kapalı bi istanbul sabahından hepinize günaydınnn!!...
gece ayşeciğe bakmak için uyandım, üstünü örttüm.
baktım gök gürlüyor, şaşırdım mutlu oldum yağmur yağacak diye..
ama bi türlü yağamadı..
meğer o, gök gürültüsü değil kocamın horultusuymuş
ayrı kalmak hakikaten duyguları depreştiriyiii..
ben annemde kaldığımda eşimin yokluğunu çok hissediyom yaa
İnstagram açmadığın kabahat!! :)
İlkokuldayken kiracıydık. Ama şuanki evimiz zaten 40 yıllık falan. Malum bahçelide genelde evler çoook eski... Okula yeni başlayan veletler falan vardı etrafta. Ay dedim acaba Efecim de okula başlayacak mı?? Hep güzel günlerini görelim inşallah.
Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallahhhh :)
Ha bu arada adet oldum ve artık daha normal(!) hissediyorum
hoşgeldiniz canım..Selam kızlar
biz evimize geldik herşey çok güzeldi lakin,malum son; Kerem hasta oldu burnu çeşme gibi akıyor
dönüşte yolu çok uzattık, Osman Gazi nin hocası şeyh Edebalinin Bilecikteki türbesine uğradık
Eskişehirdeki büyük Sazova parkına uğradık,hiçbir sorun yoktu. Eskişehirden ayrılırken burnu akmaya ağlamaya başladı ateşi de var gibiydi,çok moralim bozuldu daha önümüzde 6 saatlik yol var bi yerde gece kalıp sabah mı yola çıksak dedim. eşim ne gerek var ben iyiyim gideriz dedi. eczaneden calpol alıp verdik öyle biraz uyudu. sonra kucağımda oyaladım falan. neyse ki gece 10 da evimizdeydik
günaydın canım..
sen neredesinki? burada da hava kapalı ama yağmur yok.
inş bugün gidicem bacım. bir iki saat sonra, kv arayayım bakim evde mi, yoksa ayşecikle düşücez yollara!
havadan mı bilmiyorum, bi ağırlık çöktüki..
uyumak istiyorummmm
hoşgeldiniz canım..
bi taşla kuş katliamı. hem düğüne gittiniz, hem de güzel bi gezdiniz, ohh.. süpper
belki üşüttü kerem? şimdi nasıl, hala var mı ateşi?
tatilden döndüğümüzden beri artık yatakodasında yatıyoruz biz.yaaa bizimkide hiç üstünü örttürmüyor yaa üstünü örtüyorum hemen uyanıyor üstünde atana kadar örtüyü mızırdanıyor uyku tulumu şart olacak bize sanırım :44:
ayy kız sorma annemler bize yakın sayılır ama bazen çok ısrar ediyorlar yada eşimin işi oluyor falan onlarda kalıyorum ama hemen mesajlaşma yapıyoruz sabah günaydın mesajı falan güzel oluyor yaaa uzaklık bazen iyi geliyor gerçektende
evet, 2 yaşına ne kadar kaldığını gösteriyor.yazarken dikkatimi çekti senin çizelgene baktım da 10 ay gösteriyor geri sayım mı yapıyor bu çizelge:44:
istanbulu parçalı bulutlu gösteriyor tahminlerde..ataşehirdeyim işteyim canım şimdi durdu birden boşaldı yağmur ama bulutmuş geçti gitti fakat hava hala kapalı kesin yağar
ayyy bugün işin olmayaydı uyu derdim tam evde miskinlik yapma havası yaa:26:
tatilden döndüğümüzden beri artık yatakodasında yatıyoruz biz.
salon ve klima sezonu kapandı. ayşecik de kısa kollu çıtçıtlı badi ve eşofman altıyla yatıyor.
ince pamuklu bi battaniyesini akşam yatarken özellikle gövde kısmına sarar gibi örtüyorum.
sabaha karşı serinleyince de onu kaldırıp pazen battaniyesini örtüyorum.
uyku tulumu bana hediye gelmişti, ama hiç kullanmadım.
çok kaba geldi. çocuk nasıl hareket etsin içinde, rahat uyuyamazki onunla:26:
benim adam, mesaj özürlüsü 'odunumsu' ben mesaj çekerim kimi cevap yazar kimi yazmaz
istanbulu parçalı bulutlu gösteriyor tahminlerde..
ara ara kısa yağmurlar atar.
valla ayşecik bi yatsa, ben de kestiricem yarım saat. iyi gelecek.
zaten saat daha çok erken. öğleye doğru gitmeyi düşünüyorum fırsat olursa inş.
Nfk cık hoşgeldinn. Bu arada ben krem bi şişme yelek arıyorum görürseniz bana hbr verin:)
gittikçe kötüleşeceğini düşünüyorum açıkçası,sabah ayaktaydı ama şimdi yerlerde yatıyor. keyfi yok nefes alamıyor burnundan ağzı hep açık dolaşıyor balık gibi:) gözlerinin feri gitmiş çocuğumunBugun hava baya kapali ama gune anne ve babamla uyandim daha ne isteerim ki...
Ogleden sonra gezmelere gidicez.ins...
Bu arada yasir artik.herkesi taniyo.kapidan girdikleri gibi dedeee neneee diye boyunlarina atladi
Busmaicim gecmis olsn bu arada nsl kerem su anda daha iyidir ins
evet yaa hasta ettim,bana da herkes öyle söylüyor ne sinir bir cümle di miAnammmm bu ne yaaa??? Tam alıntılıyorum yazıyorum yazıyorum, göndere basmadan bişi çıkıyor. Bir türlü yazamadım kaç seferdir. Çok mu yoğunum ne?
Nfk cık hoşgeldinn. Bu arada ben krem bi şişme yelek arıyorum görürseniz bana hbr verin:)
Busmaiii keremciği hasta mı ettin? ( kp bana hep öyle söylüyor da:d) üzüldüm ya, medicold diye bi şurup vermişti bize dr, o çok işe yaradı bizde aklında olsun. Çabuk zamanda toparlar inş, geçiş mevsimi tam hasta edecek hava!
Pembişş, aşık görüyorum seni:d sev sev bacım, kocalar en büyük candır aslında:)
Şeker portakalım dün alıntılamıştım yarım kaldı, hoşgeldin canım. Toparlamanıza sevindim.
Karakız hoşgeldin, bizde de bazen bilerek bazen farkında olmadan aynı renklerde giyiniyoruz. Dışarı çıkınca bi bakıyorum pişti olmuşuz kızımla
evet süper oldu canım Kerem hava değişiminden hasta olmuş olabilir hava çok farklıydı biraz rüzgar vardı, ya da gece üstünü açtığı için üşüttü, elleri sürekli sağa sola tuttu belki de mikrop kaptı..hepsi olabilir:) bir de deli danalar gibi heryeri dolaştık hiç durmadık ki:) eşim ben uzun bi süre tatil lafı edemeyeyim diye tuzak kurdu bana herhalhoşgeldiniz canım..
bi taşla kuş katliamı. hem düğüne gittiniz, hem de güzel bi gezdiniz, ohh.. süpper
belki üşüttü kerem? şimdi nasıl, hala var mı ateşi?
günaydınnnnnnnnnnnnn
şakır şakır yağmur başladı burda vuuuvvv hava soğudu birden üşüdüm valla
pempişim ayy o babalar yokmu o babalar hep kızlarını düşünürler sağolsunlar
nişan bu akşam mı??
nfkcanım sen bugün mü gideceksin carrefoura ? sen döndüğünde haber bekliyor olacağım eğer güzel birşeyler bulursan bende eşimi kandırayımda akşama belki gideriz :44:
neyneyse olsun yaa koy foto görelim eminim çok güzel olmuştur
busmaicanım çok güzel geçmiş geziniz ama keremcik hasta olmuş inşallah hemen geçer canım
karakız maşallah sana ya kızz sen hiç kilo almıycan mı
bu arada ecoş un saçlarını mı kestirdin sen küt gibi duruyor:44:
Bugun hava baya kapali ama gune anne ve babamla uyandim daha ne isteerim ki...
Bu arada yasir artik.herkesi taniyo.kapidan girdikleri gibi dedeee neneee diye boyunlarina atladi
gittikçe kötüleşeceğini düşünüyorum açıkçası,sabah ayaktaydı ama şimdi yerlerde yatıyor. keyfi yok nefes alamıyor burnundan ağzı hep açık dolaşıyor balık gibi:) gözlerinin feri gitmiş çocuğumun
evet yaa hasta ettim,bana da herkes öyle söylüyor ne sinir bir cümle di miben de 2.30 a randevu aldım doktora götüreceğim medicold aklımda olsun canım sağol
biz de çoğu zaman pişti oluyoruz oğlumla farkında olmadan.sanırım o gün modum ne renkse kereme onu giydiriyorum ve kendim de o rengi giyiyorum
kocalar en büyük candır falan noluyo kız pek aşık gördüm seniherşey yoluna girmiştir umarım
evet süper oldu canım Kerem hava değişiminden hasta olmuş olabilir hava çok farklıydı biraz rüzgar vardı, ya da gece üstünü açtığı için üşüttü, elleri sürekli sağa sola tuttu belki de mikrop kaptı..hepsi olabilir:) bir de deli danalar gibi heryeri dolaştık hiç durmadık ki:) eşim ben uzun bi süre tatil lafı edemeyeyim diye tuzak kurdu bana herhal
inşallah canım hemen geçmesini umuyorum ben de
onlar hastaysa dünyamız duruyo valla
Bugun hava baya kapali ama gune anne ve babamla uyandim daha ne isteerim ki...
şeker portakalımm,
panço kids shoes henüz açılmamış, mağaza tadilatta.
zeylanda uğramadım, sanırım gözümden kaçtı..
lcw indirim kuponlarım vardı, süreleri dolmuş
neyse, kv nin bana aldığı 3 parça giysiyi verdim, ayşeciğe birkaç bluz ve dediğim şişme yeleği aldım.
12-18 kalmamıştı, 18-24 aldım ama sanırım fazla büyük gelecek:44:
akşam eşim gelsin de değiştirelim..
arya, krem şişme yelek göremedim canım, kanzda yoktu.
zeylandın online sitesinde lacivert bi tane görmüştüm.
belki rengi vardır.
iki kitapçıya uğradım, epey kurcaladım kitapları.
bir iki kitap yakın geldi, ama almadım. biraz daha bakıcam.
bu arada adem güneşin kitaplarına da baktım.
cezasız çocuk terbiyesi namına epey bi şeyler yazmış, cezasız disiplin olur mu ki?:44:
gider gider anneannesine de gider minik melisabizimkide annemlere gittiğimizde önce dede diyor ona gidiyor daha çok annem bu konuda muzdarip bakalım ne zaman annemede dedesine gittiği gibi gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?