Bana kv de canım hahahaha
Oy yazıkkkkkkkk. Götürün kızzzz :)
uzanmıştım.. ayşecik geldi beni öptü.
daha doğrusu yaladı gitti
Demekki asıl duymak istediği kimseden duymuyor
ben yatarken oğlumda gelip bana kafat atıyor deli çocuk.
kafasıda acımıyor.birde gülüyor.
instagramım yok canım .göremiyciz efeyi neyse
değişik akarna sosu tarifi arıyorum.eşim soslu seviyor makarnayı.
tarif bekliyorum
bence sorun eltinde.
niye çocuğunu her vesileyle size paslamaya çalışıyor?
hem de küçükmüş. ben olsam çocuğumdan ayrılmak istemem.
bunlarsaaa?..
gözü görmemiş. ona bi şey demiyorumki ben.Balık olayı çok tehlikeli. Allah korusun ben çok korkarım. Ama bence kvnin gözü görmemiş kılçığı.
Kızım mevxu çok inceeeee. Düşünsene konunun içinde hem Ayşecik var hem kv
Bence seni sorgulamıyor kıskanıyor :) yani o belliki çok zor yetiştirmiş çocukları; yeme içme büyük dert. Uyku desen ayrı bi dert :) yani sen sorgulama olarak algılama. İçi gidiyodur keşke benim veletler de böyle olaydı da ben de gençliğimi güzel geçireydim diye
canım onunda canına minnet 3. çocuğu bu biliyorsun o yüzden hiçbirşeye yetişemiyor
fazla önemsemiyor oda
rahat anneleri sevmiiiiiiim
Seker portakalı" ikisine birden bakamıyorum" de
evet bi iyi bi 'mazeret'. hem de gerçek.
emanet çocuk ne demek, hele de bebek.
bi de melisa, ooooo!
Bayrampaşaya park için gittik; ev başakşehirde canımSelamlar anneleroğlan uyumuşken evi süpüreyim inşaallah uyanmaz , o uyanıkken yapamıyorum kiii vermiyor süpürgeyi bir oyuncak süpürge alsam benim süpürgeyi bırakır mı acaba
Melisa rahatsızmış, Rabbim şifalar versin , yeni cicisi de hayırlı olsun kuzunun , biz de kışlık almadık henüz, fotografı bekliyoruz
Busmai evet cnm ben de o ilçedeyim, siz geldiğinizde Bayrampaşa da mı kalıyorsunuz ?
Geçmiş olsun , Allah şifalar versin sana da ..
Hayırlı Huzurlu günler olsun hepimize
evet bi iyi bi 'mazeret'. hem de gerçek.
emanet çocuk ne demek, hele de bebek.
bi de melisa, ooooo!
Selamlar anneleroğlan uyumuşken evi süpüreyim inşaallah uyanmaz , o uyanıkken yapamıyorum kiii vermiyor süpürgeyi bir oyuncak süpürge alsam benim süpürgeyi bırakır mı acaba
Melisa rahatsızmış, Rabbim şifalar versin , yeni cicisi de hayırlı olsun kuzunun , biz de kışlık almadık henüz, fotografı bekliyoruz
Busmai evet cnm ben de o ilçedeyim, siz geldiğinizde Bayrampaşa da mı kalıyorsunuz ?
Geçmiş olsun , Allah şifalar versin sana da ..
Hayırlı Huzurlu günler olsun hepimize
demekki erkek anası olunca direk genlere yerleşiyor bu melet şey
instagramım yok canım .göremiyciz efeyi neyse
değişik akarna sosu tarifi arıyorum.eşim soslu seviyor makarnayı.
tarif bekliyorum
kıııız, sen bugün erkek anası kv tarafından mı kalktın yaaaa?!
ben yatarken oğlumda gelip bana kafat atıyor deli çocuk.
kafasıda acımıyor.birde gülüyor.
gözü görmemiş. ona bi şey demiyorumki ben.
konuyu özellikle saptırmasına kızıyorum
evet, konu gayet ince
kaynanada kuma damarı vardır der annem, bazen kabarıyor sanıyorum.
korkarım bizim sonumuz da böyle:26:
Çok büyük sorumluluğu var, ben ikisi bir aradayken, tek başıma dışarı çıkartmak zorunda kaldıysam; bin parçaya bölünüyorum ki birisi biraz büyük olmasına rağmen zorlanıyorum ,
iki bebekle - üstelik birisi emanet - çok zor işin şekerportakalım.. en iyisi kibarca gerçek düşünceni söylemen olur bence de, evinize gelmesi tamam da ; dışarıya ben dayısı, babası ile bile gönderdiğimde aklım kalıyor ; göndermek istemiyorum ... rahatlık insanın yaradılışından gelen bi özellik sanırım ...
Çocuğun emanet edilmesi deyince , bizde de eşim tarafında pek sevdiğim birisi; 10 yaşındaki oğlu ile 3 yaşındaki kızımı tek başlarına parka yollamıyorum diye; fazla korumacı olduğumu iddia ediyordu, çocuğa çocuk emanet edilir mi ya hu, hem çocuk benim çocuğum değil mi kardeşimbazı insanlar ne yapsan eleştirecek birşey buluyorlar velhasıl, özellikle eşin tarafından ise ...
Bayrampaşaya park için gittik; ev başakşehirde canım
Aynen yani! Hem de 2 kat efor demek anne için.
Bu arada ciddi ciddi hastayım, patates haşlayıp yiycem canım hiçbirşey yemek istemiyor. Nane limonu biliyorum canım sağol..
uzanmıştım.. ayşecik geldi beni öptü.
daha doğrusu yaladı gitti
Dişten hasta olmuştur geçmiş olsun canım
Ben de hasta gibiyim ;karnım ağrıyor başım çatlıyor midem bozuldu üşüttüm yolculukta galiba. Keremde şimdilik sorun yok gibi, aman o hasta olmasın da..
bizimki bu kıssayı kendi anlatıyor bana..
ama söylediğin doğru, ardından ağlaması hoşuna gidiyor. bi şey demiyorum ama özellikle ağlatmasına da gerek yok yanii
gecen gün hamsi yiyoruz kv ile. ayşecik yemeğini önceden yemişti, ama bizle oturuyordu.
ne verdiyse yemiyor ayşecik. çünkü tok. neyse bu sefer hamsi uzatıyor.
anne ne yapıyorsunuz? kılçığı benim boğazımda kalıyor diyorsunuz, ona veriyorsunuz dedim.
e biz yiyoruz o bakıyor dedi. aman eksik kalsın. diğer şeylerden verdik yemedi. o riski alamam. lütfen vermeyin dedim.
zor anladı. sonra da gazoz bardağını uzatıyor çocuğa
anne mahsus mu yapıyorsunuz dedim. ama bu çamlıca diyor
neyse ne, gazlı içecek dahası hazır içecek vermiyorum biliyorsunuz dedim.
ama istiyor diyo. kalktım masadan su doldurdum bardağa, biraz sertçe önüne koydum.
isteyince bundan verirsiniz, aradaki farkı anlamaz dedim
inş ona bırakınca çocuğa böyle abuk şeyler yedirmiyordur, valla düşününce hafakanlar basıyor
daha önce de istavrit yedirirken, çocuk öğürmeye öksürmeye başlamıştı.
baktım gözler kıpkırmızı oldu. eşim de yoktu. kılçık kaçtı diye düşündüm, kv yediriyordu.
neyse çocuk öksürüyor. öksürdü öksürdü kılçığı elime geldi. kalınca bi şey yutamamış tabi.
ne kadar tehlikeli, ödüm patladı ama üzülmesin diye bi şey demedim, o da korkmuştur.
elimdeki kılçığı gösterdim, aman dikkat edin, yoksa ben yedireyim dedim.
yok ya, salatalığın kabuğu takılmıştır boğazına diyor. anne bu elimdekini görüyor musunuz, ağzından çıkı dedim.
hala bana salatalık kabuğundan bahsediyor. sinirim bozuldu. geldim eşime söyledim.
anneni yanına çağır, ben yediricem çocuğu diye.
inanın ertesi gün oldu, bana hala salatalık kabuğu takılmıştır diyor.
hani korkmasını anlıyorum, ben ona kızmadım da, eminim çok dikkat ediyordu.
ama hatanı da kabul et di mi, aptal mıyım ben yaa?!
Ben yokken ne yapıyorduk düşüncesi var yaaaa. Ona hiç girmeyelim.Ben çaya çok karşıyım bir de kendi çatal kaşıkları ile yedirme olayına. Sürekli aklımda oluyor. Söylüyorum ama ben yokken ne yapıyorlar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?