- 8 Ağustos 2011
- 12.716
- 15.184
- 498
ayşecik uyandı
geçen gün yaptığım aşure..
tarif portakal ağacından, şekeri 3/4 oranında koydum. (bana yine de fazla geldi)
ocaktan almadan içine 2 portakal kabuğu rendeledim, harikulade bi aroma verdi, tavsiye edilir
Eki Görüntüle 857083 Eki Görüntüle 857085
Nefis görünüyor, ellerine sağlık
Sağol cnm , bu perşembe mi geliyor yoksa şu an satışta mı
Geçmiş olsun canım, neyi var ki? Yeni bebişimiz mi sıkıntılı olan?ben çocuğa bakan kişinin anneanne, babaanne, bakıcı, teyze kimse 3 yıl mümkün olduğunca degistirilmemesi gerektiğini biliyorum. efe'de mutluysa akışına bırak
bizimde gecemiz yine aynı 4 ten beri ayaktayim bugün hastane yolları göründü bize:26:
Daim olsun.... Gez bacım gez, gezmek can valla:))Herkese günaydın. Yoğun bir hafta sonundan sonra okul nasıl olacak bakalım. Neyse gezdim, gezdim valla çooooook mutluyum. Gelecek hafta sonuna da şimdiden gezme ayarladım.
Geçmiş olsun kuzuma.... Ne hareketli bi gece olmuş. Hastaneler gece bi alem zaten. Uykulu uykulu ne yaptıklarını bilmiyorlar. Allahtan ayşecik kendini kurtarmış kuzum. Daha da olmasın inşallah. Zeytinyağı da içirebilirsin.günaydın canlar..
dün akşam çok hareketli geçti. eşimin kuzeni yemeğe geldi.
üç çocuk onlarda, bi de bizimki.. küçücük ev, eşime daral geldi..
neyse misafirleri yolculadım. ayşeciği yatırdım. ben de işlerimi toparlayıp yatmıştım ki.
ayşecik çığlık çığlığa ağlamaya başladı. emzirmeye başladım ama yine ağlaması durmadı.
ne yaptıysam susturamadım. bi derdi olduğu kesin, bi yeri mi ağrıyor diye düşünüyordum.
baktım kıvranıyor, tekme atıyor. ıkınıyor ama rahatlayamıyor.
bir iki pırtladı ama yine teskin olamadı. oturamıyor, ayakta dururken ayakları titriyor
bu sefer başka bi şey mi var diye korktum.
altını açtım, minicik bi kaka makatta. heralde kakasını yapamıyor diye düşündüm.
kv geldi. zeytinyağı mı verelim dedi. hastaneye götürelim, gerekirse lavman yapsınlar dedim.
kv biz yapalım dedi, nasıl dedim. sıcak suda sabunu köpürttük. enjektörle makattan verdik.
ama yine rahatlayamadı. bu sefer apar topar hastaneye çıktık.
eğitim araştırmaya gittik çocuk acili var diye. orada aptal bi asistan dr vardı.
bana sordu ne derdi var diye, anlattım. sanırım kakasını yapamıyor dedim.
karnına bastırdı, sanırım sertlik var mı anlamak için. o kadar gitti reçete yazıyor
ne anladınız dedim. makata bile bakmadınız? belki anal bi çatlak ya da başka bi problem var
geldi uzaktan baktı, ben açtım poposonu gösterdim. bi şey anladığını da sanmıyorum.
hiçbir şekilde dokunmadı, bi de gitti ellerini yıkadı. haspam, eldiven tak
neyse bi lavman verdi, eczaneden alın yapın dedi. e burada yapılsın dedim.
eşim gel başka hastaneye gidelim dedi. bu sefer doğum yaptığım özel hastaneye geldik.
acilde kayıt yapan memur aptal aptal sorular soruyor. neyse, sonra muayene ücreti uzman çocuk dr için 50 lira dedi.
neee? dedim, biz acile geldik. bebeğim kakasını yapamıyor ve çok sıkıntılı. adam, sadece hayati tehlikede acile gelebilirsiniz dedi.
ben de gecenin birinde acil olmasa burada ne işim var dedim. eşime eve dönelim lavmanı biz yapalım dedim.
adam hala, lavman yapılacaksa onun da ücreti var diyo. dedim, sana kolay gelsin, cinlerim tepemde, sana patlamayayım.
eşim eczaneye gittiğinde, baktım ayşecik yine ağlıyor ıkınıyor, en sonunda kakasını yaptı rahatladı.
kucağımda öylece uyuyakaldı.
biz de eve geldik, ama kaçta yattık, ne kadar uyuduk, ne zaman kalktık blmyrm. leyla gibiyim.
bugün de kuzenler yazlığa çağırdı. ayşecik şuan sakin. ama lavmanı yanımda götürücem bi aksilik olmasın diye.
neyse sabah sabah ne kadar konuştum. geçmişe de şöyle bi bakayım, herkes bendeki çeneden nasibine düşeni alsın
bu vesileyle günaydın diyorum, inş güzel bi gün güzel bi hafta olur.. bebeklerimiz kakalarını kolay yapar
(zira; def-i hacet, büyük nimet) ve hiçbir yerleri ağırmaz..
sağol bacım, hamdolsun kendi rahatladı.nfk ayyy canım yaa neler yaşamışsınız allahım neyseki onunda yapabilmiş yoksa hiçbir doktordan hayır gelmemiş baksana yarabbim heleki özel hastanenin yaptığına ayrıca sinir oldumbende uzun bir zamandır oraya götürmüyorum ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum onlar doğum konusunda iyiler çocuk doktoru olarak fısss
aman sen gene tedbirli ol canım bugün gene armut falanda yedir aç karnına bağırsakları hızlı bir şekilde çalıştırır ayşeciğe yardımı dokunur canım :26:
hastane değil, ticaretane.Allah kolaylık versin cnm zor geçmiş geceniz ,
hayırlı haberini yaz kuzucuğun
Çok geçmiş olsun Ayşeciğe , nasıl acı çekmiş kuzucukşimdi nasıl rahatladı mı tamemen ?
Özel hastanelerin acilden para almaması olayı da hikaye; ancak sedyede kanlar içinde gitmesi gerekiyo insanlarınpara gözler ne olacak .. Allah ellerine düşürmesin ...
Bir keresinde idrar yolu enfeksiyonunda kasığım acayip ağrıyor iki büklüm gitmişim , hastaneye yaşım 20 falan, adam anneme muayeneden önce, daha içeri alıp sedyeye bile oturtmadan para ödetiyor... hasta ayakta ya ; yetmiyor acıdan kıvranıyor olmak ...
sağol canımm
bu perşembe geliyormuş.
müzikli lazımlık da geliyormuş
cam saklama kapları gördüm, ona da kendim için bakam
Sağolun kızlarcanım ellerine sağlık çok güzel görünüyor hımmm nefis nefis
cuma günü geliyormuş canım
sağol bacım, hamdolsun kendi rahatladı.
Rabbim, hastanelere düşürmesin..
armut alayım bugün, birkaç gündür muz yiyordu, belki de onun etkisi :44:
aryam, sağolasın canım. zeytinyağı da içiricem inş
hastane değil, ticaretane.
hasta da değil, müşteri.. zihniyet bu.
basit bi muayene, 50 lira. bu fark ücreti, bi de sgk dan alıyor
iyice cozuttular valla.
ben çocuğa bakan kişinin anneanne, babaanne, bakıcı, teyze kimse 3 yıl mümkün olduğunca degistirilmemesi gerektiğini biliyorum. efe'de mutluysa akışına bırak
bizimde gecemiz yine aynı 4 ten beri ayaktayim bugün hastane yolları göründü bize:26:
Herkese günaydın. Yoğun bir hafta sonundan sonra okul nasıl olacak bakalım. Neyse gezdim, gezdim valla çooooook mutluyum. Gelecek hafta sonuna da şimdiden gezme ayarladım.
Sabah sabah ne yemeği Hamarat hatun?
günaydın canlar..
neyse misafirleri yolculadım. ayşeciği yatırdım. ben de işlerimi toparlayıp yatmıştım ki.
ayşecik çığlık çığlığa ağlamaya başladı. emzirmeye başladım ama yine ağlaması durmadı.
ne yaptıysam susturamadım. bi derdi olduğu kesin, bi yeri mi ağrıyor diye düşünüyordum.
bir iki pırtladı ama yine teskin olamadı. oturamıyor, ayakta dururken ayakları titriyor
altını açtım, minicik bi kaka makatta. heralde kakasını yapamıyor diye düşündüm.
kv geldi. zeytinyağı mı verelim dedi. hastaneye götürelim, gerekirse lavman yapsınlar dedim.
kv biz yapalım dedi, nasıl dedim. sıcak suda sabunu köpürttük. enjektörle makattan verdik.
eğitim araştırmaya gittik çocuk acili var diye. orada aptal bi asistan dr vardı.
karnına bastırdı, sanırım sertlik var mı anlamak için. o kadar gitti reçete yazıyor
ne anladınız dedim. makata bile bakmadınız? belki anal bi çatlak ya da başka bi problem var
geldi uzaktan baktı, ben açtım poposonu gösterdim. bi şey anladığını da sanmıyorum.
eşim gel başka hastaneye gidelim dedi. bu sefer doğum yaptığım özel hastaneye geldik.
acilde kayıt yapan memur aptal aptal sorular soruyor. neyse, sonra muayene ücreti uzman çocuk dr için 50 lira dedi.
neee? dedim, biz acile geldik. bebeğim kakasını yapamıyor ve çok sıkıntılı. adam, sadece hayati tehlikede acile gelebilirsiniz dedi.
ben de gecenin birinde acil olmasa burada ne işim var dedim. eşime eve dönelim lavmanı biz yapalım dedim.
adam hala, lavman yapılacaksa onun da ücreti var diyo. dedim, sana kolay gelsin, cinlerim tepemde, sana patlamayayım.
eşim eczaneye gittiğinde, baktım ayşecik yine ağlıyor ıkınıyor, en sonunda kakasını yaptı rahatladı.
biz de eve geldik, ama kaçta yattık, ne kadar uyuduk, ne zaman kalktık blmyrm. leyla gibiyim.
bugün de kuzenler yazlığa çağırdı. ayşecik şuan sakin. ama lavmanı yanımda götürücem bi aksilik olmasın diye.
neyse sabah sabah ne kadar konuştum. geçmişe de şöyle bi bakayım, herkes bendeki çeneden nasibine düşeni alsın
bu vesileyle günaydın diyorum, inş güzel bi gün güzel bi hafta olur.. bebeklerimiz kakalarını kolay yapar
nfk çok geçmiş olsun nasıl bişeymiş o öyle ne yemişti zavallıcık
oof aynen canım
iyi bi fırın bulduysan güzel pişiriyorsa hele harika
biz uzun zamandır kıymayla yaptırıyorduk ama birkaç sefer kuşbaşı şeklinde et domates biberi kesip de yolladık fırına çok güzel oldu.
gerçi dün hazır yedik samsunun pidesi meşhur
nasıl ya balık deyip pide mi yapmışlar ne saçma
ben de perişan oluyorum süslü püslü evlere gidince
katılıyorum alıştığı kişi değişmemeli
günaydın hayırlı sabahlar herkese
nfk ayyy canım yaa neler yaşamışsınız allahım neyseki onunda yapabilmiş yoksa hiçbir doktordan hayır gelmemiş baksana yarabbim heleki özel hastanenin yaptığına ayrıca sinir oldumbende uzun bir zamandır oraya götürmüyorum ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum onlar doğum konusunda iyiler çocuk doktoru olarak fısss
aman sen gene tedbirli ol canım bugün gene armut falanda yedir aç karnına bağırsakları hızlı bir şekilde çalıştırır ayşeciğe yardımı dokunur canım :26:
pempiş evet bakıcı konuşmanızdan sonraki notları bekliyoruz canım
amann çocukları yokmuydu o misafirliğe gittiğiniz evin ? o kadar süs :44:
busmaiohh kuşbaşılı pide sizin orası pide şeghri değilmiafiyet olsun
elifnazsize doktor ne dedi canım şimdi nasılsınız:44:
Allah şifalar versin , durumu iyiye gidiyordur inşaallah, çok üzüldüm
Beterin beteri vardır cnm öyle düşün bence, istanbulda bakıcılar hem daha fazla ücret istiyor hem konuştuğum birçok arkadaştan duyduğum; çocuklara bir çorba yapmayı bile reddedenler var.. Hatta aynı arkadaş ses kayıt cihazı koyup dinlemiş bi ara; yattığıyerden tv izleyip el işi yapıyormuş, çocuklar büyük biraz ; onlardan su falan istiyormuş oturduğu yereanneleri sırf kötü muamele etmiyor diye katlanıyorum diyordu ..
Kızımın okulunda bir Veli var; doktor... Çocuklarının bakıcısı da diğer Veli arkadaşımın tanıdığı , doktor hanım akşam-sabah yediği yemeğin bulaşığını dahi bırakıyormuş tezgahta , ve bakıcı hanım da acayip şikayetçi bu durumdan , zaten iki çocuk bakıyor ve hepsine yetişemiyorum diyormuş o da..
Tabii bir çorba tabağını yıkanıp kaldırılmadı ama belki unutuyordur, belki o an efe müsaade etmeyince aklından çıkıyordur , iletişimleri güzel ya en mühimi o değil mi
Oyuncak olayında ise İnan görmüyordur, ben koltukları çektiğimde neler neler çıkıyor altından ve hiçbirinin oraya nasıl ve ne zaman girdiğini bilmiyorum bile
Yeni dişleri ve bisikleti hayırlı olsun kuzunun , sağlıklı günlerde sürsün ..
Saçlarınız da sağlıkla uzasın anne kız
Oyy maşa'Allahçay hüpleten halini hayal ettim de çok hoşuma gitti, öp yerime lütfen
Oyy çok geçmiş olsun , şimdi daha iyidir inşaallah ..
Selam cnm işlerini kolaylayıp gelirsin inşaAllah
Allah kolaylık versin cnm zor geçmiş geceniz ,
hayırlı haberini yaz kuzucuğun
Çok geçmiş olsun Ayşeciğe , nasıl acı çekmiş kuzucukşimdi nasıl rahatladı mı tamemen ?
Özel hastanelerin acilden para almaması olayı da hikaye; ancak sedyede kanlar içinde gitmesi gerekiyo insanlarınpara gözler ne olacak .. Allah ellerine düşürmesin ...
Bir keresinde idrar yolu enfeksiyonunda kasığım acayip ağrıyor iki büklüm gitmişim , hastaneye yaşım 20 falan, adam anneme muayeneden önce, daha içeri alıp sedyeye bile oturtmadan para ödetiyor... hasta ayakta ya ; yetmiyor acıdan kıvranıyor olmak ...
ayşecik uyandı
geçen gün yaptığım aşure..
tarif portakal ağacından, şekeri 3/4 oranında koydum. (bana yine de fazla geldi)
ocaktan almadan içine 2 portakal kabuğu rendeledim, harikulade bi aroma verdi, tavsiye edilir
Eki Görüntüle 857083 Eki Görüntüle 857085
Bu sabah idrarımızı gönderdik bizde. Bakalım inşallah bişi çıkmaz:/
Kızlar bir de doktorlar tarafından bakmanızı öneririm.
Yaşlı bir dede öldü diye tanıdığım bir doktor yakınlarının saldırısına uğradı. Birkaç genç doktor odada mahsur kaldılar; kapıyı arkadan ittirenleri düşünün. O saatleri nasıl korkuyla geçirdiklerini düşünün.
Bu doktorlar 36 saat nöbet tutuyorlar hiç uyumadan. Bu insanlık dışı birşey, bu kadar uzun nöbet modern ülkelerde yok.
Ben istanbuldan dönerken saat 04 e kadar uyumadım diye ağlamak üzereydim ayakta duramıyordum. 1,5 gün uyumamış biri nasıl sağlıklı hareket edebilir?
Devlet hastaneleri de özel hastaneler de doktorların tekelinde değil; hepsinin sorumlusu sağlık bakanlığı ve hükümet.
"Sağlıkta iyileştirme yaptık" diyorlar ama fahiş fiyatla sağlık hizmeti veren özel hastanelere yaptılar bütün yatırımları. Devlet sağlığı para kazanma kapısı yaptı. Bu çarkın sorumlusu doktorlar değil.
Eve gitse de işi bitmeyen, sürekli "insan"la uğraşan , kaprisli hastalar ve yakınlarının yüzlerce sorusuna ,hakaretine ,saygısızlığına maruz kalan bu insanları da anlamak gerektiğini düşünüyorum.
Arayıp tehdit eden hasta mı ararsınız, avukatın "kazanırsın" gazına gelip para koparma ümidiyle dava açan mı..
6 yıl fakülte + 5 yıl uzmanlık bunun yanında sayısız uykusuz gece geçiren her türlü riske rağmen mesleğini icra etmeye çalışan bu insanlar; kimseyi güldürmek eğlendirmek zorunda değil.
Onun için önemli olan hastasını iyileştirmek. Bir hastayı iyileştiren ilaç, diğerine ters tepki yapabilir. Bunu da anlamak lazım. Beğenmezseniz başka doktora gidersiniz.
Yalnız şu da var; hakkı olan paradan feragat etmesi beklenen doktorlara verilen parayı ;başka kocakarı ilacı yapan ,mesela belfıtığını masajla iyileştirdiğini iddia eden şarlatanlara hiç ses çıkarmadan ödeyen bir toplumuz.
Sandığınız gibi özel hastanelerdeki doktorlar çok kazanmıyor; paralarının %50 den fazlasını özel hastane alıyor. Fiyatların yüksekliğinin sebebi özel hastane. Doktorun suçu yok.
Bu ülkenin başbakanı "artık çocuğunu özel okulda okutamayaksın doktor efendi" diye saygısızca bir cümle kullandı. Halbuki kamyoncular bile çocuğunu özel okulda okutuyor; Başbakan kendisi çocuklarını yurtdışında okuttu.
Kaldı ki doktorlar da gariban memurlar, emekli maaşları çok komik bir rakam.
Kimse sadece para kazanmak için doktor olmayı seçmez zaten; seçse bile yapamaz.
Her meslekte iyiler ve kötüler vardır. Vicdanı olan vardır; olmayan vardır.
yeni çıkan kanuna göre artık özel hastaneler isterlerse %200'e kadar fark ücreti alabiliyor yani o "devlet ödüyor" fasafisosu hiç uygulanmadan bitti. ama sorsan "sağlık alanında çok ilerleme kaydedildi!" o kadar da insanımız var ki, kandırması çocuk işi olan...Kızlar bir de doktorlar tarafından bakmanızı öneririm.
Yaşlı bir dede öldü diye tanıdığım bir doktor yakınlarının saldırısına uğradı. Birkaç genç doktor odada mahsur kaldılar; kapıyı arkadan ittirenleri düşünün. O saatleri nasıl korkuyla geçirdiklerini düşünün.
Bu doktorlar 36 saat nöbet tutuyorlar hiç uyumadan. Bu insanlık dışı birşey, bu kadar uzun nöbet modern ülkelerde yok.
Ben istanbuldan dönerken saat 04 e kadar uyumadım diye ağlamak üzereydim ayakta duramıyordum. 1,5 gün uyumamış biri nasıl sağlıklı hareket edebilir?
Devlet hastaneleri de özel hastaneler de doktorların tekelinde değil; hepsinin sorumlusu sağlık bakanlığı ve hükümet.
"Sağlıkta iyileştirme yaptık" diyorlar ama fahiş fiyatla sağlık hizmeti veren özel hastanelere yaptılar bütün yatırımları. Devlet sağlığı para kazanma kapısı yaptı. Bu çarkın sorumlusu doktorlar değil.
Eve gitse de işi bitmeyen, sürekli "insan"la uğraşan , kaprisli hastalar ve yakınlarının yüzlerce sorusuna ,hakaretine ,saygısızlığına maruz kalan bu insanları da anlamak gerektiğini düşünüyorum.
Arayıp tehdit eden hasta mı ararsınız, avukatın "kazanırsın" gazına gelip para koparma ümidiyle dava açan mı..
6 yıl fakülte + 5 yıl uzmanlık bunun yanında sayısız uykusuz gece geçiren her türlü riske rağmen mesleğini icra etmeye çalışan bu insanlar; kimseyi güldürmek eğlendirmek zorunda değil.
Onun için önemli olan hastasını iyileştirmek. Bir hastayı iyileştiren ilaç, diğerine ters tepki yapabilir. Bunu da anlamak lazım. Beğenmezseniz başka doktora gidersiniz.
Yalnız şu da var; hakkı olan paradan feragat etmesi beklenen doktorlara verilen parayı ;başka kocakarı ilacı yapan ,mesela belfıtığını masajla iyileştirdiğini iddia eden şarlatanlara hiç ses çıkarmadan ödeyen bir toplumuz.
Sandığınız gibi özel hastanelerdeki doktorlar çok kazanmıyor; paralarının %50 den fazlasını özel hastane alıyor. Fiyatların yüksekliğinin sebebi özel hastane. Doktorun suçu yok.
Bu ülkenin başbakanı "artık çocuğunu özel okulda okutamayaksın doktor efendi" diye saygısızca bir cümle kullandı. Halbuki kamyoncular bile çocuğunu özel okulda okutuyor; Başbakan kendisi çocuklarını yurtdışında okuttu.
günaydın canlar..
Annelerimiz sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinize uymayan giysileri yada eşyaları var ise ve duruyo ise paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...
Canım zaten dr.lar da emir kulu prosedür neyse uyguluyorlar , sağolsunlar var olsunlar , ücretler konusunda onların bir etkisi yok,Kızlar bir de doktorlar tarafından bakmanızı öneririm.
Kreşler de öyle ne yazık ki canım , geçen yıl oturduğumuz semtte gezmediğim semt kalmadı ,Minik kuzu iyileşmedi mi hala( hastaneye gittiniz mi??
Değişmemesi konusunda ben de hak veriyorum. Sonra güvensizlik oluyomuş çocukta.. :/
Tüm topiğin yerine mi geziyosun napıyosun??? :) bana da okul bugün bir zor geldi anlatamammmmmmalum nöbet günüm bi de adetim (((
Brokoli yaptım canikom yaaaa. Dünden bişi yapamayınca sıkıştım işte böyle
Ay neler yaşamışsınız öyleeeegeçmişler olsun ve bi daha olmasın inşallah canım. Çocuk doktorlarının, kadın doğumcuları daha bi rahatlatıcı ve pozitif olmasını bekliyor işte insan ama her zaman olmuyo. Derdine deva olsun o da yeter.
Ya hem de ne saçma!!
Ben oğluş durmayınca ortalıktaki bişileri kaldırıyorum gittiğim evlerde. Ama burda o da kar etmedi. Ben de ortama bayılmadığım için kaçtım :)))
Yok çocuksuz evdi :) bakıcı teyze ile konuşmaya fırsatım olamayacak sanırım bugün koşturmaktan. Ama konuşunca yazarım :)))
Hazır yeri gelmişken bişi dicem bu konuda. Neden süpürge ve ütü gibi temel şeylerin renkleri kız renkleri?? Daha küçüklükten neden bize bu rol biçiliyor??? Sinir oluyorum ve nefret ediyorum!!
Bi de lazımlığı müzikl almamak lazımmış. Nerde okuduğumu unuttum. Sonuöta tuvalete gitmek oyun değil gibi bir savunması vardı.
Kesinlikle çok daha beter insanlar var haklısın canım. Hele istanvulda olsak kimseye güvenemezdim sanırım... İşte ülkemizin bir eksiği daha. Hollandada kuzenim beş aylık çocuğunu bile kreşe verebiliyor. Ama burda mümkün değil. Eğitimsiz ve tanımadığımız insanlara emanet ediyoruz işte :/
Süper görünüyoooooo
İnşallah bişi çıkmaz canım
Çok doğru dediklerinin hepsi
Allah kolaylık versin , kv ile anne bir müddet daha götüremez mi daha çok minikler gerçekten... Ama tek çare kreşse;Mrb kızlar, bende temmuz 2012 annesiyim, uzuuun zamandır topiğe giremedim, eski nikim huli_b belki hatırlayanlar olur. herkesin keyfi yerindedir inşallah.
Ben yaklaşık bi yıldır çalışıyorum, ama çok zorlandım, 2 bakıcı değiştim, kv annem dönüşümlü geldiler falan ama artık aynı evde çok zor oluyo insanları idare etmekten yoruldum. Yaşlı insanlar bişi diyemiyorsun, alınıyolar, eşimle rahat kavga bile edemiyoruz. Velhasıl bi süre izne çıkmaya karar verdim. Daha sonrada oğlumu kreşe vereceğim inşallah.
Aranızda bebeğini kreşe vermiş olan var mı? Deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim, çünkü malum 3 yaşından önce vermeyi hiç bi uzman önermiyor ama mecbur kalınca el mahkum bakıcı yerine kreşi seçeceğim sanırım.
Çok sevindim iyi olmasına , ilaca gerek kalmaz inşallah ,kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz içinipegin çok şükür kötü bir şeyi yok. mamaya devam edin dedi, reflor verdi günde 5 defa yaparsa verin dedi. Bugün vermedim geceki durumuna bakacağım.
dr çok önemli gercekten bugünkü doktorumuzu sevdik.. nfk çok geçmiş olsun canım. benimde çevremde doktorlar var. ama beş parmağın besi bir olmadığı gibi fazlasıyla egosu yüksek doktorlarimizda varilla otuziki dişini gostermesi gerekmiyor hafif tebessum, biraz ilgi bukadar zorsa , bende katılıyorum pamuk helvaya yapmasinlar bu mesleği.
işleri gerçekten zor ben kızıma diyorum mesela doktor olma çok zor bir meslek diye işini iyi yapan bütün doktorlarimiza allah kolaylik versin
hello kity mağazası nasıldı canım? özellikle fiat yönünden pahalı mı? cafesine girdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?