üst kat komşum benı deli edecek ya sonunda
tuvaletı benım banyoya doğru akıyor 3 ay önce söyledim kendısıne 3 aydan berı de bır kac kez söyledım yaptırın dıye kadının umurunda degıl,tavan boyaları kalktı ıyıce dökülüyor sımdı ceylın yerde ne bulsa ağzına atıyor.
bı de bu kadının ne temızlıgı ne supurgesı ne sirkelemesı bıtıyor,sirkeleme gunu falan degıl pat pat halı sırkelıyor kafasına göre,şimdide supurgeyı açmış haldır huldur temızlık yapıyor,bizim ceylın de supurgenın sesıne uyandı sımdı bı daha uyudu ama uyanması an meselesı.
yanı uysam bu kadına bı çemkirsem al basına bela,uymamaya çalışıyorum.ama sabır benımkı de
kıralık ev arıyorum kocam pek yanaşmıyor ama ben en ıyısı okul açılmadan defolup gıdeyım burdan.
apartmanda yasamayı bılmeyen görgüsüz ınsanlardan nefret edıyorum ya artık
aaaa?! sen suzanı tanımıyor musun?
Eki Görüntüle 787276
ayşecik 8-9 aylıkken babaannesi almıştı.
türk filmlerindeki en güzel kötü kadın suzan avcıdan geliyor ismi.ben koydum
düğmesine basınca şarkı söyleyip dans ediyor.
o zaman çok korkuyordu, ağlıyordu içli içli. şimdi ağlamıyor ama yine de korkuyor yaklaşmıyor.
ben de benim sözümü dinlemediğinde suzaaaan diye sesleniyorum vitrine doğru.
kendini göstermeme gerek yok, ismini duyunca anlıyor hemen
anında susuyor..
iyi oluyor, alışsın ezana.Bu arada ezan okumana tabi ki şaşırır hahhha :)))
Babası giderken benimki de ağlıyor banyoya falan sokup dikkatini dağıtıyorum
dün tart için açtığım sütün çoğu duruyor.sakızlı muhallebı ıcın şöyle bir tarıfın altına bırı yorum yapmış demişki:
"arkadaşlar falımın çiğnediğimiz damla sakızından koyun o gerçek damla sakızı çok yoğun oluyor ben beğenmedim"demiş
ahanda lınk
Sakızlı Muhallebi Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri
artık halı silkeleme günü bile yok.üst kat komşum benı deli edecek ya sonunda
tuvaletı benım banyoya doğru akıyor 3 ay önce söyledim kendısıne 3 aydan berı de bır kac kez söyledım yaptırın dıye kadının umurunda degıl,tavan boyaları kalktı ıyıce dökülüyor sımdı ceylın yerde ne bulsa ağzına atıyor.
bı de bu kadının ne temızlıgı ne supurgesı ne sirkelemesı bıtıyor,sirkeleme gunu falan degıl pat pat halı sırkelıyor kafasına göre,şimdide supurgeyı açmış haldır huldur temızlık yapıyor,bizim ceylın de supurgenın sesıne uyandı sımdı bı daha uyudu ama uyanması an meselesı.
yanı uysam bu kadına bı çemkirsem al basına bela,uymamaya çalışıyorum.ama sabır benımkı de
kıralık ev arıyorum kocam pek yanaşmıyor ama ben en ıyısı okul açılmadan defolup gıdeyım burdan.
allah senı neetmesin öyle korkutma be nfk:)aaaa?! sen suzanı tanımıyor musun?
Eki Görüntüle 787276
o zaman çok korkuyordu, ağlıyordu içli içli. şimdi ağlamıyor ama yine de korkuyor yaklaşmıyor.
ben de benim sözümü dinlemediğinde, yanlış bi şey yaptığında ya da ağladığında suzaaaan diye sesleniyorum vitrine doğru.
anında susuyor..
Ev sahibi mi konuştun mu? Terbiyesiz yaa ben de nefret ederim kötü komşu berbat birşey
Güya temizlik yapıyor ama pislikleri sana akıyor baksana tezatlığa
dün tart için açtığım sütün çoğu duruyor.
onunla ne yapabilirim diye düşündüm. aklımdan hindistancevizli rulo tavukgöğsü geçiyor ama şimdi eşim bıdı bıdı eder
artık halı silkeleme günü bile yok.
insanlar komşuluk hakkına hiç riayet etmiyor ya.. ne kadar rahatlar..
yine de görünce usulunce söyle sen. bebeğim var, gürültüye gelmiyor de.
belli günlerde silkelesin halısını. o tuvalet işini ayrıca söyle.. valla benim sinirim geldi..
ev sahibi mi, kiracı mı? olmazsa ev sahibine söylersin.. muhatap olmazsın
bi şey var, var da ne onu bilmiyorum.
ayşecik bi şey için ağlamayı bilmezdi.
gayet sessiz, konuşurken bile küçük harflerle konuşan bi bebek.
hatta yakın bi zamanda dayım ''ayşecik ağladığında anlıyor musunuz?'' demişti
ama hani geçen iki üç gün ateşlenmişti ya, aynı çingenenin lafına geliyor işte.
o günden bu yana bi şey mi isityor, basıyor ağlamayı.. o şeyi verene kadar.
kapıya gidiyor ağlıyor, kapı açılana kadar. yanından ayrılıyorum, dönene kadar..
ben de huy olmasından korkuyorum. hiiiç sevmem ota ...a ağlayan çocuğu.
çok iğreti. neyse, kimi zaman inada binmesin diye veriyorum ama çoğu zaman dikkatini dağıtıyorum başka bi şeyle.
bazen iyice mızıtıyor, o zaman suzanı çağırıyorum
o da kesmezse yüksek sesle ezan okumaya başlıyorum, inanın bir anda susuyorsonuna kadar dinliyor
Oo bunlar ne ki siz 2-3 yaşlarındaki ağlama ve inatlaşmalarını görün bir deya ceylın de bılmezdı bır şey ıcın ağlamayı ama çocuğa bır sey oldu 4-5 gundur
gına geldı bana da,sabrımın sonundayım artık.bazen sesımı yukseltıyorum sinirimden dişlerimi sıkıyorum o derece.sonra da oturup uzuluyorum
ezan mı okuyosun allah sana ne dıyım gııı
suzan kım bu arada.
sakızlı muhallebı ıcın şöyle bir tarıfın altına bırı yorum yapmış demişki:
"arkadaşlar falımın çiğnediğimiz damla sakızından koyun o gerçek damla sakızı çok yoğun oluyor ben beğenmedim"demiş
ahanda lınk
Sakızlı Muhallebi Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri
Öff çok kötü ya hu, özellikle akan tuvaletini yaptırmaması:44:üst kat komşum benı deli edecek ya sonunda
aaaa?! sen suzanı tanımıyor musun?
Eki Görüntüle 787276
ben de benim sözümü dinlemediğinde, yanlış bi şey yaptığında ya da ağladığında suzaaaan diye sesleniyorum vitrine doğru.
anında susuyor..
Hayırlısı olsun cnm inşaallah gönlündeki ev nasib olurallah senı neetmesin öyle korkutma be nfk:)
bizde de var bıtane aynısında öyle şarkı söylüyor,öncelerı korkuyodu ağlıyodu şimdi duğmesıne basıp oynuyorlar beraber el çırpıyor bızımkı de eşlşk edıyor ama ağlamaktan coştuğu anlarda onu da görmuyor
ev sahıbı allahlık zaten söyledık güya adam bıze ust kata söyleyın dıyor ben de allah allah nıye bızım aklımıza gelmedıkı bu dedım
kendısı zaten taa kucukbakkalköyde oturuyor
ama ben az once ınternetten kıralık ev ararken istediğim bir sitede satılık ev ılanı gördüm ay cok heycanlandım,emlakçıyı aradım ev sahıbı evı satmaktan vazgeçmiş ama başka satılık var o ev sahıbıyle bı göruseyım dedı emlakçı anamm oh oh yandan ınsallah olur,o sitede bekarken 3 yıl oturmuştum nezih bır site insanlar kurallara riayet edıyor genellıkle,hem evın ıcı burdan daha buyuk.inşallah olur dua edın,evı satın alıp defolup gıderım burdan hayırlısıyla
emlakçıdan haber beklıyorum
Oo bunlar ne ki siz 2-3 yaşlarındaki ağlama ve inatlaşmalarını görün bir de
Şaka bir yana, çocuk yetiştirmenin en zor yanı , ağlayan çocuğu "sakince" sakinleştirebilmek
ben büyük küçük ikisini de ; ilgileri çekecek farklı birşeyle kandırıyorum genelde, o an için uzun süredir görmedikleri bonus bir oyuncak ya da sevdikleri bir kraker paketi..vs vs... Suzan da çok iyiymiş ama
Öff çok kötü ya hu, özellikle akan tuvaletini yaptırmaması:44:
Benim de eski evde karşı komşu böyleydi; apartmanda kapısının önüne halı çırpar, sonra da o kokuşmuş halısını benim kapımın dibindeki demire asardı, halının yanına çöp koydum diye benimle kavga etmişti bi keresinde hatta
Allah kolaylık , inşaallah bu kötü komşu yeni bir ev sahibi yapar sizi ...
çok masum aslında suzan
Sesi mi çirkin ki
Hayırlısı olsun cnm inşaallah gönlündeki ev nasib olur
Şaka bir yana, çocuk yetiştirmenin en zor yanı , ağlayan çocuğu "sakince" sakinleştirebilmek
ben büyük küçük ikisini de ; ilgilerini çekecek farklı birşeyle kandırıyorum genelde, o an için uzun süredir görmedikleri bonus bir oyuncak ya da sevdikleri bir kraker paketi..vs vs... Suzan da çok iyiymiş ama
çok masum aslında suzan
Sesi mi çirkin ki
kapıya gidiyor ağlıyor, kapı açılana kadar. yanından ayrılıyorum, dönene kadar..
çok iğreti. neyse, kimi zaman inada binmesin diye veriyorum ama çoğu zaman dikkatini dağıtıyorum başka bi şeyle.
o da kesmezse yüksek sesle ezan okumaya başlıyorum, inanın bir anda susuyorsonuna kadar dinliyor
şeker portakalımla konuştum.
kp in vefatına alışmaya başlamıştık, ki 7sini yaptık tekrar başa döndükdedi.
melisayı da sokakta otururken bi arı sokmuş, gözünün hemen altından.
hastaneye gitmişler huzursuzluğu falan yokmuş ama epey ağlamış yavrum
konuşmadan az önce de trafikte kaza olmuş, hamdolsun iyiler ama araba hasar görmüş.
şuan tutanak tutuyoruz. yarın çalışmaya başlayacağım dedi.
geldi mi üst üste gelir zaten. var bi şey. Allah üzerlerindeki bu hali alsın, gönüllerini ferahlatsın inş.
her sey nasılda ustuste gelmiş,allah beterinden sakınsınşeker portakalımla konuştum.
konuşmadan az önce de trafikte kaza olmuş, hamdolsun iyiler ama araba hasar görmüş.
geldi mi üst üste gelir zaten. var bi şey. Allah üzerlerindeki bu hali alsın, gönüllerini ferahlatsın inş.
2 yaş ergenliği di mi?
yeğenim bi şey istedi mi binayı temellerinden sarsıyor mübarek, onu nasıl ağlama?
kendini yere atma, katılıyor resmen.. ayşecik öyle olmaz inş :26:
ben de dikkatini dağıtıyorum genelde.
yeni bulduğum bi şey; o illa bi şey isterken hayvan sesleri çıkarmaya başlıyorum
meeee, mööö, hav hav, miyavv, cik ciik... onda da apışıp kalıyor
sonra hayvanları da tanımada kolaylık olur..
ama korktuğu bişeyin olması da iyi. fobi haline getirmemek kaydıyla tabi.
suzandan niye korktu bilmiyorum. kolbastı müziğiyle dans ediyor.
özellikle bebeğin kendisiyle korkutmuyorum, onu ortaya çıkarmıyorumki bi tabu olsun.
yoksa alışır, bi de severse yeni bi suzan aramam lazım
iyi eğlenceler size..kızlar ceylın uyandı biz parka gidiyore artıkın gece saat kaçta uyursa o zaman girerim sanırım öpüldünüz
Âmin Allah kolaylık ferahlık versinşeker portakalımla konuştum.
Evet meşhuur iki yaş sendromu2 yaş ergenliği di mi?
yeğenim bi şey istedi mi binayı temellerinden sarsıyor mübarek, onu nasıl ağlama?
kendini yere atma, katılıyor resmen.. ayşecik öyle olmaz inş :26:
ben de dikkatini dağıtıyorum genelde.
yeni bulduğum bi şey; o illa bi şey isterken hayvan sesleri çıkarmaya başlıyorum
meeee, mööö, hav hav, miyavv, cik ciik... onda da apışıp kalıyor
sonra hayvanları da tanımada kolaylık olur..
ama korktuğu bişeyin olması da iyi. fobi haline getirmemek kaydıyla tabi.
suzandan niye korktu bilmiyorum. kolbastı müziğiyle dans ediyor.
özellikle bebeğin kendisiyle korkutmuyorum, onu ortaya çıkarmıyorumki bi tabu olsun.
yoksa alışır, bi de severse yeni bi suzan aramam lazım
İyi gezmeler size cnmkızlar ceylın uyandı biz parka gidiyore artıkın gece saat kaçta uyursa o zaman girerim sanırım öpüldünüz
her sey nasılda ustuste gelmiş,allah beterinden sakınsın
bızımkı de kolbastı calıyo
suzan ha ben de suzan dıyeyım barı ama artık cok gec korkmuyor bızımkı sevmeye başladı:)
üst kat komşum benı deli edecek ya sonunda
Ooo bu huylar bizde de var, normal artık büyüdüler; daha fenalarına hazır olun
Bu arada ezan okumana tabi ki şaşırır hahhha :)))
Ben de nadiren veriyorum muhallebi, eskiden veriyordum
Babası giderken benimki de ağlıyor banyoya falan sokup dikkatini dağıtıyorum
Çok ilginç yaa bebekler düzeni seviyor:)
Ben de sana şekerportakalını ara diyecektim
Sakız vanilyaların olduğu kısımda gördüm minik minik cam gibi ama kullanmadım
İşte! Problemi bulduk hayatımmmmm
Çocuğu iki saatte bir uyandırıp huyunu böyle oturtmuşsun ne yapsın şimdi
Ben hiç uyandırmadım beslemek için, bir dr uyandır dedi diğeri gerek yok dedi; tabi ben de uyandırmamayı seçtim:) uyku candır dedim, yemese de olur
Hipp in organik tahıllı muhallebisi var ılık sütle karıştırıyorsun hemen kıvamlanıyor. içine biraz limon ve şeker koyuyorum seviyor
ben büyük küçük ikisini de ; ilgilerini çekecek farklı birşeyle kandırıyorum genelde, o an için uzun süredir görmedikleri bonus bir oyuncak ya da sevdikleri bir kraker paketi..vs vs... Suzan da çok iyiymiş ama
Öff çok kötü ya hu, özellikle akan tuvaletini yaptırmaması:44:
Benim de eski evde karşı komşu böyleydi; apartmanda kapısının önüne halı çırpar, sonra da o kokuşmuş halısını benim kapımın dibindeki demire asardı, halının yanına çöp koydum diye benimle kavga etmişti bi keresinde hatta
Allah kolaylık versin, inşaallah bu kötü komşu yeni bir ev sahibi yapar sizi ...
çok masum aslında suzan
Sesi mi çirkin ki
Hayırlısı olsun cnm inşaallah gönlündeki ev nasib olur
şeker portakalımla konuştum.
pembiş, engin tecrübelerini mi anlatıyorsun yoksa?
yeter kız, kalk artık
bi günün beyliği beyliktir demişlerYatak odasına kaçtım, kapıyı kapattım, yayılıp size yazıyorum :) teyze yarım saate gidecek zaten oğluş bana kalacak hiç değilse şuncacık zamanı yatay konumda değerlendireyim :)
nasıl uyku bastırdı
ayşecik yatsa da ben de bi kestirsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?