Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu gece de anneme bırakıp sinemaya gitmek istiyorum Sihirbazlar çetesi diye çok güzel bi film var
ay ne güzel ya
ben yapamıyorum işte,çalısırken zaten mecbur bırakıyorum anneme dıye keyfı gezmek ıcın hayatta bırakamadım ceylın ı anneme,vicdan yapıyorum burnumdan gelıyo o eğlence de

biz de bu gece kocamla evde ıngılız hastayı ızlıcez cok duyduk ama hıc ızlemedık

90-92 arasında mahsul epey ıyıymış anlaşılan:)

ah canım benım
kıyamam
bır an once gecsın ınsallah

sabah isal vardı ikisinde de ama devam etmedi...dişe yordum..inşallah başka bişey çıkmaz

senin prenses azı dişi çıkarıyor olabilirmi? bir baksana...

Henüz yan dişleri yeni patlıyor, köpek dişleri de yok, azı diş ihtimali nerdeyse sıfır. Salgın varmış, dün hastanede 20 çocuk gördüysem 15 i aynı şikayet. Dikkat edin kuzularınıza[/QUOTE]

Kız sen de tatilde kv ye bırakamadın ya Efe yi. Benimki de o hesap.
Kına Efenin ilgisini çekecek mi yoksa sinirini mi bozacak bakalım

Şimdi anladım. Bizimkiler gibi seninkiler de hiç torun bakmadıysa bırakma; filmin yarısında bile arayabilirler :)

Kına bahçedeydi. Acaip müzik ve bolca çocuk vardı. Dolayısı ile ilgisini çekti :)

Canımcım tarifi arayıp bulmam lazım. Kvdeyken eşim beğendi diye yazdığım tarifler bu börek ve poğaça da Efe sağolsun o çekmeceyi mahvetti o yüzden aramalıyım yani

burası mesaj sayısı yükseltmek için abuk mesajların yazıldığı bi topik değil, biraz saygı!

Ben de ne olduğunu anlamamıştım iyi mi...?

Benim sonum son değil onu biliyorum :) hep beraber yapınca güzel oluyo

Canımmm kıyamammmmm. Yakın zamanda yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni. Hiç geçmeyecek gibi gelmişti ama geçecek inşallah.

İngiliz hastayı yeni mi izleyeceksiniz!!!!???? :) nasıl kıl bir giriş yaptım :))) ben beğenmiştim o filmi üzücü olsa da

Sevgili nfkcım üşenmedim ve senin için tarifi buldum. Kocam kafayı yediğimi düşünüyor bu saatte bununla uğraştığım için ama olsun :). Yarın evde temizlik var fırsat bulamayabilirim.

PEYNİRLİ POĞAÇA

İÇ HARÇ
1/2 kalıp peynir
1 yumurta beyazı (sarısı üstüne)
Maydanoz
Kırmızı biber

DIŞ HARÇ
1 bardak sıvıyağ
1 kase yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
Tuz
Aldığı kadar un

Üzerine çörek otu ve susam

Hamuru kulak memesi kıvamında hazırla.
3e böl.
Her parçayı pide gibi uzunca aç.
Ortalarına karışımı koy.
Önce bir kenarı ortayı az geçecek kadar kapat sonra diğer kenarı bu kapattığının üstüne kapat. Yani uç uca gelmeyecekler; biri azıcık daha üstte olacak.
Yumurta sarısını sür.
Çörek otu ve susam serp
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında kızarıncaya kadar pişir.
Fırından çıkınca, biraz bekleyip iki parmak kalınlığında kes.

Umarım anlatabilmişimdir. Normal poğaçadan daha kolay çünkü üç koca poğaça yapıp kesiyosun gibi Şimdiden eline sağlık ve afiyet olsun.

Selam kızlar,sinemaya gittik. Eğlendik:) Kerem aşırı derecede kudurukluk yapmış hoplamış zıplamış en son banyoya sokmuşlar falan.. uyumuş:) aldık eve getirdik

konuşmuştuk (hatta ben de denemiştim) kabartma tozu kullanılan poğaçalar sert oluyor diye?
Efenin kınada uslu durmasına sevindim
Kv ler torun baktılar, görümcemin çocuklarından idmanlılar. Yalnız, teklif onlardan gelmeyince çekiniyor insan işte
ben çalışmıyorum buna rağmen hiç bırakmıyorum düşün, bazen yüzmeye giderken bırakıyorum o kadar. Annemi yormasın diye. Ama şimdi erkek kardeşim vardı yanında ona güvenerek bıraktım.

Kıyamam yavrum ya, Allah daha büyük dert vermesin canım ne anneler vardır şimdi çaresizce yavrusunun başında bekleyen, "onun yerine ben yatsaydım o hasta yatağında" diyen

Bu gece de anneme bırakıp sinemaya gitmek istiyorum Sihirbazlar çetesi diye çok güzel bi film var

Anneme içim rahat bırakabilirim ama anneme kıyamıyorum.

Kuzenimin düğünü vardı.Aden hiç yük olmadı.Büyük bir balon vardı, onun peşinde koştu.Müziği duyunca zaten oynamaya başladı. Bir de kucaktan kucağa gidince hiç sıkıntı olmadı.Pembiş bu arada Bolulu değilsin ama bu kaçıncı kına bacım? Bir de memlekette olsan kim tutar seni.

Günaydınlar herkeseeeeee. Günün şarkısı Nevden "zoooooooooooor". Bigün ben de uyuyabilecek miyim acaba...???

Sinemaya gitmenize sevindim :)

O muhabbeti hatırlıyorum. Ama bu cidden sert olmuyor. Her yiyen tarifini istiyor valla

3. Kına kız :) uzun zamandır burda olunca bir sürü insan tanıyosun işte :)

Selamlar kızlar, dün rahatsızlandım akşam üzeri.. Acile gittik, serum taktılar. Şimdi de bir kan testi yaptıracağım 11 e randevu aldım. Merakta bırakmamak adına yazıyorum:)
Görüşmek üzere...

Selamlar kızlar, dün rahatsızlandım akşam üzeri.. Acile gittik, serum taktılar. Şimdi de bir kan testi yaptıracağım 11 e randevu aldım. Merakta bırakmamak adına yazıyorum:)
Görüşmek üzere...

Canım benim geçmişler olsunnnnnnn. Ne rhatsızlığı ya ne oldu?!?!? Hemen iyileşşşşşşş :/

Görüşmek üzere...
çok geçmiş olsun Allahallah ne oldu ki acaba? yorgun mu düştün ki
senin elinin lezzetinden olabilir

bu arada kardeşim pastaya bayıldı, hemen fotoğraf makinasını kapıp geldi resmini çekti
ben de anneme kıyamıyorum, kv ler de dahil kimseye kıyamıyorum 1 yıldır hiç sinemaya gitmedim
artık kerem çok hareketli ve ben tırlatmak üzereyim,dün akşam anneme bugün de kv ye bırakıyorum
bence sen de 2 saat bırakabilirsin

Aynen ya hu, kilit açma işleri bu bıdıklardan soruluyor çok bilmiş bi edayla hallediyor işini bir de , o minik parmakları yemeli

İyi ki katılmıştın.Evet ya hastalık geçici bu mızmızlık baki sanırım.
Çok sağol cnm
Sağol canım pembiş sağolsun cesaret veriyor ve tarifleri tabii gerisi kolay zaten.. Sonumuz baklava börek Açtığımız kocaman bir pastane olabilir belki ..biraz da halka arz etmek lazım di mi güzellikleri
Off evet en kötüsü hastalık anlarında yaşanan çaresizlik ,
Allah beterinden sakınsın Arya'yı ve tüm kuzuları ..
Menactra canım aşının adı
Sağlık ocağı pnömokok'dan bahsediyor sanırım , menactra Türkiye'de yeni uygulanmaya başlamış ..
sabah isal vardı ikisinde de ama devam etmedi...dişe yordum..inşallah başka bişey çıkmaz

]
İnşaallah diştendir kuzucukların ishali şimdi iyidirler umarım..

Çok sevindim Efe eğlendi kınada demek
Evet birlikte yapıp tecrübelerden faydalanmak ve cesaret almak güzel oluyor teşekkürler

Sağol canım ya üşenmemiş yazmışım bize de denemek düşer artık
Âmin Allah zor durumda olan yavrusunun şifasını gözleyen annelere sabır versin, yavrularına şifalar versin..
Oynadı mi nasıl şeker oluyor oynamaya çalışmaları değil mi kınanın maskotu olmuştur, yalnız bazen müzik gereksiz yüksek çalınıyor o zaman rahatsız olur kuzucuklar diye götürmüyorum ben
Günaydın canım

Görüşmek üzere...

Çok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin canım ..

Hepinize günaydın kuzularla sağlıklı huzurlu bir günümüz olsun

Pasta beğenildi dayı tarafından demek sevindim, afiyetl yemişsinizdir inşaallah
Çok iyi yapıyorsun bence bir iki saat bakmak çok yük olmaz bakana ama anne için o 1-2 saat ilaç gibi geliyor .. Biz annemle çok yakın oturuyoruz dolayısıyla sık sık bırakabiliyorum, yarım saatlik bir markete gitmek bile iyi geliyor insana..

benim annem de kv de bu şehirde ;yakınlar ama yürüme mesafesinde değil.
1 yıldır keremi bıraktığım günleri saysan iki elin parmaklarını geçmemiştir..
kimseyi bunaltmak istemiyorum, bende de öyle bir huy var; başa gelen çekilir diyorum:) tabi 2 çocuk olsa nasıl davranırdım bilemiyorum

tamam teşekkür ederim bugün tekrar uğrayayım uzman doktor vardı orda...siz yaptıracakmısınız...yeniler bazen ürkütür beni deneme tahtasımıyız diye ama rotayı yaptırdım bunda da içim rahat etmez heralde

Haha olabilir :)
Kardeşin tabi pastayı sevecek; okadar özendin yani

Yaparsam foto da koyup iyice gaza getiricem sizi :))) ama nfkcım olmayınca foto yükleme işi ellerimden öpecek sanırım :/

Elmalı yaptığım keki armutlu olarak yaptım. Armut elmadan daha sulu olduğu için ve armutlarım küçük olduğu için kıvamı katı olmadı bu sefer. Tadı bakalım nasıl olacak :)??

zaten fırına koyarkenki kıvamının sulu olması gerekiyor, doğru yoldasın yeğen:)

Nerdesiniz yahuuuuuuu???? :)
biraz geç oldu ama; gününüz aydın cumanız mübarek olsun canlar

kv kahvaltıya gelmişti. sofra hazırla kaldır, ayşeciği yıka, etrafı topla. şimdi ayşeciği emziriyorum da pc açabilidim.
yıkanacak posta posta çamaşırlar, kurutulup, ütüleneceklerim var
ama akşama kadar bavullarımı hazır ederim ben. eee hevesli olunca

ben de ben de...ve uzun bir süre gitmek de istemiyorum..kaçabilsem kapalı yer yerine deniz kenarı olurdu mekan
benim de boş 2,5 -3 saatim olsa sanırım sinema en son tercihlerimden biri olurdu

İsmini duydum ama izlemedim.
Vizyondakilere sık sık bakıyorum ben. Keremi sinema için bırakma şansımı iyi bir film için saklıyordum , "sihirbazlar çetesi "çok iyiymiş ; bakalım.. :)
filmi netten açıp izleyebilirsin, görüntü iyi.
gayet güzel, yalın ve etkili bi insan hikayesi

sihirbazlar çetesine dün bi 15 dk baktım, daha macera başlamamıştı. kapattım.
bugün çok işim var çünkü. tavsiye ediyorum dersen, izlicem başka zaman.
ben filmleri orjinal diliyle altyazılı izlemeyi tercih ederim ama böyle yüksek dikkat gerektiren
filmlerde bazen altyazıyı takip edicem diye görselliği kaçırıyorum, o yüzden belki dublajlı izlesem daha iyi..

ah canım beniiiim..
küçücük bedenlere hastalık hiiiç yakışmıyor, dayanmıyor can

zaten çalıştığın için böyle şeylere pek zamanın yok.
haricinde mesai zamanı zaten çocuğunu bıraktığın için vicdan kaçınılmaz..

ooo, romantik bi akşam desene

deli yaaaa!!
eşimin bi arkadaşı var, çok espirili.
5 kardeşler. 3 tanesi ardarda olmuş sanırım 2-3 sene arayla..
babasının ismi de osman..
'1983-90 yılları arası babam osmanın fırtına gibi estiği yıllardı' diye dalga geçiyormuş, zibidiii

ah canım beniiiiiiim, çok teşekkür ediyorum sanaa
tarifi kaydediyorum, bugün zamanım olursa yapıcam inş,,

ee anne olunca, annesine kıyamıyor insan

Görüşmek üzere...
geçmiş olsun canım.. şimdi nasılsın?
neyin var blmyrm, ama oğlun da ateşlenmişti, acaba bi ilişkisi mi var?:26:

ben de aynı düşüncedeyim.
anneme bile bırakmak istemiyorum.
anne olunca zaten çoğu keyiften feragat ediyoruz.
iki çocuk olunca mecbur bırakılacak belki. o yüzden
şimdi kendi çocuğuma kendim bakarım modundayım

Ben de aynı soruyu yönelttim dr umuza,farklı ülkelerde 15 yıldır uygulanan bir aşı, Türkiye'ye yeni geldi dedi,
Aynı şekilde Dr önerdiyse ve yaptırmazsam rahatsız oluyorum o yüzden büyük çocuğuma yaptırdım 5 yaşında, oğluma da 1 yaş kontrolünde diğer aşılar olduğundan bu aşıyı 13 ayda yapalım demişti götürmedim henüz, ama zaman fark etmiyormuş Eylül'de yaptırıcam inşaallah

Evet fotografını da görünce daha bir şevk geliyor insana nfk olmazsa ben de koyabilirim senin için fotoyu buraya,
Kek mi afiyetle yiyin, ben de denemek istiyorum lakin bugün kelepçeli kalıbımı kullanıp pasta yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…