Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sanırım biraz da bizde çocuğumuzu acayip sahiplenme var yani illa benim dediğim olsun illa ben yapayım herşeyi o karışmasın bu benim çocuğum benim isteklerim doğrultsunda büyüyecek diye ama tabi herkes karışınca mutlaka cinler tepemize çıkıyor
ayyy biz çok mu kıskancız nee

busmai geçmiş olsun canım.çocuk olunca anneer hiç hasta olmasın çok zor.

benim oğlan ablasının pastel,boya kuru boya ne varsa yiyor.ortaıkta bırakamıyoruz.

geçende ablasının kitabını çizmiş.kızım isyanlarda.

gezip tozanlar çocuklarınızın iki fotoğrafını yükleyinde topik renklensin.

bakınız= busmai,pembe

tamam kimsenin tecrübesine diyecek bi şeyim yok.
ama kendi anlatıyordu, çocukları 2-3 yaşındayken bile hiç yemek yemezlermiş.
tatile bile blenderla gidermiş, yemekleri meyveleri püre yaparmış. çocukları yedirdikten sonra ancak yemek yiyebilirmiş.
ben ayşecik gibi çocuk görmedim. hepsini ayrı ayrı yiyor, sofrada sizle oturuyor diyo. lafa gelince beni takdir eder.
ama pratikte beni sorguluyor, ötesinde zorluyor böyle işte..
ayşeciği emzirip yatağına koyuyorum, hadi şimdi uyku zamanı, Allah rahatlık versin diyip ben de yatağıma yatıyorum.
uyuyuna kadar bekliyorum. ya da odanın kapısını açık bırakıp çıkıyorum.
ama mutlaka ayetel kürsi, felak, nas, ihlas, fatiha okuyorum.
geçen gün de öyle yaptım, ayşecik tam dalmadan salona onların yanına geldim.
kolidorun lambası açık. bana diyorki, yatakodasınınkini de aç. e çocuk öyle uyumazki diyorum.
ama korkar diyor, hayır korkmuyor. kolidorun ışığı odayı yeteri derecede aydınlatıyor, zaten huzursuzlansa
mızıldar ağlar diyorum, aaa çocuk böyle mi uyuyacak diyor

ben de acemi değilimki. iki kardeşimi ben büyüttüm, annemden ziyade bakmışımdır.
ayşecikle de hamdolsun güzel geçiniyoruz. eşim de bunun farkındadır.
bazen böyle abartıp ısrar edince, eşim diyor ''anne mahsus mu yapıyorsun, beni bile zorluyorsun'' diye.

netice-i kelam; tabi dahil olsun, sözünü söylesin. ama benim hayır dediğim noktada da dursun lütfen.
zira, babası dahi ayşecik üzerinde benim kadar söz hakkına sahip değil.
onun ne yiyip ne yemeyeceğini, ağlarken aslında ne derdi olduğunu, huyunu suyunu benden iyi biliyormuş havasına girmesin kimse.

Son düzenleme:

bacım, madem sen kendini biliyorsun. önlemini de alacaksın.
hap içemiyor musun, tamam. o zaman çayı azalt. demir bakımından zengin besinler tüket.
mesela yeşil mercimek. vitamin takviyesi de alabilirsin. sen iyi olacaksın ki, çocuklarını evini çekip çevirebilesin..

geçen akşam, ayşecik mum boyayla kağıdı karalıyor.
eşim çok iyi oldu bu, iyi düşündün falan dedi..
kv atıldı, aaa, onu ben buldum. bize geldiğinde ben yazı yazarken eline kalem verdim, oturduk yazdık beraber.
sonra bize ne zaman gelse kalemle kağıdı çiziyor dedi.
eşim de bozmadı, ama annesi uygun boya kalemi aldı, hem zehirsiz etrafı da kirletmiyor falan dedi.
ben bi şey demiyorum, denecek bi şey de yok işte.

ay ne güzel konuşmuyordum bi zamandır.
bugün ne olduysa çenem düştü yine, bıdı bıdı kv dedikodusu yaptım.
Allah beni ıslah etsin.

vitamin alıyorum.birde pekmez yemeye başladım işte

vitamin alıyorum.birde pekmez yemeye başladım işte

tabi yaa, nasıl unuttum.
pekmezden ziyade kan ilacı var mı?

sen çayı da azalt ama, yavaş yavaş bir bardak iki bardak bile azaltsan kar.
pekmez de kısa sürede etkisini gösterir inş.
ama lütfen şu zayıflama çaylarını da bırak bacım. bak kötü etkileniyorsun işte

Ben de neyneyse gelsin istiyorummmmm.

destiny, hakikaten nerde ya?
eşiyle problemler mi oldu acaba?:26:

Yoğunluktandır diye pozitif düşünmek istiyorum.

Geçmişler olsun canımcım. Diş dolayısı ile öyle olmuştur.

Ayakkabılarını güle güle kullansın. Merakla foto bekliyorum :)

uzanmıştım.. ayşecik geldi beni öptü.
daha doğrusu yaladı gitti

Onları verene kurbannnnnn :)

Nasıl güzel bir hikaye. Önceden de ibretle okumuştum. Herkese söylemeli...
biri benim içimi mi okudu ne

günaydın

Ben okudum ben ben :)

sanırım senin kayınvalıden eşin tarafından onaylanmak takdir edilmek istiyor bunuda ayşecik üzerinden kullanmaya çalışıyor
bizimki eşimin annesini övmeyeceğini bildiği için o herhalde beni sinir etmek için yapıyor
bu ara bizdede kuzen krizi var
eltimin 7 aylık büyük kızı melisa diye ağlıyor sürekli onunla olmak istiyor ama bende kızımla yalnız zaman geçirmek istiyorum
ama ne diyim kıza küçük anlamıyor doğal olarak offf bu işe bir çözüm bulmam lazım ne zaman biz gezmeye gitsek oda gelmek istiyor eee gidilecek yer var gidilmeyecek yer var kayınvalıdeme kalsa her yere onuda götürelim
bana bir çare a dostlar

Balık olayı çok tehlikeli. Allah korusun ben çok korkarım. Ama bence kvnin gözü görmemiş kılçığı.

Kızım mevxu çok inceeeee. Düşünsene konunun içinde hem Ayşecik var hem kv

Kazma erkek milleti!! Kocama olan hıncımı mı çıkardım ne :))))
Şaka bi yana anneleri bişi dediğinde doğru olma ihtimali yüzde binbeşyüz gibi geliyo onlara.

Mutlaka ki çocuğumuzu paylaşmak istemiyoruz. Ama ben kendimi bolca yonttum o konuda. Malum bizimkine teyzesi bakıyo ve yedirme şeklimizden tut herşeyimiz farklı. Ama ben de şöyle düşünüyorum ki çocuğum da şimdiden alışsın insanlar arasındaki farklara

Canımmmm ben hep telden giriyorum ya o yüzden hiç buraya foto yüklemiyorum :/ instagramın varsa orda bolbol paylaşıyorum. Eğer varsa sana özelden atayım ad soyad

Bence seni sorgulamıyor kıskanıyor :) yani o belliki çok zor yetiştirmiş çocukları; yeme içme büyük dert. Uyku desen ayrı bi dert :) yani sen sorgulama olarak algılama. İçi gidiyodur keşke benim veletler de böyle olaydı da ben de gençliğimi güzel geçireydim diye

ay ne güzel konuşmuyordum bi zamandır.
bugün ne olduysa çenem düştü yine, bıdı bıdı kv dedikodusu yaptım.
Allah beni ıslah etsin.

Amannnn arada bu kadar da bişi demezsek patlarız kızımmmmmm

evet, övülmekten fena halde hoşlanıyor.
eee, bunda ne var diyeceksiniz? ama doymuyor, kırk kere 'sen şu işi şöyle güzel yapıyorsun' de.
41. yi ister :86:

sizin gezmeye gittiğinizden nasıl haberleri oluyor peki?
söylemeyin :76:

Son düzenleme:

Oy yazıkkkkkkkk. Götürün kızzzz :)

yazın hep dışardalar ve arabaya binerken görüyordu oda gelmek istiyordu şimdi allahtan kışa girdk ama işte bize geliyorlar tam bizde çıkmak üzere oluyoruz yada kv dem melisanın birşeyini unutmuş oluyoruz onu almaya gidiyorum orda falan mutlaka karşılaşıyoruz yani

Oy yazıkkkkkkkk. Götürün kızzzz :)

annaaa kv den bir tane daha

Demekki asıl duymak istediği kimseden duymuyor

Bana kv de canım hahahaha

Bu işleri bırakıp evimizin kadını, çocuklarımızın anası mı olsak :))))????

Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir gün diliyorum :)
He balla yaww
uzanmıştım.. ayşecik geldi beni öptü.
daha doğrusu yaladı gitti

Diyorum ya ayşecikle çok paralel gidiyoruz diye. Aynenn bizde de aynı tepkiler, gözü kapalı görfüğünü yalıyor
Kurban olsunlar ona

bence sorun eltinde.
niye çocuğunu her vesileyle size paslamaya çalışıyor?

hem de küçükmüş. ben olsam çocuğumdan ayrılmak istemem.
bunlarsaaa?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…