- 10 Kasım 2011
- 493
- 72
- 118
maşallah dişlerine bizde 11 tane var:) o zaman dişten olma ihtimali yüksek bi de bir kaçı birlikte çıkıyosa zorluyodur:/ kimisinde her seferinde ateş yapıyo vs. bizde sadece iştah kesilir, nerdeyse her şeyi reddeder ciddi bi ağrı yapıyo olsa gerek hatırlasak da empati kurabilsek ama yokEvet Çocuk doktorumuzla defalarca konuştuk her ihtimal değerlendirildi, tahlilleri vs yapıldı bir şey yok çok şükür.Bir ihtimal dişten olabilir o da bu kadar uzun sürer mi bilmiyorum.16 tane dişimiz oldu arka kök dişlerini çıkaracak sanırsam.
Bana üçüncü bir mekan lazım. Okulda canım çıkıyo ve boğazım acıyo (özellikle pztleri), eve geliyorum dinlenicem 1 saat onda da oğluş yapışıyo. Benim bu 1 saat bi yere kaçmam şartttttt :)) alıntı bile yapamadım bakın
Seker portakalı" ikisine birden bakamıyorum" de
Selamlar anneleroğlan uyumuşken evi süpüreyim inşaallah uyanmaz , o uyanıkken yapamıyorum kiii vermiyor süpürgeyi bir oyuncak süpürge alsam benim süpürgeyi bırakır mı acaba
Melisa rahatsızmış, Rabbim şifalar versin , yeni cicisi de hayırlı olsun kuzunun , biz de kışlık almadık henüz, fotografı bekliyoruz
Busmai evet cnm ben de o ilçedeyim, siz geldiğinizde Bayrampaşa da mı kalıyorsunuz ?
Geçmiş olsun , Allah şifalar versin sana da ..
Hayırlı Huzurlu günler olsun hepimize
Çok büyük sorumluluğu var, ben ikisi bir aradayken, tek başıma dışarı çıkartmak zorunda kaldıysam; bin parçaya bölünüyorum ki birisi biraz büyük olmasına rağmen zorlanıyorum ,
iki bebekle - üstelik birisi emanet - çok zor işin şekerportakalım.. en iyisi kibarca gerçek düşünceni söylemen olur bence de, evinize gelmesi tamam da ; dışarıya ben dayısı, babası ile bile gönderdiğimde aklım kalıyor ; göndermek istemiyorum ... rahatlık insanın yaradılışından gelen bi özellik sanırım ...
Çocuğun emanet edilmesi deyince , bizde de eşim tarafında pek sevdiğim birisi; 10 yaşındaki oğlu ile 3 yaşındaki kızımı tek başlarına parka yollamıyorum diye; fazla korumacı olduğumu iddia ediyordu, çocuğa çocuk emanet edilir mi ya hu, hem çocuk benim çocuğum değil mi kardeşimbazı insanlar ne yapsan eleştirecek birşey buluyorlar velhasıl, özellikle eşin tarafından ise ...
Hahahahaha
Başemel veya graten sos deneyebilirsin canım. Ama ben soslu yapınca fırında yapıyorum. Tarif de valla göz kararı :/
Hahhahaha olabilir :)
Yerim ben o koca kafalıyııııı. Benim oğluş da saçımı başımı yoldu öyle yolladı beni okula :/
Ben öyle olmicammmmppp
Ben büyüğe de dışarda emanet etmem. Bizim bi aile dostumuzun çocuğu pikniğe gitti bi arkadaşının ailesi ile. Top oynarken araba çarpıp öldü. Sonra neler neler oldu. O yüzden en iyüsi herkesin çocuğu dibinde dursun.
Sana kıyamam canım geçmiş olsun
Yerim ben o sulu öpücüğü.
Geçmiş olsun canım. Gezdin, gezdin...
bizimki bu kıssayı kendi anlatıyor bana..
ama söylediğin doğru, ardından ağlaması hoşuna gidiyor. bi şey demiyorum ama özellikle ağlatmasına da gerek yok yanii
gecen gün hamsi yiyoruz kv ile. ayşecik yemeğini önceden yemişti, ama bizle oturuyordu.
ne verdiyse yemiyor ayşecik. çünkü tok. neyse bu sefer hamsi uzatıyor.
anne ne yapıyorsunuz? kılçığı benim boğazımda kalıyor diyorsunuz, ona veriyorsunuz dedim.
e biz yiyoruz o bakıyor dedi. aman eksik kalsın. diğer şeylerden verdik yemedi. o riski alamam. lütfen vermeyin dedim.
zor anladı. sonra da gazoz bardağını uzatıyor çocuğa
anne mahsus mu yapıyorsunuz dedim. ama bu çamlıca diyor
neyse ne, gazlı içecek dahası hazır içecek vermiyorum biliyorsunuz dedim.
ama istiyor diyo. kalktım masadan su doldurdum bardağa, biraz sertçe önüne koydum.
isteyince bundan verirsiniz, aradaki farkı anlamaz dedim
inş ona bırakınca çocuğa böyle abuk şeyler yedirmiyordur, valla düşününce hafakanlar basıyor
daha önce de istavrit yedirirken, çocuk öğürmeye öksürmeye başlamıştı.
baktım gözler kıpkırmızı oldu. eşim de yoktu. kılçık kaçtı diye düşündüm, kv yediriyordu.
neyse çocuk öksürüyor. öksürdü öksürdü kılçığı elime geldi. kalınca bi şey yutamamış tabi.
ne kadar tehlikeli, ödüm patladı ama üzülmesin diye bi şey demedim, o da korkmuştur.
elimdeki kılçığı gösterdim, aman dikkat edin, yoksa ben yedireyim dedim.
yok ya, salatalığın kabuğu takılmıştır boğazına diyor. anne bu elimdekini görüyor musunuz, ağzından çıkı dedim.
hala bana salatalık kabuğundan bahsediyor. sinirim bozuldu. geldim eşime söyledim.
anneni yanına çağır, ben yediricem çocuğu diye.
inanın ertesi gün oldu, bana hala salatalık kabuğu takılmıştır diyor.
hani korkmasını anlıyorum, ben ona kızmadım da, eminim çok dikkat ediyordu.
ama hatanı da kabul et di mi, aptal mıyım ben yaa?!
Ben yokken ne yapıyorduk düşüncesi var yaaaa. Ona hiç girmeyelim.Ben çaya çok karşıyım bir de kendi çatal kaşıkları ile yedirme olayına. Sürekli aklımda oluyor. Söylüyorum ama ben yokken ne yapıyorlar acaba?
büyük ihtimalle senin yanında yapamadıklarını rahatça yapabildikleri için çok mutlular
bizimkilerde çayı çok severler ve çocuklarada vermeye bayılırlar bende vermeyin diyorum çay iyi birşey değilki bir alışkanlık kazandırmak istiyorsanız süt verin onun yerine mesela ona alışkanlık kazansın nasıl güzel olur değilmi dedim kv cevabı amaann hepsine verdim ben bak oğluma diyor eşim 1,85 boyunda o zamanda ben susup kalıyorum eşim bana bakıp gülüyor
sonra devreye giriyor anne bizimkine vermeyin demir eksikliği yapıyor ne gerek var diyor
ama eminim ben yokken genede 1 kaç çay kaşığı veriyorlardır
geçen akşam, ayşecik mum boyayla kağıdı karalıyor.
eşim çok iyi oldu bu, iyi düşündün falan dedi..
kv atıldı, aaa, onu ben buldum. bize geldiğinde ben yazı yazarken eline kalem verdim, oturduk yazdık beraber.
sonra bize ne zaman gelse kalemle kağıdı çiziyor dedi.
eşim de bozmadı, ama annesi uygun boya kalemi aldı, hem zehirsiz etrafı da kirletmiyor falan dedi.
ben bi şey demiyorum, denecek bi şey de yok işte.
maşallah dişlerine bizde 11 tane var:) o zaman dişten olma ihtimali yüksek bi de bir kaçı birlikte çıkıyosa zorluyodur:/ kimisinde her seferinde ateş yapıyo vs. bizde sadece iştah kesilir, nerdeyse her şeyi reddeder ciddi bi ağrı yapıyo olsa gerek hatırlasak da empati kurabilsek ama yok
okuldan çıkınca bi yerlere otur bi kahve söyle kendine bariya da arkadaşa uğra o yapsın:) ben teneffüslerde giriyorum buraya evde nerdee!?
Evet çok ağrı yapıyor sanırsam.Bazı geceler ağrı kesici veriyorum biraz daha rahat uyuyor.Ateş yapmadı bizde de iştah kesiliyor.Dertlerini anlatamıyorlar ki. Diş jelini alıp getiriyor bana veriyor elimi de tutup ağzına götürüyor sür diye ne kadar ağrısı varsa artık. 2. azılar çok zor çıkıyormuş(((
Geçmiş olsun canım. Gezdin, gezdin...
büyük ihtimalle senin yanında yapamadıklarını rahatça yapabildikleri için çok mutlular
bizimkilerde çayı çok severler ve çocuklarada vermeye bayılırlar bende vermeyin diyorum çay iyi birşey değilki bir alışkanlık kazandırmak istiyorsanız süt verin onun yerine mesela ona alışkanlık kazansın nasıl güzel olur değilmi dedim kv cevabı amaann hepsine verdim ben bak oğluma diyor eşim 1,85 boyunda o zamanda ben susup kalıyorum eşim bana bakıp gülüyor
sonra devreye giriyor anne bizimkine vermeyin demir eksikliği yapıyor ne gerek var diyor
ama eminim ben yokken genede 1 kaç çay kaşığı veriyorlardır
Benim eşim de bıdı bıdı yapacağımı bildiği için destek vermek zorunda kalıyor.
Evet çok ağrı yapıyor sanırsam.Bazı geceler ağrı kesici veriyorum biraz daha rahat uyuyor.Ateş yapmadı bizde de iştah kesiliyor.Dertlerini anlatamıyorlar ki. Diş jelini alıp getiriyor bana veriyor elimi de tutup ağzına götürüyor sür diye ne kadar ağrısı varsa artık. 2. azılar çok zor çıkıyormuş(((
süpürge konusu açılmışken:) ben süpürge alıcam bi karar veremedim gitti siz ne önerirsiniz? torbalı mı torbasız mı:44: emiş gücü iyi olsun istiyorum en büyük kriterim bu.
Off ya öyle deme şimdi. Biz daha ilk azılardayız.
Benimki Phlips çok beğeniyorum. Arçelik alma da. Torbalılar bence daha iyi.
süpürge konusu açılmışken:) ben süpürge alıcam bi karar veremedim gitti siz ne önerirsiniz? torbalı mı torbasız mı:44: emiş gücü iyi olsun istiyorum en büyük kriterim bu.
Off ya öyle deme şimdi. Biz daha ilk azılardayız.
Benimki Phlips çok beğeniyorum. Arçelik alma da. Torbalılar bence daha iyi.
ben de philips düşünüyorum küçük ev aletlerinde bence en iyisi. ama model bilmiyorum:44: duru ve özlem sizinkiler hangi model?
Selamlar anneleroğlan uyumuşken evi süpüreyim inşaallah uyanmaz , o uyanıkken yapamıyorum kiii vermiyor süpürgeyi bir oyuncak süpürge alsam benim süpürgeyi bırakır mı acaba
Melisa rahatsızmış, Rabbim şifalar versin , yeni cicisi de hayırlı olsun kuzunun , biz de kışlık almadık henüz, fotografı bekliyoruz
Busmai evet cnm ben de o ilçedeyim, siz geldiğinizde Bayrampaşa da mı kalıyorsunuz ?
Geçmiş olsun , Allah şifalar versin sana da ..
Hayırlı Huzurlu günler olsun hepimize
instagramım yok canım .göremiyciz efeyi neyse
değişik akarna sosu tarifi arıyorum.eşim soslu seviyor makarnayı.
tarif bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Gezdin, gezdin...:
Ben yokken ne yapıyorduk düşüncesi var yaaaa. Ona hiç girmeyelim.Ben çaya çok karşıyım bir de kendi çatal kaşıkları ile yedirme olayına. Sürekli aklımda oluyor. Söylüyorum ama ben yokken ne yapıyorlar acaba?
maşallah dişlerine bizde 11 tane var:) o zaman dişten olma ihtimali yüksek bi de bir kaçı birlikte çıkıyosa zorluyodur:/ kimisinde her seferinde ateş yapıyo vs. bizde sadece iştah kesilir, nerdeyse her şeyi reddeder ciddi bi ağrı yapıyo olsa gerek hatırlasak da empati kurabilsek ama yok
okuldan çıkınca bi yerlere otur bi kahve söyle kendine bariya da arkadaşa uğra o yapsın:) ben teneffüslerde giriyorum buraya evde nerdee!?
demi bende bunu ilk yaptıklarında dedim zaten ayy allah korusun ikisine bakamam birşey olur dedim
amaaa benim koca ne dese beğenirsiniz amcaya" ben bakarım yaa ağlamasın" gerçi gittiğimiz marketti ama olsun yaa ne gerek var sonrasında tek olursada görümcem oda gelirim diyor yeterki azra ağlamasın off sıkılıyorum bu duurmdan bazen kardeşim belki biz çekirdek aile dolaşmak istiyoruz olamazmı yaaa
teşekkür ederim canım
valla biz aldık oyuncak süpürge kızımayoksa bizim süpürgeyi bırakmıyordu artık oda temizlik yapıyor
bir ara baktım tam alacaktık 50 tl gibi bir rakam söyledi adam ne diyorsun dedim 50 daha ver üstüne kendime yeni süpürge alayım
neyseki başka bir yerde 10 küsür liraya bulunca kaçırmadım aldım valla iyide oldu yalnız biraz sesi var oda artık biz alıştık ama gelen misafirler sanırım rahatsız oluyor onuda pilleri azalınca makul ses seviyesine geldi rahatız şimdilik yani
tek başıma olsam zaten kesinlikle almam yani arkadaşıma gidiyorum derim bir yalan söylerim falan yani ama işte eşim olunca dayanamıyor gerçi markete götürdüğümüzdede hep ona yıktım ben hiç bakmadım şimdilerde oda pek oralı olmuyor zor geldi herhaldeama genede tedbiri elden bırakmamak lazım
gerçekten mi allahım yaa:26:
barillanin makarna sosları güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?