- 8 Ağustos 2011
- 11.826
- 9.612
- 448
ooh guzel gunlerde kullansin melisacik ben de birkac ay once c&a dan alisveris yapmistim acaip ucuzluk vardi yaaaaabir delilik yaptım öğlen yemeğine palladiuma gittim yemeğimi yedim çıkıştata c&A da indirim varmış çocuk ürünlerinde girdim 3 parça giysi aldım kızıma azıcık kafam değişti yaa iyi oldu
nfk geçen gün konuşmuştuk ya uyku tulumundan
bu şekilde kalın olup kozmomont gibi çocuğun hareketlerini sınırlayacak şekilde birşey istemiyorum
Eki Görüntüle 802028
benim istediğim bu şekilde fazla kaba olmayan aynı zamanda üşütmeyecek polar yada havlu kumaşlı olan tulumlar
Eki Görüntüle 802029 Eki Görüntüle 802031
kapşonsuz olmasıda tercihim rahatsız edebilir
bir kaç yerde buldum ama 50 tl diyor yaa bana çok pahalı geldi yoksa normal fiyatmı bu anlayamadım :44:
gören bilen varsa haber verir mi
Vuhuuu hayırlı olsun telefonun sonunda :)) sağol canım darısı başınıza neyse ki çok fazla kötü durumda değil ama hem diş hem grip zor tabiVuhuuuu! Esim kendine telefon aldi, telefonum bana kaldiaryam ve pembisim kolay gelsin. Busmai gozun aydin , masallah 3 dis birden.
Canlarım annemi dün yolcu ettik ordan ümraniyeye geçtik büyük bi armine mağazası vardı baya baya uygun şeyler vardı ama nedense onun şuyu bunun buyu bir türlü bişi begenmedim ama kapalı çarşıda oldukça doldurmuştum limitimi kendime ciciler aldığım neyse ne zamandır pamuk saten nevresim istiyodum 80 liraya fıstık ötesi aldım linens outletten eminönünü çok seviyorum ama çok kalabalık ve işte illa çocuk o sırada yanında olmaması lazım..neyse bugün de biraz evi temizliyim diyorum havalar hazır güzelken şöyle sil süpür yapıyım içimiz ferahlasın..
Bu arada mustela tevsiyeleriniz için toptan bi set aldım bugün kullanıcam ilk gerçekten güzele benziyo keşke başından beri aldaydım..
Aaa en önemli şeyi unutuyordum çarşıda yolumuz havuzlu hana çıktı bi girelim dedik öyle duygulandım kiiii hamişleri görünce nerden nereye zaman aslında çok çabuk geçiyo yasire de bir kaç parça kışlık baktım ama hiç uygun gelmedi fiyatlar
Busmaicim dişiniz hayırlısı olsun bizim de çıkacak sanırım inanılmaz salyalandık ve kabardı dişler :18:
Canlarım annemi dün yolcu ettik ordan ümraniyeye geçtik büyük bi armine mağazası vardı baya baya uygun şeyler vardı ama nedense onun şuyu bunun buyu bir türlü bişi begenmedim ama kapalı çarşıda oldukça doldurmuştum limitimi kendime ciciler aldığım neyse ne zamandır pamuk saten nevresim istiyodum 80 liraya fıstık ötesi aldım linens outletten eminönünü çok seviyorum ama çok kalabalık ve işte illa çocuk o sırada yanında olmaması lazım..neyse bugün de biraz evi temizliyim diyorum havalar hazır güzelken şöyle sil süpür yapıyım içimiz ferahlasın..
Bu arada mustela tevsiyeleriniz için toptan bi set aldım bugün kullanıcam ilk gerçekten güzele benziyo keşke başından beri aldaydım..
Aaa en önemli şeyi unutuyordum çarşıda yolumuz havuzlu hana çıktı bi girelim dedik öyle duygulandım kiiii hamişleri görünce nerden nereye zaman aslında çok çabuk geçiyo yasire de bir kaç parça kışlık baktım ama hiç uygun gelmedi fiyatlar
Busmaicim dişiniz hayırlısı olsun bizim de çıkacak sanırım inanılmaz salyalandık ve kabardı dişler :18:
bir delilik yaptım öğlen yemeğine palladiuma gittim yemeğimi yedim çıkıştata c&A da indirim varmış çocuk ürünlerinde girdim 3 parça giysi aldım kızıma azıcık kafam değişti yaa iyi oldu
günaydın gacılar
ceylın uyuyor hala,ilk defa,benı de uyku tutmadı,
güzel gun olsun herkese
ben de donup kalırım genelde ama o an biz mucizeydi,nasıl yaptım ben de anlayamadım
günaydın canım hosgeldin
bi makarna,ya da ben böyle zamanlarda genelde dışarıdan söylerim,kasmaya gerek yok anacım yoksa yok işte evde bır sey
bu güzel bir gelişme,kocanın anlaması,çözüm bulmaya çalışmak cok cok önemli,sevindim canım
günaydın asaletmeap nfk ve kerımelerı ayşe hatun:)
pempişin dediği gibi iyi neneler:)
günaydın canım:)kolay gelsın
Göz zevkini yiyim ben onun
Bende bi yere gidince evi komple unutuyorum. Ne var ne yok bilmiyorum.
Kız nohut falan yenmez mi yaa? Ben çok severim, birde kurtarıcı oluyor bana.
Toplantı olayı da bi dert. Biz daha yapamadık. Okula gelip çay içip içip gidiyoruz:) haftaya yapacağız bakalım. Birde konuların gereksiz yere uzaması, uzatılması var tabi. Eziyett....
Aşağıdaki mesajı okuyunca pembişim, yarışmalarda nasıl oy alındığını daha iyi anlayacaksınbu sabah bana msj atılmış bu şekilde.
"merhaba...
Tüp bebekle anne olmaya çalışan bir arkadaşımız tedavi öncesi kk da yarışmaya katıldı sizden ricam ona oy vererek destek olmanız kazanırsa büyük moral olur diye düşünüyorum...
aşağıdaki linkten girip AŞK BÖREĞİ isimli tarifi işaretleyip onaylamanız yeterli..
ilgilenir oy kullanırsanız inanın çok makbule geçer teşekkür ediyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/borekl...-borekler.html (Enfes Börekler...)"
günaydn kızlar
kerem elinde süpürge mesaiye başladı
bu arada tam 3 tane azı dişi çıkmış biraz, ikisi üst sağ ve sol, biri de alt sağda. hepsi aynı anda zavallı kuzum. büyüyorlar yaa
acıtasyona gel hanııımpembiş sen efe li bir annesin bu da sana moral olsun
günaydın bu hafta herkeste toplantı var demek,kolay gelsin
aynısını ben de yaptım beşiğinden sarkarken öyle bir uçtum ki panter kaleci gibiydim valla
tam yerde yakaladım yavaşça düştü
nfk geçen gün konuşmuştuk ya uyku tulumundan
bu şekilde kalın olup kozmomont gibi çocuğun hareketlerini sınırlayacak şekilde birşey istemiyorum
Eki Görüntüle 802028
benim istediğim bu şekilde fazla kaba olmayan aynı zamanda üşütmeyecek polar yada havlu kumaşlı olan tulumlar
Eki Görüntüle 802029 Eki Görüntüle 802031
kapşonsuz olmasıda tercihim rahatsız edebilir
bir kaç yerde buldum ama 50 tl diyor yaa bana çok pahalı geldi yoksa normal fiyatmı bu anlayamadım :44:
gören bilen varsa haber verir mi
Vuhuuuu! Esim kendine telefon aldi, telefonum bana kaldiaryam ve pembisim kolay gelsin. Busmai gozun aydin , masallah 3 dis birden.
kızlar kıtaplarım bugun geldı,gelir gelmez leyla navaronun "beni gerçekten duyuyormusun" adlı kıtabını okumaya başladım.kitap 200 sayfa ama ben hemen hemen yarısına geldim.bu kitap daha çok artık konuşmaya başlamış,bagımsızlıgını kısmen kazanmış,3-4 yaşlarındaki çocuklarla ıletişimi anlatıyor.zaten ben kıtap araştırıken 1-2 yaşlarındaki bebeklerle nasıl ıletısım kurulacağı konusunda bir kitaba rastlayamamıştım.
neyse kıtaba dönecek olursak,eğer daha önce bu tarz kitap okuduysanız tavsiye edılen anne baba davranışlarını bu kıtapta tavsiye ediyor fakat kıtap daha cok gerçek yaşantı örneklerıne yer vermiş.ve sorunun nasıl çözüleceğine dair açıklamalarda bulunmuş,ödül ve cezayı açıklamış,ödül ve cezanın bir süre sonra çekiciliğini ya da işlerliğini yitirip sıradanlaştığından bahsetmiş.bunun yerıne cocugun olumlu davranışlarının takdir edilmesi gerektiğine yer vermiş.
bir de leyla navaro annelerle zaman zaman yaptığı etkinliklerden de bahsetmiş.mesela çocuğunuz butun ıkazlarınıza rağmen oyuncaklarını oturma odasına getirip oynuyor ve orda unutuyor.bu durum 5-6 kez tekrarlandı ve kızmaya başladınız,aklınıza ılk gelen şey oyuncakları ortadan kaldırmak ama ondan önce neler yapabilirsiniz diye bir soru yöneltmiş gruptakı annelere,ve annelerden okadar yaratıcı fikirler ve çözümler gelmişki.özete çocuğumuzun yapmasını ıstemedıgımız davranışlarında hemen kızıp bağırmak yerıne sakın olup bu durumu nasıl avantaja cevırebılırım dıye düşünmekte fayda var
kabul edilmeyen davranışlara nasıl cezasız engel olabılırız dıye bır bölüm var tam da ordayım.sorun olan davranıştan önce sorunu önleyıcı açıklamada bulunun diyor."salonun her zaman temiz olmasını istiyorum,oyuncaklarını oraya getırdıgın zaman cok dağınık oluyor,misafir geldğinde mahcup oluyorum,nasıl yapsak dersin? gibi
özetle,bu kitapta bol örnek var ama mükemmel anne olabılmemız için bir sihirli değnek olduğunu söyleyemem.dili açık akıcı.hala okuyorum fakat sankı kıtabı okurken hah çocuklarla ıletişim bu kadar da zor değilmiş hissine kapıldım,yıne altını cızerek söylüyorum,kitap bizim bebelerle olan iletişimimize şu aşamada cok da ışık tutmuyor.fakat görünen dağın ardı yakın derler
allah kavuştursun canım
ıyı yaptın delilik ıyıdır bazen:)
Canımcım, Efe aç kalmasın diye yapıyorum bişiler. Yoksa biz ikimiz olsak oooooo kesin hazır yemek :))
Çok güzel özetledin. Lüzumsuz uzun toplantılar... 10da başladı ve cuma namazı molası ile 3te bitti. Başım çatlıyooooooooooo.
Bişi demicem...!
Canım ya kıyamam Kereme bennnnnnn. Üçü bir arada çıkmışşşşşş :/
Allah'ım herkese nasip etsin anne olmayı. Benim yarışmada da yalnızlık acıtasyonu vardı. Neyse işte anı oldu diyim daha fazla bişi demiyim...
Çoxuk eşyaları cidden deli pahalı ya
Ben CA dan oğluşa kışlık bişiler aldım ama tuluma dikkat etmedim :/
Büyüyorlar çok şükür :)
Güle güle kullanın aldıklarınızı :)
Wuhuuuuuu :)
Sen okusan ve burda paylaşsan acaip makbule geçer :) çok tembelim yaaaaaa
:)) okudukça kendımce yararlı tarafları paylaşırım canım
ders programı bellı mı olmuş verdiler mi hemen
efecıgın mıdesınden noolur,yap bı çorba,ya da dışarıdan ızgara turu bir seyler guvendıgın yerden tabi söyle o da et yemiş olur
canim biz 4 numara kullaniyoruz. 18 kg a kadar. Bildigim kadariyla 4 haricinde 4+ var. O da 20 kg a kadar. Hani yasirin bacaklarini falan sikiyorsa belki deneyebilirsin. Ama bence fazla gelip sizdirma yapabilir.:44:Kizla:44:r bezimiz bitmis gec farkettim 4 kullaniyodum 4 mu alsam 5 mi siz kac kullaniyosunuz 5e gecen var mi
Born ben oğluma 5 bazen 5+ bağlıyorum, prima
Kizlar bezimiz bitmis gec farkettim 4 kullaniyodum 4 mu alsam 5 mi siz kac kullaniyosunuz 5e gecen var mi
Pamuk helva tatilde peki Neyneyse????
4 numara aldi esim israrla ustunde 18 kg a kdr yazdigi icin yasirde gelince uyudu sasirdi biraz uyusa da keyif yapsak bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?