Nefsine hakimmiş de sinir olurum ben, o kadar uğraştığım şeyin tadına bakılmazsa.. Spor yapsın yaksın bana ne..
Ay nfk, gerçek mısırı görmeyeli uzun bir zaman oldu
Ayşecik yesin özellikle, onlar büyüdüğünde o hakiki mısırlar falan kalmayacak gibi geliyor..
Kızım bu üst üste 3. Günün, işe gidip çalışsan daha az yorulursun be.. Ne bu böyle?
Efe bence de sana çekmiş, hem de bu çekirdekten:)))
Tcevizli kadayıf, cheesecake, crem brule bi de sen hepsi ha :))))
Ayy yaa ben bu konuda şanslıyım kv yetiştirmiş mısır verdi bize geçen gün haşladım çok yumuşaktı kerem de elinde yeditrabzondan hakiki süt mısırı gelmiş, banada verdiler 3 dene, çok kıymetliler.
düdüdüklüde pişiricem. eşime bile vermemeyi düşünüyorum, ayşecikle bana anca yeter
o mısırı yedikten sonra, diğer mısırların mısır olmadığına karar verdim..
hele közde yapılınca var yaaaaaa, ay şimdi düşüp bayiliciiiiim :111:
Maşallah eşin çok iradeli keşke biz de öyle olsak :)Oo istanbulda ne çok avm var ya hu
Ama bizim civardakilerde yok, ondan gözümden kaçmış
Günaydın size de
Biyy giii , Ayşecik maşa'Allah sana, tatlı dillim
Toplamış beyefendi sepeti, geç gelmenin verdiği mahcubiyetle tabii
Evet,bebeler 2-3 -4 yaşlarında oyundan kaldırmak istemiyor anne babayı, o derece düşkün oluyorlar anneyle oyun oynamayaAllah sağlıklı günlerini göstersin hep...
Eşin diyette ama yaptıklarından yiyor, emeğine saygı gösteriyor , çok güzel ... bizimki dikkat ediyorum diye ; bir dilim bile yemez ve beni sinir eder
Alışverişe hangimiz hayır deriz ki ;sende bir de hem değişim hem indirim kuponu varmış , oo çok karlı bir alışvriş olacak senin için
Herkese günaydın
Sabah tayfası da uğramamış henüz:)
Günaydınlar herkese..
Cevizli kadayıf insanı ha:)))
Dün çok yordun kendini de ondan.. Önceki günden de yorgundun sen.. Bugün teyze gelir gelmez marş marş yatağa..
Evde birkaç kitap var, fırsatını bulursam senin için bakayım..
Fıtrat da olsa en azından biraz adam edilebilir bu düzen:)
Rica ederim canım, gözümüzün önünü görecek hal kalmıyor ki bizde:/
Günaydın canım..
Biiy gii mi diyor, hemen yakalayın onu.. Çok tatlı ya yemek lazım ayşeciği:)
Yaw millet neler neler deniyor. Yok masaj, yok hipnoz:) benim karşılaştığım hastanelerde: yat sancını çek, çık çatala ıkın. Bu mu yani:)
Barbunya için pazar şart. Annenlere yakın bir pazar varsa oraya gittiğin güne denk getir mesela?
Cheesecake için şartların olgunlaşması lazım: şöyle ki bugün dışarıda işlerim var. Çocuklar anneanneye bırakılacak. İşim bitince yine oraya geçerim, bu durumda bugün zor. Alışverişi halledebilirsem yarına inşallah.
Pembiş yoksa sen gece yatarken muhallebi yedirmiyor muydun, ondan uyanıyor bu çocuk napaın baştan beri öyle programlanmış
Kerem saat gibi her sabah 8.30 da uyanıyor.
nasıl oluyor bu hayret ediyorum biyolojik saatleri çok ilginç!
Ayy yaa ben bu konuda şanslıyım kv yetiştirmiş mısır verdi bize geçen gün haşladım çok yumuşaktı kerem de elinde yedi
Maşallah eşin çok iradeli keşke biz de öyle olsak :)
Bence de fıtrat eğitilebilir neyneyse sen de bi el at şu Efenin uykusu konusuna bakalım
buradayım. ayşecik yatmışken ben de uyuyayım dedim ama cıks :100:Bu arada topik nereye kayboldu???????
durmuyor kadın durmuyooorBen ve durup uyumak??? Hem de gün içinde??? :) gittim market alışverişi yaptım. Öğleden sonra komşuya bebek görmeye gidicem. Bebeğin hediyesi hazırdı da abiye de abur cubur aldımonlara da hediye paketi tabi. Sonra still tee aldım. Bi de bebelacin armutlu gece muhallebisini aldım bakalım benim canavara etki edecek mi :)??
Eve geldim spor yapacaktım ama sular kesik. Evren spor yapıp zayıflamamı istemiyor!!ozaman ben de mutfağı toplayıp, köfteni hazırlayıp, komşuya da götüreceğim hoşafı yaptıktan sonraaaaaa tart yiyim :)
Öğrencilerim bile Efenin uykusuz ve hareketli halinin normal olduğunu; anasına çektiğini söylüyorlar. Diyorum anası küçükken böyle değldi kiiiii!!!!
Ama bak insan tipleri var: cevizli kadayıf, cheesecake, crem brule bi de ben gibi hepsi!!! Hahahaha
doğru dedinAyıp ayıp bacımmmmmmm. Yiyen var yiyemeyen var :)
oooh, misssEfe olmasa dışardan da yenir ama şimdi ona mutlaka bişi hazırlamalıyım. Bu arada bu hastalık işi iyi oldu ; iştahı açıldı sanki!!
Dünden bugün için kabak yemeği yapmıştım. Uyuz kocamın yemeyeceğini bildiğimden köfte hazırladım. Hem oğluşa da löp löp et olur inşallah. Bi de pilav yapıcam, salata,dereotlu yoğurt menü bu :)
aynen yaa!Aryamm nerdesin ya???!!! Merak ediyorum vallahi :/
Şeker portakalım seni de
inanın bazen sabah kahvaltı hazırlamak için telefonumu kurmuyorum.Kerem saat gibi her sabah 8.30 da uyanıyor.
buradayım. ayşecik yatmışken ben de uyuyayım dedim ama cıks :100:
durmuyor kadın durmuyooor
efeye rağmen bu hareket.. komşusuna komposto bile yapmış ya.
Allah razı olsun da, canın çıkmış durumda zaten. kendini daha fazla niye yorarsın be hatun?!
cevizli kadayıf, cheesecake, crem brule.. sen de hepsi heea
doğru dedin
oooh, misss
benim bugün üstümde bi hal var.. hem dışarı çıkmak istiyorum, hem hava çok bunaltıcı.
hem kalkıp evi temizlemek istiyorum, hem de elimi kolum oynamıyor..
sabah ayşeciği bile çıkarmadım yanii
aynen yaa!
şeker portakalımı arayayım ben
inanın bazen sabah kahvaltı hazırlamak için telefonumu kurmuyorum.
nasılsa ayşecik taaaam 7de ayakta
Ben de tatlısız yaşayamam Allah korusun şeker hast çıksa ne yaparım bilmiyorum Allah tatlısız bırakmasınçok büyük eksik var. zaten arya yok.
bi de pembiş kayıp. kaldım mı topiğin delisi yine bi başıma:86:
günaydın bacım...
tam anlamıyla diyete başlamadı.
bi de zaten dayanamıyor tatlıya. öyleki, susuz yaşayabilen ama tatlısız yaşayamayan bi tür benim kocam
neneye gittiğmiz gün, ayşeciği bırakıp rahat alışveriş yapmayı planlıyorum, bakalım inşş
günaydın canımcımm
seninki nefsine hakim belliki.
o kadar mamaya karşı durabilmek er kişinin işi
ama bi tadına baksaydı yafuuuuu
Nefsine hakimmiş de sinir olurum ben, o kadar uğraştığım şeyin tadına bakılmazsa.. Spor yapsın yaksın bana ne..
Ay nfk, gerçek mısırı görmeyeli uzun bir zaman oldu
Ayşecik yesin özellikle, onlar büyüdüğünde o hakiki mısırlar falan kalmayacak gibi geliyor..
Kızım bu üst üste 3. Günün, işe gidip çalışsan daha az yorulursun be.. Ne bu böyle?
Efe bence de sana çekmiş, hem de bu çekirdekten:)))
Tcevizli kadayıf, cheesecake, crem brule bi de sen hepsi ha :))))
Ayyy afiyet olsun çok severim hele ki memleketimden gelmişsetrabzondan hakiki süt mısırı gelmiş, banada verdiler 3 dene, çok kıymetliler.
düdüdüklüde pişiricem. eşime bile vermemeyi düşünüyorum, ayşecikle bana anca yeter
o mısırı yedikten sonra, diğer mısırların mısır olmadığına karar verdim..
hele közde yapılınca var yaaaaaa, ay şimdi düşüp bayiliciiiiim :111:
Nfk topikte bi biz varız zaten; sen de beni bırakıp gidiyosunnnn
2 gibi gidicem komşuya. Efeyi teyzesi ile bırakıcam. Bebek görmeye çocukla gidilmez!! :) anam ne miniciktir o :)
ben seni bırakıp gidermiyim kııız?!Nfk topikte bi biz varız zaten; sen de beni bırakıp gidiyosunnnn
2 gibi gidicem komşuya. Efeyi teyzesi ile bırakıcam. Bebek görmeye çocukla gidilmez!! :) anam ne miniciktir o :)
ama ben eşime diyorum. bu denli tatlıya düşkünlük garip geliyor.Ben de tatlısız yaşayamam Allah korusun şeker hast çıksa ne yaparım bilmiyorum Allah tatlısız bırakmasın
Evet, en güzeli çocuksuz çıkmak alışverişe; yanında fikir verecek bir de arkadaş oldu mu tamamdır..
Evet nfkcım nefsine hakim olabilmek için tadına bile bakmıyor ya zaten eğer bakarsa duramayacak
Neyneysecim ben de sinir oluyorum spor nerde sürekli oturarak iş yaptığından ve ilk evlendiğimizde bayağı bi kilo aldığından ve de zor verdiğinden korkuyor yine almaktan..
Biz de Eylül ayında Adapazarı'nda oluyoruz annemlerle kuzuluk ta, oranın da nefis tatlı oluyor mısırı, istanbuldakiler tatsız tuzsuz
Bakıcıdaki yoruma bak:)) o bir sanat eseri bir kere
Bu iştahla bana da tart yaptıracaksınız:))
Eline sağlık canım.
Uyarı vermişti canım ya.
Gönderilenler kutun dolu olabilir mi?
Emillere baktım ama pc'de incelemem lazım. Kızı uyutup çayımı alıp geçicem pc'ye inş.
Çataldan nefret etsem de normali tercih ederim. Çatal olmazsa olmaz değil ama Türkiye'de özel hastaneler bile yeniliğe kapalı. Ya bir de hazır olmak diye bir şey var, bu hiç gözetilmiyor. Her günün çatalda geçmiş gibi davranıyorlar
Biz akşam vakti bir avm yaptık. Kıza hediye gelen bir şeyler vardı, değiştirdim. Gitmişken kendime de 2 trençkot aldım
Oo oo oo O-o yüzüm aynen böyle:) ellerine sağlık canım. Kenarları güzel kızarmış.
Bence görüntü gayet güzel. Evet, hamur kalıba fazla gelmiş, bir dahaki sefere ayarlarsın. Lezzeti senden de tam not alırsa tamamdır:)
Cheesecake i çok övdünüz:) ya kelepçeli kalıp alacağım ya da borcamın büyüğünü.. Yuvarlak borcamım küçük.. Kenarları da derin değil.
Çok haklısın canım.
Sonraki ist ziyaretimizde ben de sana danışacağım.
Ben geçen pazardan 2.5 liraya aldım kilosunu. En düşük gördüğüm rakam buydu. Markette 4-5 lira bandında gidip geliyor. Pazarda 3 liralıklar daha güzel gibi geldi. Gerçi benim aldığım da dolu idi ve çürüğü yoktu.
:))
Sana inanmıyorum efeeeee, tartı bırak ve elma ye???!!!!
Bence çok hoş olmuş:)) farklı bir foto:)
Afiyet olsun.
Evde ne yenmiyor desem de çok heveslendiriyorsunyz yaw:/
İnşallah bu gecesi daha iyi olur oğluşunun.
Bir de sen dene bakalım:)
Nfk nfk nfk:)))
Sorma benim mutfak da dağınık.
Bimin fasülyesi demek, aklımda olsun.
Bimin nohutunu da övmüşlerdi.
Kızz akşam tayfasını niye uyuz ilan ettin:))) efe uyumayınca uyuzcan olduğu gibi mi:)))
Şarjın da hep bitiyor akşamları:)
Hepimizin hazin sonu: dağınık ev.
İyi geceler canım.
Aa Ankara'da da varmış, hiç ilgimi çekmemişti.
ben de çok severdim elmalı içi düne kadar ama tiksindim lan dünBakacağım canım.
Elmalı iç candır yaaaaaaaaa. Belki elmaların büyüktür..?
Gönderilenlere bakmak hiç aklıma gelmedi. Telden görünmüyordu öylr birşey...:/
Bakıcımız değişiktir zaten. Sonuçta zevkler ve renkler farklı. Onlar daha çok cevizli kadayıf insanı diyim
Valla dün sinirim okadar bozuktu ki akşam tayfası da olmayınca hrmen ilan ediverdim :) oğlum zaten her xamanki performansında
Trençkotlarını güle güle kullan canımcım.
Hergünümüzün çatalda geçmesi=KABUSSSSSSS!!!
Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olur umarım.
sendede mı öyle,hıı bendedeDestinycim okudum o yazıyı. Çocuk zaten 2,5 aylıkken kendi kendine 12 saat uyumuş!! Yani bir sürü şey sıralamış yardımcı olmak adına ama bizde bunlar işe yaramadı işte. En başından beri uyku oyuncağı var, ninnisi var, "ışıkları kapatıyorum iyi geceler" derim, gece lambası yakmam, hemen yanına gitmem ağlamasını beklerim vsvsvs. Dediğim gibi bu işler fıtratla alakalı ve ne yazıkki benim çocuğum böyle. Sağlıklı olsun ama biraz da uyusun yaaaaaa yokda ben kafayı yiyeceğim hissediyorum şu ara :/
günaydın hatunlar..
bu sabah eşim farketti. ayşecik 1in yanına 2yi de eklemiş.. pepe saolsun..
'biiiy gii' diye çığlık atıyo
tavuk dünyası hep görüyorum. ama hiç girmedim.
tavuğa karşı bi önyargım var ya, aylar varki yemedim yani.. ilk fırsatta tavuk dünyasına ışınlaniciiiiim
ahahah, babası gelince topladı mı peki?
yoksa ihale yine sana mı kaldı ?
anlaşıldı anlaşıldı, gayet iyi anlaşıldı. inş selim de anlamıştır
kııız, ben bundan sonraki ilk yapışımda böğürtlenli yapıcam.söööz!
evet pazar günü tart, pazartesi turta..
iyice hamarat oldun. hani büyük mutfaklarda şef yemeği hazırlıyor da, yamakları ardından topluyor ya,
bize de öyle yamaklar lazım. bu bebeler ne zaman büyür de bunu yapabilir acaba?
dediğin elbette doğru. ama şimdi küçük oldukları için bakımları daha ön planda..
2-3 yaş civarı yoğun ilgilenmek gerek.
ooh, afiyet bal şeker olsun.
biraz önyargılıyız işte. yoksa bimde de iyi ürünler mutlaka var.
ben bi komşudan nohutunun çok güzel olduğunu duymuştum.
aslında denemek gerek.
bizde var da ne oluyor? bütün oda kapıları açıksa ilk tercihi mutlaka yatak odası.
direkt kendi çekmecelerini ve benim eşarp ve çorap çekmecemi tahliye ediyoooo
inan artık toplamıyorum, dürüp bastıyorum çekmeceyi kapatıyorum :86:
akşam tayfası da efe tesiriyle pembişten payına düşeni aldı yaaaa!
keçi fıskiye miii?
tadı güzeldi yani..
oo kavrulmuş elma ve tarçın kokusu var ya beni deli edeeeeeer
acı gerçek, hepimizin evi öyle.
al sizinkini, vur bizimkine
yabancı filmlerdeki doğum görüntülerinde hiç çatal yok,
neredeyse normal hasta yataklarında yaptırıyorlar doğumu..bizde olmazsa olmaz :100:
oooh, güzel günlerde kullan.. bana da birkaç parça bi şey almış kv lcw den. değiştirip ayşeciğe bi şeyler bakıcam.
birkaç tane 50 liralık alışverişe 10 tl indirim kuponum da var zaten.
içimdeki alışveriş yapma dürtüsü had safhada yaniiii
evet hamur kaba fazla geldi. bi de haddinden ziyade kabardı. tek olumsuz yönü bu.
dün akşamdan beri eşim tırtıklaya tırtıklaya kuş kadar bıraktı
bi de bana diyorki; ben kilo verelim diyorum, diyet diyorum sen böyle tatlılar yapıyorsun.
yapma nfk, lütfen yapmaaa
kreması güzel. tadı çok hafif. şekeri az da çok değil yani.
frambuazla yaptım ben hafif ekşilerdi. pek tatları da yoktu.
şansa eşim dün akşam çok güzel çilekler getirdi. önceki akşam getirseydi çilekli yapardımm..
yani, sen yapabilirsen çilekli yap derim
cheesecake i ben küçük yuvarlak borcama yapmıştım. fazla geldi. ufak bi cam kaba daha yaptım.
onu da annemlere götürdümyaparsan dediğim gibi daha büyük bi borcama yapmalısın.
demek barbunya için pazara gitmeli. neredeyse yarı fiyatına..
cevizli kadayıf insanı olmak
Pembiş yoksa sen gece yatarken muhallebi yedirmiyor muydun, ondan uyanıyor bu çocuk napaın baştan beri öyle programlanmış
Kerem saat gibi her sabah 8.30 da uyanıyor.
Ayy yaa ben bu konuda şanslıyım kv yetiştirmiş mısır verdi bize geçen gün haşladım çok yumuşaktı kerem de elinde yedi
Maşallah eşin çok iradeli keşke biz de öyle olsak :)
Bence de fıtrat eğitilebilir neyneyse sen de bi el at şu Efenin uykusu konusuna bakalım
bi şey sorucam hatunlar.
hani sakızlı muhallebi var ya, onun içine konan sakız, bildiğimiz çiğnediğimiz ciklet mi falım gibi, yoksa başka bi şey mi?
bi şey sorucam hatunlar.
hani sakızlı muhallebi var ya, onun içine konan sakız, bildiğimiz çiğnediğimiz ciklet mi falım gibi, yoksa başka bi şey mi?
bi şey var, var da ne onu bilmiyorum.ya kızlar ceylın bugun babası gıttıkten sonra tam 1 saat ağladı elımden tutup kapıya götürüyor benı,evde yemek yapıyodum o sırada gıtmem mumkun değil,ayrıca güneşin tam tepeye çıkmaya başladığı saat yanı 11 suları,tutturdu,elımden tutup kapıya götürüyor.ya bu kızın huyu suyu degıstı ıyıce,dışarı çıktığımız zamanlarda da istediği yere yurutuyor benı ıstediği yere yürümezse basıyor yaygarayı millet bıze bakıyor,artık kucağıma alıp geri göturuyorum 2 yaş sendromu dedikleri şeye erken mı girdik acaba bayılmak uzereyım bu kızın tutturmasından allahım sana geliyorum
ben seni bırakıp gidermiyim kııız?!
telefonum sessizdeydi, aramalar olmuş, geri aradım falan filan..
miniciktir. şimdi alıştık biz bu bebelere.. bi küçük boyunu bile görsem, ne kadar ufak görünüyor gözüme
sen de git bakalım, efenin ilk zamanları gelir aklına..
geçen ayşeciğin küçük eşyalarını düzenledim.
hastenede giydiği ilk kıyafetlerini özel paketledim. inanın o günkü gibi kokuyorlar..
şimdi o koku yok :26:
ama ben eşime diyorum. bu denli tatlıya düşkünlük garip geliyor.
ya altında Allah korusun bi gizli şeker falan varsa, bigün baktır diye ama nerdeeee?
maşallah formuna dikkat ediyor demek kocan. böyle disiplinli eşler, hanımlarını da bu konuda rahat bırakmaz sanıyorum
nasıl sana yorumu, bi yaptırımı var mı?
doğal olunca onun tadı, kokusu, aroması başka oluyor zaten..
önümüzdeki ay mı tatile gidiyorsunuz, yoksa anneanne mi orada otuyuyor?
bi şey sorucam hatunlar.
bi şey var, var da ne onu bilmiyorum.
ayşecik bi şey için ağlamayı bilmezdi.
gayet sessiz, konuşurken bile küçük harflerle konuşan bi bebek.
hatta yakın bi zamanda dayım ''ayşecik ağladığında anlıyor musunuz?'' demişti
ama hani geçen iki üç gün ateşlenmişti ya, aynı çingenenin lafına geliyor işte.
o günden bu yana bi şey mi isityor, basıyor ağlamayı.. o şeyi verene kadar.
kapıya gidiyor ağlıyor, kapı açılana kadar. yanından ayrılıyorum, dönene kadar..
ben de huy olmasından korkuyorum. hiiiç sevmem ota ...a ağlayan çocuğu.
çok iğreti. neyse, kimi zaman inada binmesin diye veriyorum ama çoğu zaman dikkatini dağıtıyorum başka bi şeyle.
bazen iyice mızıtıyor, o zaman suzanı çağırıyorum
o da kesmezse yüksek sesle ezan okumaya başlıyorum, inanın bir anda susuyorsonuna kadar dinliyor
Ooo bu huylar bizde de var, normal artık büyüdüler; daha fenalarına hazır olunbi şey var, var da ne onu bilmiyorum.
ayşecik bi şey için ağlamayı bilmezdi.
gayet sessiz, konuşurken bile küçük harflerle konuşan bi bebek.
hatta yakın bi zamanda dayım ''ayşecik ağladığında anlıyor musunuz?'' demişti
ama hani geçen iki üç gün ateşlenmişti ya, aynı çingenenin lafına geliyor işte.
o günden bu yana bi şey mi isityor, basıyor ağlamayı.. o şeyi verene kadar.
kapıya gidiyor ağlıyor, kapı açılana kadar. yanından ayrılıyorum, dönene kadar..
ben de huy olmasından korkuyorum. hiiiç sevmem ota ...a ağlayan çocuğu.
çok iğreti. neyse, kimi zaman inada binmesin diye veriyorum ama çoğu zaman dikkatini dağıtıyorum başka bi şeyle.
bazen iyice mızıtıyor, o zaman suzanı çağırıyorum
o da kesmezse yüksek sesle ezan okumaya başlıyorum, inanın bir anda susuyorsonuna kadar dinliyor
Ben de nadiren veriyorum muhallebi, eskiden veriyordumya kızlar ceylın bugun babası gıttıkten sonra tam 1 saat ağladı elımden tutup kapıya götürüyor benı,evde yemek yapıyodum o sırada gıtmem mumkun değil,ayrıca güneşin tam tepeye çıkmaya başladığı saat yanı 11 suları,tutturdu,elımden tutup kapıya götürüyor.ya bu kızın huyu suyu degıstı ıyıce,dışarı çıktığımız zamanlarda da istediği yere yurutuyor benı ıstediği yere yürümezse basıyor yaygarayı millet bıze bakıyor,artık kucağıma alıp geri göturuyorum 2 yaş sendromu dedikleri şeye erken mı girdik acaba bayılmak uzereyım bu kızın tutturmasından allahım sana geliyorum
nohutu duymamıştım bir de onu deneyeyım,
ben de çok severdim elmalı içi düne kadar ama tiksindim lan dün
sendede mı öyle,hıı bendede
ben de hepsini yapıyorıum ama cok kuduruk benımkı
ben de zurnanın zırt dediği yerdeyim artık
bir de okul da açılacak yav sabahın köründe kalkacaz zaten uykusuz sarhoş akşamdan kalma gibi,hababam sınıfının gözleri görmeyen mantık hocası vardı akil hocamıydı neydı,aynı onun gıbı olurum ben bu sene,çocukların madarası olurum artıkın.
ay biiy giii :) çoık tatlı,saymayı da öğrenmiş zilloş
bimin bazı şeyleri çok güzel hem de uygun,mesela kaç tane kuru fasulye almıştım kilosu 7 -8 liradan pahalı dıye bu iyi pişer sandım.ama nafile karıştırmışlar fasulyelerı bazıları diri kaldı bazıları erıdı.ama bımın fasulyesı 4 lıramı ne 1 kılosu,yanı enfes.
ben o pirinç unu muhallebileri bıraktım artık,yemek yesin dıye,acaba benım zıllı ondan mı uyumuyor dersın gecelerı,gece yatırmadan once yoğurt verıyorum ıyı uyusun dıye
bir de geceleri uyanınca benı emer uyurdu,artık memeyı de almıyor ayakta sallamak zorunda kalıyorum,çok uykusuz kalıyorum allahım naapcam ben ya
bi şey sorucam hatunlar.
buradayım. ayşecik yatmışken ben de uyuyayım dedim ama cıks :100:
durmuyor kadın durmuyooor
efeye rağmen bu hareket.. komşusuna komposto bile yapmış ya.
Allah razı olsun da, canın çıkmış durumda zaten. kendini daha fazla niye yorarsın be hatun?!
cevizli kadayıf, cheesecake, crem brule.. sen de hepsi heea
doğru dedin
oooh, misss
benim bugün üstümde bi hal var.. hem dışarı çıkmak istiyorum, hem hava çok bunaltıcı.
hem kalkıp evi temizlemek istiyorum, hem de elimi kolum oynamıyor..
sabah ayşeciği bile çıkarmadım yanii
aynen yaa!
şeker portakalımı arayayım ben
inanın bazen sabah kahvaltı hazırlamak için telefonumu kurmuyorum.
nasılsa ayşecik taaaam 7de ayakta
Öncelikle benim oğluş yeme özürlü malum.bikaç gün yatmadan önce muhallebi, yoğurt yedirdim. Gece ağlayarak kalkıp kaka yapmaya başladı. Baktım olmuyo bıraktım. Şimdi yine denicem. Ama açıkcası umutlu değilim :/ sonuçta
1 yaşından sonra gece beslenmesini bile kesin diyor doktorların çoğu; biz de gece yemiyoruz mantığı ile. Ama buna rağmen biçok bebek kesintisiz uyumaya devam ediyor. Ah ah ilk doğduğu on gün uyurdu da zor uyandırırdım beslemek için iki satte bir....
aaaa?! sen suzanı tanımıyor musun?suzan kım bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?