Ben geldim kızz:))Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Dükkanı ben kapatmıştım yine ben açıyorum :) gece tayfası nerdesinizzzz???
Teyzemiz 8 gibi gelecek. Toplantı 10da. Evde ne malzeme var ne bişi yemek yapmaya... Panikkkkkkkkkkkk!!!! :)
Herkese güzel bir gün diliyorum :)
Hadi gözün aydın, eve kavuştunuz. Çamaşırları da bugün hallettin mi, bitmiş demektir tatil serüveni.
Kızmak değil ama dün akşam anlattım güzel güzel. Anladı, çözüm bulmaya çalıştık bazı şeylere falan filan...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+
eşekten düşenler grubu yine eski günlerdeki gibi..
günaydın bacılarım.. çok öpüyorum sizi canlarımmm
pembişim hoşgeldinnn
kahvaltı hazırlamaya kalktım, neneye gidicez.
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile
Ben geldim kızz:))
Kuru fasülye, nohut gb bişi de yapabilirsin.
Bizde seni öpüyoruzzzz!!!! Valla bugün tam eşekten düşştük, 10 gb yattı arya, 4 buçukta kalktı. Üstelik gündüzleri 1 uykuya düştük diş mi acaba diye düşünüyorum. Umarım uykumuz böyle sorunlu olmaz.Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
pembişim hoşgeldinnn
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile
Aryammm benden hızlısın şekerim :))
ben de donup kalırım genelde ama o an biz mucizeydi,nasıl yaptım ben de anlayamadımGünaydınnnn!!!
:) ne güzel anlatmışsın. Ben artık diyecek birşey bulamıyorum.
Yok yahuuuu, gayet normal bence.
Minicik bebeyle yollarda! Cins bunlar bacım. Herşeye kendi açılarından bakmakla olmuyor işte.
Gelde anlat bunlara! Gerçi dün akşam baya konuştuk herşeyi, sıkıntı yoktu ama.
Hep öyleee... Bizimki de birden çok cadılaştı, bende inanamıyorum.
iyi yakalamışsın yine, ben donup kalıyorum böyle anlarda.
günaydın canım hosgeldinGünaydınlar herkeseeeeeeee :)
Dükkanı ben kapatmıştım yine ben açıyorum :) gece tayfası nerdesinizzzz???
Teyzemiz 8 gibi gelecek. Toplantı 10da. Evde ne malzeme var ne bişi yemek yapmaya... Panikkkkkkkkkkkk!!!! :)
Herkese güzel bir gün diliyorum :)
bu güzel bir gelişme,kocanın anlaması,çözüm bulmaya çalışmak cok cok önemli,sevindim canımHadi gözün aydın, eve kavuştunuz. Çamaşırları da bugün hallettin mi, bitmiş demektir tatil serüveni.
Kızmak değil ama dün akşam anlattım güzel güzel. Anladı, çözüm bulmaya çalıştık bazı şeylere falan filan...
günaydın asaletmeap nfk ve kerımelerı ayşe hatun:)Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
pembişim hoşgeldinnn
günaydın hayırlı cumalar herkese
dün hiç giremedim toplantılar çıktı arada hep
bugünde yoğunum bir ses vereyim arada dedim hepiniz öpüyorum
Evet evet; sonradan görüp yorum yazdım. Ben bir sonradan görme miyim?? Haha geyiğim üstümde :) saatler sürecek bir toplantı var bugünnnnnnnn. Hep boş konuşma vs...
Evde hiç o tarz bii yoksağolsun kocam yemez de...!!! Evde ne var o da bilinmiyor tarafımdan oğluşun emme seansı bitsin mutfağı karıştırmalıyım
Ay bu arada sevgili(!) kocacım biz yokux dîye salonu falan eski haline getirmiş. Normalde Egeye göre düzenlenmiştibi de kurdelaları açmış dolaplardan. Oğluş kendine gelmeden eski hallerine getirmeli. Ay bu adam ve bana çıkardığı ek işler!! Neyniş; göz zevki bozuluyomuş...!!!
acıtasyona gel hanııımAşağıdaki mesajı okuyunca pembişim, yarışmalarda nasıl oy alındığını daha iyi anlayacaksınbu sabah bana msj atılmış bu şekilde.
"merhaba...
Tüp bebekle anne olmaya çalışan bir arkadaşımız tedavi öncesi kk da yarışmaya katıldı sizden ricam ona oy vererek destek olmanız kazanırsa büyük moral olur diye düşünüyorum...
aşağıdaki linkten girip AŞK BÖREĞİ isimli tarifi işaretleyip onaylamanız yeterli..
ilgilenir oy kullanırsanız inanın çok makbule geçer teşekkür ediyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/borekl...-borekler.html (Enfes Börekler...)"
günaydın bu hafta herkeste toplantı var demek,kolay gelsingünaydın hayırlı cumalar herkese
dün hiç giremedim toplantılar çıktı arada hep
bugünde yoğunum bir ses vereyim arada dedim hepiniz öpüyorum
günaydın gacılar
ceylın uyuyor hala,ilk defa,benı de uyku tutmadı,
güzel gun olsun herkese
ben de donup kalırım genelde ama o an biz mucizeydi,nasıl yaptım ben de anlayamadım
günaydın canım hosgeldin
bi makarna,ya da ben böyle zamanlarda genelde dışarıdan söylerim,kasmaya gerek yok anacım yoksa yok işte evde bır sey
bu güzel bir gelişme,kocanın anlaması,çözüm bulmaya çalışmak cok cok önemli,sevindim canım
günaydın asaletmeap nfk ve kerımelerı ayşe hatun:)
pempişin dediği gibi iyi neneler:)
günaydın canım:)kolay gelsın
3 azı mı???? sen ayvayı yemişsin bacımmgünaydn kızlar
kerem elinde süpürge mesaiye başladı
bu arada tam 3 tane azı dişi çıkmış biraz, ikisi üst sağ ve sol, biri de alt sağda. hepsi aynı anda zavallı kuzum. büyüyorlar yaa
acıtasyona gel hanııımpembiş sen efe li bir annesin bu da sana moral olsun
günaydın bu hafta herkeste toplantı var demek,kolay gelsin
aynısını ben de yaptım beşiğinden sarkarken öyle bir uçtum ki panter kaleci gibiydim valla
tam yerde yakaladım yavaşça düştü
3 azı mı???? sen ayvayı yemişsin bacımm
hem azı, hem 3 tane, maşşallah keremehastalığın sebebi anlaşıldı şimdi. bizde de her dişte bi grip oluyoruz. dr bünye zayıf düştüğü için hasta olurlar o dönemde genelde demişti. bizim daha köpek dişleri bile çıkmadı.
nfk geçen gün konuşmuştuk ya uyku tulumundan
bu şekilde kalın olup kozmomont gibi çocuğun hareketlerini sınırlayacak şekilde birşey istemiyorum
Eki Görüntüle 802028
benim istediğim bu şekilde fazla kaba olmayan aynı zamanda üşütmeyecek polar yada havlu kumaşlı olan tulumlar
Eki Görüntüle 802029 Eki Görüntüle 802031
kapşonsuz olmasıda tercihim rahatsız edebilir
bir kaç yerde buldum ama 50 tl diyor yaa bana çok pahalı geldi yoksa normal fiyatmı bu anlayamadım :44:
gören bilen varsa haber verir mi
Vuhuuuu! Esim kendine telefon aldi, telefonum bana kaldiaryam ve pembisim kolay gelsin. Busmai gozun aydin , masallah 3 dis birden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?