Hayırlı olsun güzel kızın için:)
Nerdesiniz everybody :))))
Yahu ben Keremi kaç kez tutup silktim yakasından sende peygamber sabrı var maşallah :)
Eşler biz fıttırırsak ancak devreye giriyor:)
Bu sabah da ,apartmanın hemen altında kuru temizleme var kıyafetimi alcaktım eşim 8 den 10 a kadar evde oyalandı. keremi yatırdım inip alcam gelcem " çabuk ol ben çıkacam" diyor;
"Çıkarsan çık ! " dedim.
Yani sanki aşağıda gezintiye gidiyorum; şu çabuk ol lafını söyleyince o kadar sinirleniyorum ki!!!!! Allahım sana geliyorummmmmm
günaydın canlar
ben duymadım ama gece epey yağmur yağdı diyor eşim. yerler kurumuş gibi.
ama hava kapalı. bugün inş şu açma böreği deneyeceğim.
inş güzel bi gün olur..
hakikaten nerelerde o? hala adapazarından dönmedi mi?:44:
tarifi kaydediyorum, inş en yakın zamanda deneyeceğim
bi haftasonu yaparsın beah
salam kahvaltıda bile yenmiyor. pişince hamur içinde düşünemiyorum
valla en yakın rakibinin iki üç katıydı oyu ben baktığımda.
bu işler nasıl oluyor, biliyoruz artık
evet, benim beceremediğim ıslak kek
mönün güzel bacım, hava da serinledi. yanına güzel bi de çay demlersin, oooh!
yoğurtlu mayonezli köz biber, hmm denemek lazım
valla, bu ara birinin ateşi bitiyor diğerininki başlıyor.
tamamen mevsim dönüşü ve dişe bağlıyorum ben. bugün daha iyi olur inş geçmiş olsun canım.
biz de bildiğin gibiyiz işte.
sarımsaksız olunca onun da pek lezzeti olmuyo yaa :100:
son on gündür gündüz iki olan uykusu bire düştü.
artık öğleyin 1,5-2 saat uyuyor sadece. akşam da 10-11 gibi yatıyor, sabah 7de ayakta.
gece de iki üç kez emmek için kalkar.
hayırlı olsun canım. bi de arkadaş buldu mu kendine,
gözün arkada kalmaz. eğlence oyun, günün nasıl geçtiğini anlamaz bile
bacım, dünden beri aklımdasın. msj atacaktım. yazmışsın bile..
keşke az yardım edecek biri olsa. sen dinlenemezsen yasire de bakamaz sabredemezsinki
geçmiş olsun canım. valla kafayı çevirmek değil göz kırpmaya gelmiyorki
bizimki de hiçbirşey yokken düştü mutfakta dudağını patlattı biliyorsun. biraz da şişmişti. ama iki güne tamamen iyileşti.
Rabbim beterinden saklasın. keşke her düşmeleri bu kadar zararla atlatabilsek :26:
akıl sır erdiremiyorum ben. bazen o kadar hızlı davranıyorki.
ne zaman onu düşünüyor, tasarlıyor, eyleme geçiyor ve yapıyor bilemiyoruuuuuuum
Bu doğru olabilir ya. Mesela gündüz bile beraber uyursak uykusu 3 saati geçiyor, daha huzurlu uyuyor. Normalde 1 buçuk saat uyur. Gece de çoğunlukla bizle yatıyor valla. Sık sık uyanmıyor bizle yatınca.
Günaydıııınnnn !!
Gündüz uykusu hepimizde var demekki? Bende okula başladığım için bensiz uyuyamıyor diye tek uykuya düştüğünü sanmıştım. Annem artık bunun normal olduğunu söylüyor gerçi ama, esnedikçe uykusu var diye düşünüyorum.
Biz hergün bir kaza atlatıyoruz:/ dün dışarda koşarken hoop düştü, çeneyi yere sürttü. Önceki gün kafayı yere baya bi sert çarptı. Artık yeteeerr diye bağırasım geliyor bazen. Bu kadar dikkate bu kadar kaza? Bakıyorum millete salıyor çocuğunu, hiçbişi olmuyor.
geçmiş nolsun canım.. nekadar dikkat etsende anlık mesele engelleyemiyorsun ne yazikkiAllah büyük kazalardan korusun..
İnan gece aldım ayağa kaldırdım ne istiyosun neeee dedim eşim kalktı dedi tamam sen öbür tarafa geç yatagın ben ilgilenirim dedim çok iyi olur o ara yarım saat uyumusum işte hepsi o düşün bu topikte ilk dayak atan ben olucam diye korkuyorum asıl arya değil de benim 2. cocugu yapmam lazım sanırım zaten yenidoğan gibi bi oğlum var hayatımda bi farklılık olacagını sanmıyorum zaten deli gibi hissediyorum kendimi
Ahh canım çok saol yakın bir zamanda anneme gitmeyi planlıyorum orda herkes bakıyo ama bu haftasonu yakın düğünler var burda mecbur burdayız önümüzdeeki haftalarda oraya gidersem kafam çok toplanıyo böyle deşarj ola ola zaman gececek inş ama ben bu yıl iyki başlamamışım okula fln yazık olurdu çocuklara
Ya işte yanıma aldığım anlarda da uyumuyo aynı bi kaç kez pilim bitince zaten dayanamayıp aldım yatıyo yarım saat sonra hayatının en kötü kabusunu görmüşçesine çığırıyor ama anlatamam yani aç değil gaz yok artık eskisi gibi ne bu yaa deliriceeem gündüz hiçbi sıkıntısı yok çünkü sadece yaramaz şımarık azman falan ama şu anda o herkesin sorunu gece ne oluyo bilmiyorum pofff
Bu arada size de çok geçmiş olsunnasıl şimdi efecik ben de çok kaza atlatıyorum istediğimiz kadar sakınalım oluyo işte on saniye durmuyolar ki biz napalım ama dediğine katılıyorum çocuklarını salanlarda daha az oluyo sinir oluyorum
limonlu chescace yaptim dün.. ikeadan kelepçeli kaliptan almıştım akıtti dediğin gibikucuk borcamla daha iyi olmuştu. .
Nfk lütfen şu keki karbonatla tekrar dener misin kuzummm???????!!!!!!!!!!
Sizle mi yatıyor, neden? Ben Bursada Keremle yatınca hiç rahat edemedim her hareketine uyanıyordum
Borek tarifindeki fincan olcusu cay fincani di mi?
Pembiiiiiis, bir paket margarini actigim yufkanin ustune surucem d mi? Aralara surmek uxere tereyagi diye bisey var malzemelerde, kafam karistibi yardim ediver bacina, aysecik uyurken yapivereyim sunu hemencik
yandı gülüm keten helvaCanımmmmmm okuldayım ya
Kahve fincanı olacak o ölçülerdeki. Margarin içine giriyo ayrıca aralara tereyağı sürüyoruz
Geçmiş olsun canım. Ne kadar dikkat edilse de böyle kazalar olur. Allah büyüğünden korusun.Sıkılmaz sıkılmazzzzz. İlk gün iyi geçtiyse olay bitmiştirhayırlı uğurlu olsun :)
Günaydınlar herkeseeeeee.
Dün mutfakta iş yaparken Efe yanımda oynuyodu. Bir dakikalık kafa çevirmede sandalyeyi yüzüne indirdi. Dudağı kanadı içten. Şimdi sabah baktım şişmişüst dudağının ortası. Çok dikkat ediyim diyorum ama bi anda oluyo bi kaza
Dün radyoda dinledim, 5-6 yaş çocuklarında 2 hafta kadar alışma dönemi olur diyordu. Sabırlı olun. Duygularını ifade etmesine yardım edin.sagol canım. . sabah biraz ağladı gitmek istemiyorum diye.. inşallah uzun sürmeden alisir
Elmalı ıslak keke kıbrıs tatlısının muhallebisini yapsam çok mu ağır olur?? Ama daha çok göz doldurur sanki???
Belki çikolatalı sos?Elmalı ıslak keke kıbrıs tatlısının muhallebisini yapsam çok mu ağır olur?? Ama daha çok göz doldurur sanki???
Kv lerde aryanın yatağı dar ve tehlikeliydi, atlamaya kalkıyordu o yüzden sık sık bizimke yattı. Şimdi de bizimle yatmayı istiyor, daha doğrusu bizim yatakta yatmayı istiyor. Bende üstünde durmuyorum. Seviyorum onunla uyumayı:))
yandı gülüm keten helva
birincisi, fincan olarak çay fincanını kullandım. hoş tepsim küçük diye ölçüyü 1/3 oranında küçülttüm ama ne fayda.
margarini içine koymadımki.
Geçmiş olsun canım. Ne kadar dikkat edilse de böyle kazalar olur. Allah büyüğünden korusun.
Dün radyoda dinledim, 5-6 yaş çocuklarında 2 hafta kadar alışma dönemi olur diyordu. Sabırlı olun. Duygularını ifade etmesine yardım edin.
Ağır olur bence..
Lokumlu kek de çok şekeri geldi zaten:))
Keremi dışarı çıkardım nasıl çığlık ata ata koşuyor sanki kafesten salmışız :) parka götürdüm güldü eğlendi şimdi uyuyor
Belki çikolatalı sos?
Ya da sadece hindistancevizi serp
Sen seviyorsun da babişko ne diyor bu işe:))
Hiç yağ koymadın mı böreğeeeeee?????neyse dur bakalım nasıl bir sonuç çıkacak :/?? Çay fincanı ile yağ koyman kurtarır belki..?
Yazık yaüniversiteden bi arkadaşımla konuştum.
5 senelik evli. 20 aylık bi oğlu var. bakıcı bakıyor, arkadaş çalışıyor.
hiç konuşmuyormuş, aşırı hareketli ve göz teması falan da kurmuyormuş.
ismi söylendiğinde bakmıyormuş bile.
neyse, bi gariplik var demişler doktora gitmişler.
işitme kaybı denmiş, hem de yüksek şekilde.
sağır olduğu için de duymuyor, dolayısıyla konuşamıyor demişler. bunlar da yıkılmış.
hiperaktivite teşhisi için henüz erken, 3 yaşını bekleyelim demişler.
ama göz teması kurmaması ve başka bazı alışkanlıkları sebebiyle otizmden bile şüphelenmişler.
kaç şehir hastane dolaşmışlar. en son üniversite hastanesinde bi prof'a gitmişler.
evet işitme kaybı var bu öğrenme güçlü yaratacak kadar değil demiş, bi kulaklık vermiş.
çocuk duymaya tepki vermeye başlamış.
annesi, sen çalıştığın için onunla yeteri kadar ilgilenemiyorsun belliki, size tavır olarak da konuşmuyor.
küsüyor falan demiş. hırçınlığı ve olumsuz hareketleri ondan demiş.
arkadaş da, dr doğru söylüyor. memeden kestim. göğsüme yara bandı yapıştırdı. geldi bi yokladı.
onu gördü. bir daha da istemedi. ben çok zor olacağını sanıyordum. sonra gel emzireyim dedim, çocuk yaklaşmadı diyor.
bi de bebeğin günde on saat tv izlediğini söyledi.
yuh dedim, napıyorsun sen, aklın başında mı?
ama trt çocuk izliyor. hem başka türlü durduramıyoruz, bir dk oturmuyor. oyamak çok güç falan dedi.
dr da zaten iyi bi fırçalamış bunları. neyse bir sürü tavsiye vermiş. çocuğunuzla ilgilenin diye.
bi de telonu kapatmadan demez mi ziraat müh. kazandım diye. sinirlendim bu sefer.
kızım n'apıyorsun sen, ne lüzumu var. çocuğunun durumu belli, zaten sen çalışıyorsun. 2si yüksek okul, 2si lisans
4 üniversite bitirdin yeter artık dedim. ama bu son diyo..
Allah akıl fikir versin.. eşiyle problemleri varmış, ardından oğlunun sıkıntısı. buna rağmen hala okuyacağım diyor.
evli kadın için çalışmak zaten zor. bi de bebek. bizimkisi kendini teskin için okumak peşinde.
Rabbim bunlara akıl, evlerine huzur, çocuklarına da sıhhat versin!
Evet evet , hindistancevizi candır :)Hiç yağ koymadın mı böreğeeeeee?????neyse dur bakalım nasıl bir sonuç çıkacak :/?? Çay fincanı ile yağ koyman kurtarır belki..?
Şeker güzeldir neyneyseeeeeeee!!! :)
Çikolatalı sos yerine beyaz bir sos istiyormuş gibi bu kek. Ama senin dediğîm gibi hindistancevizi serpmek de çok hoş ve kolay bi fikir :) öyle yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?