Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Oğlum dün çok geç yatınca bugün 7 de uyumaya karar verdi!! Annemle anaanneme gidecektik ama ben gidemedim. Kıyamam babam da diyoki sen git ben bakarım. Ah ah dedim bu oğluş deliksiz uyumaxkiiiiii. Derken yirmi dk sonrası ağlayarak kalktı. Neyse işte yine emzir yatır modundayım :)

Arkadaşımda güzel vakit geçirdim. Evi mahvettik o ayrı. Onun kızı var beş ay büyük efeden. Anladım ki kız çocukları cidden farklı... Yarın uykusunu ayarlamaya çalışacağım ki akşam nişana gidebiliyim.

Alıntı yapmadım cevaplayamam kalır diye :) şimdi aklımda kalanları yazayım

Nfkcım, uyuz bi sevgi sözcüğüdür bende kızzzzzzz :) aynı şekilde cadı, eşek, koca kafalı da öyle :)) yani ben kocama bolbol sevgi sözcüğü tüketiyorum hahhahaah. Ama bi gerçek varki biraz uzak kalmak daha da bi depreştiriyp duyguları :)

Neyneyse kız sen bana yaşlı mı diyon ne diyon kaç yıllık bina derken?!?! :) bi instagramın olaydı görürdün çocuğumun parktaki fotosunu hanımmmmmmm :)

Şeker portakalım özledim vallaaaaa kocacımıııı :) hiçbişi olmasa ısıtıyodu beaaaa

Pamuk helvam sana iyi yolculuklar diliyorum şekerim. İnşallah puset okunmuş falandır da yatar yatar durur oğlum hahhahahh

Ayy evet , o kitapçılarda aheste aheste dolaşıp arka kısımlarını okumak,
Kırtasiye ürünlerini kurcalamak , ne güzel şeylerde di mi :13:
Şimdi evde bile kitabı hızlı hızlı okuyorum ya da çocuklar uyurken ve uykudan gözlerim kapanıyorken

http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html

cakma kol boregı ıle destegınızı bekliyorum kızlar

çocuklu kadın boregı:)
Cnm senin mesajı okumadan başka arkadaştan özel mesajla rica edildi ona vermiş bulundum, senin tarif de süper ellerine sağlık başarılar

Anneannene çok geçmiş olsun cnm mühim bir rahatsızlık değildir inşaallah ....duana da âmin
Patik çok kötü hakikatten parkelerde aman dikkat
Oy ne kadar ince düşünceli bir baba Allah sağlıklı uzun ömürler versin babacığına
Turkuaz rengi uyku yapıyordur belki efe' de olur mu olur...
Çok sağol cnm eksik olma :)
Aa evet ben gördüm Efe'ciğimi, çok yakışıklı ya hu

Çocukların valizi tamam , kendiminkilerin bir kısmı yatak üzerinde hazır , eğer beyefendi teşrif ederlerse çatı katından valizimi indirecek ve dolduracağım. Yarın öğleden sonra çıkacağız. Sabah bir yolluklarımı yapıp kuaföre gidebilirsem süper olacak inşaallah
Busmai yazmadı, evlerine varmışlardır sağlıkla inşaallah
Herkese hayırlı huzulu geceler Allah rahatlık versin

Son düzenleme:

teşekkür ederım canım benım denemenı tavsıye ederım

Hadi bakalım nişana da git inşallah:)
Aa aşkolsun:)) yaw çocukluğundaki park duruyor yani ne demek:) ev de o evse o anlamda dedim yaw:)
Acil instagram açıcam

Şimdiden iyi yolculuklarımı dileyeyim ben. Sağ salim gidin gelin.

Babacım bi tanedir valla. Allah'ım tüm büyüklerimize uzunnn ömürler versin.

Yarencim zor oldu ama verdim oyumu :) eline koluna sağlık.

bende bu montu ecoşa giydirdim ok tatlı oldu ama altı biraz kabarıkmı durdu desem değişik durdu bende alcam kendime aynı renk aynı model almak istiyorum o yüzden araştırmadayım

kocişim bana hem doğum günü hem evlilik yıl dönümü yeni tel almışşşşş ben alışsaydım ona lırmıydım almazdım hediyeden anlamam

hiç ecoşun kıyafeti kalmadı alt dolu ama üst yok hep göbeğine geliyor

pantolon aynı renkdi çıkmamış tişörtlerimizide aynı renk giyiyoruz

her cocugun kendı kıtabını yazdırdıgı kısmına şiddetle katılıyorum
bir de şunları buldum nfk bi incele istersen bı yararı olur belki

Annelere Tavsiye Kitaplar | Seyyaf & Hümeyra

Anne ve babalara kitap önerileri | Aylin Anne
geçmiş olsun canım inşallah önemlı bir şey değildir,allah acil şifalar versin

İnstagram açmadığın kabahat!! :)

İlkokuldayken kiracıydık. Ama şuanki evimiz zaten 40 yıllık falan. Malum bahçelide genelde evler çoook eski... Okula yeni başlayan veletler falan vardı etrafta. Ay dedim acaba Efecim de okula başlayacak mı?? Hep güzel günlerini görelim inşallah.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallahhhh :)

Ha bu arada adet oldum ve artık daha normal(!) hissediyorum

kapalı bi istanbul sabahından hepinize günaydınnn!!...
gece ayşeciğe bakmak için uyandım, üstünü örttüm.
baktım gök gürlüyor, şaşırdım mutlu oldum yağmur yağacak diye..
ama bi türlü yağamadı..
meğer o, gök gürültüsü değil kocamın horultusuymuş

Kızlar okudum anlamadım ben
nft cnm o sevımsız kadın kım
amaaaaaaan! dengesizin biri işte. bir daha görmeyeceğim biri.
mesajımı yazayım, hemen oyumu vericem bacım.. başarılar diliyorum..

ayrı kalmak hakikaten duyguları depreştiriyiii..
ben annemde kaldığımda eşimin yokluğunu çok hissediyom yaa

ayşecikle gidip denesem daha iyi ama göz kararı bakıcam artık.
aynı renk model ana kız giyinseniz çoook güzel olur ama aynısını nerden bulucan

telefonun da hayırlı olsun, güzel günlerde kullan.. bol bol topiğe gir inş
eşim de bana telefon almıştııııı, kendi kullaniyiiii

Eki Görüntüle 798724
pantolon aynı renkdi çıkmamış tişörtlerimizide aynı renk giyiyoruz
koymuş cillop fotoğrafını hatun buraya...
diyor nfk al oklavayı düş peşime

öyle vallaha.. bakalım biz ne kitaplar yazıcaz bu folik asit bebelerini büyütürken

başlayacak başlayacak. o günler gelince zaten anlayacağız anyayı konyayı
günaydın kendini daha normal hisseden pembişşşş

Herkese günaydın
Nfkcım,
Tatilininin çok güzel geçmesine çok sevindim benim de öyle bi tatile ihtiyacım var ama seneye inşallah. Hala yerleşme işleri devam ederken zor gözüküyor ne yazık ki.
Kitaplar konusunda hassas oldugumdan dolayı bikaç tavsiyede bulunmak istedim.
Adem güneşin çocukluk sırrı ve çocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar kitabını okudum ancak beni çok deprese ettiğini söyleyebilirim. Kitabı okudukça çok kötü bi çocukluk geçirdiğim hissine kapıldım. Sen örnekli ve çözümlü bi kitap istemişsin ya bu kitaplarda örnekler güzel ancak çözümler uçuk.. Yani çocuklara hiçbir zaman ceza ve ödül verilmemesi gerektiği zaten ödül denilen şeyi herzaman yapmamız gerektiğinden bahsediyor. Ben çok beğenmedim açıkçası..
Çocuk yetiştirme sanatı ve mahallenin en mutlu yumurcağını okuyodum( taşınma işinden dolayı biraz aksattım ama en kısa zamanda tekrar kaldıgım yerden devam edicem)
Sana bi blogda önereyim( kendime çok yakın buldugum bi annenin blogu eminim sende beğeneceksindir) Tavsiye Kitaplar | Seyyaf & Hümeyra
Sevgiler

günaydın canım, çok teşekkür ederim.
biz de hamilelik doğum derken gidemediğimiz tatilin acısını çıkardık, inş sen de bi fırsat bulabilirsin 2 gün bile ilaç gibi geliyor..

hala yerleşemediniz demek? kardeşin yok muydu orada? birileri yardım etmeden zor.
hem çalışıyorsun hamilesin, hem kızın..:44:

adem güneşin herhangi bi kitabını daha okumadım, yalnız anadolu kültürünü de çocuk eğitimine kattığını biliyorum.
ödül her zaman yapmamız gerekense, çocuk katında nasıl bi önemi olacak peki?:26:

dediğin bloğa bakıcam bacım, yorum yaptığın için çok teşekkür ederimm

Son düzenleme:
Selam kızlar
biz evimize geldik herşey çok güzeldi lakin,malum son; Kerem hasta oldu burnu çeşme gibi akıyor
dönüşte yolu çok uzattık, Osman Gazi nin hocası şeyh Edebalinin Bilecikteki türbesine uğradık
Eskişehirdeki büyük Sazova parkına uğradık,hiçbir sorun yoktu. Eskişehirden ayrılırken burnu akmaya ağlamaya başladı ateşi de var gibiydi,çok moralim bozuldu daha önümüzde 6 saatlik yol var bi yerde gece kalıp sabah mı yola çıksak dedim. eşim ne gerek var ben iyiyim gideriz dedi. eczaneden calpol alıp verdik öyle biraz uyudu. sonra kucağımda oyaladım falan. neyse ki gece 10 da evimizdeydik
anaaaam!!! benim çene yine düştü.
kimsecik de yok, kendi kendime anlatıp sinir yapıyorum. kalkıp mutfağı toplayayım.
siz de gelince beni dürtün e mi?
çocuğa acıdım annesine kızmaktan çok
hayır tabi ki öyle der mi canım:)
tatilin iyi geldiğini çok memnun kaldığını söyledi ama
oh süper olmuş,devamı gelecek canım bizim kuzucuklar bi konuşmaya başlasın
bilirim o duyguyu:)
aşık olduğunu biliyoruz süpürgesiz cadı :)Allah ayrmasın
ağlayıınca ne yapacağız peki
benim anneannem şöyle dua eder:
Allah hastanelere düşürmesin, onlarsız da bırakmasın
babalar candır:)
evet canım

:)

günaydınnnnnnnnnnnnn

şakır şakır yağmur başladı burda vuuuvvv hava soğudu birden üşüdüm valla

pempişim ayy o babalar yokmu o babalar hep kızlarını düşünürler sağolsunlar
nişan bu akşam mı??

nfkcanım sen bugün mü gideceksin carrefoura ? sen döndüğünde haber bekliyor olacağım eğer güzel birşeyler bulursan bende eşimi kandırayımda akşama belki gideriz :44:

neyneyse
olsun yaa koy foto görelim eminim çok güzel olmuştur

busmaicanım çok güzel geçmiş geziniz ama keremcik hasta olmuş inşallah hemen geçer canım

karakız maşallah sana ya kızz sen hiç kilo almıycan mı
bu arada ecoş un saçlarını mı kestirdin sen küt gibi duruyor:44:

günaydın canım..
sen neredesinki? burada da hava kapalı ama yağmur yok.

inş bugün gidicem bacım. bir iki saat sonra, kv arayayım bakim evde mi, yoksa ayşecikle düşücez yollara!

havadan mı bilmiyorum, bi ağırlık çöktüki..
uyumak istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…