Hiç denemedim ve hep merak ediyodummmm. Öğrendiğim iyi oldu :)
bizim kız ek gıdaya kuru ekmekle başlayacak, oğlan ekmek yedirmeye çalışıyor
ah yavrum benim, kardeşini de yediriyorbizim kız ek gıdaya kuru ekmekle başlayacak, oğlan ekmek yedirmeye çalışıyor
hazir şeyleri bana sorcan
Allah kolaylık versin..Eve geldim. Koşuşturmaya başladım. Pilav yaptım. Evi süpürdüm. Banyo tuvaletleri temizledim 8 parça da ütü yaptım. Çamaşır yıkadım henüz asamadım. Her çalışan annenin en büyük rüyasını yaşıyorum zannımca
diyorum, erkekler sevgisini başka türlü ifade ediyor diyekız çocuğu işte bizimkisi de elinde ne varsa onu geçirir kafama
ahahah, hadi bakalım sen yap. güzel olacak zannımcaHaftaya yıldönümümüz var. Sabırsızlıkla bekliyorum çünkü browni cheesecakei yapcam inşallah :)
mesafe mesafe mesafe.. istediğim biraz mesafevaay eşine büyük bi alkışeşim hayatta böyle bi savunma yapmaz susar anca. kv konusundaki her bi şeyi okudum okudukça şükrettim aynı şehirde olsak ilişki durumumuz "karmaşık" olurdu kesin:/ mum boya ne ki bu arada:)
ah yavrum benim, kardeşini de yediriyor
kardeş candır
Allah kolaylık versin..
inan ardarda bu cümleleri okurken ben yoruluyorum :26:
diyorum, erkekler sevgisini başka türlü ifade ediyor diye
ahahah, hadi bakalım sen yap. güzel olacak zannımca
o zaman ben de yaparım, bizim yıldönümü de aralık başında
mesafe mesafe mesafe.. istediğim biraz mesafe
ne mutlu size.. benimkine sorsan, çok memnun. bi de bana sorsalar ya
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-2815.html#post32508290
Bu arada nfkcım ben dört gözle kvler gelsin diye bekliyorum. Akşamları yüküm hafifler bir nebze diye :)))))
Bana güvendiğin için teşekkür ederimama dediğim gibi tipine bayılamadım :/
hahha evet ya herkes kendi arkadaşına yorum yapıyorşu yemek bloglarında tarifin altındaki yorum kısmına yazanlar ne kadar 'kuru kalabalık' yaaa!!!
kuru kuru, aman ne güzel görünüyor, aman eline sağlık.
bi tanesi de yaptım da şöyle oldu, şusu eksik, busu tam demiyor arkadaş!
sabahki gazla, ayşeciği kv ye bırakmadım, onu da alıp dayıma gittim.
annem de geldi. kuzenimin 1,5 ay büyük bebeğiyle oynadılar.
daha yeni eve girdim. hemen duş aldım. ayşeciğin altın üstünü değiştirdim.
evi toparladım. hiç çıkmamışız süsü verdim.
eşime de bakalım nasıl söyliciiz?
ayşecikle minibüse binmemi istemiyor, taksiyi daha da istemiyor.
öyle olunca ben de stres oluyorum. kazasız belasız eve geldik çok şükür.
ama minibüste iki kadın beli deli etti.
önümde kapalı iki kadın oturuyordu.
birinin telefonu çaldı. zil sesi de böyle türkü gibi bi şeydi, sazlı.
neyse telefon çalınca arkalarını dönüp kadına baktılar, kahkaha attılar.
oysaki gülünecek bi zil sesi değildi yani.
neyse bu iki kadın bostancı vergi dairesine gidecekmiş.
bostancıya gelince şöfor uyardı, burada ineceksiniz diye.
kadın da teyit için sordu. bostancı vergi dairesine gidicez rıhtım diye geçiyormuş hangi tarafta?
oysaki sahilde vergi dairesi yok, bostancıda ama e5 üzerinde.
oradan başka bi vesaite daha binmeleri gerekiyor yani. neyse kadınlar indi,diğer minibüse bindiler.
o öndeki iki kokona, bıdı bıdı konuşmaya başladı.
daha nereye gideceklerini bilmiyorlar, rıhtım diyor vergi dairesi diyor, cahillik işte falan.
ay valla, dilimin ucuna kadar ne laflar geldi, geldiii de yine kendimi zor tuttum.:95:
adres bilmemenin nesi cahillik?!
kendileri şehirli modern kadın ya, tarzlarını beğenmeyince hemen hakarete giriştiler.
ah ben bi konuşaydım da alaydım onların façasını aşağıya..
bakalım beni hangi kategoriye 'sığdırabileceklerdi'?
bizim kız ek gıdaya kuru ekmekle başlayacak, oğlan ekmek yedirmeye çalışıyor
emiş gücü yüksek olursa süpürürken yorar.. benim için en büyük kriter ses yapmamasıydı. o yüzden rowenta silence force aldım ama beklediğim kadar sessiz değil.süpürge konusu açılmışken:) ben süpürge alıcam bi karar veremedim gitti siz ne önerirsiniz? torbalı mı torbasız mı:44: emiş gücü iyi olsun istiyorum en büyük kriterim bu.
çay bana çok da zararlı gelmiyor ,günde 1 bardak iyiymiş diye duydum.büyük ihtimalle senin yanında yapamadıklarını rahatça yapabildikleri için çok mutlular
bizimkilerde çayı çok severler ve çocuklarada vermeye bayılırlar bende vermeyin diyorum çay iyi birşey değilki bir alışkanlık kazandırmak istiyorsanız süt verin onun yerine mesela ona alışkanlık kazansın nasıl güzel olur değilmi dedim kv cevabı amaann hepsine verdim ben bak oğluma diyor eşim 1,85 boyunda o zamanda ben susup kalıyorum eşim bana bakıp gülüyor
sonra devreye giriyor anne bizimkine vermeyin demir eksikliği yapıyor ne gerek var diyor
ama eminim ben yokken genede 1 kaç çay kaşığı veriyorlardır
çay değil de kendi çatal kaşıklarıyla yedirme olayı iğrenç midem bulanıyorbizimki bu kıssayı kendi anlatıyor bana..
ama söylediğin doğru, ardından ağlaması hoşuna gidiyor. bi şey demiyorum ama özellikle ağlatmasına da gerek yok yanii
gecen gün hamsi yiyoruz kv ile. ayşecik yemeğini önceden yemişti, ama bizle oturuyordu.
ne verdiyse yemiyor ayşecik. çünkü tok. neyse bu sefer hamsi uzatıyor.
anne ne yapıyorsunuz? kılçığı benim boğazımda kalıyor diyorsunuz, ona veriyorsunuz dedim.
e biz yiyoruz o bakıyor dedi. aman eksik kalsın. diğer şeylerden verdik yemedi. o riski alamam. lütfen vermeyin dedim.
zor anladı. sonra da gazoz bardağını uzatıyor çocuğa
anne mahsus mu yapıyorsunuz dedim. ama bu çamlıca diyor
neyse ne, gazlı içecek dahası hazır içecek vermiyorum biliyorsunuz dedim.
ama istiyor diyo. kalktım masadan su doldurdum bardağa, biraz sertçe önüne koydum.
isteyince bundan verirsiniz, aradaki farkı anlamaz dedim
inş ona bırakınca çocuğa böyle abuk şeyler yedirmiyordur, valla düşününce hafakanlar basıyor
daha önce de istavrit yedirirken, çocuk öğürmeye öksürmeye başlamıştı.
baktım gözler kıpkırmızı oldu. eşim de yoktu. kılçık kaçtı diye düşündüm, kv yediriyordu.
neyse çocuk öksürüyor. öksürdü öksürdü kılçığı elime geldi. kalınca bi şey yutamamış tabi.
ne kadar tehlikeli, ödüm patladı ama üzülmesin diye bi şey demedim, o da korkmuştur.
elimdeki kılçığı gösterdim, aman dikkat edin, yoksa ben yedireyim dedim.
yok ya, salatalığın kabuğu takılmıştır boğazına diyor. anne bu elimdekini görüyor musunuz, ağzından çıkı dedim.
hala bana salatalık kabuğundan bahsediyor. sinirim bozuldu. geldim eşime söyledim.
anneni yanına çağır, ben yediricem çocuğu diye.
inanın ertesi gün oldu, bana hala salatalık kabuğu takılmıştır diyor.
hani korkmasını anlıyorum, ben ona kızmadım da, eminim çok dikkat ediyordu.
ama hatanı da kabul et di mi, aptal mıyım ben yaa?!
Ben yokken ne yapıyorduk düşüncesi var yaaaa. Ona hiç girmeyelim.Ben çaya çok karşıyım bir de kendi çatal kaşıkları ile yedirme olayına. Sürekli aklımda oluyor. Söylüyorum ama ben yokken ne yapıyorlar acaba?
Hahahahaha
Başemel veya graten sos deneyebilirsin canım. Ama ben soslu yapınca fırında yapıyorum. Tarif de valla göz kararı :/
Hahhahaha olabilir :)
Yerim ben o koca kafalıyııııı. Benim oğluş da saçımı başımı yoldu öyle yolladı beni okula :/
Ben öyle olmicammmmppp
Ben büyüğe de dışarda emanet etmem. Bizim bi aile dostumuzun çocuğu pikniğe gitti bi arkadaşının ailesi ile. Top oynarken araba çarpıp öldü. Sonra neler neler oldu. O yüzden en iyüsi herkesin çocuğu dibinde dursun.
Sana kıyamam canım geçmiş olsun
annem 'Allah'ın kimsenin kılacağı namaza ihtiyacı yok' der.o
canım konu tarzı var-yok değil ,İNSAN olmak. insanın içinde kötülük varsa vardır,bu değişmez.
ben fatihte başıma gelen olayı anlatsam şok geçirirsin..
kerem çok huysuzluk yapmıştı bebek arabasında kuzenim onu dolaştırıyordu, ben mağazaya girip baktım çıktım acele acele.. başım çok ağrıdı.
sonra hem namaz kılmak hem de keremi emzirmek için camiye girdim. kuzenim dışarda bebek arabasını bekledi.
keremi emzirmeye başladım baktım gözleri kapanmaya başladı.. o sırada biraz geride bir kadın gayet güzel başörtülü pardesülü, elindeki ıslak mendil paketleriyle cırt cırt sesler çıkarıyor yapışkanını açıp kapatıyor. kerem de tam gözlerini kapatacak, sesi duyunca açıyor kadına bakmaya çalışıyor.. biraz sabrettim bekledim, biraz kadına baktım..hala devam.
sonra "şey pardon, bebeği uyutuyorum da.. sizden ses gelince size bakmaya çalışıyor ,biraz sessiz olabilir miydiniz?"
cevap aynen şu:
"burası bebek uyutma yeri mi?"
tabi ben şok..
"ne demek ya, burası cırt cırt yapma yeri mi?!! burası Allahın evi"
kadın: "evin yok mu!"
ben: "yok!"
kadın: "iyi ben burda ezan okunmasını bekliyorum namaz kılıcam" (sanki ben dışarı çık dedim)
ben: "maşallah namaz kılmaya gelmişsin ,kalp kırıyorsun." sinirle kalktım, kerem de ağlamaya başladı..
çıkarken de "şimdi rahat rahat gürültünü yap, terbiyesiz.." dedim.
camiden çıkınca sinirlerim boşaldı, ağladım.. kuzenim de beni teselli etmeye çalışıyor..
görüyorsun namaza gelmiş, gayet güzel giyinimli bir kadın.
insan önce insan olacak. öyle beddua ettim ki..
"bir kez gönül yıktı isen, o kıldığın namaz değil"
bir de sırası gelmişken tefal ütümden hiç memnun değilim. bidaha asla ,ne tefal ne rowenta
ha bi de nfk;
eşine söylemeden çıkıp;minibüse binmeni istemediği halde bindin ya kızım, ne cesaret !
öğrenince kızmıyor mu, hayretler içindeyim
bugün çok neşeli geldi. güzel bi haber almış.
neyse ben de hemen onun ardına söyleyiverdim. dayıma gittik, minibüsle dedim.
bozuldu, anneme niye bırakmadın dedi. ben de üsteledim bu sefer.
her zaman birine mi bırakmam gerek. binlerce insan minibüs kullanıyor. belki kızımla gitmek istedim dedim.
o da, o zaman sabah söyleyecektin ben seni götürecektim.
hadi madem gittin, dönüşte annene git bi daha niye bindin dedi
biraz katakulleye geldi ama n'apim yaa?..
böyle durumlarda niye ehliyetim yok, bilmiyorum araba kullanmayı diye hayıflanıyorum.
ama şunu söyleyeyim, araba kullansam dahi eşim çıkmamı istemezdi sanırım.
dur ben götüreyim ben getireyim mode on.
ama kendi de bunalıyor.. bunun sonu yokkiii
metroyla avm ye gittim diyince ses etmiyor. tabi daha güvenli ve rahat.
minibüsçüler dan dun. tehlikeli görüyor, bi de bin çeşit insan. kucakta bebekle.
amaan, o da haklı ama ben de haklıyım yaa
annem 'Allah'ın kimsenin kılacağı namaza ihtiyacı yok' der.
insan, insan olsun. gerisi teferruat..
benim de ütüm tefal. ama vasat. anneme de birkaç ay önce aldık, kampanyalı fiyatı 300 küsürden 250ye düşmüştü.
şu bu özelliği var güya ama benimkinin bi üst modeli diyim anlayın.
şöyle reklamlardaki gibi tek transit geçişte jilet gibi bi görüntü acaba gerçek mi yoksa reklam hilesi mi?
yani, gerçekten öyle bi ütü var mı yoksa bu hayali kullanıp bize sürekli vasat ütüler mi satıyorlar?:44:
(bazen)baskın basanındırvay anasını sayın seyirciler, enişte hiç tepki vermemiş ki helal
evet ya ben de öyle bi ütü istiyorum
kazanlı ütüler daha iyi diyorlar ama koca şeyle uğraşamam ,kalsın..
eskiden pres ütü vardı ,hep yalan dolan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?