Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Benim de oğluş uyudu gibi. Ben de yatmaya çalışıyım :)

Ay bu arada pamuk helvacım sndeki ateşli kuzu iyi dimi?? Sabahtan beri sormadım

Benim de oğluş uyudu gibi. Ben de yatmaya çalışıyım :)

Ay bu arada pamuk helvacım sndeki ateşli kuzu iyi dimi?? Sabahtan beri sormadım
Sağolasın cnm evet gündüz de yeniden ateşi çıkınca mecbur ilaca başladık ve şimdi daha rahat uyuyor şükür , inşaAllah gece de rahat uyur zira 4 gecedir nerdeyse hiç uyumadım

Son düzenleme:
Sağolasın cnm evet gündüz de yeniden ateşi çıkınca mecbur ilaca başladık ve şimdi daha rahat uyuyor şükür , inşaAllah gece de rahat uyur zira 4 gecedir nerdeyse hiç uyumadım

Ay canım hadi inşallah. Böyle zamanlarda işte diyorum ki kendime; hiç değilse sağlıklı ve uykusuzsun. Ya hasta olsaydı ve uykusuz kalsaydın?? Ama işte insanoğlu :/ tüm kuzular iyi olsun ve anneler mışıl mışıl uyusunnnnnn :)

Destiny inşallah güzel bi evin olur
Bence Kerem de senin gibi koalagillerden nazar değmesin ve uyusun :)

Aslında inşallah 1,5!!
Karı koca uykuya çok düşkünüz onda da genetik olabilir
Yok kız ben de onda düzeni oturtana kadar baya uğraştım, kesintisiz 6 saat uyumak istiyorum diye böğüre böğüre ağlardım.
Fıkra da bilirmişşşş ama güzeldi heee:)
Allah rahatlık versin kuzulara ve sizlere
Size de canım
Doktor güzel espri yapmış ama doğru değil. Yedirmeden yatırdığımda zırt pırt uyanıyordu. Süt içince sık uyanıyor bu bir gerçek. Bence annenin uykusu da sütün kalitesinde etkili ; kesintisiz uyku da bebeğin büyümesinde etkili dolayısıyla 6 aydan önce de yatarken kalorili yedirmeyi destekliyorum.

Son düzenleme:

:13: çak panpa .. bizdede durum aynı suan hala zir zir konusuyor .. yinede fuziksel yorgunluk olmuyor tabi dsha cok beyinsel

Merhaba kızlar.Ben geldim.Haftasonu dönecektik ama gece Aden ateşlenince bu sabah yola çıktık. Kuzum şu an ateşler içinde yatıyor.Ne olur dua edin, ilk kez ateşleniyor.Tatilim güzel başladı, sonu kötü oldu. Keşke gitmeseydim.Klima,sıcak yaramadı sanırım. Şu an çok mutsuzum.
Geçmişi de okuyamadım.Umarım herkes iyidir.

Canım hasta olmadan olmuyor ki olacağı varsa evdeyken de olabilirdi, inşallah en hafif şekilde atlatır önemli olan bu ; hoşgeldin bu arada

:13: çak panpa .. bizdede durum aynı suan hala zir zir konusuyor .. yinede fuziksel yorgunluk olmuyor tabi dsha cok beyinsel

Elifnaza kulak veriiinnn :)
Şu an yoruluyoruz ama beynimiz rahat; bence bugünler çok daha kolay!

iyi geceler hanımlar
yorucu bir gün oldu.
oğlanın doğum günü için kafa patlatmam lazım.
bir de kardeşimin doğum günü var, oğlumdan 4 gün sonra.. 22 yaşındaki birine ne alınabilir?

günaydın hatunlar..

ayşecik yine telefonu eline geçirdi. ensesine koymuş, 'annee anneee' diye konuşuyor.
başta her seferinde 'efendim' diyordum ama bu kızdaki enerji bitmez tükenmez anacım
bi de sanırım anneyi, alo gibi bir telefon sözü sanıyo

memeyi bıraksa tam tersi olurdu sanırım.
yani gece uyku sersemliğinde emer gündüz almazdı.. başka bi derdi var bu sarı şekerin ama, ne?:44:

vedalaşmıyoruz zatenki, internetimiz de var, always together baby

inş bacımm

hakikaten artık bayramda seyranda hazır baklava hazır börek..

böreği bugün yapıyorsun yani.. vuhuuu!!
evet, tatlı sevdiğiniz için hep tatlı yapıyorsun galiba..
bi değişiklik olsun, hem de hamur aç

)
Ne düşündüm bak, sen bizlere mantı açmayı video ile uygulamalı olarak göster ne dersin
annem, bunu duysa gözleri yaşarır.
ama gülmekten

şahsen ben o günleri şimdiden hayal etmiyorum.
bu hali gayet iyi.. zira o zaman çoook farklı dertleri olacak.
bi zeval olmaz da hala burada yazıyor olursak, anımsatırım sana

Bu arada hakkaten aryammma noluyo ya meraklandım. Gelip bişi yazmadan gitmezdi...
açıkçası ben de dünden beri böyle düşünüyorum.
inş bi şey yoktur, telefonu da yok ki soralım:44:

oylata ramazandan önce gitmiştik evet ama 3 günlük bi kaçamaktı o.
inş asıl tatilimiz bu. şanssızlık ki yine adetime geldi. geçen ay 30.unda olmuştum.
tesellim, adetimin her ay 2-3 gün ileri atması. bana iki gün de yeter

ay kereme maşallah bak şu koca topikte böyle kesintisiz uyuyan bebe yok sanırım, bi kerem..
yine de söyleme sen bunu, nazar olur..

Bence Kerem de senin gibi koalagillerden nazar değmesin ve uyusun :)
koalagiller familyası mııı?:86:

Muhallebi konusunda da Dr a soru sorulan siteler var ya kadının biri yazmış işte muhallebi yiyo gene de uyanıyor: Dr da istersen midesine çimento dök yine uyanır yazmıştı

kıs 1 yılda kocadık be 3-4 yılda perte cıakrız
bedenen en zor yıl bu zaten.. bence önümüzdeki seneler bu bakımdan daha rahat olacak..

Busmai koala dedim de aklıma geldi. Facede hoş bi karikatür gördüm. İki koala ağaçtalar,
Çocuk koala: baba biz niye bu kadar tembeliz??
Baba koala: sonra anlatırım.
:))

Ay sabahtan beri dilimdeki şarkı:
İki ekmek aldım eve gidiyorummmmm!!!

Hahhaha sağol nfk :)
biiy gii

ay canım benim yaaaa

hoşgeldin canım. şimdi nasıl aden?
çocukların hastalanması kaçınılmaz. evde ya da dışarıda. tatilsiz de olmayacağına göre.
inş hafif atlatır. belki diş ateşi falandır, hmm?

iyi geceler hanımlar
yorucu bir gün oldu.
bir de kardeşimin doğum günü var, oğlumdan 4 gün sonra.. 22 yaşındaki birine ne alınabilir?
oo, arka arkaya kutlamalar

kardeşin kız mı erkek mi?
benim bacım da 22 yaşında, geçen bi çanta aldım derimoddan bayıldı, bayıldıııııı

ayşecikle dışarı çıkıyoruz biz..
dönene kadar sabah tayfası günaydın demiş olsun piliiis

Tabii cnm HEM HASTA çocuğa bakmak hem uykusuz olmak daha da yıpratıcı oluyor.
Sağlıklı olsunlar da razıyım uykusuzluğa ..
Çok sağol
Tabii cnm kesinlikle genetik de bizimkiler babaya çekse uyku konusunda daha bi rahat edecektim
Sağolasın
Canım Allah şifasını versin
Âmin canım sağol

:13: kaılıyorum ... sizinki de aynı demek ki :2: kıyafetini kendi seçecekmiş seç de en alakasızları giyme bari, saçımı kendim yapayım der kafaya bin toka doldurur. Geçen gün komşu var azıcık çatlak; saçlarını kasdederek ; sen ne kadar pasaklısın dedi bizim kıza yerin dibine girdim tabii ne yapalım istemiyo falan diyebildim utanarak

gecmis olsun daha atlatamadinzmi siz inşallah ilac iyi gelir çabucak duzelir
Âmin sağol cnm ilk iki gün antibiyotik vermedim ateş 3. Gün de yükselince o zaman başlattı Dr.umuz o yüzden uzadı biraz neyse ki bugün daha iyi çok şükür
Çok geçmiş olsun Aden'e Allah acil şifalar versin

Elifnaza kulak veriiinnn :)
Şu an yoruluyoruz ama beynimiz rahat; bence bugünler çok daha kolay!
Kesinlikle .. Büyüdükce bebeklikteki yorgunlukları özler oluyor insan
iyi geceler hanımlar
yorucu bir gün oldu.
Hoşgeldin cnm
Doğum gününüze az mı kaldı, bizimki ortalarında ,
Kardeşin için evet kız mı erkek mi ona göre fikir verelim

ayşecikle dışarı çıkıyoruz biz..
dönene kadar sabah tayfası günaydın demiş olsun piliiis

Günaydın nfk Sultan
İyi gezmeler size...
Günaydın.....
Hayırlı bir gün olsun hepimiz için inşaallah

Son düzenleme:
Günaydınlar herkeseeeeee.
Bugün kafayı yeme hakkımı kullandım. Efe dün en uzun bir saat uyudu. 15dkda, 30dkda kalktı durdu. Karnı tok, altı kuru, terli değil, üşümüş değil, değil değil değil. Azıcık emdi geri yattı. Sabah da klasik 6 gibi hortladı ama benim şalter artık attı!! Emmek istemiyo , istiyo, mızıtıyo vs derken "ne istiyosun????!?!??!?!!!" Diye bağırırken buldum kendimi. Tabi bu ağlıyo bi yandan. Koydum yatağına ve "yeter artık!!!" Diyerek çıktım odadan. Tabi bunca sese baba uyandı. Biberona süt hazırladım. "Al bunu yoksa elimden bi kaza çıkacak; ben yatıyorum" dedim ve 7-9 arası güzelllll bi uyku çektim. Artık iyiyim :) manyamak candır ;D

Özlemcim hoş geldin. Bizimki de hastalandı dönüşte. Kapanış güzel olmuyo evet ama geçiyo boşver

Neyneysecim kardeşin kızsa nfknın dediği gibi en güzeli çanta. Erkekse direkt tshirt :) bişi anlamıyolar erkek milleti zaten!!! :)

Nfkcan bugün börek açar mıyım bilmem. Psikolojime bağlı :) ama tarifi inşallah yazıcam buraya...

aha benim kiz.. kiyafet durumu bizdede var kışın çorap giymek istemez yazın kilotlu çorap bende napim kaldirmakta buldum çareyi. seninki yine toka takiyormus bizimki onuda takmaz saçlar hep önde

sakın üzülme canım ya biz evdeykdn hasta ettik çocuğu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…