Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

instagramım yok canım .göremiyciz efeyi neyse

değişik akarna sosu tarifi arıyorum.eşim soslu seviyor makarnayı.

tarif bekliyorum

tarif bekliyorum

ben bi domates sos yapıyom, başka da bilmiyom

instagramın yok ama face in vaaaaar!

bence sorun eltinde.
niye çocuğunu her vesileyle size paslamaya çalışıyor?

hem de küçükmüş. ben olsam çocuğumdan ayrılmak istemem.
bunlarsaaa?..

canım onunda canına minnet 3. çocuğu bu biliyorsun o yüzden hiçbirşeye yetişemiyor
fazla önemsemiyor oda

gözü görmemiş. ona bi şey demiyorumki ben.
konuyu özellikle saptırmasına kızıyorum

evet, konu gayet ince

kaynanada kuma damarı vardır der annem, bazen kabarıyor sanıyorum.
korkarım bizim sonumuz da böyle:26:

rahat anneleri sevmiiiiiiim

al benden de o kadar bazen acıyorum kadına ama ne bileyim bu ara sinir olduğum için bu konuya objektif bakamıyorum
hatta bu akşam evden kaçma planlarım var eşim spora gidecek bizde bir yer bulalım kendimize melisa ile komşu eğer evdeyse kimse görmeden kaçayım bari

Selamlar anneler oğlan uyumuşken evi süpüreyim inşaallah uyanmaz , o uyanıkken yapamıyorum kiii vermiyor süpürgeyi bir oyuncak süpürge alsam benim süpürgeyi bırakır mı acaba
Melisa rahatsızmış, Rabbim şifalar versin , yeni cicisi de hayırlı olsun kuzunun , biz de kışlık almadık henüz, fotografı bekliyoruz
Busmai evet cnm ben de o ilçedeyim, siz geldiğinizde Bayrampaşa da mı kalıyorsunuz ?
Geçmiş olsun , Allah şifalar versin sana da ..
Hayırlı Huzurlu günler olsun hepimize

evet bi iyi bi 'mazeret'. hem de gerçek.
emanet çocuk ne demek, hele de bebek.
bi de melisa, ooooo!

Çok büyük sorumluluğu var, ben ikisi bir aradayken, tek başıma dışarı çıkartmak zorunda kaldıysam; bin parçaya bölünüyorum ki birisi biraz büyük olmasına rağmen zorlanıyorum ,
iki bebekle - üstelik birisi emanet - çok zor işin şekerportakalım.. en iyisi kibarca gerçek düşünceni söylemen olur bence de, evinize gelmesi tamam da ; dışarıya ben dayısı, babası ile bile gönderdiğimde aklım kalıyor ; göndermek istemiyorum ... rahatlık insanın yaradılışından gelen bi özellik sanırım ...
Çocuğun emanet edilmesi deyince , bizde de eşim tarafında pek sevdiğim birisi; 10 yaşındaki oğlu ile 3 yaşındaki kızımı tek başlarına parka yollamıyorum diye; fazla korumacı olduğumu iddia ediyordu, çocuğa çocuk emanet edilir mi ya hu, hem çocuk benim çocuğum değil mi kardeşim bazı insanlar ne yapsan eleştirecek birşey buluyorlar velhasıl, özellikle eşin tarafından ise ...

Bayrampaşaya park için gittik; ev başakşehirde canım
evet bi iyi bi 'mazeret'. hem de gerçek.
emanet çocuk ne demek, hele de bebek.
bi de melisa, ooooo!

Aynen yani! Hem de 2 kat efor demek anne için.

Bu arada ciddi ciddi hastayım, patates haşlayıp yiycem canım hiçbirşey yemek istemiyor. Nane limonu biliyorum canım sağol..

bizdede aynısı süpürgeyi elinden alamıyoruz.birde bizimki düğmeye basıp kapatma öğrendi.

bozacak süpürgeyi

demekki erkek anası olunca direk genlere yerleşiyor bu melet şey

Hahahahaha

tarif bekliyorum

Başemel veya graten sos deneyebilirsin canım. Ama ben soslu yapınca fırında yapıyorum. Tarif de valla göz kararı :/

kıııız, sen bugün erkek anası kv tarafından mı kalktın yaaaa?!

Hahhahaha olabilir :)
ben yatarken oğlumda gelip bana kafat atıyor deli çocuk.

kafasıda acımıyor.birde gülüyor.

Yerim ben o koca kafalıyııııı. Benim oğluş da saçımı başımı yoldu öyle yolladı beni okula :/

Ben öyle olmicammmm ppp

Ben büyüğe de dışarda emanet etmem. Bizim bi aile dostumuzun çocuğu pikniğe gitti bi arkadaşının ailesi ile. Top oynarken araba çarpıp öldü. Sonra neler neler oldu. O yüzden en iyüsi herkesin çocuğu dibinde dursun.

Sana kıyamam canım geçmiş olsun

uzanmıştım.. ayşecik geldi beni öptü.
daha doğrusu yaladı gitti

Yerim ben o sulu öpücüğü.

Dişten hasta olmuştur geçmiş olsun canım
Ben de hasta gibiyim ;karnım ağrıyor başım çatlıyor midem bozuldu üşüttüm yolculukta galiba. Keremde şimdilik sorun yok gibi, aman o hasta olmasın da..

Geçmiş olsun canım. Gezdin, gezdin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…