Gıda yazıcısı mı varmış:))
Hahah kuzu ya:)
Teşekkür ederim güzel fikirleriniz için, oy çokluğu bordodan yana ...
Pembecim evet tek modeldi ben alırken kelepçeli kek kalıpları, alırsan memnun kalırsın umarım, sonra akıtıırsa falan bana kızma ha
Maşa'Allahmeraklı köfte bu oğlanlar , bizimki de boyu yetse pencereden sarkacak beyefendi
Kuaybe gider shop sitesinden baktım cnm 179 sanırım..
Hoşgeldiniz aryam , ellerine sağlık armutlu keki bir ben denemedim ben de deniycem evdeki kek bitsin de
Aryaya çok geçmiş olsun yeniden, tamamen iyilerşince toplarlar yeniden inşallah üzme sen canını ...Allah şifa ve iştah versin..
Sağol cnm
Başınız sağ olsun şeker portakalım, Allah sizlere sabır versin, çocukları için çok zor babalarını toprağa vermiş olmak
Eşin de ne güzel hayırlı düşünceli evlât, sen de öyle.... Allah razı olsun bence her gün giderek büyük sevaba giriyorsunuz, Siz de evlatlarınızdan hürmet görün inşallah
Selam kızlar çok kötü birşey oldu..çok üzgünüm..
Biliyorsunuz Bursa tatilini nasıl hayal ettiğimi, 10 saatlik yol eşimle başbaşa geze geze gideriz diye katlanılır geliyordu..
Geçen hafta eşim kızacağımı bile bile, hazır arabamızla giderken görümcemler için onları da götürsek mi demişti.
Ben de hayır demiştim ve çok sinirlenmiştim.
Tamam sadece sordum dedi ve konu kapandı. Erken sevinmişim..
Bu akşam evli görümcem arayıp "biz kardeşimle uçakla istanbula, halamın yanına gitmeyi düşünüyoruz bu haftasonu "demiş. Eşim de "bizle gelin o zaman ,istanbula bırakırız sizi " demiş..
Eşim böyle anlattı, doğru mu bilmiyorum. Bir evli görümcem ve 4 yaşındaki aptal oğlu ,ayrıca bekar görümcemden biri.
Üstelik istanbul yolumuzun üstü değil ki, daha uzak. Dingonun ahırında 12 saat yolculuk!
Ne kadar sinirlendim düşünün, eşimi bile yumrukladım, ağladım.. Düğüne gitmeyeceğim dedim.
Sonra eşim bi teklif sundu,
Yarın annem sağlık sorunuyla ilgili istanbula uçuyordu, onunla gideceğim bilet alacak. Ne kadar pahalı olduğu umrumda değil. Sonra da kendisi haftasonu kardeşleriyle gelir ,onları bırakıp beni alır istanbuldan.bursaya gideriz..
O kadar kırgınım ki. Bunların, yıllardır gitmedikleri halalarına bizim gideceğimiz zaman gitmek istemeleri bir tesadüf mü? Yoksa eşim kendisi mi onların kafasına bu fikri soktu.
Sebep her ne olursa olsun, ben yokum! Çoook üzgünüm...
Evet ben de gördüm. Bir ara morhipo'da da satılmış. Yalnız bu işte eski usül kelepçelilerden, yani yine akma riski var. Senin biev'de baktığın daha garanti, akmaz.. Ben de tantitoniden almıştım. Benimkisi de kelepçeli ama dilimli olanlardan. Akıtmıyor..
Yatırdığımdan beri bu 3. Gelişim kızıma.. Hayırdır inşallah.
Pembiş,
Efe'nin balonlarını hangi siteden almıştın?
Bir de doğum günü menüsü neydi?
Biliyorsunuz Bursa tatilini nasıl hayal ettiğimi, 10 saatlik yol eşimle başbaşa geze geze gideriz diye katlanılır geliyordu..
Geçen hafta eşim kızacağımı bile bile, hazır arabamızla giderken görümcemler için onları da götürsek mi demişti.
Bu akşam evli görümcem arayıp "biz kardeşimle uçakla istanbula, halamın yanına gitmeyi düşünüyoruz bu haftasonu "demiş. Eşim de "bizle gelin o zaman ,istanbula bırakırız sizi " demiş..
Eşim böyle anlattı, doğru mu bilmiyorum. Bir evli görümcem ve 4 yaşındaki aptal oğlu ,ayrıca bekar görümcemden biri.
Üstelik istanbul yolumuzun üstü değil ki, daha uzak. Dingonun ahırında 12 saat yolculuk!
Ne kadar sinirlendim düşünün, eşimi bile yumrukladım, ağladım.. Düğüne gitmeyeceğim dedim.
Yarın annem sağlık sorunuyla ilgili istanbula uçuyordu, onunla gideceğim bilet alacak. Ne kadar pahalı olduğu umrumda değil. Sonra da kendisi haftasonu kardeşleriyle gelir ,onları bırakıp beni alır istanbuldan.bursaya gideriz..
O kadar kırgınım ki. Bunların, yıllardır gitmedikleri halalarına bizim gideceğimiz zaman gitmek istemeleri bir tesadüf mü? Yoksa eşim kendisi mi onların kafasına bu fikri soktu.
Evet evet kesin tam oturmaz ve akar. Seramik kalıpta Yağlı kağıt serilrse tabana belki keserken çizilmeyi önler.....?
Ben bu gece kaç tur yaptım hatırlamıyorum
Canım bakıcam siteyi silmediysem.
Menümde kıymalı börek, mini vejeteryan pizza, çin pilavı, patates salatası, mercimek köftesi, mini cheesecake ve cupcake vardı. Bi de arkadaşım sarma getirmişti.
Çok tatsız bir durum olmuş. Ama sonuç olarak yolu kısaltmışsın boşverdönüşte gezerek dönersiniz moralni bozma. Erkekler malesef böyle şeyler yapabiliyorlar aileleri söz konusu olunca :/
Herkeslere günaydınlarrrrrrrrr.
Soğuk ve yağmurlu bir boluya uyandık. Zaten gece de uyuyamadım ya=depresyon havası!! :)
Güzel bir gün diliyorum herkese...
Yağlı kağıt fikri süper bence, tam tabana göre yuvarlak kestin mi.süper olur..Bi tek gittigidiyorda gördüm ben de aratınca.
Mutfağı toplayı kayıtlı diziyi(görüş günü kadınları) izlemeye başladım ki oğlum şuan uyandı emiyo :)
Ne sinir elifnazım dimi yaaaa :/
Ben almadım işte güvenip. Diyorum ya sorunlarım var :) bi de cheesecakei keserken tabanı halletmemek için ne yapmalı bu kalıpta???
Dediğim gibi kalktı emiyo :)
Evet onlar uyuyunca ne yapacağını şaşırıyo insan :)
Sağol cnm burada da çok güzel elbiseler varmış bayıldım bazılarına, ama biraz pahalı mıYENİ SEZON bu siteyede bi bak istersen
Aradaki farka kıyas yapınca bence de bievi al cnm. Önceden görsem ben de onu alırdımBernardodakinin fiyatı da gayet iyi ve tabana oturtmalı. Pamuk helva da memnun ondan mı alsam diyorum şimdi de :) gerçi bievdeki de seramik taban; bu kadar beklemişken ondan alsam daha iyi sanırım. Ah bu kafa karışıkklığı :) zaten burda bernardo yok; kargo parası ile 30 olur o. Biev bekle beniiii :)
Biz cheesecake seviyoz valla :)
Bizimki bazen emerek bazen ayakta bazen sarılıp pıtpıtlayarak uyuyo ama asla arabada uyumuyo!!! :) kodu bozuk bunların bacımmmmmmmm
Odasını da çok düşünmeden bi anda ayır gitsin. Zor oluyo ama olsun valla; insan odasına ODAMMMM diyebiliyo :)
Canım ya nasıl sinir oluyor insan planlarına birileri burnunu sokunca,Selam kızlar çok kötü birşey oldu..çok üzgünüm..
herkese günaydın hayırlı sabahlar
evet var ben kullanıyorum
çok sağol canım inşallah bizim evlatlarımızda hayırlı olanlardan olur :26:
bu renk de güzel ama dediğin gibi insan dokunmadan görmeden alınca bir tedirgin oluyor inşallah resimdeki gibi çıkar
hay allahım yaa benimde en sevmediğim durum bu yaa
sen o kadar hayal kur sonradan bu hayalin içine başkaları kendini dahil etsin
sen gene tepkini göstermişsin ben öyle gösteremem mesela trip atarım sadece birde şu yönden bak eşin seni çok düşünüyor
en azından seni annesi ile birlikte gönderecek buda iyi birşey bu arada seni annenle göndermesi bu durumda görümcenlerin kendi kendilerini dahil etmelerinide gösterir zaten arabada senin olmadığını görünce inşallah birşeyler anlarlarda bir daha dahil olmaya çalışmazlar
sende boşver annenle gel erkenden hafta sonuna kadar istanbulun tadını çıkar boşver
Günaydın canımEvet evet kesin tam oturmaz ve akar. Seramik kalıpta Yağlı kağıt serilrse tabana belki keserken çizilmeyi önler.....?
Menümde kıymalı börek, mini vejeteryan pizza, çin pilavı, patates salatası, mercimek köftesi, mini cheesecake ve cupcake vardı. Bi de arkadaşım sarma getirmişti.
Çok tatsız bir durum olmuş. Ama sonuç olarak yolu kısaltmışsın boşverdönüşte gezerek dönersiniz moralni bozma. Erkekler malesef böyle şeyler yapabiliyorlar aileleri söz konusu olunca :/
Soğuk ve yağmurlu bir boluya uyandık. Zaten gece de uyuyamadım ya=depresyon havası!! :)
Günaydın cnmgünaydın canım
istanbuldada yağmurlu bir sabaha uyandık hava serin
artık 4 mevsim yok yaz kış
Bir an önce gelse bari,NFK ne zaman geliyor bu arada?
Seni çook iyi anlıyorum. Ne kadar sinir bozucu, değil mi?Selam kızlar çok kötü birşey oldu..çok üzgünüm..
Böyle projeler bayağı arttı canım. Facebook da bir sürü grup var böyle..kardesimgiysin
Kizlar bi bakin cok faydali olur diye dusunuyorum tabi verecekleriniz varsa o ayri da yoksa ne guzel bi proje belki siz biliyosunuzdur ben daha yeni duydum
Valla süper bir şeymiş gıda yazıcısı..herkese günaydın hayırlı sabahlar
evet var ben kullanıyorum
çok sağol canım inşallah bizim evlatlarımızda hayırlı olanlardan olur :26:
bu renk de güzel ama dediğin gibi insan dokunmadan görmeden alınca bir tedirgin oluyor inşallah resimdeki gibi çıkar
hay allahım yaa benimde en sevmediğim durum bu yaa
sen o kadar hayal kur sonradan bu hayalin içine başkaları kendini dahil etsin
sen gene tepkini göstermişsin ben öyle gösteremem mesela trip atarım sadece birde şu yönden bak eşin seni çok düşünüyor
en azından seni annesi ile birlikte gönderecek buda iyi birşey bu arada seni annenle göndermesi bu durumda görümcenlerin kendi kendilerini dahil etmelerinide gösterir zaten arabada senin olmadığını görünce inşallah birşeyler anlarlarda bir daha dahil olmaya çalışmazlar
sende boşver annenle gel erkenden hafta sonuna kadar istanbulun tadını çıkar boşver
Canım, yağı kağıt çok iyi fikirEvet evet kesin tam oturmaz ve akar. Seramik kalıpta Yağlı kağıt serilrse tabana belki keserken çizilmeyi önler.....?
Hemen bakıyorum.Canım ben partidükkanım sitesinden almıştım balonları.
günaydın canım
istanbuldada yağmurlu bir sabaha uyandık hava serin
artık 4 mevsim yok yaz kış
NFK ne zaman geliyor bu arada?
Yağlı kağıt fikri süper bence, tam tabana göre yuvarlak kestin mi.süper olur..
Sağol cnm burada da çok güzel elbiseler varmış bayıldım bazılarına, ama biraz pahalı mı
Aradaki farka kıyas yapınca bence de bievi al cnm. Önceden görsem ben de onu alırdım
Canım ya nasıl sinir oluyor insan planlarına birileri burnunu sokunca,
Ama ne yapalım mecbur eş hatır için ses çıkartmıyoruz bazen,
Eşin sağolsun anlayışlı davranmış uçakla gönderiyor seni , sen de görümceleri unutup tadını çıkart cnm istanbula kadar gelmişken bize de beklerim
Sağol cnm âmin inşaallah hayırlı evlat olurlar kuzucuklarımız..
Günaydın canım
Günaydın cnm
Evet ya artık ilk bahar ve son bahar yaşanmıyor istanbulda ne kadar acı
Bir an önce gelse bari,
Buralar öksüz kalıyor o yokken
Şaka bir yana , çok güzel bir tatil oluyordur inşaallah onlar için
Böyle projeler bayağı arttı canım. Facebook da bir sürü grup var böyle..
Valla süper bir şeymiş gıda yazıcısı..
Busmai'nin durumda da bence hiç de anlamazlar. Herkes kendi keyfini düşünüyor:/
Canım, yağı kağıt çok iyi fikirbir de seramikler çizilse de sağlıksız olmuyor diyorlar ama bilmiyorum.
Menüyü yazdığın için teşekkür ederim. Genelde benim denemediğim şeyler:))
Hemen bakıyorum.
Ne kadar sürede teslim ettiler?
Sen sadece balon mu aldın?Küesel ısınma sağolsun :/
Sanırım 1 haftalık bi tatildir.. Çok şükür kocası çalışıyor da dönmek zorundalar yoksa nfkya kalsa oooooooooo; Türkiye turu hahaha
İnşallah caddeye çıkabilirsem alacağım... Artık beyaz çikolatalı cheesecake yapmak farz olur o vakit
Evet çizilse de sorun değil ama göz zevki açısından moral bozucu
Çok kısa sürede gönderdiler vallaşok oldum. Cuma verdim pzt mi geldi ne yoksa salı...
Menü oluşturalım hemennn :)
Kaç kişi gelecek??
Beyaz kremalı bi tatlı yapabilirsin kıbrıs tatlısı gibi ne de olsa pasta çikilatalı. Ben iki tatlıyı sırf cheesecakei büyükler sevmişti diye, cupcakei de tipi güzel diye yapmıştım. Ama bi dahaki doğum gününe tek çeşit yaparım diye düşünüyorum.
Salata en az iki çeşit yapmalısın. Makarna salatası hem bol hem doyurucu hem de çocuklar sever. Yanına da kısır düşünebilirsin.
Tuzlu olarak da opeynirli poğaçaya kimse hayır demezbi de yufkalı bi börek yaptın mı bitti gitti :)))
İşte bundan bahsediyorum... Boş yere tadınız kaçtı..Kızlar sağolun, eşim biletimi almadan görümcemleri arayıp kesin gelecek misiniz diye sormuş; vazgeçtik demişler! Bavulumu da hazırlamıştım öğlen istanbula gidiyorum diye, böylece kaldım.
Boşyere tadımız kaçtı..
Sen sadece balon mu aldın?
İş makinesi teması olduğuniçin balonları sarı siyah alsam çok mu kapalı olur?
Ben bugün sipariş versem en geç Cumartesi gelmeli..
3 veya 4 aile düşünüyorum. Bir de annemler..
Cupcake ve pasta hazır. Belki susamlı küçük simitlerden alırım. Bir poğaça ve makarna salatası düşünüyorum. Soyalı tavuk kavursam ağır mı olur?
İşte bundan bahsediyorum... Boş yere tadınız kaçtı..
Görümcenler biraz düşünceli olsaydı 10 saatlik yola gidecek adama yıkılmaya çalışmazlardı..
Kızlar sağolun, eşim biletimi almadan görümcemleri arayıp kesin gelecek misiniz diye sormuş; vazgeçtik demişler! Bavulumu da hazırlamıştım öğlen istanbula gidiyorum diye, böylece kaldım.
Boşyere tadımız kaçtı..
Yumuşak cupcake tarifiniz var mı, bonibonlu yapmak istiyorum
Haklısın..Onlar biz uçakla istanbula gideceğiz demiş, eşim de ben sizi istanbula bırakırım demiş..
Ayıkla pirincin taşını. Kim suçlu şimdi?
Koca bir yaz geçti, ikisi de öğretmen; şimdi seminer haftası izin alıp tatile gitmeye karar veriyorlar. biz tatile çıkınca akıllarına geliyor, buna kızıyorum. güya uçakla gideceklerdi bize bulaşmadan. ama eşimin abilik damarı kabardı onları bize bulaştırdı; ona kızıyorum.
Belki çok bencilce davranıyorum bilmiyorum, ama bencil olmadıkça gerisi geliyor..küçük bekar görümcemin canı sıkılmış o yüzden büyüğü istanbula gidelim demiş. E paran var atla uçağa git. ama bunlar hiç gezmeyi sevmeyen insanlardı, öyle şehir dışına çıkmak falan yok geçmişlerinde. benim evlenmemi mi beklemişler sıkılmak için?
Kim suçlu şimdi?
Eşimle konuşmaya çalışıyorum konuşmak istemiyor. Hep aksilik, her tatilde.
Geçen istanbula geldiğimizde de kp ve kv geldiler uçakla bir dostlarını ziyarete, bizim arabayla döndüler. O zaman da çok tadımız kaçmıştı. Eşim onlara istanbulu gezdirme sevdasına düşmüştü ben itiraz etmiştim.
İlk değil yani, her gidişte bi kuyruk gelmeye başladı.
Bu da iyi fikir. Bugün karar vermem lazım.Seker portakalı canım sizin yas da bi süre devam eder, kolay değil.. İnşallah yakında yoluna girer herşey.
Neyneyse açık sarı ve koyu sarı balon olabilir bi de beyaz.
Beyaz ortak fikir sanırım:)Bosyere tsdiniz kacmis canimhuzurlu huzurlu dugune gitmek varken ...
Kocanin ilk vukuati deilmis akillanmamis .. neyse duzelir ins.diyelim
PelinChef buranin tarifleri garanti bende burdn ceeskek yapicam bakalim
Neyneyse bence cok guzel olur balonlar beyaz da katabilirsin ...
Kolay gelsin ayrica ins.guzel gecer d.gununuz oglusun guzel hatirlasin bu gununu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?