- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Ayyy ver tabi ya, dışardayken kasmıyorum ben. Hazıra da alışmaları lazım bi yerde:)Kızlar sizi dinleyip bu akşamdan gitmemeye karar verdim baya bi sıkıntıya giricektim bakalım bu haftasonu mu yoksa sizlerinde dediği gibi 2 hafta sonra mı gidicem ona karar vermiş değilim...
Biz de eşim işten gelince dışarı çıkalım dedik..
Dedik ama gerçekten artık yasir 5 yaşına gelene kdr sokağa çıkmasam mı diyorum mesela siz anlatıyosunuz ya şuraya gittik bunu yaptık ben yanımda eşim olmadan asla çıkamıyorum öncelikle o varken dahi arabasında zaten bizim sokağı geçtikten sonra durmamaya başlıyo 2 sokak sonra kucağa alındıgında yine durmuyo bırakıyoruz mesela parka gidiyoruz 2 3 gün biniyo onda da mutlu olmuyo peşinde koşmaktan mahvoluyoruz acıktık yemek yiyelim dedik yemez olaydık ya anlatılmaz yaşanır offf eşim aldı dedi çok zor bi dönüş bizi bekliyo memee diye bagırmaya başlayınca bi cami buldum girdim emzireyim ama orda da açççç aççç diyo ama kapıyı kastediyo çıkmak istiyo çıktık geldik ....
Daha çok uzun anlatırım da benim asıl merak ettiğim siz dışarda bu çocuklarla nasıl başa çıkıyosunuz gerçekten oynatıcam yaa
2. sorum da evdeki gıdalar dışında çocuklara dışardan ne yediriyorsunuz ?
Ne zamana kadar bu çocuklara bişeyler yasak mesela pastanedeki adam kuru pasta verdi öyle bi yediki şaşırdım ne zaman neyi vericez ben şu ana kadar hiçbişi vermiyorum ama hayat zaten zor daha da zorlaştırmasam mı:44::44:
Arkadaşın kesinlikle bozulmaz çünkü zaten senin ona yapacağın birşey yok, biraz toparlarsa daha keyifli olur
Biz henüz 14. Ayımızdayız topikçe :)Herkese merhaba, İpek çok fena halde 2 yaş sendromu içinde ve yaşamış olduğumuz sorunlar var,sizler de de bu tür olaylar oldu mu? Okur musunuz lütfenyardımlarınıza ,ht,yacım var, fena halde kötüyüm
2 Yaş Sendromu Sen Neymişsin Be! | 1 Baba 1 Anne
Hamur buzdolabında beklerse bir şey olmuyor. Çok üşenirsen buzluğa bile atabilirsin:)
Oyy oy hava durumu pek içaçıcı değil.. Tez zamanda iyileşir inşallah.
Balgama tesir edecek şeyleri yazmışsın zaten.. Asist ve peditus konusundaki görüşlerimi biliyorsun ama tabiki her annenin kendi kararı.. Ihlamurunu ve bal limonu ihmal etme. Mandalina çıkmış, mandalina da söker balgamını..
Antibiyotik konusunda mühim olan süresine dikkat etmek. Bir de çocuk gripse faydası yok. Doktorun koyduğu tanı önemli yani.
Allah kolaylık versin.
Bizde de var öyle tipler. Çaprazdaki selam vermiyor mesela.. Ama genel olarak asansörde iyi günler falan deniyor.
Pembiş ayaklar yemelik:)
Biz de bıraktık önlüğü. Çok salyalanmıyor.
Güle güle kullanın.
Lcw yi seviyorum ben. Zaten çocuk kısmı uzun süre giymiyor ki pahalısını da alsan.. Bayramlıklarını sadece 1 kez giyebildi. H&m ve mothercare den almıştı :/
Motbercare indirimde tercih ediyorum. Lüzumsuz pahalı bence. İngilterede 5 Euro, Türkiye'de 20 lira![]()
Tam buğday unlu yavan olur. Bizdeki tam buğday unuyla da ilgili o. İlla tam buğday unu atacaksan da beyaz unla karıştırmalısın. 2 ölçek beyaza 1 ölçek tam buğday gibi.
İnstant maya ile ne alıp veremediğin var:)) bence gayet başarılı
Haha 1 saat mi:) histerik bir şekilde güldüğümü hayal et
Çok doğru.. Grip ab verilse de verilmese de aynı sürede geçer. Enfeksiyon yoksa ab'nin bir faydası yok. Enfeksiyon içinde kan testi yapılmalı ama nerdeee. Yaz antibiyotiği gönder. Sonra bu çocukta ilaca direnç oluşur mu oluşmaz mı hiç sorgulama.. Çok fena tepe taklak gidiyoruz..
:)şeytanı mı dinledin
Çok haklısın. Bir şey eklemek istiyorum eğer yerler soğuk değilse evde bir şey giymemesi daha iyi.. Soğuksa giymeli ve kışın evde geçen süre uzun olduğu için ne giydiği önemli.
Buzluğa mı?? İyiymiş yahu.
Tam buğday ununu 3, normal unu 1 koydum.
Ben yumuşacık istiyorum; instant mayayı günah keçisi yaptım:)