Bir hafta mııııı?????Telefonda belli bir seviyeye gelince yükleme istedi.
Eloşuma kıyamam bennn.
Ebe ile ilgili olanı yazdır da anne babanın da unutamayacağı bir doğum günü olsun
Yabancı artistler hamileliklerinde çalışıyorlar uzunca bir süre. Ama Türkiyede okadar uzunki diziler yazık burdaki oyuncular yapamıyo. Bunu hakkaten gidermeliler diye düşünüyorum. Öte yandan bu hamileliklerin böyle duyurulmasına çok kızıyorun. Resmen her flört eden birlikte oluyo diye göze sokuluyor. Yada hamile kalıp evlenen bir sürü çift var. Kötü örnek olduklarını düşünüyorum.
Chicconun o modeline baktık ama katlanınca bizimkinden çoook farklı olmuyor. Biz iyice yarısı kadar olsun istiyoruz :))
Sanırım ishal maması diye bize verdiklerî şeyi yazmış doktor. Biz kullanmadık ishalimiz azaldı zaten diye. İnşallah Aryacım da kendşni toparlar kısa zamanda. Ama eşim doktoru başka bir hastaya bir hafta sürer iyileşmesi derken duymuş. Hakkaten bizim bir hafta sürdü. Bi de benim bi tanıdığım hasta olmuştu böyle ve dr ona 2-3 ay yediklerine dikkat etmesini söylemiş; mayonez, ketçap, dışarı yemeği tüketme demiş. Koca insanın okadar sürüyosa bu mik kuşların hemen toparlamaması normal. Allah'ım tüm hastalara şifa versin.
Bir hafta mııııı?????
Bu bıdıklar hep aynı ya.Bizde de aynı durum söz konusu. Hatta ipad görmesin yeter ki hemen home tuşuna basıyor sonra da kilit aç işaretine.Zamane bebeleri işte.
Öyle deme ya anladım ki tv karşısında vakit geçirmek bile ihtiyaçmış, insan deşarj oluyormuş. Tv izlemeyi sevmem ama şimdi zamanım olsa biraz olsun izlemek isterim.
Busmai senin yolun yol değil yeğennnnbırak git tabiki kız. Torunları değil mi; severek bakarlar
Ben de ani bir kararla kınaya gidiyorum. Hem de oğlumla!!! Bakıcı ile kına mekanının arası 20 dakka falan. Evden git bırak gel yaparsam olacak 30 dakka. O yüzden battı balık yan gider diyerektennnnnn gidiyorum :) zaten oynamak falan geçmiş benden ah ah eski günler. Millete bakar eğlenirim artık 1-2 saat :)
valla ben de çok merak ettim böreği..topiği börekçi de yapmışsın
maşallah ustamızaben de deniycem,hayatımda hiç hamur açmadım poğaça bile yapamadım
yaptın mı limonatayı
benimki de 92 li! başak ve erkek!k
hakikaten ben de şüphelendim şimdi, bu kadar tesadüfffDemek sizde de var bir başak:)
Burda ilginç bir ortak noktalar durumu var zaten, özellikle bir araya gelmişiz sanki..)
biz kraft spot baston puset kullanıyoruz. 7,5 kg. tek elle taşıyorum.Chicconun baston pusetleri ilginçtirki katlanınca bizim araba kadar nerdeyse :/ yada ebebekte okadar model vardı. Mac laren diye bi marka baktık 500den 300e düşmüş. Tekerlekleri de küçük. Olmazsa sadece avm için falan alıyoruz ya baby hope falan bakıyım diyorum. Dediğim gibi bebefixe bakıcam inşallah. )
versen ya, ben yolluk poğaça ve börek yapmayı düşünüyorum yarın.Pamuk helvacım bi de peynirli güzel bi poğaça tarifim var. Onu da açıyosun büyükçe ve öyle kapatıp fırınlıyorsun. Pişince de kesiyosun iki parmak kalınlığında. İnşallah yaparsam onun da tarifini vericem size
yarın malum hazırlık yapıcam, bugün neneye geldik canım..Nfkcım saat kaç oldu hala yoksun kuşummmmmmm????????
bizim evde tv açılmıyor ya, e baktığım haber siteleri de gayet ciddi.Bu arada şöhret demişken eski hürrem meryem uzerli hamileymiş ,sevgilisi bebeği aldırmasını istemiş o da kabul etmeyerek ülkesine gitmiş ondan bırakmış diziyi
Serum takmadılar, ben teklif edecektim kıyamadım, çok ağlıyor ve onu öyle sabit bir yerde tutmak imkansız diye. Neyse ara ara su vermeye çalışıyorum.
2 gb eve geldik sanırım. İdrar yollarında enfeksiyon çıktı, kaka tahlili temiz. Sanırım antibiyotik yazdı ikisine de iyi gelir dedi, annem ilacı almaya gitti. Süt verme dedi, onun yerine aptamilin nh bilmem ne .... Hatırlamıyorum onu yazdı, bunu içir dedi. Eve geldik bişiler yedirmeye çalıştım 1-2 lokma alıp ağladı:/ banyo yaptırıp uyuttum. Geceden beri ser sefil yavrucak. Şimdi kusmuklarını temizlemeye girişip bi yemek yiyeceğim. Henüz bişi yiyemedim telaştan, tansiyonum düştü galiba, annemi bekliyorum. Sonra kusmuk temizlemeye devam:/ oldukça açıklayıcı ve acı oldu dimi
ÇİRKİNÖRDEKYAVRUSU sen dr a götürmedin mi? İlaç ne verdi? Ve niyeeeee geçmediii????
aryam ve özlem geçmiş olsun kızlar..Merhaba kızlar.Aryam geçmiş olsun canım.Aden de birkaç gündür ateşliydi, şükür bugün iyi gibi.Aynen ben de aynen senin gibi niye annemlerde hastalandı bu çocuk dedim. İnşallah tez zamanda iyileşir kuzum. Onlarla beraber biz de yıpranıyoruz. Aden bir de çok mızmız oldu hastalanınca.Hep memede kalmak istedi.
Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.:46
Bu gece de anneme bırakıp sinemaya gitmek istiyorum Sihirbazlar çetesi diye çok güzel bi film var
biz dee.. ve eminim çoğumuz aynı durumdadır.Nfk kerem doğdu doğalı sinemaya gitmedik, evde izlemekten çok farklı o yaa
Hangi filmdi sizin
burası mesaj sayısı yükseltmek için abuk mesajların yazıldığı bi topik değil, biraz saygı!fdxhytnmlkjhölkınutfvyhbgmjgbvhhg
haklısın ama çook önemli bi konu.. arkadaşıö özelden günlerdr yardım bekliyo kusura bakma
Kızdırmayın mıhtarımızııııburası mesaj sayısı yükseltmek için abuk mesajların yazıldığı bi topik değil, biraz saygı!
İsmini duydum ama izlemedim.biz dee.. ve eminim çoğumuz aynı durumdadır.
vizyonda da hangi filmler var, onu da bilmiyorum. bakacaktım işte, ayşecik ona da izin vermedi..
en son duyguların dili diye çok özel ve güzel bi film izlemiştim sanırım.
Hepiniz saolun kızlar. Aptal aptal dolanıyorum ortalıkta. Akşamüstü yine kustu bizimki. Birde korkuyor kusarken anneeee diye bir boğazıma sarılıp ağlayışı variçim gidiyor. Su dışında pek bişi yemedi akşama kadar, onu da çıkarıyor. Anne olunca en çok çaresizlik ne demek onu anladım.
ben de ben de...ve uzun bir süre gitmek de istemiyorum..kaçabilsem kapalı yer yerine deniz kenarı olurdu mekan[
[/B]1715584] biz dee.. ve eminim çoğumuz aynı durumdadır.
vizyonda da hangi filmler var, onu da bilmiyorum. bakacaktım işte, ayşecik ona da izin vermedi..
en son duyguların dili diye çok özel ve güzel bi film izlemiştim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?