Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

maşallah dişlerine bizde 11 tane var:) o zaman dişten olma ihtimali yüksek bi de bir kaçı birlikte çıkıyosa zorluyodur:/ kimisinde her seferinde ateş yapıyo vs. bizde sadece iştah kesilir, nerdeyse her şeyi reddeder ciddi bi ağrı yapıyo olsa gerek hatırlasak da empati kurabilsek ama yok

okuldan çıkınca bi yerlere otur bi kahve söyle kendine bari ya da arkadaşa uğra o yapsın:) ben teneffüslerde giriyorum buraya evde nerdee!?

Seker portakalı" ikisine birden bakamıyorum" de

demi bende bunu ilk yaptıklarında dedim zaten ayy allah korusun ikisine bakamam birşey olur dedim
amaaa benim koca ne dese beğenirsiniz amcaya " ben bakarım yaa ağlamasın" gerçi gittiğimiz marketti ama olsun yaa ne gerek var sonrasında tek olursada görümcem oda gelirim diyor yeterki azra ağlamasın off sıkılıyorum bu duurmdan bazen kardeşim belki biz çekirdek aile dolaşmak istiyoruz olamazmı yaaa

teşekkür ederim canım
valla biz aldık oyuncak süpürge kızıma yoksa bizim süpürgeyi bırakmıyordu artık oda temizlik yapıyor
bir ara baktım tam alacaktık 50 tl gibi bir rakam söyledi adam ne diyorsun dedim 50 daha ver üstüne kendime yeni süpürge alayım
neyseki başka bir yerde 10 küsür liraya bulunca kaçırmadım aldım valla iyide oldu yalnız biraz sesi var oda artık biz alıştık ama gelen misafirler sanırım rahatsız oluyor onuda pilleri azalınca makul ses seviyesine geldi rahatız şimdilik yani

tek başıma olsam zaten kesinlikle almam yani arkadaşıma gidiyorum derim bir yalan söylerim falan yani ama işte eşim olunca dayanamıyor gerçi markete götürdüğümüzdede hep ona yıktım ben hiç bakmadım şimdilerde oda pek oralı olmuyor zor geldi herhalde ama genede tedbiri elden bırakmamak lazım

gerçekten mi allahım yaa:26:

vaay eşine büyük bi alkış eşim hayatta böyle bi savunma yapmaz susar anca. kv konusundaki her bi şeyi okudum okudukça şükrettim aynı şehirde olsak ilişki durumumuz "karmaşık" olurdu kesin:/ mum boya ne ki bu arada:)

Evet çok ağrı yapıyor sanırsam.Bazı geceler ağrı kesici veriyorum biraz daha rahat uyuyor.Ateş yapmadı bizde de iştah kesiliyor.Dertlerini anlatamıyorlar ki. Diş jelini alıp getiriyor bana veriyor elimi de tutup ağzına götürüyor sür diye ne kadar ağrısı varsa artık. 2. azılar çok zor çıkıyormuş (((

süpürge konusu açılmışken:) ben süpürge alıcam bi karar veremedim gitti siz ne önerirsiniz? torbalı mı torbasız mı:44: emiş gücü iyi olsun istiyorum en büyük kriterim bu.

ahaaha kıyamam ya ne güzel anlatıyo işte derdini

Off ya öyle deme şimdi. Biz daha ilk azılardayız.

süpürge konusu açılmışken:) ben süpürge alıcam bi karar veremedim gitti siz ne önerirsiniz? torbalı mı torbasız mı:44: emiş gücü iyi olsun istiyorum en büyük kriterim bu.

Benimki Phlips çok beğeniyorum. Arçelik alma da. Torbalılar bence daha iyi.

Ben de birinci azılara zor demiştim ama bişi değilmiş onlar.Bunların çıkması da uzun sürüyor.Bu kışı çıkarırız bu şekilde diye tahmin ediyorum

ben de philips düşünüyorum küçük ev aletlerinde bence en iyisi. ama model bilmiyorum:44: duru ve özlem sizinkiler hangi model?

Son düzenleme:

bizimk i de vileda hadtadi canim yane zamandır ariyorduk. dün migrosta bulduk yinede o büyüge meraklı sende sadece temizlik sırasında cikarirsan süpürgesini sana izin verir zannimca

Ben bu düşünce aklıma gelince hızla uzaklaştırıyorum yoksa kafayı yiyorum çünkü temizlik anlayışlarımız çooook farklı :/

Dedim ya Bolu küçük diye. İnan beni tek başıma gören biri olsa bi ton bişi uydurur. Arkadaşlarımla da ders ve okul saatlerimiz uymuyo ya eve gelip kendimi odaya kapatsam da kadın doğru düzgün tutmuyo Efeyi, e çocuk da beni görmüş oluyo vsvsvs

Şu erkeklerin verdikleri sözler......

Oy yavrummmmmmm. İlacını kendi getiriyo bebeğimmmm.

Philips marathon toz torbasız al; bize duacı ol :)

Eve geldim. Koşuşturmaya başladım. Pilav yaptım. Evi süpürdüm. Banyo tuvaletleri temizledim 8 parça da ütü yaptım. Çamaşır yıkadım henüz asamadım. Her çalışan annenin en büyük rüyasını yaşıyorum zannımca

Haftaya yıldönümümüz var. Sabırsızlıkla bekliyorum çünkü browni cheesecakei yapcam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…