Sağolasın cnm evet gündüz de yeniden ateşi çıkınca mecbur ilaca başladık ve şimdi daha rahat uyuyor şükür , inşaAllah gece de rahat uyur zira 4 gecedir nerdeyse hiç uyumadımBenim de oğluş uyudu gibi. Ben de yatmaya çalışıyım :)
Ay bu arada pamuk helvacım sndeki ateşli kuzu iyi dimi?? Sabahtan beri sormadım
Sağolasın cnm evet gündüz de yeniden ateşi çıkınca mecbur ilaca başladık ve şimdi daha rahat uyuyor şükür , inşaAllah gece de rahat uyur zira 4 gecedir nerdeyse hiç uyumadım
Karı koca uykuya çok düşkünüz onda da genetik olabilirBence Kerem de senin gibi koalagillerdennazar değmesin ve uyusun :)
Aslında inşallah 1,5!!
Size de canımAllah rahatlık versin kuzulara ve sizlere
Doktor güzel espri yapmış ama doğru değil. Yedirmeden yatırdığımda zırt pırt uyanıyordu. Süt içince sık uyanıyor bu bir gerçek. Bence annenin uykusu da sütün kalitesinde etkili ; kesintisiz uyku da bebeğin büyümesinde etkili dolayısıyla 6 aydan önce de yatarken kalorili yedirmeyi destekliyorum.Maşa'Allah Keremcik çok uykuların olsun inşaAllah nazarımız değmesin
Tabii cnm anne sütüne nazaran daha kalorili neticede, fakat alışkın çocuk da her türlü uyanıyor işte , Napalım sütten kesene kadar sabrediceZ biz de
Sağolasın cnm evet gündüz de yeniden ateşi çıkınca mecbur ilaca başladık ve şimdi daha rahat uyuyor şükür , inşaAllah gece de rahat uyur zira 4 gecedir nerdeyse hiç uyumadım
Evet ya pembişe katılıyorum Ayran süper şahane hayatımda içtiğim en güzel ayran tamam biraz abarttım fakat bol köpüklü çok lezizdi..
4-5 yaşındaki dışarıdan dertsiz görünüyor vallahi canım gel bak bizim cadıyA 5 yaşınd bu arada , oturmuş pepe seyrediyor bu saatte , yat kızım yatmaz , saçını taratmaz, tırnağını kestirmez, abur cubur yeme dersin dinlemez, daha saymiyim en iyisi
Şaka bir yana Allah sağlık sıhhat versin de İnan çok çabuk büyüyorlar ;(
Muhallebi konusunda da Dr a soru sorulan siteler var ya kadının biri yazmış işte muhallebi yiyo gene de uyanıyor: Dr da istersen midesine çimento dök yine uyanır yazmıştı
Merhaba kızlar.Ben geldim.Haftasonu dönecektik ama gece Aden ateşlenince bu sabah yola çıktık. Kuzum şu an ateşler içinde yatıyor. Ne olur dua edin, ilk kez ateşleniyor.Tatilim güzel başladı, sonu kötü oldu. Keşke gitmeseydim.Klima,sıcak yaramadı sanırım. Şu an çok mutsuzum.
Geçmişi de okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
:13: çak panpa .. bizdede durum aynı suan hala zir zir konusuyor .. yinede fuziksel yorgunluk olmuyor tabi dsha cok beyinsel
memeyi bıraksa tam tersi olurdu sanırım.ya benım kız memeyı mı bırakıyor acaba ,gece uyandığında ağzına meme verırdım o da uyur ben de uyurdum,ama 1 haftadır sankı 40 ıcındekı çocuk gıbı anacım dünyam karardı,gece uyanınca memeyı almıyor,ayakta sallıyorum,bazen coşuyor ayakta sallama falan da kar etmıyor kucağıma alıyorum.ama gündüz memeyle uykuya dalıyor böyle de bır sey var
şen de mi didiyoşun yedenn yedenn
oralardan bizi yalnız bırakma,ayşeciğe dikkat et tam mevsim değişimi zamanı,hasta olmasın allah korusun
ay ben vedalaşmaları hıc mı hıc sevmem
inş bacımmCanımm çok sevindim. Süper bi tatil olur inşallah :)
Eeee nesil git gide çürüyor bacımmmmm. Ayşe ve Efenin zamanına direkt böreği alacaklar
Yufka ile bile uğraşmayacaklar
Üşeniyom ben yaaaaaaa. Ama yarın yapıcam inşallah. Kocam "hep tatlı bişiler yapıyosun; evde arada atıştıracak tuzlu bişi yap" şeklinde serzenişte bulunduydu..
annem, bunu duysa gözleri yaşarır.)
Ne düşündüm bak, sen bizlere mantı açmayı video ile uygulamalı olarak göster ne dersin
şahsen ben o günleri şimdiden hayal etmiyorum.ne zaman görcez sahı ya buyuseler artık
ne zormuş bu çocuk buyutmesı
arkadaşlarıma bakıyorum da çocukları 4-5 yaslarına gelmiş bi rahatlar ki
öyle uyuduydu yemedıydı dişti dertleri yok artık elinden tutup gıdeceklerı yere gıdıyolar
açıkçası ben de dünden beri böyle düşünüyorum.Bu arada hakkaten aryammma noluyo ya meraklandım. Gelip bişi yazmadan gitmezdi...
oylata ramazandan önce gitmiştik evet ama 3 günlük bi kaçamaktı o.Aa nfk da tatile gidiyooo daha yeni oylat a gitmediniz mi sizzz gezenti çift:) gene regl ine mi denk geldi ya tüh ayarlayamaz mısınız kaç gün tatil?
Canım evet tabi ki etkiliyor illa muhallebi değil yatarken iyice doyururdum, devam sütüyle yoksa çok uyanırdı. Böylece kesintisiz uyumaya alıştı maşallah diyeyim şimdi çok yemeden bile yatsa 23 te yatıyor hiç uyanmadan 8de kalkıyor ya da 1 kez uyanıp emer o kadar.
koalagiller familyası mııı?:86:Bence Kerem de senin gibi koalagillerdennazar değmesin ve uyusun :)
Muhallebi konusunda da Dr a soru sorulan siteler var ya kadının biri yazmış işte muhallebi yiyo gene de uyanıyor: Dr da istersen midesine çimento dök yine uyanır yazmıştı
bedenen en zor yıl bu zaten.. bence önümüzdeki seneler bu bakımdan daha rahat olacak..kıs 1 yılda kocadık be 3-4 yılda perte cıakrız
Busmai koala dedim de aklıma geldi. Facede hoş bi karikatür gördüm. İki koala ağaçtalar,
Çocuk koala: baba biz niye bu kadar tembeliz??
Baba koala: sonra anlatırım.
:))
biiy giiAy sabahtan beri dilimdeki şarkı:
İki ekmek aldım eve gidiyorummmmm!!!
Hahhaha sağol nfk :)
ay canım benim yaaaa:13: çak panpa .. bizdede durum aynı suan hala zir zir konusuyor .. yinede fuziksel yorgunluk olmuyor tabi dsha cok beyinsel
hoşgeldin canım. şimdi nasıl aden?Merhaba kızlar.Ben geldim.Haftasonu dönecektik ama gece Aden ateşlenince bu sabah yola çıktık. Kuzum şu an ateşler içinde yatıyor. Ne olur dua edin, ilk kez ateşleniyor.Tatilim güzel başladı, sonu kötü oldu. Keşke gitmeseydim.Klima,sıcak yaramadı sanırım. Şu an çok mutsuzum.
oo, arka arkaya kutlamalariyi geceler hanımlar
yorucu bir gün oldu.
oğlanın doğum günü için kafa patlatmam lazım.
bir de kardeşimin doğum günü var, oğlumdan 4 gün sonra.. 22 yaşındaki birine ne alınabilir?
Tabii cnm HEM HASTA çocuğa bakmak hem uykusuz olmak daha da yıpratıcı oluyor.Ay canım hadi inşallah. Böyle zamanlarda işte diyorum ki kendime; hiç değilse sağlıklı ve uykusuzsun. Ya hasta olsaydı ve uykusuz kalsaydın?? Ama işte insanoğlu :/ tüm kuzular iyi olsun ve anneler mışıl mışıl uyusunnnnnn :)
Tabii cnm kesinlikle genetik de bizimkiler babaya çekse uyku konusunda daha bi rahat edecektimDestiny inşallah güzel bi evin olur
Karı koca uykuya çok düşkünüz onda da genetik olabilir
Yok kız ben de onda düzeni oturtana kadar baya uğraştım, kesintisiz 6 saat uyumak istiyorum diye böğüre böğüre ağlardım.
Fıkra da bilirmişşşş ama güzeldi heee:)
Size de canım
Doktor güzel espri yapmış ama doğru değil. Yedirmeden yatırdığımda zırt pırt uyanıyordu. Süt içince sık uyanıyor bu bir gerçek. Bence annenin uykusu da sütün kalitesinde etkili ; kesintisiz uyku da bebeğin büyümesinde etkili dolayısıyla 6 aydan önce de yatarken kalorili yedirmeyi destekliyorum.
Âmin canım sağolCanım Allah şifasını versin
:13: çak panpa .. bizdede durum aynı suan hala zir zir konusuyor .. yinede fuziksel yorgunluk olmuyor tabi dsha cok beyinsel
Âmin sağol cnm ilk iki gün antibiyotik vermedim ateş 3. Gün de yükselince o zaman başlattı Dr.umuz o yüzden uzadı biraz neyse ki bugün daha iyi çok şükürgecmis olsun daha atlatamadinzmi sizinşallah ilac iyi gelir çabucak duzelir
Çok geçmiş olsun Aden'e Allah acil şifalar versinMerhaba kızlar.Ben geldim.Haftasonu dönecektik ama gece Aden ateşlenince bu sabah yola çıktık. Kuzum şu an ateşler içinde yatıyor. Ne olur dua edin, ilk kez ateşleniyor.Tatilim güzel başladı, sonu kötü oldu. Keşke gitmeseydim.Klima,sıcak yaramadı sanırım. Şu an çok mutsuzum.
Kesinlikle .. Büyüdükce bebeklikteki yorgunlukları özler oluyor insanElifnaza kulak veriiinnn :)
Şu an yoruluyoruz ama beynimiz rahat; bence bugünler çok daha kolay!
Hoşgeldin cnmiyi geceler hanımlar
yorucu bir gün oldu.
oğlanın doğum günü için kafa patlatmam lazım.
bir de kardeşimin doğum günü var, oğlumdan 4 gün sonra.. 22 yaşındaki birine ne alınabilir?
ayşecikle dışarı çıkıyoruz biz..
dönene kadar sabah tayfası günaydın demiş olsun piliiis
Tabii cnm HEM HASTA çocuğa bakmak hem uykusuz olmak daha da yıpratıcı oluyor.
Sağlıklı olsunlar da razıyım uykusuzluğa ..
Çok sağol
Tabii cnm kesinlikle genetik de bizimkiler babaya çekse uyku konusunda daha bi rahat edecektim
Sağolasın
Âmin canım sağol
:13: kaılıyorum ... sizinki de aynı demek ki :2: kıyafetini kendi seçecekmiş seç de en alakasızları giyme bari, saçımı kendim yapayım der kafaya bin toka doldurur. Geçen gün komşu var azıcık çatlak; saçlarını kasdederek ; sen ne kadar pasaklısın dedi bizim kıza yerin dibine girdim tabii ne yapalım istemiyo falan diyebildim utanarak
Âmin sağol cnm ilk iki gün antibiyotik vermedim ateş 3. Gün de yükselince o zaman başlattı Dr.umuz o yüzden uzadı biraz neyse ki bugün daha iyi çok şükür
Çok geçmiş olsun Aden'e Allah acil şifalar versin
Kesinlikle .. Büyüdükce bebeklikteki yorgunlukları özler oluyor insan
Hoşgeldin cnm
Doğum gününüze az mı kaldı, bizimki ortalarında ,
Kardeşin için evet kız mı erkek mi ona göre fikir verelim
Günaydın nfk Sultan
İyi gezmeler size...
Günaydın.....
Hayırlı bir gün olsun hepimiz için inşaallah
Merhaba kızlar.Ben geldim.Haftasonu dönecektik ama gece Aden ateşlenince bu sabah yola çıktık. Kuzum şu an ateşler içinde yatıyor. Ne olur dua edin, ilk kez ateşleniyor.Tatilim güzel başladı, sonu kötü oldu. Keşke gitmeseydim.Klima,sıcak yaramadı sanırım. Şu an çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?