Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hayirli olsun canim iyi gunlerde kullan.. note ll mi yoksa
yok kııız!!
eşim 40 düşünür 1 yapar.
bir telefona da birkaç milyar vermek, kesinlikle onun alışveriş stratesine uymaz.
general mobile discovery almış.

benim şuanki telefonum küçük ve tuşlu olduğu için, bu akıllılar gözüme çok büyük görünüyo
ama ekranın büyük olması internet kullanımı açısından kolaylık..

kız sendeki hafızaya hayranım maşallah.. dogru feyza'yi nasıl unutursam en sevdigim isim
feyza beyzaa

nfk, okyanus sitesini inceledim güzel bir yere benziyor. hele saunaya cok ihtiyacim var emzirme durumu olmasaydi beraber giderdik .. gelecek yıla inşallah uye olurum bende not aldım
anaaam! ben saunada nefes alamıyorum, hafakanlar basıyor..
hamamda bile zor duruyom beeeah!:100:

ama beraber gitsek ne güzel olurdu yaa, böyle yerlerde arkadaş bir nevi'i can simidi

Yap yap ve annene götür

İnşaat dolayısı ile camları çok açmamaya çalışıyoruz. Yoksa dediğin gibi deli toz olacağını tahmin ediyorum :/

Denk gelirse süper olur yerin çok belli oluyor malum

Yürüdüm evet 50dk sonra da dünyaları yedim spor yaptım diye

Allah insanları ıslah etsin...

Kendim çaldım kendim söyledim:)
ne yazık ki oğlumun ateşi var. İnşallah rahat atlatır.Allah şifa bekleyenlere şifa versin.

Aaaa kıyamam ona. Hemen geçer inşallah.

İnşallah yine 1 günün boş olur ve okul ortamın güzel olur. Değişiklik güzeldir takılma

Bakıcı konusunda da rahat ol çünkü artık kocaman oldukar. Herşeylerini belli ediyorlar. Bi terslik olacağını da sanmıyorum. Aklı başında hiçbir insan şirin kuzulara kötü davranmaz

Boğuldummmmmmm

Ya diyorum ya ; löp löp etin bi sebebi var hahahhaha. Şekeri az yiyeceğime hiç yemem açıkcası.

Heleki hazır çocuk olunca ne güzel dimiiiiii

bu arada eşim bana kocaman bi telefon almış

not: nfk nın teknoloji bilgisi seviyesi, bknz : kocaman telefon

Marka bilgisi lütfennnn :) kocaman dediğine göre samsung olduğunu düşünüyorum ama...??

Günaydın kızlarrrrrr. Tahmin edeceğiniz üzere çok uykum var :) oğluşu kaldır koydan da gece resmen belim çöktü. Artık aştım kendimi; rüyamda bile oturmaya gittiğim teyzelere 14 aydır uykusuzum diyorum. Allah'ım duy sesimiiiiiiiii :) Efenin morali iyi gibi sabahtan bakalım. Babasına sattım 1 saat uyudum. Dolayısı ile kahvaltı vs hepsi gümledi bu saate kadar. Görüşürüx yineeeeee :)

Dünkü yüzmenin yorgunluğunu atamadan Bugün de yüzmeye gidiyorum eşim kafayı yediğimi söylüyor:)))
"Bana Tombiş derken iyiydi" dedim,
"ben seni böyle de seviyorum" dedi

he he tabiiiiii :)
Ever ya beraber gitmek en güzeli
Hayırlı olsun telefonuuuuun internet paketi de varsa bu topik ilelebet payidar kalacaktır :)
Kaç yaşındaydı çocuk? Aferin kız sana ikisine sahip çıkabildin

Ay pardon A.Kerem cik:)
Bakalım ilk ben deniycem galiba zira çok övdü çok merak ettim:)

bu seferki tam gün canım inşallah zorlanmaz
İlk defa mı gidecek okula canım
Eğer öyleyse, ilk bir hafta biraz mızmızlanıp arkadaş edinip de öğretmenlerine alışınca koşarak gidiyorlar
Ki benim kızım bile gittiyse ilk gün öğretmen boynumdan zor koparmıştı ..

Öyle demeyin yaa ; ben bekarken kadınlar torunlarından bahsediyordu benim de aklıma tavşanım geliyordu, tavşan besliyordum da :)
Evet ya benim de civcivlerim vardı büyüyüp de kesilmelerine dayanamazdım hiç tavşanlar çok sevimli evde mi bakıyordun yavrunu..
Merhaba hoşgeldin canım maşaallah kuzuna
Yürüdükten sonra hiç durmuyorlar imdat çığlıkları hepimizden ara ara yükseliyor

Hoşgeldin canım
Âmin ...
Kendim çaldım kendim söyledim:)
ne yazık ki oğlumun ateşi var. İnşallah rahat atlatır.Allah şifa bekleyenlere şifa versin.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzucuğa..

Canım inşaallah istediğin gibi olur ders programı
Oğlun da bakıcıyı severse gözün arkada kalmaz inşaallah Allah kolaylık versin çalışan annelere

Düğünde kafa daha çok şişiyor vallahi hiç hazetmiyorum Bangır Bangır müzik çalınınca..
Evet sık sık uyandırma teşebbüsün de bulunuyo, kardeşim uyansın oynayalım diyerek
Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum da marka falan belirtmiyor adam yalnıza gerçek olduğundan emin olduğunuz bir ozon yağı diyor , ameliyatık dediğim de öyle kırıklar vs değil mesela çocuklarda içe basma. Bacak çarpıklığı vs basit meseleler bilmem çocuğu iyileşen aileler getirip gösteriyorlar durumdaki gelişmeyi bana inandırıcı geliyor...

Evet ilk çocuk kendi işini kendi görmeye başladıktan sonra daha rahat oluyor
İyi eğlenceler size
hasta olan, feyzanın Abiii

sabah sabah konuştum da konuştum. bi günaydın dememişim..
günaydın hatunlar
eşim mesaide bugün. biz de bakalım napcaz?

Günaydın cnm

bu arada eşim bana kocaman bi telefon almış

not: nfk nın teknoloji bilgisi seviyesi, bknz : kocaman telefon

Hayırlı olsun kocaman telefonun
Sağlıklı güzel günlerde kullan inşaallah

geçen gün nededeyken tv de bi yemek programı vardı.
ve sufle yaptılar. açıkçası onu denemek isterimmmm
Sufleyi ben de denemek istiyorum ama zor gibi geliyor bana nedense
Denersen tarifi alırız

İyi eğlenceler
Yüzmek iyi gelir insana terapi gibi, yalnızca yüzme ile mi kilo vermek hedefin

Son düzenleme:
S.a canlarim yasirin tum simarikliklarina ragmen gecirdigim en guzel tatil...yarin cikisimiz ama ben hicbisi anlamadim benim hastaligim bi iki gun keyifsiz olmama yol.acsada ilerlemeden azaliyor gibi yasirin kizarikliklari da gecti ..
Yasir suyu cok sevdi banyoyu hic sevmiyo ama denize bi atlayisi var simit fln istemiyo kosmak istiyo denizde ))
En cok da animasyonlarda egleniyo bisi anlamasada mini clubta cikip milletin etegini kaldiriyo itiyo isiriyo !!! Cok sinir oluyorum analarindan biri bisi dese nsl cwp vercem bilmiyorum cocuklarda iyi karsilik vermiyo valla..
Simdi babamiz havuzda ben de yasiri uyutmusken hmn kk yaziyim dedim o gelsn bnde sauna senin havuz bnm ohh keyif yapicam )
Tatil hakkaten can..
Bir de dogum oncesi gittigimiz otelden hiiic memnun kalmamistik burayi sevdik ins sag salim gecer yolculugumuz...
Burdan donerken ananeye de ugrucaz sonra da okullar aciliyo zaten ;((

Canım tavşanımı bekarken 2 yıl evde besledim tuvalet eğitimi de verdim ,evde dolaşır tuvaletini kutusuna yapardı:) sonra büyüdü annemlerin yazlığında duruyor şu an 6 yaşında, eşim hayvan-sevmez olduğu için hala orda duruyor babam yemini fln veriyor ; adam da bıktı uğraşmaktan "keselim yiyelim" diyo :) canım babam yaaa

Feridun diye bi adam var onu mu diyosun ?şovcunun teki. Kimse masajla düzelecek şeyi ameliyat etme riskine girmez. Marka vermiyor ama bilinçaltından insanlara "ben herşeyi ameliyat etmem" mesajı veriyor..
İçe basma kalçanın ameliyatla döndürülmesini gerektirebilir zaten ufak şeyler daha bebek aşamasındayken masajla vs oynatılabilecek şeyler
(mesela az derecede kalça çıkığı olan bebeğe iki kat bez bağlayıp bacaklarını ayrık tutmak) gibi şeyler.. ozon yağına gerek olmadan zeytinyağıyla da olur; neyse işte çok da önemli bi konu değil.. Velhasıl masajdan zarar gelmez de bazıları fizik tedaviyle boşyere oyalanıyor o yüzden atladım kusura bakma

Benim çok fazla kilom yok 5 kilo versem yeterli. Arkadaşımın düğününe kadar hedef koydum kendime akşam atıştırmalarımı kestim, bi de yüzme, bakalım..

Oh bee sonunda biri tatilden memnun kaldı:)
bence kadın erkek ayrı takıldığınız için ,yasiri babasına bırakabilme şansın sayesinde oldu. Çünkü anne varken babalar hiiiç ilgilenmiyor, başbaşa kaldıklarında mecburen ilgileniyorlar:)

x
Yürüdüm evet 50dk sonra da dünyaları yedim spor yaptım diye
n'aaaptın n'aaptıııın?
haydan gelen huya gitti desenee

Nfkcım güle güle kullan telefonunuuuuuuuu.

Bu arada bi de narağacı vardı ama şimdi bayadır yok dimi????
saol bacım

evet, bi ara uğradı bi mesaj yazdı. okullar kapandı, bundan sonra daha çok girerim diye.
o ilk ve son mesajı oldu işte. face i de pek kullanmıyor.

git bacım, gitt.. oooh misss!!
havuza üye misin yoksa haricen mi gidiyorsun?

teşekkür ederim canım..
internet paketim yok ama düşünüyorum bakalım
hattım avea faturasız. var mı paket öneriniz?

Hayırlı olsun kocaman telefonun
Sağlıklı güzel günlerde kullan inşaallah

Sufleyi ben de denemek istiyorum ama zor gibi geliyor bana nedense
Denersen tarifi alırız
teş canımcım..

birçok tarif var ama denemiş olduğunuz varsa, onu yapmak tercihimdir.
yoksa bismillah diyip portakal ağacından giricem

tatil candır tabi yaaaa
seninki de güzel geçiyormuş ne mutlu.. son dk kadar değerlendir.. sayılı zaman çabuk geçiyor..

bir seneden sonra çalışmaya başlamak zor olacak eminim. ama yasir büyüdü. gözün arkada kalmaz, babaannesi var.
okulun yakın bi de saatleri uygunsa, sana da çok iyi gelecek eminim

Son düzenleme:
Hazir havuz yuzmeuhabbeti yapmissiniz kac gundur kafama takilan bisey sormak istiyorum...
Kapali hatunlar havuza ne ile giriyorsunuz ?
Bayanlar arasi gobek diz kapagi muhabbeti ile ilgili bilgileriniz nedir ben hep gobek diz kapagi tayt ustunede bikini veya mayo ile girdim hayatim boyunca ama simdi.cok kilo aldm ve igrenc gorunuyo ne yapsam size sorayim dedim

Hazir havuz yuzmeuhabbeti yapmissiniz kac gundur kafama takilan bisey sormak istiyorum...
Bayanlar arasi gobek diz kapagi muhabbeti ile ilgili bilgileriniz nedir ben hep gobek diz kapagi tayt ustunede bikini veya mayo ile girdim hayatim boyunca ama simdi.cok kilo aldm ve igrenc gorunuyo ne yapsam size sorayim dedim

olsun canım akıllı telefon olsunda .. benim esimde oyledir aslında ama tabularini yıktı sanırsam.. gecen telefonu bozuldu s3 mini almak icin çıktı note ll aldi geldi gerci bunda taksitin önemi büyük
aynen o tür yerler arkadassiz çekilmiyor

QUOTE=borntobemother;31647497]Hazir havuz yuzmeuhabbeti yapmissiniz kac gundur kafama takilan bisey sormak istiyorum...
Bayanlar arasi gobek diz kapagi muhabbeti ile ilgili bilgileriniz nedir ben hep gobek diz kapagi tayt ustunede bikini veya mayo ile girdim hayatim boyunca ama simdi.cok kilo aldm ve igrenc gorunuyo ne yapsam size sorayim dedim[/QUOTE]

sen nerene kilo aldin kizzz
ben havuza gitmeyeli 5 yil olmuştur (fethiye tatili haric orda mecbur hasema giydim acik havuz oldugu icin) 5 yil oncesinde mayo giyiyordum.. ama simdi cocuklar oldu yaşta gecti .. haliyle bayanlar arasi da olsa utanirim.. mayoyla giremem havuz icin hasemalar gordum ben onlardan giyerirm sanirsam
ASYA - Haşema Havuz Modelleri

Msj tekrari olmus sorry...
Evet tatilin iyi gecmesinde bencede cocuga paslasarak bakmamizin rolu cok buyuk ortak alan da denizdeki kumda yasiri oynarken izlemece ama pembis de yazmisti cok kum yemek istiyo acikiyomu napiyo anlamadimki
Nfkcim ben okulun acilmasina esim ise gidicek de tek kalicam diye uzuluyorum ))))) ben bir yil daha calismicam ins

Çok sevindim tatilin güzel geçmesine
Yarın için iyi yolculuklar diliyorum
Oy hala yaşıyormuş ne kadar bağlanmışsındır tavşanına, hayvan beslemenin en kötü yanı ona bağlanmak ve ayrılmak zorunda olmak
Evet cnm aynı adamdan bahsediyormuşuz benim kızım da ayaklarını içe basıyordu o ara ilgi alanıma girdiğinden takib ediyordum
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı işte Allah dürüst çalışkan doktorlara denk getirsin..(teyzeler gibi konuştum )
Hedeflediğin kiloya ulaşırsın inşaallah pek bir fazlalığın yokmuş zaten :)

Portakal ağacı şaşmaz nefis olur kesin

Haşema'nın havuz modelleri var üstü tunik göbiş ve baseni örten, altı da diz altı tayt, ben çok rahat ediyorum o modellerle..

Biz ananeye kahvaltıya gidiyoruz benim uykucu güzellerim uyandı hayırlı günler hepimize

Son düzenleme:

Tatilin iyi geçmesine sevindim canım. Son güne kadar devam

Okuldan da korkma yahu; herşey güzel olacak görürsün :)

Valla dün çok fenaydım; doymak bilmedim. Amann sefam olsun :) bugün sabahtan bi mide bulantısı hiçbişi yiyesim yok :/

Sufleyi nasıl bişide yapcan?? Onun özel pişirme kalıpları var sanırım...? Yap da bize de söyle

Bu senin kilo almış halin mi??? Bravo valla!! :) tatilde bi kadın gördüm; altında tayt, üstünde kolsuz kalçalarına gelen bi boy elbise gibi bişi vardı. Elbise dediysem bu kıyafet alt üst takımdı yani. Öyle bişi bakabilirsin.

sen nerene kilo aldin kizzz
ben havuza gitmeyeli 5 yil olmuştur (fethiye tatili haric orda mecbur hasema giydim acik havuz oldugu icin) 5 yil oncesinde mayo giyiyordum.. ama simdi cocuklar oldu yaşta gecti .. haliyle bayanlar arasi da olsa utanirim.. mayoyla giremem havuz icin hasemalar gordum ben onlardan giyerirm sanirsam
ASYA - Haşema Havuz Modelleri[/QUOTE]

Hasemadan nefret ediyorum bari bayanlar arasi rahat yuzeyim diyorum ama ben utanmaktan ziyade dini boyutu hakkinda bayanlar arasi da gobek diz kapagi diye okumustum ona gore hareket ediyorum yoksa direk bikiniyle gezinirim de tayta alternatif de bisi yokki cikinca hmn elbise fln mi giysem napsam

Amannnnn bu da kendini düşünüyomuş!! Ne cadısın born ya :)))

yanımda olsan, enseye şaplağı yerdin heeeea
hatun tüysiklet. yok kilo almışmış.. mış mışşş.. yakınıyor. kaçsın sen, 50 kilo mu?

eğer söylediğin göbek bölgesindeki fazlalık, buruşuk görüntüyse o hepimizde var..

benim havuz giysim şu. rengi deseni ve modeli birebir aynı.
ve sınırlarından gayet memnunum. askılı olsa rahat edemezdim mesela.
ve taytın uzunluğu da gayet iyi.

kadının kadına avreti; aynı erkeğin erkeğe avreti gibidir.
yani dizkapağı ve göbek arasıdır.
ancak bu bi ruhsattır, yani gerekmedikçe bu bölümün gösterilmemesi gerekir.
mayo seçiminde buna dikkat etmeye çalışıyoruz zaten..

daha önemlisi, müslüman kadının gayr-i müslim kadına avreti.
bunu da ben yakın zamanda kardeşimden öğrendim.
spora giderken antrenörüm hristiyandı.
ben de kısa kollu bi tshirt giyeyim diye düşündüm.
kardeşim beni uyardı.
hanefi mezhebine göre, müslüman olmayan kadınlar da erkek hükmündeler.
yani yüzün, ellerin, ayakların dışında vücudunu görmelerine cevaz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…