Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın

iyi pazarlar

pembem dışarda kahvaltı yapmış yakışır

niye hemen ve döndünüz ayol.

bizimden bugün dışarı çıkma planlarımız var.

evet nfk epeydir şarkı paylaşmıyor bekliyoruz kendilerinden.

topiğimizin moderatörü

Âmin , inşaAllah ..
Afiyet şeker olsun, çok severim açık büfe kahvaltıyı tabii tenha bir mekanda , kalabalık olunca açık büfe önü kuyruğu oluşuyor
Evet cnm şişedeki bahsettiğim, portakal çiçeği hakkındaki yorumlarını bekliyorum o halde ,
Ah ah eskiden herşey çok daha güzeldi az ama öz..

Nerdesin sen bakiyimmmmm!??!? İki çocuğun var diye kayıplarda gördüm seni seni ve kırmızı yazını özlüyoruz :)

Bix uzun süre kalanıyoruz bi yerde ya. 1,5 saat yetti yani :)

Boluda isen gideceğin yerler belli ve mutlaka en az iki tanıdık görüyosun :)

Armutluyu içtim. Bana biraz acı geldi. Malum ben bir şeker manyağıyım(neyneysenin kulakları çınlasın :)). Ama hoş da. Portakal çiçekliyi içince hemen yazıcam inşallah :)

Nerdesiniz yahuuuuu??? Pazar gezmelerinde mi :)?

slm canlar.. 5 dk oldu kapıdan gireli..
eşim bahçeye indi, kaynımla (salı askere gidecek) mangalda balık yapıyorlar..
ben de salatayı hazırlayacağım şimdi..

bugün izmite gidecektik ama kuzenler hicri sene başı diye davet ettiler.
kur'an-ı kerim okundu, dua edildi, güzel mamalar yedik muhabbet ettik..
kızkıza takılmanın ayrı bi güzelliği var yaa
yarın muharremin 1i, oruç tutmayı planlıyorum inş.
ayın 10u da aşure günü malummm
annemlerin binada aşure günü, şenlik havasında geçiyor.
herkes büyük kazanlarda yapıp dağıtıyor.
haricen de her gün birinde toplanıp aşure yeniyor. ne bereketli ne şenlikli.
inş biz de giderizzz

siz aşure yapıyor musunuz?
ben hiç denemedim, açıkçası korkuyorum. malzeme murdar olur diye
pembiiiiiş, sen yapıyon mu bacım? öyleyse boluya gelek biz

Dicektim ki bi de şarkı paylaşsam tam topiğin nfksı olcam diye ama aklıma geldiki nfkcım bayadır şarkı paylaşmıyo...! :) en kısa zamanda bekliyoruz

buyruuun!!!.. sabah kahvaltı hazırlarken dilimdeydi bu türkü..
of of, aman amaan!!!

[video=dailymotion;xd6vt0]http://www.dailymotion.com/video/xd6vt0_yangin-olur-biz-yangina-gideriz_people[/video]

yine aynı şeyi yaptııı...

ayşeciğin altını değiştirdim şimdi, kakasını yaptı..
bi de ayakta yapıyor yavrum bari çömel yaaa

Aşureyi okadar çok severimki tüm arkadaşlarımın aklına ben gelirim :) ama anca dr oetkerinkini yaptım hahaha :)

öğretmen özlem hanım..
öğretmen özlem hanım..

lütfen mesaj kutunuzu kontrol edip, gerekli cevapları yazınız efemm

Elin oetkeri deme kız; ürünler şahane :) aşurelik sabır yok kız bende. Herşeyi ayrı ayrı pişir vs oyoyoy :)

Canım kolay gelsin. Zor işler tabi de sonu güzel

Aman diyim; en son o sendromu yaşayan meryem uzerlinin hamile olduğu ortaya çıktı biliyosun :)))

Bugün Bayrampaşadaki Park Ada'ya gittik çok güzeldi.. Göl ,ördekler ,atlar, yeşillikler.. Kerem çok eğlendi çılgınlar gibi koşturdu ;sonra da biz Hatay Sofrasında enfes yemeklerimizi yerken arabasında 2 saat uyudu :)
Dün felaketti , kuzenime bebek görmeye ta karşıya gittik 3 saatte..

Ama neyse ki bugün verimli oldu. Neymiş , istanbulda her zaman yakın yerlere gitmek lazımmış ;yoksa bünye kaldırmıyo:)
bu gece evimize uçuyoruz inşallah

O zaman balık çorbası da denettiriyorum en kısa zamanda benimki ekmeğe ekmi ekmiii diyo çok sevimli oluyo sen ekmek deyince aklıma geldi :)

mAŞALLAH KUZUMA.
öğretmen özlem hanım..
öğretmen özlem hanım..

lütfen mesaj kutunuzu kontrol edip, gerekli cevapları yazınız efemm

Ben nedense hiç mesaj kutuma bakmıyorum.Cevap yazdım canım.

Dolu dolu geçiyor olmasına çoook sevindim canım :) iyi yolculuklar şimdiden.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun :)
bugün malesef nöbet günüm
Gece oğluşun burnu acaip tıkalıydı. Kalktı kalktı durdu. En sonunda serum fizyolojik yaptım bağıra çağıra ağlaya. Büyü Efe büyüüüüüüü :)

Herkese günaydın.
Yaaaa geçen hafta ne güzel yarım gündü değil mi?

Canlarım, bu kuzularım toplam kaç dişi olacak bileniniz var mı? Aden son zamanlarda gece de gündüz de huysuzdu. Ben de sürekli niye huysuzsun, diş de gelmiyor diyordum. Birkaç gün önce halının üzerine yatırıp seviyordum. Bir güldü, üst azılar bayağı çıkmış. Sonra altlara baktım biri mercimek kadar çıkmış. Diğeri de iyice kabarmış. Sonuncunun sancısı hala sürüyor sanırım. Gece sürekli izledi, uyandı. Şu dişler bir tamamlansaydı. Üstte dört, altta iki diş vardı. Arada kocaman bir boşluk, sonra azılar.bu dişler sırayla çıkmıyor mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…