Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aynen canım benim annemde öpeyim sıkayım içime sokayım diye seviyor babam melisam kızım diye peşinde dolanıp onunla oyun oynuyor kaç yaşında adam yakalamaç oynuyorlar evde ahh babam ahh
eee çocuklarada oyun lazım bu durumda dede forever

kanzda güzel kışlık ayakkabılar gördüm ben. 65-69 liraya
gerçek deriden mamul, ama biraz ağır geldiler bana.
hani sonuçta kışlık, malzemesi ağır olacak da. bilemedim işte, spor kapalı bi ayakkabı alıcam ben.
bu kışı öyle geçiririz sanıyorum. çok yağmurda karda zaten dışarı çıkarmayız, çıksa da çok durmaz sanıyorum.
benim düşüncem seneye kışlık almak..

hatırlıyorum, yeğenime chicco dan onca para verip böyle sağlam güzel bi kışlık ayakkabı almışlardı.
ama ağır olduğu için o da yeni yürümeye başlamıştı hiç giyemedi. şimdi de küçük geliyor.

ikinci kattaki dükkanlar açılmış, tadilat bitmiş anladığım kadarıyla.

kitap konusuna gelince, ben de katı otoriter bi yapıda değilim ama
ceza mefhumu olmadan çocuk kuralları nasıl benimseyebilir ki, aklım kesmedi doğrusu

evet, sanırım biz kadınların genetiğinde bu var.
sevmek, öpmek, sarılmak.. erkekler daha oyuncu.
benim babamki, agresifliği ve ciddiliğiyle nam salmıştır, ayşecikle koca evi emekleyerek dolaşıyordu yakın zamana kadar..
tabi dedeye gider bu veletler

pamukhelva, bugün mü yola çıkacaktı?:44:

neyneyse nerde?
peki pembiş?
ya diğerleriii? huuuu!!!

yemeğim var, bi çorba yapmam gerek.
ama yorulmuşum beah! hiç kalkasım yok, mutfak toplanacak.
küçük oda yine ardiye haline döndü, orası düzenlenecek, cek cak!

kışlık dediysem bot tarzı değilde dediğin gibi kapalı ayakkabı dediğin gibi düşünüyorum bende çünkü şuan giydiğimizin yanları açık üşümesin kızım kışı diye sonuçta kara girmeyecekler sağlam bir spor ayakkabıda işimizi görür

selam kızlar
yarin ki toplantı iptal olmuş ben de yarın ceylini annemde bırakır toplantıyı da halleder sonra evımıze dönerız dıye plan yapıyordum bu durumda yarın sabah eve döneriz
bu arada annemdeyim ya kız kardesımın 2,5 yasındakı kızıyla da haşır neşiriz.çocuk ceylının elınde ne görse almaya calısıyor.2 yaş sendromunun canlı şahidiyim:) kardeşim baazen kafayı yıyecek gıbı oluyor,ıstedıgı olmadıgında tutturmalar ağlamalar,hele markete ya da bır yere gıttıgınde markette bır sey ıstemeler agalamalar yolda gıderken annesının elını bırakmalar falan.ben de kardeşime demıstım kı evden cıkamadan beraber gıdecegınız yerde nasıl davranması gerektiği konusunda kısa bır konusma yap demıstım.gecen gun aynen öyle yapmış işe yaradıgını söylemişti,umarım bu teoride verdiğim akıllar benım kızım ıcın de işe yarar zamanı geldiğinde.
işimiz gittikçe zorlaşıyor öyle göruyorum ben,artık kişiliklerinin tohumlarını iyice ekmeye başladıgımız dönemler kapıda.bence bundan sonrası ıcın bırbırımızle yapacagımız fikir alışverişleri çok önemlı,şimdiye kadar ortak derdimiz,emdiydi emmediydi,dişti,pişiğiydi,yürüdü yürümediydi ama çok daha önemli daha komplike bir dönemin arefesindeyiz.allah hepimize sabır versin.umarım çocuklarımızın ruhlarında yaralar açmadan onları buyuturuz.bugun müge anlı yı izliyorum da evden kaçan cocuklar evde huzur bulamayıp arayış ıcıne gıren yanlıs kısılerle hasır nesır olup ölen çocuklar,bunlar hep yuzde seksen evde huzur bulamayan cocuklar.bizlere cok iş düşüyor.allah korusun cocuklarımızı.
ay cok konustum farkındayım ama dilim şişti valla

gunaydın canım.inşallah o gunlerı de goruruz canım hep beraber

trt de süper dadı dıye bı program vardı.1 hafta problemlı cocukların evınde cocuklara egıtım verıyordu kadın.dıkkatımı şu çekmıstı.cocuklar beklenen davranısın tam tersı bır davranıs gösterdıgınde daha dogrusu ıstenmeyen bır davranıs gösterdıgınde onları düşünme sandalyesine oturtup yaşları kadar dakıka tutuarak oturup dusunmelerını sağlıyordu.cocuklar buna da ıtıraz edınce süreleri yeni baştan baslıyordu.mesela 4 yasındaysa cocuk 4 dakıka sandalyede oturacak eger suresı bıtmeden kalkarsa 4 dk lık sure yenıden baslayacak.bence ceza değil belki ama cocugun yaptıgı yanlıs davrınısı ona farkettırmek adına bır uygulama olmalı..
adem güneş nıhayetınde pedagog da olsa bır erkek.cocuk yetıiştirmede teoride olanlar uygulamaya gecınce cok daha farklı bır hale gelır hepimiz bılıyoruz.adem guneşin de haklı oldugu yanlar elbette vardır ama yıne de bayan pedagoglar daha ıyı bılır bence bu işi

Kanz Bebe Deri Bot - Okula Hazırlık\Ayakkabı - Kidycity.com
chicco ya girdim ve mothercare e. hala yazlık sandaletler
ve açık ayakkabılar vardı. kanzda gördüğüm yukardaki linkteki ayakkabıya benziyor.
bu bot gibi, daha kısa boyunlular da vardı ama toplam 2-3 modellerdi. belki daha yeni sezon gelmemiştir.

ben istediğim spor ayakkabıyı da bulamadım. floya girdim. orada da pek çeşit yoktu.

süper dadıyı ben izliyordum. hakikaten pratik ve çok yararlı taktikleri var..:129:
en deli çocukları bile hizaya getirdi kadın. bizim için de güzel ipuçları..
ben tekrar eski bölümleri izmeyi bile düşünüyorum netten.

şimdi başka bi dadıyla tekrar başlıyormuş reklamını görmüştüm tv de.

çok doğru söylüyorsun bundan sonra daha zor zamanlar bizi bekliyoruz allah yardımcımız olsun :26:

buda olabilir eğer çok ağır değilse :44:

ben kardeş tavsiyesiyle new balance aldım. . çok hafif, ortopedik kesinlikle tavsiye ediyorum

Güle güle giysin cicilerini fıstık
indirimler devam ediyormu hala?

ben kardeş tavsiyesiyle new balance aldım. . çok hafif, ortopedik kesinlikle tavsiye ediyorum

Güle güle giysin cicilerini fıstık
indirimler devam ediyormu hala?
new balance ayakkabılara baktım şimdi.
güzel modeller var, bi de hafif ortopedik diyorsun. ama fiyatı bana fazla.

indirimli ürünlerin sonu gelmiş artık. her yer yeni sezon.
%70 etiketli kıyafetler var ama sayılı güzel şey var,
olanların da bedeni bulmak zor olabilir.

bu arada coton a uğradım. 19 taaaleya, züpper güzel bi gömlek aldım. acayip bi indirim var.
üçte bir fiyata düşmüş çoğu şey, yeni sezon ürünlerin hepsine bakamadım, ama güzel şeyler var her zamanki gibi
coton un uzun hırkalarını seviyorum. 2 tane var ama bi dene daha alsam fene olmaz yaniii

altı silikonlu, kaymaz çoraplardan baktım, bulamadım.
evde giymek üzere panduf baktım, mohtercare de buldum ama o da 45 taaaale
salı pazarı yolları göründü bana

güle güle giy gömleğini canım
yeni sezon her zamanki gibi güzel her zamanki gibi pahalıdır

altı silikonlu, kaymaz çoraplardan baktım, bulamadım.
evde giymek üzere panduf baktım, mohtercare de buldum ama o da 45 taaaale
salı pazarı yolları göründü bana

ben kaydırmaz çoraplardan almıştım ama o zamanlar melisa yürümüyordu birde sonbaharlık var o çorapları deneyeyim hiç açılmadı duruyorlar öyle rengini beğenmemiştim amannn kullan gitsin

akşama çok işim var çokkkk
eve gidince yemek yapılacak
melisanın tırnakları kesilecek banyo yaptırılacak
bir sepet dolusu ütü yapılacak
offf eee ben ne zaman kendime vakit ayırıp ayaklarımı uzatacağım

ayşeciğin 3-4 tane külotlu çorabı var ama kısa çorap alıcam birkaç çift.
kaydırmaz bulursam rengine falan bakmam, sonuçta fonksiyonu daha önemli. sen de kullan gitsin..

bi de ne farkettim. ayşeciğin bazı kıyafetlerini çok beğeniyorum, seviyorum.
bu yüzden işte bi yere giderken ya da önemki günlerde giydiriyorum. yani nadiren.
genel olarak da sürekli giydirdiğim şeyler belli. sonradan farkediyorumki, o beğendiğim
giydirmeye kıyamadığım kıyafeti 3-5 kez giyemeden küçülüyor ya da mevsimi geçiyor.
bundan gayrı gözünün yaşına bakmam, hiçbir şey kızımdan kıymetli değil

Allah kolaylık versin, ne diyim bacım.
ben de mutfağı zor topladım, ama çorba hala yapılacak.
bugün bi tembellik var üzerimde. Allahtan dün ütülerin büyük kısmını halettim.
sen de yüklenme, parça parça yaparsın..

ben kereme eskişehir espark avm de minipicco diye bi yerden ayakkabı aldım, zaten malum keremin ayaklarına göre ayakkabı bulmak zor. şansıma; deneyip ayağına girince hemen aldım. o kadar hızlı girdim, aldım ve çıktım ki satıcı kadın çok sevindi:)) ilk adım ayakkabısının kışlık versiyonu.
ben adem güneşin yazılarını beğendim ama 3 yaşa kadar annenin odasında yatsın demesi mantıklı gelmedi.
dediğin gibi bir kadın belki iyi bilir ama sağduyulu bir baba da çok şey bilebilir ya
kadın olarak sabiha paktuna keskin in de güzel kitapları varmış ama oğluyla ilgili bir anısını anlatırken "amma da şımartmış oğlunu" demiştim.
ali çankırılı çok güzel konuşuyor ben beğendim.
muhtarlık derken giyime de el attı bizim nfk

Kızlarrrrrrrrr girip okuyorum ara ara ve sizi çok özlediğimi farkediyorum!!!

Sabahtan beri saçma sapan bişilerle vakit geçti. Evi süpür sil, ananneme ve dedeme gittik (1 saat zor oturduk oğlum sağolsun), oğluşu uyut, nişana giyilecekleri ütüle, mutfağa güzel kavanoz bak ve bulama!! Saçma diyorum ya :)
Kuaföre gittik oğluş ve annemle. Oğluş coştu tabi bi süre sonra. Neyse şimdi emiyo ve sanırım uyuyacak. O kestirirken ben de makyaj ve hazırlığıma bakarım inşallah.

Yemek olayımız burda acaip sekteye uğradı. Mama sandalyesi çok elzem bişi ya :/. Busmaiciğimin önerdiği kumaş sandalyede zor zaptediyoruz. O da olmasa uçacak valla. Bugğn yedirirken ben çıldırdım. Annem dediki ver ben yediriyim; severim çocuklara yedirmeyi. Derken oğlum bikaç kaşık yemeyince "bu çocuk tok boşver" diyerekten iade aldım :) e dedim bu çocuk hep böyle oyunla vs yiyo.

Kimse beni anlamıyo . Buraya güya dinlenmeye ve kafa dağıtmaya geldim. Ama en rahatı insanın kendi evi valla. Oğluşu dizginlemek mümkün değil!! Bi de şu kafa vurma olayı sinir ediyo. Bi ara yapmıyodu. Şimdi burda yine yapmaya başladı. Yanlışlıkla bi yere çarpıyo mesela, kızıyo ve oraya kafasını vurmaya başlıyo. Yada oyuncağına sinirleniyo etrafta kafa atacak yer arıyo!! Çok fena yaaaaaa. Gören de inanmaz valla.

Bi de dün parkta bi kadın çocuğunu sallıyodu. Eczacıymış sanırım. Yürümediğini duyunca oğlumun. Kenik bîlmem nesine baktırdınız mı?? Kan bilmem neleri normal mi gibi şeyler söyledi. Ben de kandaki herşey normal çok şükür dedim. Ama o kemik şeysini yaptırmadı doktor dedim. Aaaa niyeki vs diyerekten yüreğime korku salıcı bir moda girdi. Eşime hiç bahsetmedim valla o duyda takıntı yapardı. Ama sonuçta herşeyin bi xamanı var. İnsanlar çok tuhaffffffff.

kerem de bazen kafasını geriye atıyor internette bakmıştım da konuşamadıkları için duygularını böyle ifade ediyorlarmış.
yürüme için de maksimum 18 ay demiş uzmanlar.
birkaç güne kadar annen ve baban oğlunu çözecektir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…