Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Mustela forever
Oğlum için de sebamed kullandım.

Busmai iptal oldu:/

Aaa nasıl ya ee görümceleri vazgeçmişti ama onlar yine de gelmeyecekmiydi bursaya dönüşte falan ist.dan geçerler işte :)
Mustela nerden bulcam eczanede mi var sebamed çok duydum da bunu öven duymamıştım hiç...

Pamuk helvacım bir yorum da benden gelsin böyle durumlarda ne eşinin çok üzerine gidip ilgisini o yönde çekiceksin ne de başıboş bırakıcaksın bence iş hayatında kadın erkek farketmez böyle tipler çok eşinin cevap atmaması hoş ama kadın ileri gidip yüzyüzeyken saçmalayabilir şu da var eşine ben senin maillerine bakıyodum falan desen ne tepki verecek o da var ay bilemedim sen içini ferah tut eşini tanıyan sensin olmadı işyerine bir gezi düzenle git dolaş görün ben estikçe - çok sık olmasa da- eşimin okuluna uğruyorum okulu evimizle karşılıklı neredeyse aynı mahalle okulu aa çarşıdan dönerken oğluşla uğrayalım dedik falan deyip kendimi öğretmenler odasına şööyle bir gösteriyorum bunu eşim de yapar sık sık...Bir seferinde bu yeni atandıgı okuldan olan bayanlarla ortak ark.larımız çıktı yasiri görmeye geldiklerine kadın şok oldu dedi aaa sizin eşiniz ali bey mi biz onu bekar sanıyoduk çocugu da mı varrr aaaa kadın utanmadan böyle diyo dedim valla elinde nal kadar yüzüğü var hiç olmadı ona baksalarmış o kadar salaklarsa bir de eşimi okul dışında arayıp aa hocam kadın doğum doktoru tel.i var mı sizde eşinizin gittiği falan yuhhh e kadın senin hiç bayan ark.ın yok mu bitane bile mi yok da sen bu adamı arıyosun aman uzattıkça uzattım da ben ne erkeklere güvenirim ne de kadınlara hemcinslerime hiiiç güvenmem sen ara ara da olsa bu işi alttan alttan takipte ol eğer direk soramayacaksan seni düşünüyorumdur :)))))))))))))))) da ne demek

Gelir gelir bence :) tavuk değilde sosis tarzı bişi yapsan sağlıksız mı olur??? Hani çiçek sosis yapsan tipi de güzel, çocuklar da yer???

Hee yazmayı unutmuşum bir gün gittim tenefüstelermiş bir bayan öğretmen pcde bişilere bakıyor beklemeten sıkıldım eşimin old sınıfa çıkıp kapıyı açarak sürpriz yaptım yasiri uzattım sınıftan baya bi şaşırdı fln çıktık indik öğretmenler odasına o bayan
--Aaa eşiniz mi hiç anlamadım ben veli falan sandım aa bi de öğretmen misiniz hiç benzemiyosunuz
Dedim eşi ve öğretmen olmam için tam olarak neye benzemem gerekiyo pardon ??
Büyük bi sessizlik oldu öğretmenler odasında sonra çıktık ertesi gün demiş ben eşinizi kapalı sanmıyodum falan bak sen gidip gidip adamla ne muatap oluyosun onca yıldır çalışıyorum hiçbir erkek öğretmen ark.ımla zorunlu haller dışında dialog kurmamışımdır ne gerek yok dakka başı ben anlayamıyorum insanlar işte adamın aklına bişi sokuyolar öyle bi oturuyoki bazılar öğretmenler odasında ben utanıyorum sinirlendim şimdi gece gece ...
Ben bu yıl tekrar evdeyim de o çalışacak diye sanırım sinir geldi bana ...

Orjinallik yok evet ama olsun. Bi de iyi karakter barış orda o yönlendirecek sanırım

Kızımmmm adamlardan bi lost çıkmış bi daha da öyle dizi çıkmamış; bizden mi çıkacak???!!! :)) 24ü sevmedim. Newsroomu izliyordum; sanırım bu sezon yine var. Ben netten takip etmiyorum ya illaki tvde oynayacak.

Ha bi seksenler var bi de yalan dünya :)

Ben komili almıştım bitsin yine mustela alıcam. Kokusu çok güzeldiiiiii.

Iyyy pis yediliiiii. :)

bende avrupa Avrupa'yı seviyorum . yabancı dizilerden şuan dexter izliyorum vakit kalırsa tabi.. intikam dizisininde merak edip yabanci versiyonunu izledim onun icin Türk versiyonu sarmadi

Elifnaz beni şok ettin bacım yaaaaa!! Dexter yaaaaa!! Eşim yeni sezonu netten takip ediyo. Şok olacaksın diyo. Ben dediim gibi tvyi bekliyorum. Bi de game of thronesu izliyodum ki o da fena bitti :/
Revengeı izledikten sonra intikam hiçbişi dimi...? :)

Oha oha ohaaaaaaaaa!! Eşine kadın doğumcu sormasına yuhhhhhh. Valla kendimi alamadım kusuruma bakmayın ama yuhhhh!!!! Ay hala şoktayım....

:)))))
Bornum beni yanlış anlama ama genelde eşi kapalı olan erkek hocalar bizim okulda çoooook mesafeli davranırlar. Belki eşin normal davrandıysa kadın senin kapalı olacağını tahmin etmemiştir. Ben okul ortamına aile ortamı olarak bakarım. İnsanlar samim de olabilir sonuçta kaç saatin geçiyo. Ama kadın doğum uzmanı soranlardan uzak duruşmalı çok şükür hiç başımıza gelmedi. Eşim de ben de çok espirili ve eğlencelyizdir okullarımızda. Ama dediğim gibi bi hadsizlik yaşamadık çok şükür

Evet yanımda aradı ben de duydun öyle dedim eşim dedi bir saniye eşim yanımda ona veriyorum ben de aldım dedim tatlım bu benim numaram ben sana her türlü yardımcı olurum beni arasın istediğin zaman mesaj alındı sanırım bir daha tık yok...
Bir sefer de doğuda old. dönem evi kiraladık sahibi kadın ama kocasının onun böyle bi evin sahibi oldugundan haberi yok söylemeyin falan dedi garip bir durum var ortada ama anlamadık neyse kadında benim no olmasına rağmen eşimin de benim yanımda kalmadığını ist.a döndüğünü bilmesine rağmen en küçük bişeyde beni değil onu arıyodu aradım bigün dedim .... hnm lütfen lazım oldugundan onu değil beni arayın o burda değil biliyosunuz oradan o bişeyleri halledemez biz dialog halinde olalım kadın bir daha hiç aramadı sorun olmadı demekki belki bana fazla burnunu sokuyo diyebilirsiniz ama çevremde bu konudan canı yanan çok sevdiğim biri var ihanet çok kötü bişey erkeklerin aklı kolay çeliniyor hee tabi içinde olduktan sonra ama kadınlarda hemen boş bulup atlamak istiyo benim kocam da hiiç öyle yakışıklı falan değil dakka başı benim arayasım gelmiyo

Hahahaha çok ayıp kız; insan kocasına öyle der mi :)??

Valla ben şöyle düşünüyorum. Bi adamın bişi yapacağı varsa kendini yurt önüne geçemezsin. Bi de bi kadın akıl çelmeyi aklına koyduysa da aynı şey geçerli. O yüzden Allah'ıma hep dua edelim ki iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri

Pembişim neden yanlış anlıyım ama benim saçma bulduğum bir adam hoşsohbet ise eşi kapalı olamaz mı öncelikle ?
Kaldı ki eşimle ortak okullarda çalışan çok ark.ım oldu onlar bayanlara mesefeli oldugunu söylerler hep yaa hiç konuşmasın demiyorum zaten benim burda vurgulamak istediğim bazı bayanlar bir boşluk bulup muhabbeti ilerletmek istiyolar bu aşamada tedbirli olmak lazım

Amiiinn canım amma döktüm işimi pcyi açmışken yazdıkça yazdımm...
Ev çok dandini bu şekilde uyumak istemiyorum ama elimi kaldırcak halim yok yarın son sınav görevim var sonra hazirana kadar yatışşşşşş

Kimin ne amaçla yaklaştığını anlayıp ona göre davranmalı diyelim ama erkekler ve art niyetli kadınları anlamak... Pek ümidim yok :)))

Ebru gündeşin bebeği düşmüş demet akalın da hamileymişşşşşş :O

bende avrupa Avrupa'yı seviyorum . yabancı dizilerden şuan dexter izliyorum vakit kalırsa tabi.. intikam dizisininde merak edip yabanci versiyonunu izledim onun icin Türk versiyonu sarmadi
Aa dexter tabii ki.. Biten sezonunda biraz cıvımıştı ama yine de sağlam dizi..
Avrupa Avrupa da da karakter değişimi var sanırım?
İntikamın yabancı versiyonundan çok bahsettiniz, bir ara bakayım:)
Mustela eczaneden canım. Mustela bulamazsan sebamed olabilir ama bir 5 yıl önceye göre mustela çok rahat bulunuyor artık.
Yuh ya bu bayan bir öğretmen arkadaşı mı?
Valla artık erkekden değil de kadından mı korkmalıyız bilemedim?!

Gelir gelir bence :) tavuk değilde sosis tarzı bişi yapsan sağlıksız mı olur??? Hani çiçek sosis yapsan tipi de güzel, çocuklar da yer???
Oğlum sevmez:/
O kurabiye istiyor, bonibonlu..
Sanırım 2 salata ve 1 poğaçamız olacak.

İlahi born ya "tam olarak neye benzemem gerekiyor " ha :)))
Çalışmak istiyor musun sen?
Niye ya özellikle komedi dizileri çok iyi.. Seinfeld mesela duayendir:) the Big Bang theory, how i met your mother.. Ya kafa yoruyorlar, çalışınca oluyor işte. Bizim muhteşem yüzyıl mı game of thrones mu? Sence hangisi daha özenli bir yapım?
Hoş game of thrones çok açık geliyor bana.. Bir de shameless var ama hakikaten shame less:))
Ben de tv den izliyorum. 24'ü ta üniversitedeyken izlemiştim, ah ah o zamanlar ne çok vaktim vardı:))

Mesafeyi korumak önemli bence de ama yazdıklarınızdan anladığım evli mevli dinlemeyen kadın çok:/

Hanım hanımmmm bu yaptığın ayıp ama :) aramızda çılgınlar gibi çalışanlar ve çalışacak olanlar var

Yarın toplarsın boşver :) ben de oğluş uyumuşken kaçayım zira uzun sürmüyor ((

Shameless aşmışşşşşşşşşş. Ben bi iki bölüm baktım sarmadı. Ne biçim aile o?!?! Komedi dizileri de güzel evet. Game of thrones tvde daha sansürlü ya sorun olmuyo :) muhteşem yüzyıla yorum yok ama insanlara tarih merakı saldığı da bi gerçek :))

Neyneysecim calismak istiyorum yani kendi annem bakabilseydi bu yil kesin baslardim kv de baksaydi baslyabilirdim ama bi yanimda hazir boyle bi imkan varken 1 yil daha yasirle olmak istiyor ve bu taraf daha agir bastigi icin tekrar izne ayriliyorum yoksa bakim isi bir turlu ayarlanirdi saniyorum...
Simdi size kocamaan bir itiraf geliyor bransi ing olup da bahsettiginiz dizilerden hicbirine ilgi duymayan benden baska birivarmidir yoktuuur :))))

valla dikkatli olmak ve müdahale etmekle iyi yapıyorsun bence..

amin.. bu konuda ben de aynen böyle düşünüyorum.

:) sonra toplarsın. nasıl hallettin sınav görevlerini? eşin mi baktı yasire?

magazine bağladın direk:)

aşmış ki ne aşmış. amerikan aile yapısının çöküşünü iyi resmediyor. bizde de bu bozulma sürerse halimiz o mu olur, bilmiyorum. Allah esirgesin.
Tarih merakı salması iyi tabi ama yok işte, bir zeka pırıltısı, bir orjinalite yok. Bizdeki osmanlıdan daha ne diziler çıkar, senaryolaştırabilecek bir zekaya denk gelse.

İşte bence önemli olan senin ne istediğin.. Bence de mümkünse 2 yıl oğluşunla kalman iyi olur. Önemli olan neyin anneye ve çocuğa iyi geldği bence.
Bence fazla ingilizceyle içi dışlı olduğun için sevmiyorsundur:)

Sinavlarda ilk gun ben bgn esim bakti yarin da ortak bakicaz sanirim okula gidip imza atip az bisi gozetleyip cikayim diyorum
Ing ile cok icli disli olsam da insan bi merak eder o bnde yok iste cok ilginc )

Canım ciddi bi kızgınlıktı tabi ama beni biliyor duygularımı dolu dolu yaşarım, kaptırıyorum kendimi ;samimiyet var içimde bi şeytan yok:)

Ben de konuşmazdım kızııımmm kadına şiddete hayır :) sert vurmadım ya türk filmindeki aşık aktrisler gibiydim
Benim de suratım düşer, bu huyumu sevmiyorum. Hemen belli oluyor
İstişarenin öneminden çok bahsediyorum ama nafile "kardeşlerimi arabayla götürmek için senden izin mi alacağım"?"
Ne dersin şimdi:) umarım benim erkek kardeşlerim de bana sahip çıkar, ben kötü görümce olcam bana ne bana ne
Görümce yerine eltiyi tercih ediyorsun ha:) Siz tanışarak mi evlendiniz? Aileler çok uzak sanki
Sinirlenmen çok normal , bence küçük göründüğün için öğretmene benzetemedi
:)))))
Bornuma bak beee, anadolu kadını:)
İhanet hikayesini anlatsana
Aminnnnnnnn
Ama bazen ufak bişey de domino taşları gibi peşpeşe olayları etkileyebiliyor
:O

Seinfield bomba
How i met your mother sonradan cıvıttı
"Malcolm in the middle" çok güzeldi :)

Bonibonlu kurabiye tarifi pliiiiiiiizzzzz

Borntobemother istanbul yolumuzun üstünde değilllllll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…