Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

dr humakuş hanım
dr humakuş hanım!!

temmuz topiğinden bekleniyorsunuz
aydınlat bizi

Herkese merhaba,
Nfk cım beni seslemiş sağolsun
1 yaş çocuğu görmeyi ifade edemediği için çok anlamlı bi muayene olmuyor ne yazık ki, ancak çocugunuzda kayma, gözbebeğinde beyazlık farkediyosunuz göz dr una götürmenizde fayda var. Eğer bu saydıklarım yoksa çocuga çok işkence oluyor. Kendi kızımı bile muayene etmedim içiniz ferah olsun.
Sevgiler...

canım ayarlara gir hücresel veri'yi kapalı yap (hattan internet yiyor)
wi-fi yi aç (direk kaynananın internetine bağlanır)

bir thy sky life dergisinden almıştı sanırım ama kıvamı süperdi
önce siz deneyin biraz sürünün o tart bu tart, sonra veririm tarifi ,hahahühhüoooğğğğ

Neyneysecim caprice teyiz.
Nfk yazdiklarin kesinlikle cok mantikli bandanayi da ara sira onun icin mi takiyosun oylesine mi sonuna kdr okuyamadim ama alintida yapamiyorum burda yarin son bi havuza girer oyle cikariz dua edin bize yolumuz da rahat gecsin kizlar ins

menenjit aşısından bahsetmedi yaptırmam heralde... kan alındı ama ne olaylı şekilde. idrar verdik bi de. göz muayenesi olmadı daha ama doktorumuz bakılması lazım dedi. acılı bi şey mi ki ya çok gerekli değilse yaptırmasak mı ki diye geçiriyorum kan alımından sonra:44:

Bilemiyorum cnm humakus kendi kızını dahi etmemiş muayene, ama bizim Dr illa ki 1 yaşta göz kontrolü yapılmalı dedi :44:
Aşının ismi " menactra"
Sağlık ocağı beni zaman zaman arıyor Selim'in boy kilo takibi için, ben telefonda bahsettim hemşire Hanım'a o da; yaptırın, henüz devlet aşıları arasına girmedi ama girecek dedi.

Amin canım sağol.
kızım Eskiye nazaran biraz azalmakla birlikte, Hala içe basıyor ; ama fizyolojik bi rahatsızlık yok ; götürdüğüm dr büyüdükce düzelir diyorlar bilemiyorum inşaallah düzelir ;(
Evet çok kötü Allah annemden razı olsun eğer bir gece bekletseydi mikrop kana karışıp ilerleyecekti
Hayır anlamadığım annemin memleketinde bir su birikintisinde oynamıştık kuzenlerle ve abim de dahil 7-8kişi arasında tek bana bulaştı annem sağolun fanusta yetiştirdiği için beni
Allah deva versin bahsettiğin kişiye de tüm hastalara da

Deneyelim vallahi çok imrendim siz bahsedildikçe
Evet ağlasalar da sağlıkları için i, yilikleri için... ne yapalım Allah mecbur bırakmasın yeter ki

kızlar benimki 1 yaş aşısını yeni olcak da menenjit aşısı varmış o kaç aylıkken vurulcak benimki şuan 13 aylık yeni olcak
Türkiyede Yeni yapılan bir aşı olduğu için ; sanırım belli bir ay/ yaş sınırlaması yok ; ki benim 5 yaşında kızıma dahi vurdu Dr ..

bizim doktorumuz 15 aykikken goz muayenesi yaptırın dedi
Sağolasın cnm ben De; Yalnızca bizim Dr hastaneye para kazandırmak için söylüyor zannetmeye başlamıştım

dr humakuş hanım
dr humakuş hanım!!

temmuz topiğinden bekleniyorsunuz
aydınlat bizi
Ben de çok merak ettim bir göz Dr fikrini...
Olur yapalım koyalım
Amim boğazlarında kalsın 9 tl
Net paketi olmayan tarife ile çok yiyor, yalnız wi fi seçeneğinden bağlantı yap madem şimdilik..

Anlaştık ben de bugün aldığım çileklerle yaparım Allah izin verirse

hahahah, kabul edenler?
etmeyenler?
kabul edilmiştir

yarın eşim evde, belki bi program yaparız. pazartesi olsa daha rahat olur.
pazar yapmasına yaparım da tartı, nete pek giremem. o yüzden dedim.

Kabul edenler etmeyenler ha kabul ettik Pazartesi ye kavilleştik Allah'tan bi mani olmazsa

inan şimdi kızlar gelecek, sayfalarca tart muhabbeti..
nfk ve pembişin reglisi mi yaklaştı diyecekler..
ama hakikaten öyle. ahahahahah

kız sana şarj mı dayanır?
krizantemden laleye yükselmişsin, tebrik ediyorum

ben de kaçanzii, yarın görüşürük inş..
bizden bu kadar. akşam tayfası nöbeti size devrediyoz gariii

Hahaha gerçekten mi??? Bunu kutkamak için tart yapalım ozaman

Gelenler okuyun okuyun yorum yazın :) iyi gecelerrrrrrr.
Hayırlı geceler
Allah rahatlık versin

Çok sağolun pekii bizim çocuk Dr'umuz göz tembelliği vs olması durumunda dışarıdan tesbit edilemiyeceğini ve öyle bir durumda şimdiden gözlük kullanmanın ilerisi için büyük kazanç olacağını ve bebekleri alet ile muayene ettiklerini söyledi, kayma ve beyazlık yok çok şükür ama göz tembelliği Allah korusun varsa, anlaşılabilir mi ki çıplak gözle bakıldığında
İyi yolculuklar, kazasız belasız sağlıkla ulaşın evinize inşaallah

Evet kan Selim den de 9 aylıkken alınmıştı ve zor zaptetmiştik , şimdi nasıl olur bilmiyorum
Göz muayenesi için kararsızım hala
Acılı bi işlem değil dedi Dr yalnız bize bakıldığı gibi damla ile gözbebeği büyütülüyosa o damla çok yakıyordu hatırlıyorum
Humakus tan gelecek cevaba göre karar vereceğim
Aşı mühim ama bence

Son düzenleme:
Hayırlı huzurlu geceler, ben uyumadan ilacını verdiğim kuzuyu nöbetteyim, umarım yükselmez ateş ;(
Pazartesi görüşmek dileği ile

Son düzenleme:
2 yaştan itibaren de giyinirken yanınızda durmalarına izin vermeyin. Çocuklarımızı nasıl yediriyor içiriyorsak, bu konularda da onları bilinçlendirecek olan bizler olmalıyız.

Ayşecikçesini yerim ben onun:) maşallah barekallah yavrularımıza..

[video=youtube;OYhB7azUxFE]http://www.youtube.com/watch?v=OYhB7azUxFE[/video]

anneee anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e

ot videoyu izlerken kendine bebe diyor
Kız maşallah ecoşa, Allah nazardan esirgesin.
Bizdeki versiyon da aynada kendine bebe diyor:) başka biri sanıyor herhalde:))

Evet, arkadaşlıklar mühim:/ Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bu kuzuları..
Bakıcıya o tepkiyi vermen çok doğru olmuş. Bizde erkek çocuğa bu tavırlar normal karşılanıyor ama bence çok yanlış.
Efecim uyudu. Zaten hep yatası var (geceleri hariç). Kalkınca pazara gitme gibi bi planım var bakalım....?
Geceleri hariç yatası olan efe:))
Ateşi ben de anlamadım. Burnu falan akmıyor..

Slm temmuz anneleri nasisiniz gecmisi okuyamadim hic vakit bulamiyorum bu aralar oglustan bugun doktor kontrolumuz vardi doktprumuz 13 aylikken vurulan menenjit asisini soyledi aranizda varmi bu asiyi vurduran ozel asi
Bize de bahsetti doktorumuz. Araştırın, yaptırmak isterseniz yapalım dedi..
Kekin cenaze namazı ha:)))))
Geçmiş olsun canım.
Demek büyüğe de önerdi doktor. Şu aşıyı ben de araştırayım da zamanı geçmeden bakalım.

Ben de endişeliydim ama erkek bebekler ağırdan alıyor, tecrübeye sabit..

Bize doktorumuz da sağlık ocağı da götürün dedi ama ihmal ettik:/
Hatta 9 aylıkken demişti doktor.
Evet bize de aynen böyle anlatıldı aşı..
Sağlık ocağı bize söyledi canım.
Ben oğlumu da 1 yaşında ilk göz muayenesine götürmüştüm. Kızın da vaktidir aslında..
O yumurtası bol tarif Cafe fernandodanmış. Asıl tarifte epeyce deneyen ve yorumlayan var. Cafe fernandodan cenk de güvenilirsin zaten.. Tarifleri anlamında:))
Asıl link: Çilekli Tart : Cafe Fernando – Yemek Tarifleri - çilek - çilekli tart - çilekli tart tarifi - tart hamuru - vanilyalı krema - Meyveli Tatlılar
Demek dişe bir şey yapılamaz dediler.. E bekleyeceksiniz o zaman..
Kocanla da rahat iletişim kurman güzel bir şey, maşallah.
Başka bir şey daha vardı ama unuttum:)

Kv ye bile tahinli kek ha

Wi fi ayarlarını düzgün yaptığından emin misin canım?
Para kesmemesi lazım evdeki wifi'yi kullanınca..
Telefonunla ilgili tr yardım sitelerine bak bence.

Tartcılar sizi:))

inan şimdi kızlar gelecek, sayfalarca tart muhabbeti..
nfk ve pembişin reglisi mi yaklaştı diyecekler..
ama hakikaten öyle. ahahahahah
:)))

delüüüüü

eşim de hala gelmedi. ayşecik mızıldadı mızıdadı. bu saatte yattı
ben de namaz kılıp yatmayı düşünüyorum.
İyi geceler canım.
Niye kimsecikler yok???? Şarjım bitiyo :/ gidiyorum ben de...
İyi geceler sana da:)

kız sana şarj mı dayanır?
krizantemden laleye yükselmişsin, tebrik ediyorum

ben de kaçanzii, yarın görüşürük inş..
bizden bu kadar. akşam tayfası nöbeti size devrediyoz gariii
Akşam tayfası iş başında

Gelenler okuyun okuyun yorum yazın :) iyi gecelerrrrrrr.
Yazdım bile sobeee

Cadı diye boşuna demiyorum :)

Benim annem de küçükken 5 kişi ile birlikte bi odada kalmış bi de çocuk felci olan bi çocuk; kimseye bişi olmamış o çocuk felci geçirmiş. Bu işler şans ve bünye meselesi. Allah'ım seni korumuş çok şükür ki vaktinde farkedilmiş..

Pzt günü ozaman topiğin tart günü olsun :) kremşantili olan tarifi yapıyoruz haaaaaaa.

Hayırlı huzurlu geceler, ben uyumadan ilacını verdiğim kuzuyu nöbetteyim, umarım yükselmez ateş ;(
Pazartesi görüşmek dileği ile

İnşallah yükselmemiştir canım. Hemen geçip gitsin bu ateş.

Ömrümün törpüsü Efe :) sen sobeledin ama gitmiş bulunmuşum :/

Orjinal tarifi gördüm ben de. Ama anladığım kadarı ile yapımı daha zor. Bi de ben tart hamurunu çok kıtır sevmem zaten. Ozamannnn daha kolay başka bir tarif yapmak mantukluuuu

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Efe paşa dün gece itibari ile her kslktığında emdiği günlere geri döndü. Su tutttum içmedi ve kesinlikle kucaktan memeye geçiş yapmak istediğini belirtti. Bugünki şarkımız "uykusuz her geceeeeeeeeeeee" :) güzel bir pazar diliyorummmmmmmm.

günaydın kızlar ,
dün akşam babamın bir akrabasının yazlığına gittik beraber, eşim de geldi. Kediler köpekler vardı Kerem onları seyretti bahçede baya oynadı. Gündüz de annemlerin yazlığında bahçedeydi. Buna rağmen aynı saatte yattı aynı saatte kalktı Allahım ne güç var çocukta ya.

humakus demiş ya gerek yok diye
göz tembelliği de olsa bu yaşta bir çocuk gözlük takamaz ki, zaten ilkokula kadar falan gözlük taksa düzelir göz tembelliği.
valla geçenki tarifte bi ton bıdı bıdı ettiniz sizsiniz cadıııı

Akşam tayfası iş başında
bu ne kııız? biz kapıdan siz bacadan
yazmak için bizim gitmemizi mi bekliyordunuz
maşallah oku oku bitmedi, özellikle pamuk helva, o denizde boğuldum boğuldummm

bu arada gü-nay-dııın!
dün de çalışmıştı, eşim bugün biraz geç kalksın dedim.
ayşecik uyanınca odadan çıktık.
şuan internetin salondan sonra evde çektiği ikinci noktadan yazıyorum size
ev kapısı ve banyo kapısı arasındaki bölgeden
ayşecik de yanımda kendi yastığını almış ayaklarının üstüne, e eee eeee diye kendini sallıyor

birazdan kızımla çıkıp sıcak ekmek ve simit alıcaz, tam bi pazar kahvaltısı yapalım

pembişin rütbesini kutluyoruuuuz:124:
'bir bilen' geldin yine, sorunun cevabını verdin, teşekkür ederiz
açıkçası bir yaşındaki bebenin göz muayenesi konusunda ben de aynı düşünmüştüm.
yani kendini nasıl anlatacak, nasıl olacak diye..
zaten götürmeyecektim, bu da sağlaması oldu

sen kendinden bahset hele. taşındın, başladın mı göreve?
enemmm, ne kadan kafiyeli oldu heee

canım ayarlara gir hücresel veri'yi kapalı yap (hattan internet yiyor)
wi-fi yi aç (direk kaynananın internetine bağlanır)
Wi fi ayarlarını düzgün yaptığından emin misin canım?.
Para kesmemesi lazım evdeki wifi'yi kullanınca..
Telefonunla ilgili tr yardım sitelerine bak bence.
Amim boğazlarında kalsın 9 tl
Net paketi olmayan tarife ile çok yiyor, yalnız wi fi seçeneğinden bağlantı yap madem şimdilik..
evet, eşimin hattını takıp dediğininiz ayarı yapmaya çalışıcam
ooh, pamuk helva da katıldı..

hadi inş kazasız belasız ve rahatlıkla gelirsiniz inş anneanneye

ayşeciğin bandanasını güneşten korumak için takıyorum. ama biraz da eşarbı tanısın diye

günaydın canım.
bizimki de gece çıldırttı beni. kaç kez kalktı bilmiyorum. illa memede duracak .
emmiyor, öylece ağzında tutuyor. çekince basıyor çığlığı, yerine koyunca bas bas ağlıyor.
valla sabah oldu da rahatladım accık

bir thy sky life dergisinden almıştı sanırım ama kıvamı süperdi
önce siz deneyin biraz sürünün o tart bu tart, sonra veririm tarifi ,hahahühhüoooğğğğ
hakkaten cadııı ya

pembiş nfk tabi ki şaka yapıyorum kızlar yaa, bende olsa hemen veririm tarifi
ama annemden almam lazım:)

bu arada cafe fernando dan bir kere iğrenç bi kek yapmıştım bir dilim bile yiyemedim o gün bugündür uğramıyorum sayfasına
ben bugün susamlı kurabiyeyi deneyeceğim

Son düzenleme:
Kızlar biz yine hastaneye gidiyoruz. Bikaç gündğr bezinde kahverengi leke vardı oğluşun. Bugün iyice çoktu. Bakalım ne denecek. İdrar tahlili yaptırmıştık geçen sefer bi...

Meningokok aşısını devlet öder mi, fiyatı nedir?

Konjüge meningokok aşısı( Menactra) şimdilik Sağlık Bakanlığı tarafından ödenmemektedir, bu nedenle sağlık ocaklarında veya aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz uygulanmaz, yani şimdilik özel bir aşıdır. Mart 2013 itibariyle 155 TL civarında satılmaktadır.

İdrarı daha yeni verebildik. Beklicez bakalım ne çıkacak. İnşallah önemli bişî değildir.

Bu arada dr a menenjit aşısını sordum gerek yok dedi. Bi tek su çiçeği yapılabilir dedi. Normalde su çiçeği aşımız ne zaman bilmiyorum ben....??

selamlar herkese... tatili! erken kesip geri döndük çok kolay yolculuklar ama çok zor günler geçti...2 bebekle uzun tatil birdaha asla...şimdi zor bir hafta onları bekliyor...bu gün itibariyle sallamıyorum kendileri uyuyacaklar....tavsiyeniz varmı?. uyuyana kadar yanlarında göz göze gelmeden beklemeyi düşünüyorum....pembiş oğlana geçmiş olsun...sünnet yaptırmışmıydınız?

Kızlar susamlı kurabiyeyi yaptım hiç de aman aman birşey değil, değmez yapmaya.

su çiçeği aşısı olanlar da su çiçeği geçiriyormuş amaaan bıktım şu aşı işlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…