Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu sefer yatırmadan muhallebi vereyim belki açlıktan uyumuyodur dedım
cıks anacım yıne yarım saat sonra uyandı yıne memeyı almadı yıne ayakta salladım bu sefer onu da ıstemedı kucağıma aldım omzumda uyudu yerıne yatırdım
başka bı sıkıntısı var bu cocugun ama ne

iyi eğlenceler size..
hava şuan çok sıcak dikkat edin.
biz de babanın gelmesine yakın saat 6 gibi gidicez parka, ki dönüşte bizi alsın..
benım kı hava sıcakmış dinliyor mu zor zaptedıyorum evde

bu hayvan sesleri bende işe yaramıyor yahu benımkı garıp bır cocuk

ee pembiş bilirsin tepede filler tepişir altta çimenler ezilir hep

mealilan bize oluyor,b..k kokusunu ben çekiyorum ceylinle

ya benım kız memeyı mı bırakıyor acaba ,gece uyandığında ağzına meme verırdım o da uyur ben de uyurdum,ama 1 haftadır sankı 40 ıcındekı çocuk gıbı anacım dünyam karardı,gece uyanınca memeyı almıyor,ayakta sallıyorum,bazen coşuyor ayakta sallama falan da kar etmıyor kucağıma alıyorum.ama gündüz memeyle uykuya dalıyor böyle de bır sey var

yanı aşk olsun sıze gecenın şu saatindeki muhabbete bak,karnımı acıktırdınız yuhh.gideyim de biber dolmamı azıcık pandikleyim

şen de mi didiyoşun yedenn yedenn

oralardan bizi yalnız bırakma,ayşeciğe dikkat et tam mevsim değişimi zamanı,hasta olmasın allah korusun
ay ben vedalaşmaları hıc mı hıc sevmem

Çok sevindim o zaman, g.ada' dan canlı bağlantı yaparsın bizlere
Enişte Karadeniz ' li mi ya da kıyıdan köşeden Karadenizlilik var mı, çok uyanık da
Bir dee Balıkesir den geçmişken; Susurluk ayranı içmeden, mustafa kemal paşa ilçesinden peynir tatlısı almadan bi de yörsan tesislerine uğramadan geçmeyin sakın

Canımm çok sevindim. Süper bi tatil olur inşallah :)

Eeee nesil git gide çürüyor bacımmmmm. Ayşe ve Efenin zamanına direkt böreği alacaklar
Yufka ile bile uğraşmayacaklar

Üşeniyom ben yaaaaaaa. Ama yarın yapıcam inşallah. Kocam "hep tatlı bişiler yapıyosun; evde arada atıştıracak tuzlu bişi yap" şeklinde serzenişte bulunduydu.

Yarın tarifi yazarım buraya inşallah.

Keşi zaten rendelemek ölüm ama satıcı da coşmuş demek... Arıyıp paylamak lazım aslında. Ah keşli cevizli mantıııı ah :)

Kocacın çok fena ya :)

Oğlum muhallebiyi yemedi. Zaten 8di akşam yemeğini yediğinde belki de ondan... Şuan ayağımda mızırdanıyor. Ah Efe ah; sen de büyüyecen deben de görcem.

inş

evet, rizeli.. ne doğru tespit yaptın yaa

inş geze geze gitmeyi çok seviyorum.
meşhur yerlerinde yemek yemek ve ufak alışverişler.
benim için tatil budur

Vallahi sen böyle cesaret verdikçe; koşup mutfağa hamur açasım geliyo ha
Evet evet yaparım kesin ya niye yapamıyım ki, Göynük mantısı bile açarım hatta
Ne düşündüm bak, sen bizlere mantı açmayı video ile uygulamalı olarak göster ne dersin

Susurluk ayranı abartıldığı gıbı değilmiş ben begenmedım

ne zaman görcez sahı ya buyuseler artık
ne zormuş bu çocuk buyutmesı
arkadaşlarıma bakıyorum da çocukları 4-5 yaslarına gelmiş bi rahatlar ki
öyle uyuduydu yemedıydı dişti dertleri yok artık elinden tutup gıdeceklerı yere gıdıyolar

Efe de hastayken emmedi ya; belki ceylin de kendini iyi hissetmiyordur???
Emlakçıdan haber gelmedi mi?? Keşke hayırlısı ile ev sahibi olup kurtulsanız...

Belki hayvanlardan haz etmiyordur yavrucuk
Yok cnm bıraktığını sanmam öyle olsa gece gündüz almak istemezdi memeyi,
Belki artık geceleri acıkmıyordur, zaten normal olanı da artık acıkmamaları, sıcaktan uyanıyordur ya da bizim gibi ağrıları gece daha çok bastırıyor dişten uyuyamıyor kuzucuk ;(
Emzirerek uyutmak büyük nimet gerçekten inşaAllah ya hiç uyanmaz ya da gece emmelerine geri döner ceylin kuzucuk

Aman ne kaldı; şunun şurasında 3-4 yıl hahahaha

Olur mu ya?? Ayran ve (kafam kadar) tostu süper bence :)

Aa nfk da tatile gidiyooo daha yeni oylat a gitmediniz mi sizzz gezenti çift:) gene regl ine mi denk geldi ya tüh ayarlayamaz mısınız kaç gün tatil?
Canım evet tabi ki etkiliyor illa muhallebi değil yatarken iyice doyururdum, devam sütüyle yoksa çok uyanırdı. Böylece kesintisiz uyumaya alıştı maşallah diyeyim şimdi çok yemeden bile yatsa 23 te yatıyor hiç uyanmadan 8de kalkıyor ya da 1 kez uyanıp emer o kadar.
Ben 2 yaşını bekliyorum, bilemedin 3 :)

İnşallaaaaah 2 ! :)

Bence Kerem de senin gibi koalagillerden nazar değmesin ve uyusun :)

Aslında inşallah 1,5!!

Evet ya pembişe katılıyorum Ayran süper şahane hayatımda içtiğim en güzel ayran tamam biraz abarttım fakat bol köpüklü çok lezizdi..
4-5 yaşındaki dışarıdan dertsiz görünüyor vallahi canım gel bak bizim cadıyA 5 yaşınd bu arada , oturmuş pepe seyrediyor bu saatte , yat kızım yatmaz , saçını taratmaz, tırnağını kestirmez, abur cubur yeme dersin dinlemez, daha saymiyim en iyisi
Şaka bir yana Allah sağlık sıhhat versin de İnan çok çabuk büyüyorlar ;(
Muhallebi konusunda da Dr a soru sorulan siteler var ya kadının biri yazmış işte muhallebi yiyo gene de uyanıyor: Dr da istersen midesine çimento dök yine uyanır yazmıştı

Efe de hastayken emmedi ya; belki ceylin de kendini iyi hissetmiyordur???
Emlakçıdan haber gelmedi mi?? Keşke hayırlısı ile ev sahibi olup kurtulsanız...
gelmedi haber şekerim
gözüm telefonda
amin inşallah oluruz bu sefer
kışın da bi niyetlenmiştik ev almaya olmadı

doğru söylüyorsun aslında
amin pamukçum güzel dualar ıcın yürekten amın
Aman ne kaldı; şunun şurasında 3-4 yıl hahahaha

Olur mu ya?? Ayran ve (kafam kadar) tostu süper bence :)
kıs 1 yılda kocadık be 3-4 yılda perte cıakrız

ay maşallah nazarım değmesin
ben hıc bılmem delıksız uyuduğumu yada 1 kes kalkıp uyudugumu

Busmai koala dedim de aklıma geldi. Facede hoş bi karikatür gördüm. İki koala ağaçtalar,
Çocuk koala: baba biz niye bu kadar tembeliz??
Baba koala: sonra anlatırım.

:))

tamam köpük güzel görsellik şahane ama ayran tırt sulu sulu hıc sevmem sulu ayranı tostunu yemedim pembiş ayrıca
ayran konusunda daha ıyısını ıcmışlıgım varr

doktorun cevabı supermıs

Maşa'Allah Keremcik çok uykuların olsun inşaAllah nazarımız değmesin
Tabii cnm anne sütüne nazaran daha kalorili neticede, fakat alışkın çocuk da her türlü uyanıyor işte , Napalım sütten kesene kadar sabrediceZ biz de

Son düzenleme:

Hahahahha alkışlar doktora :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…