her yöne, 500 sms ve 1 gb internet var..Vodafone ayda 30 tl ye 1 gb internet heryöne 500 dk 500 sms var güzel bence
Benim turkcell 500 mb yetmiyo
valla bu daha cazip göründü bana.Destinyyyyyyyy bu tarife ısınabilebilir misin :)????
AYSE YAMAN Butik Pasta ve Çikolatalar: MASCARPONELİ KREMALI TART: KAYNANA ÇATLATAN TARİFLER
pembişin tartı gelmiiiiiişHep beraber bir tarif bulup deneyelim
frambuaz aldım tart için
Başka bi tarif bulalım hep beraberrrrr
Tartın hamuru ve kreması lazım bacımmmmmm annenden öğrensene :))))
[video=youtube;OYhB7azUxFE]http://www.youtube.com/watch?v=OYhB7azUxFE[/video]
anneee anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e
ot videoyu izlerken kendine bebe diyor
dr humakuş hanımbizim doktorumuz 15 aykikken goz muayenesi yaptırın dedi
aveada 23 liraya; 500 dk her yöne, 500 sms ve 1 gb internet var..
ben de avealıyım, ama paket geçiş yapanlara ya da yeni hat alanlara.
olmazsa yeni bi hat alıcizzz
valla bu daha cazip göründü bana.
deneyelim derseniz, ben parnah kaldırıyorum, varımm!
tahinli kek enfes oldu. eşim gece gündüz, kahvaltıda akşam yemeğinde tırtıklayıp duruyor.
dün kv geldi. dondurma yiyecektik, baktım annesine de kek getirmiş.
anne ye diye ısrar ediyor. ama sonra ekledi, nfk bu kekin tarifini parayla satıyor, öyle bedavaya harika kek tarifi olmaz
pembişin tartı gelmiiiiiiş
AYSE YAMAN Butik Pasta ve Çikolatalar: MASCARPONELİ KREMALI TART: KAYNANA ÇATLATAN TARİFLER
bu tarifin altına da herkes yorum yapmış ama kimse denememiş..
kuru kalabalık
bence de deneyelim bunu.Denemeden yorum yapılmasına kılım hakkaten ben de!! Ama malzemeler güzel gibi. Krema zaten herşeyi güzelleştirir. Gideri var yani :))) yalnız ben üstüne tart jölesi yapcam mutlaka; tarifte olmasa da...
sorma yaa..Nfkcım telden mi giriyosun kız yoksa?? Memnun musun telinden?? İlk izlenimlerini alalım :)
Bu arada tartları yapıp fotosunu koyalım!! (Tabi bişiye benzerse hahahhaha) ben telden girdiğim için sana yollarım fotoyu sen yüklersin
bence de deneyelim bunu.
tart jölesi nasıl? anlat onu da yaparık bacımm
sorma yaa..
biz kv nin internetinden bağlanıyoruz, bi de kuzen var aynı binada.
bazen de onun internetini kullanıyoruz.
bugün telefondan bağlanayım dedim. o kablosuz bağlantılarla bağlanmaya çalıştım.
googledan temmuz topiğine giriş yaptım mesaj geldi.
internet kullanımınız sonucu bakiyeniz 1.71 tl
gitti yine 9 tl m. boğazlarında kalsın inşşşşşş
korktum, çıkardım hattımı eskisine taktım yine
hazır jöle, o daha iyiymişTart jölesi hazır satılıyo kız :) biz bi su ile karıştıriciz. Sanırım oetker amcamın var :))) olmadı bi sitede gördüm; üstüne çikilata rendelemişler!!!
Bedir senin gsm şriketlerinden çektiğin be nfk?!?! Ne çektin be!!!!
hazır jöle, o daha iyiymiş
evet ne çektim bee, yazzzıkkk!!!:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?