Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam kızlar çok kötü birşey oldu.. çok üzgünüm..
Biliyorsunuz Bursa tatilini nasıl hayal ettiğimi, 10 saatlik yol eşimle başbaşa geze geze gideriz diye katlanılır geliyordu..
Geçen hafta eşim kızacağımı bile bile, hazır arabamızla giderken görümcemler için onları da götürsek mi demişti.
Ben de hayır demiştim ve çok sinirlenmiştim.
Tamam sadece sordum dedi ve konu kapandı. Erken sevinmişim..
Bu akşam evli görümcem arayıp "biz kardeşimle uçakla istanbula, halamın yanına gitmeyi düşünüyoruz bu haftasonu "demiş. Eşim de "bizle gelin o zaman ,istanbula bırakırız sizi " demiş..
Eşim böyle anlattı, doğru mu bilmiyorum. Bir evli görümcem ve 4 yaşındaki aptal oğlu ,ayrıca bekar görümcemden biri.
Üstelik istanbul yolumuzun üstü değil ki, daha uzak. Dingonun ahırında 12 saat yolculuk!
Ne kadar sinirlendim düşünün, eşimi bile yumrukladım, ağladım.. Düğüne gitmeyeceğim dedim.
Sonra eşim bi teklif sundu,
Yarın annem sağlık sorunuyla ilgili istanbula uçuyordu, onunla gideceğim bilet alacak. Ne kadar pahalı olduğu umrumda değil. Sonra da kendisi haftasonu kardeşleriyle gelir ,onları bırakıp beni alır istanbuldan.bursaya gideriz..
O kadar kırgınım ki. Bunların, yıllardır gitmedikleri halalarına bizim gideceğimiz zaman gitmek istemeleri bir tesadüf mü? Yoksa eşim kendisi mi onların kafasına bu fikri soktu.
Sebep her ne olursa olsun, ben yokum! Çoook üzgünüm...

herkese günaydın hayırlı sabahlar

Gıda yazıcısı mı varmış:))

Hahah kuzu ya:)

evet var ben kullanıyorum

çok sağol canım inşallah bizim evlatlarımızda hayırlı olanlardan olur :26:

Kırmızı mı pembe mi derken yeşilin bu tonu aklımı çeldi, hem gündeliğe de daha uygun olur gibime geliyor...Netten karar verip almak daha zor, dokunup görerek beğenerek almak gibisi yok..

bu renk de güzel ama dediğin gibi insan dokunmadan görmeden alınca bir tedirgin oluyor inşallah resimdeki gibi çıkar

hay allahım yaa benimde en sevmediğim durum bu yaa
sen o kadar hayal kur sonradan bu hayalin içine başkaları kendini dahil etsin
sen gene tepkini göstermişsin ben öyle gösteremem mesela trip atarım sadece birde şu yönden bak eşin seni çok düşünüyor
en azından seni annesi ile birlikte gönderecek buda iyi birşey bu arada seni annenle göndermesi bu durumda görümcenlerin kendi kendilerini dahil etmelerinide gösterir zaten arabada senin olmadığını görünce inşallah birşeyler anlarlarda bir daha dahil olmaya çalışmazlar

sende boşver annenle gel erkenden hafta sonuna kadar istanbulun tadını çıkar boşver

Evet evet kesin tam oturmaz ve akar. Seramik kalıpta Yağlı kağıt serilrse tabana belki keserken çizilmeyi önler.....?
Yatırdığımdan beri bu 3. Gelişim kızıma.. Hayırdır inşallah.

Ben bu gece kaç tur yaptım hatırlamıyorum

Pembiş,
Efe'nin balonlarını hangi siteden almıştın?
Bir de doğum günü menüsü neydi?

Canım bakıcam siteyi silmediysem.

Menümde kıymalı börek, mini vejeteryan pizza, çin pilavı, patates salatası, mercimek köftesi, mini cheesecake ve cupcake vardı. Bi de arkadaşım sarma getirmişti.

Çok tatsız bir durum olmuş. Ama sonuç olarak yolu kısaltmışsın boşver dönüşte gezerek dönersiniz moralni bozma. Erkekler malesef böyle şeyler yapabiliyorlar aileleri söz konusu olunca :/

Herkeslere günaydınlarrrrrrrrr.

Soğuk ve yağmurlu bir boluya uyandık. Zaten gece de uyuyamadım ya=depresyon havası!! :)

Güzel bir gün diliyorum herkese...

günaydın canım

istanbuldada yağmurlu bir sabaha uyandık hava serin
artık 4 mevsim yok yaz kış

Yağlı kağıt fikri süper bence, tam tabana göre yuvarlak kestin mi.süper olur..
YENİ SEZON bu siteyede bi bak istersen
Sağol cnm burada da çok güzel elbiseler varmış bayıldım bazılarına, ama biraz pahalı mı

Aradaki farka kıyas yapınca bence de bievi al cnm. Önceden görsem ben de onu alırdım

Canım ya nasıl sinir oluyor insan planlarına birileri burnunu sokunca,
Ama ne yapalım mecbur eş hatır için ses çıkartmıyoruz bazen,
Eşin sağolsun anlayışlı davranmış uçakla gönderiyor seni , sen de görümceleri unutup tadını çıkart cnm istanbula kadar gelmişken bize de beklerim

Sağol cnm âmin inşaallah hayırlı evlat olurlar kuzucuklarımız..

Günaydın canım
günaydın canım

Günaydın cnm
Evet ya artık ilk bahar ve son bahar yaşanmıyor istanbulda ne kadar acı
NFK ne zaman geliyor bu arada?
Bir an önce gelse bari,
Buralar öksüz kalıyor o yokken
Şaka bir yana , çok güzel bir tatil oluyordur inşaallah onlar için

Seni çook iyi anlıyorum. Ne kadar sinir bozucu, değil mi?
Tepkini göstermen çok iyi olmuş. Açıkçası bilet pahalıysa bile eşin bu durumu baştan önlemediği için cezasını çeksin. Benim eşim de çok sever böyle iyilikleri.. Bu sebepten geçen kurban bayramımız çok kötü geçti ve uzun bir süre küs kaldık. Ramazan bayramında da bekar bir arkadaşı ile Sakarya'ya kadar gitmek zorunda kaldık! Yani sözün özü bunların modeli böyle başkalarına yontulmuş, bize odun. Sen yine iyi yapmışsın, istanbulda keyfine bakarsın.

kardesimgiysin
Kizlar bi bakin cok faydali olur diye dusunuyorum tabi verecekleriniz varsa o ayri da yoksa ne guzel bi proje belki siz biliyosunuzdur ben daha yeni duydum
Böyle projeler bayağı arttı canım. Facebook da bir sürü grup var böyle..
Valla süper bir şeymiş gıda yazıcısı..
Busmai'nin durumda da bence hiç de anlamazlar. Herkes kendi keyfini düşünüyor:/

Canım, yağı kağıt çok iyi fikir bir de seramikler çizilse de sağlıksız olmuyor diyorlar ama bilmiyorum.
Menüyü yazdığın için teşekkür ederim. Genelde benim denemediğim şeyler:))

Canım ben partidükkanım sitesinden almıştım balonları.
Hemen bakıyorum.
Ne kadar sürede teslim ettiler?

günaydın canım

Küesel ısınma sağolsun :/

NFK ne zaman geliyor bu arada?

Sanırım 1 haftalık bi tatildir.. Çok şükür kocası çalışıyor da dönmek zorundalar yoksa nfkya kalsa oooooooooo; Türkiye turu hahaha

İnşallah caddeye çıkabilirsem alacağım... Artık beyaz çikolatalı cheesecake yapmak farz olur o vakit

Evet çizilse de sorun değil ama göz zevki açısından moral bozucu

Çok kısa sürede gönderdiler vallaşok oldum. Cuma verdim pzt mi geldi ne yoksa salı...

Menü oluşturalım hemennn :)
Kaç kişi gelecek??
Beyaz kremalı bi tatlı yapabilirsin kıbrıs tatlısı gibi ne de olsa pasta çikilatalı. Ben iki tatlıyı sırf cheesecakei büyükler sevmişti diye, cupcakei de tipi güzel diye yapmıştım. Ama bi dahaki doğum gününe tek çeşit yaparım diye düşünüyorum.

Salata en az iki çeşit yapmalısın. Makarna salatası hem bol hem doyurucu hem de çocuklar sever. Yanına da kısır düşünebilirsin.

Tuzlu olarak da opeynirli poğaçaya kimse hayır demez bi de yufkalı bi börek yaptın mı bitti gitti :)))

Kızlar sağolun, eşim biletimi almadan görümcemleri arayıp kesin gelecek misiniz diye sormuş; vazgeçtik demişler! Bavulumu da hazırlamıştım öğlen istanbula gidiyorum diye, böylece kaldım.

Boşyere tadımız kaçtı..

Sen sadece balon mu aldın?
İş makinesi teması olduğuniçin balonları sarı siyah alsam çok mu kapalı olur?
Ben bugün sipariş versem en geç Cumartesi gelmeli..
3 veya 4 aile düşünüyorum. Bir de annemler..
Cupcake ve pasta hazır. Belki susamlı küçük simitlerden alırım. Bir poğaça ve makarna salatası düşünüyorum. Soyalı tavuk kavursam ağır mı olur?
İşte bundan bahsediyorum... Boş yere tadınız kaçtı..
Görümcenler biraz düşünceli olsaydı 10 saatlik yola gidecek adama yıkılmaya çalışmazlardı..

Onlar biz uçakla istanbula gideceğiz demiş, eşim de ben sizi istanbula bırakırım demiş..
Ayıkla pirincin taşını. Kim suçlu şimdi?
Koca bir yaz geçti, ikisi de öğretmen; şimdi seminer haftası izin alıp tatile gitmeye karar veriyorlar. biz tatile çıkınca akıllarına geliyor, buna kızıyorum. güya uçakla gideceklerdi bize bulaşmadan. ama eşimin abilik damarı kabardı onları bize bulaştırdı; ona kızıyorum.
Belki çok bencilce davranıyorum bilmiyorum, ama bencil olmadıkça gerisi geliyor..küçük bekar görümcemin canı sıkılmış o yüzden büyüğü istanbula gidelim demiş. E paran var atla uçağa git. ama bunlar hiç gezmeyi sevmeyen insanlardı, öyle şehir dışına çıkmak falan yok geçmişlerinde. benim evlenmemi mi beklemişler sıkılmak için?
Kim suçlu şimdi?
Eşimle konuşmaya çalışıyorum konuşmak istemiyor. Hep aksilik, her tatilde.
Geçen istanbula geldiğimizde de kp ve kv geldiler uçakla bir dostlarını ziyarete, bizim arabayla döndüler. O zaman da çok tadımız kaçmıştı. Eşim onlara istanbulu gezdirme sevdasına düşmüştü ben itiraz etmiştim.
İlk değil yani, her gidişte bi kuyruk gelmeye başladı.

Seker portakalı canım sizin yas da bi süre devam eder, kolay değil.. İnşallah yakında yoluna girer herşey.
Neyneyse açık sarı ve koyu sarı balon olabilir bi de beyaz.

Haydaa usttekini alintilamisken digerini okudum daha da sinir oldum e madem vazgectin zahmet edip kendin arasana bos yere huzur kaciriyorlar neyse bikac gune araniz yumusar ve yolculugunuz da cok guzel gecer

Yumuşak cupcake tarifiniz var mı, bonibonlu yapmak istiyorum

Yumuşak cupcake tarifiniz var mı, bonibonlu yapmak istiyorum

Bosyere tsdiniz kacmis canim huzurlu huzurlu dugune gitmek varken ...
Kocanin ilk vukuati deilmis akillanmamis .. neyse duzelir ins.diyelim
PelinChef buranin tarifleri garanti bende burdn ceeskek yapicam bakalim

Neyneyse bence cok guzel olur balonlar beyaz da katabilirsin ...
Kolay gelsin ayrica ins.guzel gecer d.gununuz oglusun guzel hatirlasin bu gununu :)

Haklısın..
Daha önce yazdığım gibi bütün odunlukları bize bunların. Vazgeçme ve bu durumun önüne geç. Yoksa, benim eşim gibi, 2 çocuğun olduğunda da arabaya 3 kişi daha monte etmeye çalışan bir eşin olur. Ki seninkinin de ilk vukuatı değilmiş.
Bencilce falan da bulmadım. Bu devirde toplaşıp tek arabayla gitmenin lüzumu yok bence. Yalnız görümcenin çocuĞunu niye aptal ilan ettin kız:) çocukların ne suçu var:)
Eşinle de durumu düzeltmeye çalış. Onunla böyle uzun bir yolculuğu baş başa yapmak istediğini belirt. Her zaman böyle fırsatlarımız olmuyor vs deyip gönlünü alacaksın:) yoksa görümcelerin canındır, değil mi
Seker portakalı canım sizin yas da bi süre devam eder, kolay değil.. İnşallah yakında yoluna girer herşey.
Neyneyse açık sarı ve koyu sarı balon olabilir bi de beyaz.
Bu da iyi fikir. Bugün karar vermem lazım.
Beyaz ortak fikir sanırım:)
Teşekkür ederim, inşallah güzel bir doğumgünü olur.9

Neyneyse'cin kırmızı siyah veya mavi kirimizi sarı seçsen balonları daha mı ferah olur acaba, menü güzel olmuş tavuk kavurma yerine zeytinyağlı biber dolma ya da sarma da olabilir ..
Bizim menü ; pasta, cupcake, şeker hamuru kurabiye , ıspanaklı&peynirli börek, sarma&dolma idi..

Busmai'cim sevindim adına, istediğin gibi başbaşa olacak yolculuğunuz, bu olay da nazar boncuğu olsun. Bence suçlu değil hiç kimse yalnız eşinin onlara "sizi de götüreyim mi"" diye sormadan evvel, sana danışması gerekliydi, hatası o .. Maalesef erkeklerin her zaman yaptığı bir hata

Ben de fikir istiyorum kızlar , şu an çok sinirliyim;
Eşimin telefonu ekranını Selim kırdığı için tamirdeydi şimdi aldım , o da farklı bir hat ve tlf ile idare ediyordu neyse
Normalde tlf kurcalama adetim yoktur açtım mail kutusu çarptı gözüme ,
Bir Hanım'dan mail; o hanım (eşimin adı Ali olsun), farklı bir beye yazarken, eşimin adını yazmış; mesela Ahmet bey yerine Ali bey demiş
Eşim de demiş ki ; x hanım , ahmet beye Ali bey yazmışsınız dikkat edin lütfen ..
Kadının cevabı. ; demek ki sizi düşünüyormuşum ve devamında aynen şu işaret :))))))))))))))
Sonrasında birşey yazmamış eşim.. ama ben gıcık oldum, bu ne manaya geliyor sizce,
ben kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma; x hanım bizim ali beye resmen iş atıyor gibi geldi, siz olsanız ne düşünürsünüz?
Şimdi ben buna yanıt versem devam ettirecek belli ki, versem o da niyetini belli etse ve sonra ben de onu Rezil etsem??
şu evli erkeklerde ne var anlamıyorum arkadaş bayılıyorlar... bu arada bu hanım da birkaç yıl evvel boşanmış birisi.. ve bu yanıtın yazıldığı saat gece saatleri...mesai saatinde yazılmış olsa neyse diyeceğim ve erkek ile kadın belirli bi mesafede durmalı iş yerlerinde diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…