- 29 Aralık 2007
- 3.415
- 1.154
- 698
Evet şekeri az, hafif ekşimsi bir tat..Nerdesin sen bakiyimmmmm!??!? İki çocuğun var diye kayıplarda gördüm seniseni ve kırmızı yazını özlüyoruz :)
Bix uzun süre kalanıyoruz bi yerde ya. 1,5 saat yetti yani :)
Boluda isen gideceğin yerler belli ve mutlaka en az iki tanıdık görüyosun :)
Armutluyu içtim. Bana biraz acı geldi. Malum ben bir şeker manyağıyım(neyneysenin kulakları çınlasın :)). Ama hoş da. Portakal çiçekliyi içince hemen yazıcam inşallah :)
Aşûre günü anneciğinin binasına gelmek istiyoruz biz deslm canlar.. 5 dk oldu kapıdan gireli..
eşim bahçeye indi, kaynımla (salı askere gidecek) mangalda balık yapıyorlar..
ben de salatayı hazırlayacağım şimdi..
bugün izmite gidecektik ama kuzenler hicri sene başı diye davet ettiler.
kur'an-ı kerim okundu, dua edildi, güzel mamalar yedik muhabbet ettik..
kızkıza takılmanın ayrı bi güzelliği var yaa
yarın muharremin 1i, oruç tutmayı planlıyorum inş.
ayın 10u da aşure günü malummm
annemlerin binada aşure günü, şenlik havasında geçiyor.
herkes büyük kazanlarda yapıp dağıtıyor.
haricen de her gün birinde toplanıp aşure yeniyor. ne bereketli ne şenlikli.
inş biz de giderizzz
siz aşure yapıyor musunuz?
ben hiç denemedim, açıkçası korkuyorum. malzeme murdar olur diye
pembiiiiiş, sen yapıyon mu bacım? öyleyse boluya gelek biz
Ben de Dr ötker'den yardım alacağım vallahiAşureyi okadar çok severimki tüm arkadaşlarımın aklına ben gelirim :) ama anca dr oetkerinkini yaptım hahaha :)
Kolay gelsin , işler bittiğinde temiz temiz oturursunuz inşaallah
sağolasın pembecim .bu aralar evde inşaat,iş güç beni yordu.
bazen sayfayı açıp okuyamıyorum bile öyle açık kalıyor.
tükenmişlik sendorumumu yaşıyorum ne
ama siz hep aklımdasınız
Ayy Hatay sofrası mı, çok yakınıma gelmişsin canım bilsem ziyarete gelirdim sizi, Hatay sofrasındaBugün Bayrampaşadaki Park Ada'ya gittik çok güzeldi.. Göl ,ördekler ,atlar, yeşillikler.. Kerem çok eğlendi çılgınlar gibi koşturdu ;sonra da biz Hatay Sofrasında enfes yemeklerimizi yerken arabasında 2 saat uyudu :)
Dün felaketti , kuzenime bebek görmeye ta karşıya gittik 3 saatte..
Ama neyse ki bugün verimli oldu. Neymiş , istanbulda her zaman yakın yerlere gitmek lazımmış ;yoksa bünye kaldırmıyo:)
bu gece evimize uçuyoruz inşallah
Biz 8 de kaldık :82:Hımmm, toplamda 20 tane dişleri olacakmış. Bizdeki terslik alt yan kesiciler gelmeden azıların gelmesi oldu.
Oyy maşa'AllahBu arada arya dün beni şoka soktu, sabah kalktık, ortalıkta erkek çocuğu resmi olan resmi göstererek abi dedi ( ilk kez) sonra kaka yapıyordu kakan bitti mi arya dedim bitti dedi, sonra da acıktın mı dedim ebet dedi! Ardarda ilk kez söylediği kelimeler... Sanırım artık sökecekler konuşmayı:)
Günaydın güzel bir gün olsun ve hayırlı bir yeni yıl geçiririz inşaAllah