Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yağdan geliyo zaten lezzeti :)))

Bakmadım o böreğe desemmm???

ev almış başını gidiyor. hiçbirşey yapasım yok ya..
nedir bu hal? ayşecik uyurken ben de kestirsem ne güzel olur, ama o uyanıkken daha zor iş yapıyorum, pöffF

Herkes aynı durumda demekki :)

şeker portakalımm, zaten ataşehirdesin palladium sana yakın
ama optimumda da c'a var

Allah ölülerimize gani gani rahmet eylesin. Çok zor. Kaç yaşında olursa olsun her ölüm erken...

doğru diyorsun yaş ne olursa olsun her ölüm erken beklenmedik bizim için halbuki tam tersi olmalı ama :26:
100 yaşında dedemiz ölsede aynı duyguyu yaşayacağız hep dünyada olalım hep böyle geçsin zaman ama işin kötüsü sonsuz hayat orda asıl orasını düşünmek lazım ama nerdeee(yani kendi adıma konuşuyorum burda )

şeker portakalımm, zaten ataşehirdesin palladium sana yakın
ama optimumda da c'a var

evet canım palladiuma çok yakınım o yüzden öğle arasındada gidip gelirim orayada optimumun yolu ters kalıyor birde trafiği oluyor öğlen o yüzden öğlen arasında onu halledemem akşam uğramam lazım onun için de melisayıda daha mı geç görcem alışveriş mi tabiki melisayı tercih ediyorum artık onunla beraber gideriz hemde giyer daha iyi olur herhalde

sizin kaybınız henüz çok yeni..
tabi her hafta gitmek ister eşin.
ben de gidince dede dede diyorum ama tabi anlamıyor.
benim babamı dede olarak biliyor. 3-4 yaşına gelince ancak anlayabilir sanıyorum.

Efeeeeet
Yemeğimi yaptım evi süpürdüm ütülerden de biraz yaptım; akşama kadar biter inşallah
Bir de sütlü tatlı yapsam belki keşkül belki sütlaç
Geçende annem çikolatalı keşkül yaptı güzel oldu
Güya birşey yapıyorlar, ee müşteri kaybediyorlar
Bu arada bakkala makyajlı gitmene bittimmmm
Margarin yerine tereyağ kullansana canım aynı görevi görüyor. ben asla eve margarin sokmam; en zararlı şey
Aynen canım yaa satarken binbir dil dökerler sonra herkes arazi olur.
Kp nle ilgili yazdıkların bana da çok dokundu, kp mi ben de çok seviyorum o da kereme çok düşkün
Ya bak ben havuza üyeyim ama haftada 1 ancak gidiyorum o da ayda 4 yapar. Ayda 3 çok iyi kapmışsın şekerim değerlendir

Senin kp ne de Allah rahmet etsn canım ,gelinler kp leri çok severmiş

üniversitede bi hocam vardı.
biz aslında ölene ağlamayız, kendimize ağlarız derdi.
yani farz-ı mahal, melisanın dedesi vefat etti.
aslında üzüldüğümüz onun ölümünden ziyade, çocuğunun babasız kalmasına ağlaması, hanımının eşsiz kaldığına ağlamasıdır derdi.
hakikaten öyle değil mi, gidenin ardından 'dedem' gitti, artık 'dedem' yok, 'dedemsiz' hayat nasıl olacak diye ağlıyoruz
dediğin gibi düşündüğümüz onun şahsı, ameli ve sonraki yaşantısı değil :44:

ooo, bi şey kalmamış valla. hepsini yapmışsın
benim mutfak kalk gidelim modunda. çamaşır odasına dönen küçük odayı düzenlemek ne kadar gözümde büyüyor yaaaa
keşkülü nasıl yapıyorsun-uz?

ben de margarin kullanmam. o yüzden evde yok. tereyağıyla eminim daha lezzetli olur. ama ağır da kaçabilir.
karışım yapabilirim. ama yine de eksik var, yumurta

valla tanımadan seviyorum adamı. mübarek zaten çok iyi biriymiş. mekanı cennet olsun.
ama aynı yukarda dediğim gibi. kendim için seviyorum, yokluğuna üzülüyorum.
kp im diye, o olsa daha güzel ve iyi bi yaşamımız olur diye.
oğlu babasız, torunu dedesiz kalmasın diye. bak ne kadar bencilim di mi :100:

her ne kadar hiç tanışmamış bile olsak ona sürekli hayır yapmaya çalışıyorum.
bazen bi sadaka, bazen birkaç sayfa Kur'an-ı Kerim okumak..
4 tü çocukları, benimle 5 oldu, ayşecikle 6

Pamuk helvayı ösledimmm

Çamaşır odasından ben de illallah ettim ya, Keremin yatağını oraya taşımayı düşünüyorum bilmem napıcam çamaşırları sonra
Keşkül:
4 su bar süt,
1,5 çay bar pirinç unu,
1 paket vanilya,
1 çay bar şeker,
arzuya göre 2 yemek kaşığı hindistan cevizi. Karıştır ,pişir.
Soğuyunca Üstüne fındık veya fıstık :)

ohhh herşey bitmiş bile maşallah
demek iyi oldu bu ayda 3 kez havuzu almam tabi inşallah kullanabilirimde işe yarar bakalım
sağol canım evet herkes öyle gerçektende acaba işimize karışmadıkları için mi ? diycem ama bizim birkaç konumuz olmuştu ama artık olmuş gitmiş birşey deşmeye gerek yok ama genede severim kendisini

aynen yaa ne kadarda doğru söylemiş
acı ama gerçek:26:

aa çok kolaymış eşim çok sever ama yapacak adam yok o ayrı

Düzeltiyorum 1 çay bar pirinç unu
Sürekli karıştırmak lazım topaklanırsa çırpıyorum ya da

iyi ki de bakmadın. benim içim kalktı. salamlı bi şey.
daha kötüsü süslemesi, valla bakarken içim bi garip oluyo niyeyse :100:

Salamı ben de sevmem. Sosi de yılda bi kere canım çekerse yerim. Zevkler ve renkler işte. Ama sanırım o birinci olacak çünkü bi ara burda link atılınca bakmıştım; herkes ona oy verdiğini söylüyordu...

Ellerine sağlık kız bravo valla.

Dışarı paçoz çıkamıyorum dolayısı ile bakkala da :))

Tereyağı çok ağırlaştırır böreği bence...

Çarşamba üç arkadaşım gelecek (bu akşam kesinleşecek). Tatlı olarak busmainin elmalı ıslak kekini, salata olarak kısır, tuzlu olarak da uzun uzun yapılıp kesilen peynirli poğaça vardı ya paylaşmıştık onu yapmayı planlıyorum. Yeter dimi??? Yarın zaten dersim var akşama kadar. Akşam keki yapsam gerisini çarşamba öğlene bırakcam...

Yeterli canım.. Gayet de leziz bir menü.. Ben enerji bulabilirsem lokumu keki deneyeceğim. Evde 1 kasr sürünen lokum var. Minik doğrayıp keke eklersem yenir gider.

Busmai,
Chicco sağlamdır ama o kadar mı yüklemiştin:) bir de sen bayiyi mi aradın. Bir genel merkezi falan varsa orayı ara bence.
Keşkül tarifin de güzel. Evde pirinç unum çok, süt alınca denerim inşallah.

Yanına yoğurtlu bi salata da yapabilirsen?
Mesela geçende migrostan aldım dilimlenmiş közlenmiş kırmızı biber konservesi. Yoğurt mayonez ceviz dereotu karıştırdım çok lezzetli oldu.

Bir sapından bir bacağından tutup kaldırınca o kadar ağırlıkla yamuldu tabi.. Çok pişmanım!
Genel merkezi aradım düşüremedim, yarın tekrar deneyeceğim inşallah.
Ben bugün yaptım içine çikolata da erittim; ama anneminki gibi yapamıyorum ya hep pütürlü oluyor

Sen ne alemlerdesin bir sorun mu var???

selam kızlar gecmısı cok okuyamadım,vakıt bulursam okuyacağım.ceylin ateşlendi bugun,tam da okulların açıldığı gun,allahtan annem bende,sağlık ocağına göurdum,hafif genız akıntısı var soğuk algınlığı gıbı ama dişten dedi.aferin verdi.3 günden fazla sürerse tetkik yapalım dedi.şimdi uyuyor.dün gece çok huzursuz zor bır geceydi.

sizler nasılsınız,umarım bir problem yoktur

Yeterli canım.. Gayet de leziz bir menü.. Ben enerji bulabilirsem lokumu keki deneyeceğim. Evde 1 kasr sürünen lokum var. Minik doğrayıp keke eklersem yenir gider.

Ben de gözümün içine bakan lokumlardan dolayı yapmıştım ki iyiki yapmışım :)

Yanına yoğurtlu bi salata da yapabilirsen?
Mesela geçende migrostan aldım dilimlenmiş közlenmiş kırmızı biber konservesi. Yoğurt mayonez ceviz dereotu karıştırdım çok lezzetli oldu.

Ben de akşam oğluşu gezme amaçlı markete götürdüm ve havuç aldım. Havucu kavurup yoğurtla karıştırıyorux ya ondan yapıyım diye :) üstünü cevizle süsliyim diyorum. Bi de engüzeli ona sarımsak katmak amaaaaaaa yemiyo misafirlerimden biri

Oy kıyamam Ceylinciğeeee. İnşallah sürmez canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…