Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

gönüllü de var, görevi devir teslim ediyorum pembiş
yeterki sen üret, biz elimizden geleni yaparız

bugün de herkes hamarat gününde belli, kekler pastalar
bakalım biz nasıl kilo vercez ?

bu da geçen gün yaptığım hindistan cevizli tavukgöğsü rulo.

tarif portakal ağacından. tadı enfes, ölçüler muntazam.
yalnız ben, muhallebiyi yaptıktan sonra mikserle 2 dk falan çırptım, daha çok çırpılırsa
kıvamı daha da iyi olur ve bu çatlaklar oluşmaz sanıyorum.
yağlı kağıdın üzerindeki hindistan cevizi sayesinde rulo yapmak da çok kolay oldu.
büyük borcamım yoktu, ben de fırın tepsisine döktüm muhallebiyi tam geldi

Evet evet yeter ki pembiş yapsın, fotografını görüş ağzımız sulansın ki mutfağa koşalım
Kilo vermek ve sen, inceciksin değil misin ki zaten ne kilosu :44:
Kilo vermek isteyenlere öneri, ikinci çocuğu düşünÜn bi, sonra ikisinin peşinde koştururken kilo milo kalmaz

Ellerine sağlık , tam kıvamında görünüyor .
Bir dilim rica etsem kaldıysa eğer

Kilo vermek ve sen, inceciksin değil misin ki zaten ne kilosu :44:
Kilo vermek isteyenlere öneri, ikinci çocuğu düşünÜn bi, sonra ikisinin peşinde koştururken kilo milo kalmaz
öyle de, sporla kaslar kendini toparlamış, sıkılaşmıştım.
şimdi kollarım yine bıllık bıllık.
ve göbek de çıkmaya başladı. :26:
bi şeyler yapıcam inş..

dediğini eşime söyleyeyim bakalım, ne diyecek?

Hadi inanalım üçüncü olduğuna, sanki daha çoooook oldu ama.Seni seni...

Şu anda bırabileceğim kimse yok.Bir de işe giderken bırakıyorum ya kıyamıyorum bırakmaya.

Selamlar kızlar, dün rahatsızlandım akşam üzeri.. Acile gittik, serum taktılar. Şimdi de bir kan testi yaptıracağım 11 e randevu aldım. Merakta bırakmamak adına yazıyorum:)

Görüşmek üzere...

Geçmiş olsun canım. Sonucu haber verirsin.

Ellerine sağlık , tam kıvamında görünüyor .
Bir dilim rica etsem kaldıysa eğer
ahahahah, sabah namazına kalktığımda gözlerim yarı açık yarı kapalı.
kalanı löplettim valla

bu arada masa örtüsü tanıdık geldi
senin de mi var aynısından?
salı pazarından aldım, 5 taaale

öyle güzel modeller ve çeşitler vardı ki..
istanbul- paris desenliler mi ararsın, rengarenk kuzucuklular mı. acayip çok çeşit vardı, gözlerimi alamadım.
puantiyeli zaten güzel, bi de benim gıcık mutfak dolabı rengi bordo gibi bi şey, anca rengi ve temayı uydurdum diyeyim

O bıllık bıllık durumu çoğumuzun şikayeti sanırım,
Burada bi kuaföre plates uzmanı geliyormuş okul açılınca gitsem diyorum Selimin uyku saatine denk getirip, sıkılaşmak için ,
Sen ne yapmayı düşünüyorsun yüzmeye kaydoldun mu

yaaaaaaaaa, inanmıyorum

bi ufak pembe tülbentle kv nin ayşeciğe lcw den bi bluz almış yeni, onu da attım makineye ikisinden biri
bütün beyaz çamaşırları boyamış napıcam ben yaaaaaaaa!

bi daha yıkasam eski haline dönerler mii?

Son düzenleme:

Evet, aynısı.Geçen yıl almıştım, burada pek çeşit yok. En güzeli buydu. Bir de perdelerim böyle puantiyeli.İstanbul temalı masa ve sandalyeleri gördüm. Harika.

Ariel'in leke çıkarıcısı ile veya domestos ile tekrar yıkasam geçer mi acaba?Ben de bilemedim.:26:Ben olsam bunları denerdim herhalde.

Afiyet olsun ben de sabah kalktığımda sütlü tatlı varsa yemeyi çok severim
Of çok kötü olmuş özlemin de dediği gibi leke çıkarıcı/ beyazlatıcı bir ürün varsa onunla bir iki kez daha yıkarsan düzelir belki

Son düzenleme:
azcık domestos ve kosla ekledim, biraz da kendi çamaşır deterjanından 70 dereceye attım tekrar.
gitti kızcağızımın beyaz giysileri.. havlusu, battaniyeleri, tshirt ve çorapları..

o eşarbı veren kadını hiiiiiç sevmiyordum, şimdi nefret ediyoruuum!:95:

evet dublajı izlesen daha iyi olur çünkü 1 sn kafamızı çeviremedik o kadar aksiyon var yani,güzel filmdi
Allahııım bu ne güzel bir yavru! sütlü tatlılara bayılırım çok canım çekti
Arkadaşımla çarşıya gidicem Keremi kv ye bırakıp, şimdi yapamam ama
azcık domestos ve kosla ekledim, biraz da kendi çamaşır deterjanından 70 dereceye attım tekrar.
gitti kızcağızımın beyaz giysileri.. havlusu, battaniyeleri, tshirt ve çorapları..
bişey olmaz canım bu yıkamana çıkabilir, çıkmazsa çamaşır suyunda bekletir sonra yıkarsın ,çıkar.

zaten fırına koyarkenki kıvamının sulu olması gerekiyor, doğru yoldasın yeğen:)

Oooo tamam dayı :)

Ozaman bana özelden mailini atar mısınnnnnn? :)

Neli pastaaaaaaa?????

Ne kilo mu?? Nasıl bişiki o??? :)

Ben lokum yapmıştım ya onun da mantığı aynıydı fakat onu booooool hindşstancevizi konmuş tepsiye yayıyodun. Yani bunu da öyle yayıp yağlı kağıt kullanmadan halledebilirmiyiz ki?? O çatlaklar bence kıvamın katılığından oluyo; benim lokumlarda da olmuştu. O yüzden bi daha yapmammmmmm :)

Kına olarak üçüncü ama bi de sünnet düğünü falan vardı :))

Dönebilir hemen attıysan. İlk yıkanacak şeyleri ben hep ayrı yıkarım :/

hmm, dublajı bekleyeyim ben

bence güzel oldu, tavukgöğsü hep yaparım ama böylesi ceviz ve hindistan ceviziyle daha çekiciii
hadi iyi ve keyifli alışverişleeeer..

valla attım hala makinedeler. bakalım, azcık bile aksa rengi, 'kullanılabilir' olurlar.
ya da artık olduğu kadar napiimm

sen bilmezsin yavrum, nasıl anlatsam ki acaba?

hmm, kıvamı koyu olduğu için diyorsun yani?:44:
ben tavukgöğsü yaparken 1 litre süt için 4/5 su bardağı un kullanıyorum.
ama bunda tam 1 bardak. senin dediğin üzereyse, un miktarı azaltılabilir..
yağlı kağıdın nesi var anlamadım. zaten altında h.cevizi olduğu için yapışmıyor, şıp diye dönüverdi..

küçücük, pumaklu bi tülbent.. aaaah, bilemedim kardeş bilemedimmm

Totom şuan yer yüzü gördü çok mutluuuuuuuuu :) öğlene karnıyarığı bol yaptım ki akşamı da kurtarsın hatta yarın öğleni

Armutlu keki beğendim ama cevizlerin iri iri olması daha güzelmiş. Fakat şimdi de Efenin yiyebileceği kıvamda :)

Peynirli poğaçayı ilk defa yaptım. Aynı kvninki gibi oldu

Artık bir hafta bişi yapmıyım diyorum :))

bu arada epilasyon işini hallettim.
tenim beyaz, biraz da hassas sanırım. epilasyondan sonra bacaklarım yolunmuş tavuk budu gibi oluyo
kırmızı noktacıklar var, illet bi şey, birkaç saate geçer ama sinir ediyo görüntüsü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…