Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yaaa bizimkide hiç üstünü örttürmüyor yaa üstünü örtüyorum hemen uyanıyor üstünde atana kadar örtüyü mızırdanıyor uyku tulumu şart olacak bize sanırım :44:

ayy kız sorma annemler bize yakın sayılır ama bazen çok ısrar ediyorlar yada eşimin işi oluyor falan onlarda kalıyorum ama hemen mesajlaşma yapıyoruz sabah günaydın mesajı falan güzel oluyor yaaa uzaklık bazen iyi geliyor gerçektende

anaaa ne kadar sosyal siniz pempiş hanım valla ınstagram falan

hoşgeldiniz canım..
bi taşla kuş katliamı. hem düğüne gittiniz, hem de güzel bi gezdiniz, ohh.. süpper

belki üşüttü kerem? şimdi nasıl, hala var mı ateşi?

günaydın canım..
sen neredesinki? burada da hava kapalı ama yağmur yok.

inş bugün gidicem bacım. bir iki saat sonra, kv arayayım bakim evde mi, yoksa ayşecikle düşücez yollara!

ataşehirdeyim işteyim canım şimdi durdu birden boşaldı yağmur ama bulutmuş geçti gitti fakat hava hala kapalı kesin yağar

havadan mı bilmiyorum, bi ağırlık çöktüki..
uyumak istiyorummmm

ayyy bugün işin olmayaydı uyu derdim tam evde miskinlik yapma havası yaa:26:

hoşgeldiniz canım..
bi taşla kuş katliamı. hem düğüne gittiniz, hem de güzel bi gezdiniz, ohh.. süpper

yazarken dikkatimi çekti senin çizelgene baktım da 10 ay gösteriyor geri sayım mı yapıyor bu çizelge:44:

tatilden döndüğümüzden beri artık yatakodasında yatıyoruz biz.
salon ve klima sezonu kapandı. ayşecik de kısa kollu çıtçıtlı badi ve eşofman altıyla yatıyor.
ince pamuklu bi battaniyesini akşam yatarken özellikle gövde kısmına sarar gibi örtüyorum.
sabaha karşı serinleyince de onu kaldırıp pazen battaniyesini örtüyorum.

uyku tulumu bana hediye gelmişti, ama hiç kullanmadım.
çok kaba geldi. çocuk nasıl hareket etsin içinde, rahat uyuyamazki onunla:26:

benim adam, mesaj özürlüsü 'odunumsu' ben mesaj çekerim kimi cevap yazar kimi yazmaz

ataşehirdeyim işteyim canım şimdi durdu birden boşaldı yağmur ama bulutmuş geçti gitti fakat hava hala kapalı kesin yağar

ayyy bugün işin olmayaydı uyu derdim tam evde miskinlik yapma havası yaa:26:
istanbulu parçalı bulutlu gösteriyor tahminlerde..
ara ara kısa yağmurlar atar.

valla ayşecik bi yatsa, ben de kestiricem yarım saat. iyi gelecek.
zaten saat daha çok erken. öğleye doğru gitmeyi düşünüyorum fırsat olursa inş.

uyku tulumu diye bahsettiğim öyle çok kaba olanlardan değil sonbaharlık olan tulumlar var birde geçen sene hediye gelmişti banada ama çok sevmişti böyle polarlı gibi hem çocugunda rahat hareket etmesini sağlıyor öyle birşey bulursam alacağım yine

zaten hafta içi pek kalabalıkda olmaz rahat rahat gezersin

Anammmm bu ne yaaa??? Tam alıntılıyorum yazıyorum yazıyorum, göndere basmadan bişi çıkıyor. Bir türlü yazamadım kaç seferdir. Çok mu yoğunum ne?

Nfk cık hoşgeldinn. Bu arada ben krem bi şişme yelek arıyorum görürseniz bana hbr verin:)

Busmaiii keremciği hasta mı ettin? ( kp bana hep öyle söylüyor da:d) üzüldüm ya, medicold diye bi şurup vermişti bize dr, o çok işe yaradı bizde aklında olsun. Çabuk zamanda toparlar inş, geçiş mevsimi tam hasta edecek hava!

Pembişş, aşık görüyorum seni:d sev sev bacım, kocalar en büyük candır aslında:)

Şeker portakalım dün alıntılamıştım yarım kaldı, hoşgeldin canım. Toparlamanıza sevindim.

Karakız hoşgeldin, bizde de bazen bilerek bazen farkında olmadan aynı renklerde giyiniyoruz. Dışarı çıkınca bi bakıyorum pişti olmuşuz kızımla

Nfk cık hoşgeldinn. Bu arada ben krem bi şişme yelek arıyorum görürseniz bana hbr verin:)

hoşbulduk canım sağol..
ayşeciği babaanneye verdim, şimdi hazırlanıp çıkıcam. güzel bi lacivert gördüm zeylandda.
sen illa krem istiyon belliki,bi göz atarım.. öpüyorum hepiniziiii

Bugun hava baya kapali ama gune anne ve babamla uyandim daha ne isteerim ki...
Ogleden sonra gezmelere gidicez.ins...
Bu arada yasir artik.herkesi taniyo.kapidan girdikleri gibi dedeee neneee diye boyunlarina atladi
Busmaicim gecmis olsn bu arada nsl kerem su anda daha iyidir ins

gittikçe kötüleşeceğini düşünüyorum açıkçası,sabah ayaktaydı ama şimdi yerlerde yatıyor. keyfi yok nefes alamıyor burnundan ağzı hep açık dolaşıyor balık gibi:) gözlerinin feri gitmiş çocuğumun
evet yaa hasta ettim,bana da herkes öyle söylüyor ne sinir bir cümle di mi ben de 2.30 a randevu aldım doktora götüreceğim medicold aklımda olsun canım sağol
biz de çoğu zaman pişti oluyoruz oğlumla farkında olmadan.sanırım o gün modum ne renkse kereme onu giydiriyorum ve kendim de o rengi giyiyorum
kocalar en büyük candır falan noluyo kız pek aşık gördüm seni herşey yoluna girmiştir umarım
hoşgeldiniz canım..

evet süper oldu canım Kerem hava değişiminden hasta olmuş olabilir hava çok farklıydı biraz rüzgar vardı, ya da gece üstünü açtığı için üşüttü, elleri sürekli sağa sola tuttu belki de mikrop kaptı..hepsi olabilir:) bir de deli danalar gibi heryeri dolaştık hiç durmadık ki:) eşim ben uzun bi süre tatil lafı edemeyeyim diye tuzak kurdu bana herhal

inşallah canım hemen geçmesini umuyorum ben de
onlar hastaysa dünyamız duruyo valla

şeker portakalımm,
panço kids shoes henüz açılmamış, mağaza tadilatta.
zeylanda uğramadım, sanırım gözümden kaçtı..

lcw indirim kuponlarım vardı, süreleri dolmuş
neyse, kv nin bana aldığı 3 parça giysiyi verdim, ayşeciğe birkaç bluz ve dediğim şişme yeleği aldım.
12-18 kalmamıştı, 18-24 aldım ama sanırım fazla büyük gelecek:44:
akşam eşim gelsin de değiştirelim..

arya, krem şişme yelek göremedim canım, kanzda yoktu.
zeylandın online sitesinde lacivert bi tane görmüştüm.
belki rengi vardır.

iki kitapçıya uğradım, epey kurcaladım kitapları.
bir iki kitap yakın geldi, ama almadım. biraz daha bakıcam.
bu arada adem güneşin kitaplarına da baktım.
cezasız çocuk terbiyesi namına epey bi şeyler yazmış, cezasız disiplin olur mu ki?:44:

ayyy ne güzeş bir sabah senin için

bizimkide annemlere gittiğimizde önce dede diyor ona gidiyor daha çok annem bu konuda muzdarip bakalım ne zaman annemede dedesine gittiği gibi gidecek

aman daha kötü olmasın inşallah yaa dediğin gibi bizim dünyamız duruyor insanın morali altüst oluyor birşey yapasıda gelmiyor:26:

küçük annenin annesi gelmişşşş
sana, seni tadığımdan beri küçük anne demek istiyorum ben yaaaaa

hımm demek daha açılmamış bende kışlık ayakkabı için oraya bakarım diyordum neyse bekleriz o zaman biraz daha
bu arada tamamen açılmış mı tüm carrefour yoksa gene tadilat olayımı var aralarda:44:
tühhh gitti canım hediye kuponları
neyse değişimleri yapmışsın en azından

kitap konusunda dediğin gibi cezasız nasıl olur ki:44:

bizimkide annemlere gittiğimizde önce dede diyor ona gidiyor daha çok annem bu konuda muzdarip bakalım ne zaman annemede dedesine gittiği gibi gidecek
gider gider anneannesine de gider minik melisa

bizimki de dedesine biraz daha mı yatkın ne?..
babam, 'dedeye gel' diye çağırınca tıpış tıpış gidiyor, annem çağırınca duymuyor bile zilli
annem çok seviyor, öpüyor. ama babam, oyun oynuyor onunla sanıyorum o yüzden böyle davranıyor.
babam uyurken mesela, adamın ağzına üzüm sokmaya çalışıyor, güya mama yediriyor dedesine

kız nfk dün maltepede bir mağaza vardı melisaya alışveriş için gitiiğim oranın adını bir tülü hatırlayamadım
mağazanın adı "NK giyim" duruyorum duruyorum neydi mağazanın adı nfk giyim diyorum allahım dün deli oldum sonra akşam geldi anca aklıma diyorum ne kadar alışmısız sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…