Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

huuu, bi bilen bi duyan yok mu yafuuu?!

şeker portakalımm, nerelerdesin?

ayşeciğin hastalığı pembişin ne çektiğini anlamamı sağladı.

sürekli memede. çekince basıyor yaygarayı. emmiyor da, oynuyor, ağzında tutuyor. ama öyle dakikalarca duruyoruz:36:
hele dün gece artık fenalıklar geldi.. şuanda da kucağımda oturmuş bi şey anlıyor gibi yazı yazdığım ekrana bakıyor :30:

Çok tatlısın sen minik kuzummmmmm :)

Ya uykusuzluk çok dehşetü vahşet bişi. Anlatılmaz yaşanır. Ben çok uyku seven biri olmadığım ve mecbur olduğum için idare ediyorum :)

Günaydın bacılarrr:p
Pembişim panduflar çok hoş, güle güle giysin efecik.
Nfk, dayan bacım, atlatmaya başlıyor demekki hastalığı, az kaldı...

Sağol canımmm :)

hafif kullanışlı görünüyor. . panduf almayacaktim ama aklımı celiyorsunuz.. gule gule giysin efecik

pembis ayaklar:16: kac gun oldu canım aysecigin hastalanali

gunaydin:emir_bebek: hafta sonu annemlere gittik canım. alışverişin dibine vurdum kredi kartının da:24:
anam yeni sezon nekadar pahali h&m de üst baktim25-30.. ev icin fazla geldi açıkçası. . bir kac bir sey aldim ama keşke almasaydim..
lcw 'nin gözünü seveyim..cok güzel pijama takimi aldım oglusa yikadim kurusun çekerim inşallah..
born; h&m den kiza corap aldım üstünde alarm unutmuslar direk aklima sen geldin :47:
mothercare de panduf baktim pahali yahu orasida indirimi beklerim bende:ssz: yanlız iç çamaşırında indirim vardı büyük kiza aldım ordan da:51:

Bayramda ankarada giyer diye düşündüm. Orda ev giriş kat olduğu için şart. Burda normal çorap giyiyo sadece. Zaten emeklediği için sorun yok :)
panduflar çok sevimli, önce köpek sandım ama geyikmiş:1: köpek fobim varrr

dilanaz pembiş aynen ben de hamuru dolaba koymuştum,bişey olmadı
nfk doğru:34: ; güzel oldu sayılır ama aradığım poğaça bulunamadı halen,sanırım instant mayalı olduğu için.evde de yaş maya yoktu. tam buğday unlu yaptım ama o da yavan oluyor üfff
bu elimdeki son tarifti, şimdi neyneysenin ve görümcemin tarifleri kaldı:27:

pembiş yoksa kocanın grubu mu inmiş sahaya dün:1:

Ya evet onlar inmişler :p şaka bi yana tam zamanında çıkmışlar. Ama olaylar farklıydı diyo. Çok üzülüyorum haberlerin bu kadar taraflı verilmesinden...

Bi de benim kvninkini denesen??? Bişi beğebmeyen busmai :)

herkesin bir fikri mutlaka vardır ama madem tecrübe paylaşıyoruz paylaşmadan edemeyeceğim...öğretmenim malum çok ayaktayız ev terliği benim için çok önemli...terliksiz pek gezemem bazen bebeler telaşlandırırsa giyemiyorum...ama tabanı ayaklarımı dinlendirmeli...asla sert taban giyemem..çok ince taban da giyemem...evde sokaktan daha uzun ayakta kalıyoruz ve sokak ayakabısından daha önemli bence ev ayakkabısı hem benim hem çocuklarım için...ben bu gözle bakıyorum olaya...tabiki seçim kuzuların şeker annelerinin;)

Çok doğru...

kızlar günaydın haftasonu misafirim vardı okudum ama yazamadım zaten tel de yok pofff
nfkcım çok geçmiş olsun inş tez vakitte toplar ayşecik :2:
Benim de arkadaşım doğum yaptı birden suyu falan gelmiş ama ne zaman nasıl gidicem hiç bilemiyorum uzaklıktan böyle zamanlarda nefret ediyorummm :10:

Ay korkunç geliyo bana ya bi anda suyun gelmesi vs!!! Allah bağışlasın :)

kadıköy metrosunun kozyatağı durağı carrefour avm ye yakın mı?
daha doğrusu üstgeçidin avm tarafındaki ayağına da çıkış vermişler mi?

Bilmediğim yerlerden soruyosun :))

evet canım metrodan indiğinde çıkış yönlerinde avm çıkışını takip et köprünün avm ye yakın olan tarafından çıkıyorsun sonra zaten normal avm yolunu yürürsün:34:

tünaydınnnnnnnnn:3:

baya geç oldu bu sabah yanınıza uğramam işler güçler:37:

yaa bir canım sıkkın ki sormayın yani allaha şükür kötü birşey yokta stresliyim
eşimin patronunun oğlu evleniyormuş idari kısma davetiye vermişler yemekli ve lüks bir yerde
eşim bütün isimlerimiz yazıldı gitmemek olmaz dedi halbuki ben gitmek istemiyorum
ama bahane kabul etmiyor eşim tek gidemezmiş offff neyse sorun tabikide kıyafet problemi
yaa çok uzun bir abiye giyilmez sonuçta çok yakınımız değil ama mekan icabı şık birşeyler giymek şart
eee ne zaman alcam 5 ekim miş düğün ama beni şimdiden stres sardı
zaten öyle yerlere gittiğimde hep bir şey olurya kendini oraya ait olmadığını hissedip çok sıkılırsın aynen öyle olacak
offf ne bileyim yaa :26:
$1372845_10151881654223501_616824789_n.webp
gideceğimiz yer burası
fikir ve yorumlarınızı bekliyorum:54:

hastalık hali dışında sürekli memeye yapışması bebeğin büyüme atağında olması ve "annecim ben büyüyorum, artık daha çok süt üretmen lazım. süt üretimini uyarmak için böyleyim" demekmişşş:)

bazen aklıma geliyor Elifnaz biz böyle depresyondayım falan deyince içinden bize gülüyor mu acaba
o zaman kendimden utanıyorum
belki de depresyon düşünecek vakti yok kızcağızın

Ya uykusuzluk çok dehşetü vahşet bişi. Anlatılmaz yaşanır. Ben çok uyku seven biri olmadığım ve mecbur olduğum için idare ediyorum :)

Bayramda ankarada giyer diye düşündüm. Orda ev giriş kat olduğu için şart. Burda normal çorap giyiyo sadece. Zaten emeklediği için sorun yok :)

Ya evet onlar inmişler :p şaka bi yana tam zamanında çıkmışlar. Ama olaylar farklıydı diyo. Çok üzülüyorum haberlerin bu kadar taraflı verilmesinden...

Çok doğru...

olaylar nasılmış anlatsana merak ettim
kv nin tarifini de merak ettim
meraklı busmai:P
kızlar günaydın haftasonu misafirim vardı okudum ama yazamadım zaten tel de yok pofff
nfkcım çok geçmiş olsun inş tez vakitte toplar ayşecik :2:
Benim de arkadaşım doğum yaptı birden suyu falan gelmiş ama ne zaman nasıl gidicem hiç bilemiyorum uzaklıktan böyle zamanlarda nefret ediyorummm :10:
olsun ya ancak kendini toparlar sen gidene kadar; şimdi annesi ile kv si başında kavga ediyordur :1::1:

avm havadar değildir kiiii

nfk canım demek ayşecik iyileşme aşamasında inşallah bir kaç güne bir şeyi kalmaz :26:
temiz hava konusunda birşey diyemiycem aslında çıksa iyi olur ama sıkı giydir ama terlemesinde :26:

pempişkız eşin şanslıymış valla iyi kaçmışlar ordan olaylar çıkmadan :34:
böyle insanlar var canım bende tanıyorum mesela eltim özellikle son dakka söyler başkalarına niye derim belki der bak bak hediye için çağırıyor bizi demesin diye demekki kadın temiz düşünmüş:34:

busmai
poğacan nasıl olsu canım:44:

borngözünaydın canım arkadaşın doğuma gitmiş allah kolaylıklar versin:16:

elifnazohhh ne güzel yapmışsın banada bu aralar bir alışveriş furyası şart:31:

neyneyse
kitap aklımızda olsun evde bulundurayım bende:34:

hastalık hali dışında sürekli memeye yapışması bebeğin büyüme atağında olması ve "annecim ben büyüyorum, artık daha çok süt üretmen lazım. süt üretimini uyarmak için böyleyim" demekmişşş:)

bazen aklıma geliyor Elifnaz biz böyle depresyondayım falan deyince içinden bize gülüyor mu acaba

olsun ya ancak kendini toparlar sen gidene kadar; şimdi annesi ile kv si başında kavga ediyordur :1::1:

canim kolay degil çocuk büyütmek depresyona girmedim şükür ama siyirmanin eşiğine geldiğimde çok oldu.. hafta sonu mesela pilim bitti tansiyon sorunu yaşadım.. anneme göre ben şikayet etmiyorum.. zorlanıyorum ama son raddeye gelene kadar soylemem pek.. :36:sizlerin haline hic gulmuyorum .. her cocugun ayri zorluğu var elbet.. her insanin karakteride farklı.. hele born ve pembise onlarda 3 cocuk büyütüyor gibi.. :22:

eşimin patronunun oğlu evleniyormuş idari kısma davetiye vermişler yemekli ve lüks bir yerde
eşim bütün isimlerimiz yazıldı gitmemek olmaz dedi halbuki ben gitmek istemiyorum
ama bahane kabul etmiyor eşim tek gidemezmiş offff neyse sorun tabikide kıyafet problemi
yaa çok uzun bir abiye giyilmez sonuçta çok yakınımız değil ama mekan icabı şık birşeyler giymek şart
zaten öyle yerlere gittiğimde hep bir şey olurya kendini oraya ait olmadığını hissedip çok sıkılırsın aynen öyle olacak
Eki Görüntüle 811055
gideceğimiz yer burası
öyle bir yere esinin yanlız gitmesi uygun olmaz canım. kasinti yerleri bende sevmem.. ama şık bir mekan neresiki :51:sünnet yaparim bende orda:9:
kıyafet olarakta dizlerde bi elbise uzerinede ceket alabilirsin:51:

Eki Görüntüle 811055
gideceğimiz yer burası

Deli mi ne ya buna canını sıkıyo :) ben olsam anında atıl kurt olurum :) diz altı koyu renk bi elbise tercih et. En güzeli elbisen siyah olsun ve şalını da kırmızı gibi iddalı bi renk seç. Oldu bitti :)

Kabartma tozlu bi tarifti ya bi ara paylaşmıştım.

Daha girişte sıkı tutmamışlar bilet kontrolünü. Kimin girdiği belli değil. Turnike ve dedektör bile yokmuş! Sonra her yer taksim her yer direniş sloganları atmaya başlayan seyircileri reklamlarla susturmaya çalışmışlar. Lig tv de o sırada eski maç sesleri vermiş.....

nfk canım demek ayşecik iyileşme aşamasında inşallah bir kaç güne bir şeyi kalmaz :26:
temiz hava konusunda birşey diyemiycem aslında çıksa iyi olur ama sıkı giydir ama terlemesinde :26:

pempişkız eşin şanslıymış valla iyi kaçmışlar ordan olaylar çıkmadan :34:
böyle insanlar var canım bende tanıyorum mesela eltim özellikle son dakka söyler başkalarına niye derim belki der bak bak hediye için çağırıyor bizi demesin diye demekki kadın temiz düşünmüş:34:

busmai
poğacan nasıl olsu canım:44:

borngözünaydın canım arkadaşın doğuma gitmiş allah kolaylıklar versin:16:

elifnazohhh ne güzel yapmışsın banada bu aralar bir alışveriş furyası şart:31:

neyneyse
kitap aklımızda olsun evde bulundurayım bende:34:

Evet komşum cidden nazik ve düşünceli bi insan gibi.

canim kolay degil çocuk büyütmek depresyona girmedim şükür ama siyirmanin eşiğine geldiğimde çok oldu.. hafta sonu mesela pilim bitti tansiyon sorunu yaşadım.. anneme göre ben şikayet etmiyorum.. zorlanıyorum ama son raddeye gelene kadar soylemem pek.. :36:sizlerin haline hic gulmuyorum .. her cocugun ayri zorluğu var elbet.. her insanin karakteride farklı.. hele born ve pembise onlarda 3 cocuk büyütüyor gibi.. :22:
Tevazu gösteremeyeceğim ben de kendimi öyle hissediyorum gerçekten dün gece de kaç kez kalktım hatırlamıyorum artık meme ucu diye bişey kalmadı ben de :37: ama tabi kendime kıyaslamıyorum 3 çocuklu seni :9: Rabbim bize de ilerde seninkiler gibi hayırlı evlatlar versin de artık dediğin gibi zorlukları muhakkak olacak

Çok doğru...

Kızz benimde suyum aynen öyle voşş diye geldi hem de hiç kalmadı o kadar da korkunç değil ama arkımı sezeryana almışlar..

Eki Görüntüle 811055
gideceğimiz yer burası
Ben de oyumu siyah elbise şık bi ceket kombininden yana kullanıyorum

:9::9::9::9::9:
yaa peki bi soru doğdugundan 2 hafta sonra görmeye gitsem çok ayıp olurmu o bana 1 hafta sonra gelmişti ama şu anda şartlar plan program biraz karışık :37: en yakın ark.ım oldugunu düşünerek cevaplayın please 2 hafta çok uzun bi süre hastaneye de baya kişi gitmiş resim falan paylaşıyolar aklım da:50: kalıyo

slm canlar..

ayşecikle dışarı çıktık, şansımıza hava da güneşliydi, rüzgar da yok denecek kadar azdı.
gezdik dolaştık. sonra avm ye gittik, nokta atışıyla girip pandufları alıp çıktım.
şeker portakalımm, teş:34:
ve almak istediğim bi kitap vardı, onu da buldum. ayşeciğe de 3 tane mini kitap aldımmm:31:

şimdi geldim onu yatırdım tekrar. yarım saatim var tahminimce :1:
hemen şu ilkinde yapamadığım elmalı tarçınlı ıslak keke girişiyorum busmaiiii :6:
bu sefer tarife harfiyyen uyucam, ama dikdörtgen borcamım yokki:30:
pembiş, yanlış hatırlamıyorsam kare borcama yapıyordu,ben de öyle deneyeyim.
ufak yuvarlak da olur. hangisi? ben hamuru çırpıncaya kadar cevap piliiiis :9:

Son düzenleme:
yok, bi uğursuzluk var ya, eminim artık

elmaları markette unutmuşum :53:

kesinlikle panduf zaten onlar çok merak etselerde terliğe şimdi imkansız giymeleri tabi:)

benim terlikle çorapla pek aram yok.
alışkanlığım yün patik giymek. giyip çıkarmak kolay, sıcak tutuyor.
ama bebeler için düşünülemez, kayar.
oturduğumuz ev. 30 küsür yıllık, çatı katı. camlar ısıcam değil. alt daire boş. izolasyon yok.
doğalgazı ne kadar açsak da adam akıllı bi ısınamıyoruz.
o yüzden ayşecik için panduf şart.

ben de temiz hava iyi gelir diye düşünüyorum.
ama hava esintili. nereye gitcez. ayşecik bi kalksın bakim

Tevazu gösteremeyeceğim ben de kendimi öyle hissediyorum gerçekten dün gece de kaç kez kalktım hatırlamıyorum artık meme ucu diye bişey kalmadı ben de :37: ama tabi kendime kıyaslamıyorum 3 çocuklu seni :9: Rabbim bize de ilerde seninkiler gibi hayırlı evlatlar versin de artık dediğin gibi zorlukları muhakkak olacak

Kızz benimde suyum aynen öyle voşş diye geldi hem de hiç kalmadı o kadar da korkunç değil ama arkımı sezeryana almışlar..

Ben de oyumu siyah elbise şık bi ceket kombininden yana kullanıyorum

:9::9::9::9::9:
yaa peki bi soru doğdugundan 2 hafta sonra görmeye gitsem çok ayıp olurmu o bana 1 hafta sonra gelmişti ama şu anda şartlar plan program biraz karışık :37: en yakın ark.ım oldugunu düşünerek cevaplayın please 2 hafta çok uzun bi süre hastaneye de baya kişi gitmiş resim falan paylaşıyolar aklım da:50: kalıyo

ahahaaa buna gulerim iste:9: bizim kayinvalide bebis 2 aylıkken gelmişti.. hiç ayıp olmaz bence..

Back
X