Kızlar sağolun, eşim biletimi almadan görümcemleri arayıp kesin gelecek misiniz diye sormuş; vazgeçtik demişler! Bavulumu da hazırlamıştım öğlen istanbula gidiyorum diye, böylece kaldım.
Boşyere tadımız kaçtı..
Sen sadece balon mu aldın?
İş makinesi teması olduğuniçin balonları sarı siyah alsam çok mu kapalı olur?
Ben bugün sipariş versem en geç Cumartesi gelmeli..
3 veya 4 aile düşünüyorum. Bir de annemler..
Cupcake ve pasta hazır. Belki susamlı küçük simitlerden alırım. Bir poğaça ve makarna salatası düşünüyorum. Soyalı tavuk kavursam ağır mı olur?
İşte bundan bahsediyorum... Boş yere tadınız kaçtı..
Görümcenler biraz düşünceli olsaydı 10 saatlik yola gidecek adama yıkılmaya çalışmazlardı..
Yumuşak cupcake tarifiniz var mı, bonibonlu yapmak istiyorum
Neyneyse'cin kırmızı siyah veya mavi kirimizi sarı seçsen balonları daha mı ferah olur acaba, menü güzel olmuş tavuk kavurma yerine zeytinyağlı biber dolma ya da sarma da olabilir ..
Bizim menü ; pasta, cupcake, şeker hamuru kurabiye , ıspanaklı&peynirli börek, sarma&dolma idi..
Busmai'cim sevindim adına, istediğin gibi başbaşa olacak yolculuğunuz, bu olay da nazar boncuğu olsun. Bence suçlu değil hiç kimse yalnız eşinin onlara "sizi de götüreyim mi"" diye sormadan evvel, sana danışması gerekliydi, hatası o .. Maalesef erkeklerin her zaman yaptığı bir hata
Ben de fikir istiyorum kızlar , şu an çok sinirliyim;
Eşimin telefonu ekranını Selim kırdığı için tamirdeydi şimdi aldım , o da farklı bir hat ve tlf ile idare ediyordu neyse
Normalde tlf kurcalama adetim yoktur açtım mail kutusu çarptı gözüme ,
Bir Hanım'dan mail; o hanım (eşimin adı Ali olsun), farklı bir beye yazarken, eşimin adını yazmış; mesela Ahmet bey yerine Ali bey demiş
Eşim de demiş ki ; x hanım , ahmet beye Ali bey yazmışsınız dikkat edin lütfen ..
Kadının cevabı. ; demek ki sizi düşünüyormuşum ve devamında aynen şu işaret :))))))))))))))
Sonrasında birşey yazmamış eşim.. ama ben gıcık oldum, bu ne manaya geliyor sizce,
ben kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma; x hanım bizim ali beye resmen iş atıyor gibi geldi, siz olsanız ne düşünürsünüz?
Şimdi ben buna yanıt versem devam ettirecek belli ki, versem o da niyetini belli etse ve sonra ben de onu Rezil etsem??
şu evli erkeklerde ne var anlamıyorum arkadaşbayılıyorlar... bu arada bu hanım da birkaç yıl evvel boşanmış birisi.. ve bu yanıtın yazıldığı saat gece saatleri...mesai saatinde yazılmış olsa neyse diyeceğim ve erkek ile kadın belirli bi mesafede durmalı iş yerlerinde diye düşünüyorum..
Çok sağol cnm fikrin içn, yok birşey yazmadım ama o sinirle yazmayı düşünmüştüm,Ne insanlar ne insanlar.....???!!!
Canımcım soyalı tavuk olmaz bence :/
Bence turuncu ekle balonlara. Yada hiçbişi ekleme ve siyahları yarı sayı olarak kullan. Gayet güzel olurben mavi masa örtüsü ve peçete aldım o siteden. Bi de cansüs diye bi siteden kağıt süsler aldım.
Meyye 's: En güzel Cupcake Hamuru!
Ben bunu yaptım doğum gününde herkes bayıldı. Yumuşacıktı
İster evli ister boşanmış ister bekar; bayanın yaptığı pek hoş bişi değil. Eşin bişi demeyerek zaten göstermiş hazetmediğini bence. Sen de sakın cevap falan atma bence. Allah ıslah etsîn böylelerini... Evli erkeklerin de büyüsü şöyle oluyo canım: eşleri ve çocukları olduğu için yapışamıyorlar hatuna 24 saat. Bu da bi çok insanın hoşuna gidiyo. Dinden imandan ayıptan haberleri yok o ayrı...
Neyneyse'cin kırmızı siyah veya mavi kirimizi sarı seçsen balonları daha mı ferah olur acaba, menü güzel olmuş tavuk kavurma yerine zeytinyağlı biber dolma ya da sarma da olabilir ..
Bizim menü ; pasta, cupcake, şeker hamuru kurabiye , ıspanaklı&peynirli börek, sarma&dolma idi..
Busmai'cim sevindim adına, istediğin gibi başbaşa olacak yolculuğunuz, bu olay da nazar boncuğu olsun. Bence suçlu değil hiç kimse yalnız eşinin onlara "sizi de götüreyim mi"" diye sormadan evvel, sana danışması gerekliydi, hatası o .. Maalesef erkeklerin her zaman yaptığı bir hata
Eşimin telefonu ekranını Selim kırdığı için tamirdeydi şimdi aldım , o da farklı bir hat ve tlf ile idare ediyordu neyse
Bir Hanım'dan mail; o hanım (eşimin adı Ali olsun), farklı bir beye yazarken, eşimin adını yazmış; mesela Ahmet bey yerine Ali bey demiş
Eşim de demiş ki ; x hanım , ahmet beye Ali bey yazmışsınız dikkat edin lütfen ..
Kadının cevabı. ; demek ki sizi düşünüyormuşum ve devamında aynen şu işaret :))))))))))))))
Sonrasında birşey yazmamış eşim.. ama ben gıcık oldum, bu ne manaya geliyor sizce,
ben kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma; x hanım bizim ali beye resmen iş atıyor gibi geldi, siz olsanız ne düşünürsünüz?
Şimdi ben buna yanıt versem devam ettirecek belli ki, versem o da niyetini belli etse ve sonra ben de onu Rezil etsem??
şu evli erkeklerde ne var anlamıyorum arkadaşbayılıyorlar... bu arada bu hanım da birkaç yıl evvel boşanmış birisi.. ve bu yanıtın yazıldığı saat gece saatleri...mesai saatinde yazılmış olsa neyse diyeceğim ve erkek ile kadın belirli bi mesafede durmalı iş yerlerinde diye düşünüyorum..
Görümcemin çocuğu keremi çok kıskanıyor sinir bozucu şeyler yapıyor:)Haklısın..
Daha önce yazdığım gibi bütün odunlukları bize bunların. Vazgeçme ve bu durumun önüne geç. Yoksa, benim eşim gibi, 2 çocuğun olduğunda da arabaya 3 kişi daha monte etmeye çalışan bir eşin olur. Ki seninkinin de ilk vukuatı değilmiş.
Bencilce falan da bulmadım. Bu devirde toplaşıp tek arabayla gitmenin lüzumu yok bence. Yalnız görümcenin çocuĞunu niye aptal ilan ettin kız:) çocukların ne suçu var:)
Eşinle de durumu düzeltmeye çalış. Onunla böyle uzun bir yolculuğu baş başa yapmak istediğini belirt. Her zaman böyle fırsatlarımız olmuyor vs deyip gönlünü alacaksın:) yoksa görümcelerin canındır, değil mi
Bu da iyi fikir. Bugün karar vermem lazım.
Beyaz ortak fikir sanırım:)
Teşekkür ederim, inşallah güzel bir doğumgünü olur.9
Bosyere tsdiniz kacmis canimhuzurlu huzurlu dugune gitmek varken ...
Kocanin ilk vukuati deilmis akillanmamis .. neyse duzelir ins.diyelim
PelinChef buranin tarifleri garanti bende burdn ceeskek yapicam bakalim
Neyneyse bence cok guzel olur balonlar beyaz da katabilirsin ...
Kolay gelsin ayrica ins.guzel gecer d.gununuz oglusun guzel hatirlasin bu gununu :)
Sağol cnm evet bir kusurlu hareket daha görürsem fena olacak, ki aynı kişi doğumumda hastaneye gelmiş, ay Ali bey çok sakin birisi çok şanslısınız falan demişti, pek seviyor Ali beyi anlaşılanSağol pembişim , yaşasın tembellik dedim ve markette dr oetker hazır muffin hamuru gördüm aldım acaba nasıl olur pişiren var mı ? :) kararsızım
can evimden vurdun beni, çok kıskancım ben.. Eşin cevap vermeyerek en doğru cevabı vermiş zaten. yalnız bu işi başıboş bırakma ,sık sık maillerini kontrol et
Allah uzak etsin hepimizden
Görümcemin çocuğu keremi çok kıskanıyor sinir bozucu şeyler yapıyor:)
Eşim dün akşamki ağır sözlerimden ve hareketlerimden şoka girmiş galiba (omzuna yumruk attım falan) konuşmuyor benle:)
Yarın akşam da kv ler görümceler doğumgünü partisine geliyor hiçbirşeyden haberleri yok garibanların. Gelinleri arkalarından neler saydı.
Biraz daha sakin olabilirdim ama çıldırdım; eşim gülerek söyledi geleceklerini ,çıldırmamak elde mi?
Evet canım ilk vukuatı değil son vukuatı da olmayacak:\
Sağol cnm evet bir kusurlu hareket daha görürsem fena olacak, ki aynı kişi doğumumda hastaneye gelmiş, ay Ali bey çok sakin birisi çok şanslısınız falan demişti, pek seviyor Ali beyi anlaşılan
Âmin allah uzak etsin niyeti kötü olanları..
Hazır Muffin hiç denemedim ama hazır kek unu, kurabiye unu falan denemiştim, çok güzel oluyorlar tam kıvamında...
Eşin zamanla yumuşar inşaallah ben hem ailesi hakkında konuşup hem omzuna yumrk atsam ne olurdu bilemiyorum ki ben eşime sakin derim maşaallah enişte daha da sakin demek ki
Neyse Yarın güzel bir gün olacak sizin için, senin de Ailesine hürmet ettiğini görünce unutur maziyi...
Hıı pardon, ben de ciddi bir kızgınlık zannetmiştim, o halde yarına kalmaz akşam yumuşar enişteYok canım hiç sakin biri değil, ama benim sinirli halim de sevimli olur çok korkunç olamıyorum maalesef :) bi şekilde geçinip gidiyoruz
İnşallah dediğin gibi güzel olur herşey
Kadın ne başbelası ya ,hiç hazzetmem tatlı dilli ikiyüzlü kadınlardan..
Slm canlar. Yarin ada maceramiz bitiyor. Sabah son bi kez denize girip yola cikicaz. Guzergahi edirne uzerinden ayarliyoruzki kisa bi sehir turu yapabilelim. Aksama da ins evde oluruz ..hepinizi cok ozledim, opuyorum
Slm canlar. Yarin ada maceramiz bitiyor. Sabah son bi kez denize girip yola cikicaz. Guzergahi edirne uzerinden ayarliyoruzki kisa bi sehir turu yapabilelim. Aksama da ins evde oluruz ..hepinizi cok ozledim, opuyorum
Çok sağol cnm fikrin içn, yok birşey yazmadım ama o sinirle yazmayı düşünmüştüm,
Yanlışlık olmuş falan diyeceğine ne gerek var seni düşünüyormuşum demene, hadi onu dedin o gülücük de neyin nesi???
Ya bakarken benim de çalışma hayatım oldu ; özellikle cep numarasından iş harici konuda aramadım kimseyi, çoğunlukla da iş tlfonlarından ulaştım ki ; bir de mesai saati dışı laubali mesaj?? Adamın da gözü olsa böyle işlerde , aile yıkacak terbiyesizler
Yok ama eşime söyliycem bu laubaliliğe bir son verdirsinler, durmadan adamlara alicim velicim diye hitab etmeler vs.. Ne münasebet ya hu; İnsanın iş arkadaşı ile bir sınırı olmalı...
Boşanmış diye belirtmemin sebebi de ; evli Veyahut boşanmış kişiler daha fazla özen göstermeli karşı cinsle ilişkisine diye düşünüyorum, neticede iki taraf da bekar olduğunda sorun yok istediğini desin muhatabı memnunsa..
Sağol pembişim , yaşasın tembellik dedim ve markette dr oetker hazır muffin hamuru gördüm aldım acaba nasıl olur pişiren var mı ? :) kararsızım
can evimden vurdun beni, çok kıskancım ben.. Eşin cevap vermeyerek en doğru cevabı vermiş zaten. yalnız bu işi başıboş bırakma ,sık sık maillerini kontrol et
Eşim dün akşamki ağır sözlerimden ve hareketlerimden şoka girmiş galiba (omzuna yumruk attım falan) konuşmuyor benle:)
Yarın akşam da kv ler görümceler doğumgünü partisine geliyor hiçbirşeyden haberleri yok garibanların. Gelinleri arkalarından neler saydı.
Biraz daha sakin olabilirdim ama çıldırdım; eşim gülerek söyledi geleceklerini ,çıldırmamak elde mi?
Çalıkuşu başlıyomuş kanaldde. Tutar mı acaba?? Müziğini duyunca bile içim bi tuhf oldu....:)
Benim bu sezonki hicbi dizi ilgimi cekmedi su an takip ettigim bnm hala umudum var onun disinda fragmanlardan aa kesin izliyimdedigim olmadi
canım dolma ve sarma fikri güzel ama zor.. sarmayı zaten düşünemem, kabiliyetim yok:) dolmam da kırk yılda bir güzel olacak da yiyeceğiz:) ev yemeklerinde fazla başarılı değilimdir. tavuk kolay geliyor, doğra, sosla, beklet ve pişirNeyneyse'cin kırmızı siyah veya mavi kirimizi sarı seçsen balonları daha mı ferah olur acaba, menü güzel olmuş tavuk kavurma yerine zeytinyağlı biber dolma ya da sarma da olabilir ..
Turuncu, sarı ve siyah balon aldım, hadi hayırlısı. bir de turuncu masa örtüsü ve peçete.. umarım gelir. yarın telefonla soracağım.Bence turuncu ekle balonlara. Yada hiçbişi ekleme ve siyahları yarı sayı olarak kullan. Gayet güzel olurben mavi masa örtüsü ve peçete aldım o siteden. Bi de cansüs diye bi siteden kağıt süsler aldım.
Meyye 's: En güzel Cupcake Hamuru!
Ben bunu yaptım doğum gününde herkes bayıldı. Yumuşacıktı
İster evli ister boşanmış ister bekar; bayanın yaptığı pek hoş bişi değil. Eşin bişi demeyerek zaten göstermiş hazetmediğini bence. Sen de sakın cevap falan atma bence. Allah ıslah etsîn böylelerini... Evli erkeklerin de büyüsü şöyle oluyo canım: eşleri ve çocukları olduğu için yapışamıyorlar hatuna 24 saat. Bu da bi çok insanın hoşuna gidiyo. Dinden imandan ayıptan haberleri yok o ayrı...
Çook haklısın.. İş yerinde de sınırlar olmalı. bayanlarla beraber çalışılabilir ama alicim velicim çok laubaliymiş ha..Çok sağol cnm fikrin içn, yok birşey yazmadım ama o sinirle yazmayı düşünmüştüm,
Yanlışlık olmuş falan diyeceğine ne gerek var seni düşünüyormuşum demene, hadi onu dedin o gülücük de neyin nesi???
Ya bakarken benim de çalışma hayatım oldu ; özellikle cep numarasından iş harici konuda aramadım kimseyi, çoğunlukla da iş tlfonlarından ulaştım ki ; bir de mesai saati dışı laubali mesaj?? Adamın da gözü olsa böyle işlerde , aile yıkacak terbiyesizler
Yok ama eşime söyliycem bu laubaliliğe bir son verdirsinler, durmadan adamlara alicim velicim diye hitab etmeler vs.. Ne münasebet ya hu; İnsanın iş arkadaşı ile bir sınırı olmalı...
Boşanmış diye belirtmemin sebebi de ; evli Veyahut boşanmış kişiler daha fazla özen göstermeli karşı cinsle ilişkisine diye düşünüyorum, neticede iki taraf da bekar olduğunda sorun yok istediğini desin muhatabı memnunsa..
Ya sakin olunmuyor, kendimden biliyorum. Benim hemen suratım düşer.. Bir kere böyle bir konuyu önce seninle istişare etmeliydi. Ona istişarenin öneminden bahsetmelisin bence:)Sağol pembişim , yaşasın tembellik dedim ve markette dr oetker hazır muffin hamuru gördüm aldım acaba nasıl olur pişiren var mı ? :) kararsızım
Her güzel şey gibi tatil de bitiyor ha.. Hayırlısıyla dönün inşallah.Slm canlar. Yarin ada maceramiz bitiyor. Sabah son bi kez denize girip yola cikicaz. Guzergahi edirne uzerinden ayarliyoruzki kisa bi sehir turu yapabilelim. Aksama da ins evde oluruz ..hepinizi cok ozledim, opuyorum
ilahi:)))dönüşte bize beklerim o zaman....bide güzel tatil detayları yazıp hava yapmıyorlarmı kıskançlıktan çatlayacağım....edirne üzeri deneceklermişmiş....ben uçakla en kestirmeden nasıl döneceğimi şaşırmıştım
cık.. o kadından çalıkuşu olmaz.. Hanginiz aydan şener'i aramayacaksınız? benim aklımda "yaprak dökümünde kardeşininkini kapan" olarak kalmış bir karakterden çalıkuşu olmaz bence. bir de neden zamanı koruyorlar, şimdi bu kadına da çarşaf mı giydireceklerilgili kısımlarda diğer versiyonda olduğu gibi? bence zamanı günümüze çekmelilerdi. modern çalıkuşu gibi yani.. kıyafetlerini falan hiç sevmedim ben, tanıtımda gördüğüm kadarıyla. valla eski versyonu koysalardı izlerdim de bu yok. belki yeni nesil izler, hiç sanmyorum gerçi..Çalıkuşu başlıyomuş kanaldde. Tutar mı acaba?? Müziğini duyunca bile içim bi tuhf oldu....:)
ahaha tam bir ergen dizisiNasıl ya???!!! Nasıl ya??!! :) ben "güneşi beklerken"i izliyorum ve devam ederse bakarım çünküüüü tüm çocuklar izliyo. Herşeyden haberim olmalı!! :) "çalıkuşu"nu da izlerim belki sarar... Bi de foxta bi ilk bölümünü izlediğim "görüş günü kadınları" değişik geldi bana; bekleyip göreceğim :))
Nasıl ya???!!! Nasıl ya??!! :) ben "güneşi beklerken"i izliyorum ve devam ederse bakarım çünküüüü tüm çocuklar izliyo. Herşeyden haberim olmalı!! :) "çalıkuşu"nu da izlerim belki sarar... Bi de foxta bi ilk bölümünü izlediğim "görüş günü kadınları" değişik geldi bana; bekleyip göreceğim :))
Mustela foreverEee o zmaan ben de senin benim hala umudum var ı izlemediğine şaşırdım çook
Ne bileyim ya her diziye geçen yılın tutmuş dizilerinden birkaç oyuncu serpiştirmişler alın izleyin şeklinde okuldaki öğrenciler pis yedili izliyodu mesela onun için izleyemicemBakalım bi başlasın da tavsiyeler açığım..
Aaa ne sorcaktım bugün şampuan alıcaktım yasire ne alsam bilemedim nivea istemiyorum arık değiştircem tam elimi attım bakıyodum eşime dedim kk sormam lazım yook artık dedi
Busmai ve neyneyse istanbula geliyor acil görüşme düzenleyelimmmm
Nfkcım sana da hayırlı yolculuklar diliyorum canım :) ben hala valizleri tam yıkama ütüleme işini bitiremedim şimdiden kolay gele
cık.. o kadından çalıkuşu olmaz.. Hanginiz aydan şener'i aramayacaksınız? benim aklımda "yaprak dökümünde kardeşininkini kapan" olarak kalmış bir karakterden çalıkuşu olmaz bence. bir de neden zamanı koruyorlar, şimdi bu kadına da çarşaf mı giydireceklerilgili kısımlarda diğer versiyonda olduğu gibi? bence zamanı günümüze çekmelilerdi. modern çalıkuşu gibi yani.. kıyafetlerini falan hiç sevmedim ben, tanıtımda gördüğüm kadarıyla. valla eski versyonu koysalardı izlerdim de bu yok. belki yeni nesil izler, hiç sanmyorum gerçi..
ahaha tam bir ergen dizisikaç tane yaptılar bu tarz dizilerden ben sayamadım:)
gençleri yönlendirmeleri pek hoş değil. zengin çocukları şu bu.. bir de dün akşam mutfakta denk geldi bu dizi.. zeynep güya asi, doğru vs bir kız. barışın partisine gidiyor ve o da diğer taş bebekler gibi, hiç bir farkı yok?? çizdikleri zeynep karakterinde bile bir çizgiyi tutturamıyorlar. hele o ferihadan bozma yalan söyleyen arkadaşıyla ben koptum.. ya sıfır orijinalite, 0.
bizden de bir lost, 24, newsroom çıkar mı? altın kızlar bile çıkmaz, ben demiş olayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?