he yaa, yazmışsın valla
bugün senin şu açma böreği yapmayı düşünüyordum ama yumurta ve margarin yok evde.
maşallah bir paket yağ varmış içinde
yarına kaldı artıkınn
şu börek yarışmasındaki aşk böreği ne saçma, uydurma bi şey beeah!
ev almış başını gidiyor. hiçbirşey yapasım yok ya..
nedir bu hal? ayşecik uyurken ben de kestirsem ne güzel olur, ama o uyanıkken daha zor iş yapıyorum, pöffF
iyi ki de bakmadın. benim içim kalktı. salamlı bi şey.Yağdan geliyo zaten lezzeti :)))
Bakmadım o böreğe desemmm???
Allah ölülerimize gani gani rahmet eylesin. Çok zor. Kaç yaşında olursa olsun her ölüm erken...
şeker portakalımm, zaten ataşehirdesin palladium sana yakın
ama optimumda da c'a var
sizin kaybınız henüz çok yeni..hım bende cuma ve cumartesi günleri diye biliyorum ama eşim her pazar gideceğim diyor
hiç sorma yaa insan kötü oluyor şimdi melisa dedesini sadece fotoğraflarda tanıyor kızım bak dedeye geldik diyince benim babamı arıyor etrafda el salla falan dedik öpücük verdi çok severdi melisayı sağolsun " sen bal mısın derdi " melisaya oda kıkır kıkır gülerdi ahh ahh allah ayırmasın kimseyi kimseden zor :26: ama kader böylel
birde siz tanımadan bu kadar sevmişsiniz yani eminim dedeside siz götürdüğünüzde ayşeciği görüp sevinmiştir.
Güya birşey yapıyorlar, ee müşteri kaybediyorlarDene dene canım :)
Çok pis tespit yaparım hahahaha
Annene mutluluklar diliyorum. Emekli insanlar accık evde sıkıntı yaratabiliyormuş :)
Valla bence eşyaları kuzular akıllanınca değiştirmeli. Ben yeni eve taşınırken koltuk almadım eskileri kaplattım. Şimdi başına neler neler geliyo. Bi de daha büyüyüp boyuyacak kısmetse dimi :)?
Ya Allah korumuş valla düğün günü çok kötü sonuçlanabilirmiş. Valla bence nazar değil de iş bilmeyen insan olayı olmuş...
Valla bayramdan önce ankarada olursak belki de kocam hiç gitmek istemez cıngıl cıngıl olacağı için :/
Aaaaaaa üzüldüm valla. Baston candır :/
Kız yazdım ya sabahın yedisinde :)
Çok pardon ama oha yani. 30 gün ne demek ya???!!! Olmadı dediğin gibi yaparsın. Zaten baksana garanti de garanti değil.
Margarin yerine tereyağ kullansana canım aynı görevi görüyor. ben asla eve margarin sokmam; en zararlı şeyhe yaa, yazmışsın valla
bugün senin şu açma böreği yapmayı düşünüyordum ama yumurta ve margarin yok evde.
maşallah bir paket yağ varmış içinde
yarına kaldı artıkınn
şu börek yarışmasındaki aşk böreği ne saçma, uydurma bi şey beeah!
Aynen canım yaa satarken binbir dil dökerler sonra herkes arazi olur.herkese günaydın hayırlı sabahlar olsun inşallah
yeni öğretim yılıda hayırlı olsun hem öğretmenlere hem öğrencilere hemde tabiki velilere
bir çırpıda geçsin inşallah bu yıl gene gelsin hemen tatil
nfk canım sağol o zaman yolum düşünce demstock a uğruyim canım
fiyatıda iyiymiş alayaım bari bende ama tabi ben gidene kadar kalırsa artık
pempiş ve arya okulun ik günü hayırlı olsun sizlerede canım bugün okuldasınız ama bakıyorum gene girebiliyorsunuz helal valla
busmaisıfır malı alırken hiç problem yok satılsın diye 10 takla atarlar yedek parça tamir lazım karşında düzgün muhatap bulamazsın kerpetenle laf alırsın ağızlarından neyse bencede başka yerde tamir ettir sonuçta tamir ettireceğin yerde tamir ettiği parçaya garanti verir bir daha birşey olursa gene ona götürürsün karşında muhatap olur hiç değilse
hafta sonu cumartesi günü carrefour maltepe parka gittik annemle alacak birkeç şeyi vardı bende merak ediyordum nasıl oldu diye baya büyümüş güzel olmuş özellkle yemek bölümündeki çocuklalr için yapılan oyun alanını melisa çok beğendi
herşeye bindik nasıl olsa şu an jeton atmadanda oyuncaktan zevk alıyor ama sonrası para para:18:
bir sürüde çocuk mağazası açılmış tam didikleyemedim melisa ile ama bir hafta içi gitmek daha mantıklı olacak sanırım
c&a dan aldığım eşofman altları büyük gelmişti bende onları değiştiririm dedim ama burdaki mağazasında kalmamış palladıum yolları gorundu gene bana
pazar günüde mezarlığa gittik kayınpederi ziyaret eşim melisayı götürmek istiyordu beraber gittik valla çok kötü oldum ağla ağla insan üzülüyor yaa diyorum içimden keşke gelmesemiydik bir yandan kuran okudum iyi oldu bir yandan da ağladım adamın yerini dar mı ettim diye :44:
birde bir mezarlık vardı hemen yanıbaşındaki ağacı kurdelalarla süslemişler mezarlığın üstüne rüzgar gülleri koymuşlar falan dedim ne ki o 6 yaşında bir çocukmuş ahh ahh annesinin halini düşünemiyorum bile rabbim evlat acısı vermesin :26:
ordan eşim spora niyet etti 2 spor salonu gezdik en son karar kıldık bir tanesinde oraya gidecek kayıt oldu 1 yıllık üyelik aldı
bende çok beğendim ama melisadan gidemem ama adamla konuşurken sadece havuza gelsem ne kadar falan diye sordum üyenin ayda 3 misafir getirme hakkı varmış ama hep aynı misafir olamaz normalde ama sizin için eşimden yana kullanacağım misafir hakkımı diye not düşeriz siz gelirsiniz dedi ayda 3 kez havuz kaptım yani
çocuk kulubüde varmış orayı görmedeim ama 2 yaşından başlıyormuş sen spor yaparkene çocukla ilgilenip oyunlar oynatıyorlar güzel bir uygulama ama bize uymadı tabi neyse birde zaraya gittik orda şişme yelek gördüm sizde burda konuşunca bir giydirdik ne yalan söyliyim güzel durmaz bizimkilerde diye düşünüyordum boyları kısa daha falan diye ama bir giydirdik babasıda bende çok beğendikama ayı kalmamıştı artık gelince kardeşim alcak bize öyle yani bizden haberler bu kadar
maşallah uzun uzun yazmışsın kız
Allah rahmet eylesin. tabi gitmek lazım mezarlığa. yanlış bilmiyorsam cuma günü, ölen kişiler ziyarete gelenleri
vasıtasız görür duyarmış. biz de cuma gitmeye çalışıyoruz. hem içimden hem açıktan konuşuyorum eşimin babasıyla.
anlatıyorum. ilk kez ayşecik 41 günlükken gitmiştik. ayşeciği gösterdim, bak bu torunun dedim.
aslında çocuğu mezarlığa sokmak pek iyi değildir sanıyorum ama fırsat olunca onu da götürüyoruz.
her gittiğimde anlatıyorum, ayşecik şu kadar oldu, yürüyor. baba diyor, dede diyor.
sen de olsaydın keşke, ama inş cennette birlikte oluruz diye
inanın şunları yazarken bile ağlıyorum. Allah kimseyi babasız bırakmasın. evlat acısı göstermesin
havuza gidebilmen çok güzel haber. havan değişir, kendini iyi hissedersin. benim yüzme olayım hala muallakta. bakalımm
şişme yelek bence kullanışlı bi ürün. o yüzden aldım. sonbaharda ve önümüzdeki ilkbaharın serin günlerinde giyinir diye.
çok tatlı oldu. babası da bayıldı..
üniversitede bi hocam vardı.doğru diyorsun yaş ne olursa olsun her ölüm erken beklenmedik bizim için halbuki tam tersi olmalı ama :26:
100 yaşında dedemiz ölsede aynı duyguyu yaşayacağız hep dünyada olalım hep böyle geçsin zaman ama işin kötüsü sonsuz hayat orda asıl orasını düşünmek lazım ama nerdeee(yani kendi adıma konuşuyorum burda )
ooo, bi şey kalmamış valla. hepsini yapmışsınEfeeeeet
Yemeğimi yaptım evi süpürdüm ütülerden de biraz yaptım; akşama kadar biter inşallah
Bir de sütlü tatlı yapsam belki keşkül belki sütlaç
Geçende annem çikolatalı keşkül yaptı güzel oldu
Margarin yerine tereyağ kullansana canım aynı görevi görüyor. ben asla eve margarin sokmam; en zararlı şey
Senin kp ne de Allah rahmet etsn canım ,gelinler kp leri çok severmiş
ooo, bi şey kalmamış valla. hepsini yapmışsın
benim mutfak kalk gidelim modunda. çamaşır odasına dönen küçük odayı düzenlemek ne kadar gözümde büyüyor yaaaa
keşkülü nasıl yapıyorsun-uz?
ben de margarin kullanmam. o yüzden evde yok. tereyağıyla eminim daha lezzetli olur. ama ağır da kaçabilir.
karışım yapabilirim. ama yine de eksik var, yumurta
valla tanımadan seviyorum adamı. mübarek zaten çok iyi biriymiş. mekanı cennet olsun.
ama aynı yukarda dediğim gibi. kendim için seviyorum, yokluğuna üzülüyorum.
kp im diye, o olsa daha güzel ve iyi bi yaşamımız olur diye.
oğlu babasız, torunu dedesiz kalmasın diye. bak ne kadar bencilim di mi :100:
her ne kadar hiç tanışmamış bile olsak ona sürekli hayır yapmaya çalışıyorum.
bazen bi sadaka, bazen birkaç sayfa Kur'an-ı Kerim okumak..
4 tü çocukları, benimle 5 oldu, ayşecikle 6
Efeeeeet
Yemeğimi yaptım evi süpürdüm ütülerden de biraz yaptım; akşama kadar biter inşallah
Güya birşey yapıyorlar, ee müşteri kaybediyorlar
Bu arada bakkala makyajlı gitmene bittimmmm
Margarin yerine tereyağ kullansana canım aynı görevi görüyor. ben asla eve margarin sokmam; en zararlı şey
Aynen canım yaa satarken binbir dil dökerler sonra herkes arazi olur.
Kp nle ilgili yazdıkların bana da çok dokundu, kp mi ben de çok seviyorum o da kereme çok düşkün
Ya bak ben havuza üyeyim ama haftada 1 ancak gidiyorum o da ayda 4 yapar. Ayda 3 çok iyi kapmışsın şekerim değerlendir
üniversitede bi hocam vardı.
biz aslında ölene ağlamayız, kendimize ağlarız derdi.
yani farz-ı mahal, melisanın dedesi vefat etti.
aslında üzüldüğümüz onun ölümünden ziyade, çocuğunun babasız kalmasına ağlaması, hanımının eşsiz kaldığına ağlamasıdır derdi.
hakikaten öyle değil mi, gidenin ardından 'dedem' gitti, artık 'dedem' yok, 'dedemsiz' hayat nasıl olacak diye ağlıyoruz
dediğin gibi düşündüğümüz onun şahsı, ameli ve sonraki yaşantısı değil :44:
Pamuk helvayı ösledimmm
Çamaşır odasından ben de illallah ettim ya, Keremin yatağını oraya taşımayı düşünüyorum bilmem napıcam çamaşırları sonra
Keşkül:
4 su bar süt,
1,5 çay bar pirinç unu,
1 paket vanilya,
1 çay bar şeker,
arzuya göre 2 yemek kaşığı hindistan cevizi. Karıştır ,pişir.
Soğuyunca Üstüne fındık veya fıstık :)
iyi ki de bakmadın. benim içim kalktı. salamlı bi şey.
daha kötüsü süslemesi, valla bakarken içim bi garip oluyo niyeyse :100:
Efeeeeet
Güya birşey yapıyorlar, ee müşteri kaybediyorlar
Bu arada bakkala makyajlı gitmene bittimmmm
Aynen canım yaa satarken binbir dil dökerler sonra herkes arazi olur.
Kp nle ilgili yazdıkların bana da çok dokundu, kp mi ben de çok seviyorum o da kereme çok düşkün
Ya bak ben havuza üyeyim ama haftada 1 ancak gidiyorum o da ayda 4 yapar. Ayda 3 çok iyi kapmışsın şekerim değerlendir
Yeterli canım.. Gayet de leziz bir menü.. Ben enerji bulabilirsem lokumu keki deneyeceğim. Evde 1 kasr sürünen lokum var. Minik doğrayıp keke eklersem yenir gider.Çarşamba üç arkadaşım gelecek (bu akşam kesinleşecek). Tatlı olarak busmainin elmalı ıslak kekini, salata olarak kısır, tuzlu olarak da uzun uzun yapılıp kesilen peynirli poğaça vardı ya paylaşmıştık onu yapmayı planlıyorum. Yeter dimi??? Yarın zaten dersim var akşama kadar. Akşam keki yapsam gerisini çarşamba öğlene bırakcam...
Salamı ben de sevmem. Sosi de yılda bi kere canım çekerse yerim. Zevkler ve renkler işte. Ama sanırım o birinci olacak çünkü bi ara burda link atılınca bakmıştım; herkes ona oy verdiğini söylüyordu...
Ellerine sağlık kız bravo valla.
Dışarı paçoz çıkamıyorum dolayısı ile bakkala da :))
Tereyağı çok ağırlaştırır böreği bence...
Çarşamba üç arkadaşım gelecek (bu akşam kesinleşecek). Tatlı olarak busmainin elmalı ıslak kekini, salata olarak kısır, tuzlu olarak da uzun uzun yapılıp kesilen peynirli poğaça vardı ya paylaşmıştık onu yapmayı planlıyorum. Yeter dimi??? Yarın zaten dersim var akşama kadar. Akşam keki yapsam gerisini çarşamba öğlene bırakcam...
Busmai,
Chicco sağlamdır ama o kadar mı yüklemiştin:) bir de sen bayiyi mi aradın. Bir genel merkezi falan varsa orayı ara bence.
Keşkül tarifin de güzel. Evde pirinç unum çok, süt alınca denerim inşallah.
Yeterli canım.. Gayet de leziz bir menü.. Ben enerji bulabilirsem lokumu keki deneyeceğim. Evde 1 kasr sürünen lokum var. Minik doğrayıp keke eklersem yenir gider.
Yanına yoğurtlu bi salata da yapabilirsen?
Mesela geçende migrostan aldım dilimlenmiş közlenmiş kırmızı biber konservesi. Yoğurt mayonez ceviz dereotu karıştırdım çok lezzetli oldu.
selam kızlar gecmısı cok okuyamadım,vakıt bulursam okuyacağım.ceylin ateşlendi bugun,tam da okulların açıldığı gun,allahtan annem bende,sağlık ocağına göurdum,hafif genız akıntısı var soğuk algınlığı gıbı ama dişten dedi.aferin verdi.3 günden fazla sürerse tetkik yapalım dedi.şimdi uyuyor.dün gece çok huzursuz zor bır geceydi.
sizler nasılsınız,umarım bir problem yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?