Uyku eğitimine giriş | Uykusuz Anneler Klübü
bunu bi oku kuzu belki işine yarar
Tembel hatunlaaar!
Evi supurdum. Kek yaptim. Utuler de simdi bitti.
Annem de arkadasinin oglunun dugunune gidecekti.
Ama simdi hastaneye gitmek icin hazirlaniyor.
Evlenecek cocuk 24 yasinda, dun aksam kinasi yapilmis.
Bu sabah arabasini susletmek icin cicekciye goturdugunde basi agirmaya baslamis. Annesini aramis, koyuyum demis, telefonu kapatamadan orada yigilip kalmis.Hastaneye goturmusler, beyin kanamasi gecirdigi anlasilmis. Ameliyattan cikmis, 4 gun boyunca uyutulacakmis. Sonra netice belli olacakmis..
Ne buyuk imtihan.. En guzel gunleri trajediye donustu. Rabbim acil sifa versin. Siz de dua edin...
Efenin odasında tek kişilik bir yatak var. Az önce altına birley kaçınca bür bakayım dedimki 10 parça oyuncak var altında!! Yani oyun oynarken altına kaçmış yatağın. Tamam ben takıntılıyım ama yani bu normal bişi mi?? Yatağın altına veya koltuğun altına kaçan şeyleri o an çıkarmak gerekmez mi?? Elalemin bakıcısı evde bi ton iş yapar ben çocuğumun arkasını mı toplıyım onun mu bilmiyorum. Banyoda her seferinde Efenin bezini bırakıyo ellerini yıkadıktan sonra, mutfakta yemek yedirdiği kaseleri içinde kaşık ve az da olda kalan yiyeceklerle masada bırakıyor, süt içtiyse biberon içine su doldurulmuş olarak tezgahta 3-4 saat bekliyo. Bunlar aklıma gelenler. Size küçük şeyler gibi gelebilir ama inanın okuldaki yorgunluktan sonra evde bir büyüğün ek külfetini kaldıramıyorum... Akşam akşam yine kızdım.
iyi geceler bugün sayafalar pek ilerlememiş.
malum hafta sonu.biz bu gün anne ,kız kuaföre gittik saçlarımızı kestirdik.
değişiklik iyi geldi.oğluşumun bu hafta dört dişi birden çıktı.biraz huysuz kuzum.
pek iştahıda yok.
Vuuuu kızma pembişim:) peki siz başta ne konuştunuz, nasıl anlaştınız? Sadece efeye bakmak için konuştuysanız, (eline mi yapışır diyeceksîn ama:)) kadın hafi harfine uyuyor demek. Ama evi de düzene koyması için de anlaştıysanız, uyar bence uygun bi şekilde.
Ne gezdin kız özlem ne gezdin
Günaydınlar herkeseeeeee :)
Güle güle kullan canım.Hirka, esarp ve kot pardesu aldim.
Hadi bakalim, gezin.. Herkese 3Gli bi haftasonu diliyorum. Esim calisiyor bugun. Biz de nenedeyiz
yalnış yazmışım galiba lastik toka takıyor artık ama benim verdiğim tokayı yani allahtan anlıyor ve dikkat ediyor öyle yapmaya
ama emekli olmak benim hayalim yaa şurda 2,5 yılım kalmış iple çekiyorum
Evi supurdum. Kek yaptim. Utuler de simdi bitti.
Annem de arkadasinin oglunun dugunune gidecekti.
Ama simdi hastaneye gitmek icin hazirlaniyor.
Evlenecek cocuk 24 yasinda, dun aksam kinasi yapilmis.
Bu sabah arabasini susletmek icin cicekciye goturdugunde basi agirmaya baslamis. Annesini aramis, koyuyum demis, telefonu kapatamadan orada yigilip kalmis.Hastaneye goturmusler, beyin kanamasi gecirdigi anlasilmis. Ameliyattan cikmis, 4 gun boyunca uyutulacakmis. Sonra netice belli olacakmis..
Ne buyuk imtihan.. En guzel gunleri trajediye donustu. Rabbim acil sifa versin. Siz de dua edin...
Efenin odasında tek kişilik bir yatak var. Az önce altına birley kaçınca bür bakayım dedimki 10 parça oyuncak var altında!! Yani oyun oynarken altına kaçmış yatağın. Tamam ben takıntılıyım ama yani bu normal bişi mi?? Yatağın altına veya koltuğun altına kaçan şeyleri o an çıkarmak gerekmez mi?? Elalemin bakıcısı evde bi ton iş yapar ben çocuğumun arkasını mı toplıyım onun mu bilmiyorum. Banyoda her seferinde Efenin bezini bırakıyo ellerini yıkadıktan sonra, mutfakta yemek yedirdiği kaseleri içinde kaşık ve az da olda kalan yiyeceklerle masada bırakıyor, süt içtiyse biberon içine su doldurulmuş olarak tezgahta 3-4 saat bekliyo. Bunlar aklıma gelenler. Size küçük şeyler gibi gelebilir ama inanın okuldaki yorgunluktan sonra evde bir büyüğün ek külfetini kaldıramıyorum... Akşam akşam yine kızdım.
Hiç sorma canım. Yarın da gezmeye gidiyoruz.Bütün işlerim kaldı.
Güle güle kullan canım.
Nasıl yani?????????
Çok üzücü. Allah yardımcıları olsun.
Benim de sık sık karşılaştığım manzaralar.
selam kızlar malum internetsizim..
eşim ek paket almış sağolsun (tabi kendi işi için ) ama ondan tırtıkliycam ara sıra:)
bugün keremle parka gittik; boncuk tabanca atan çocuklar vardı ben baya gerildim boncuklar kereme gelir mi diye. çok fazla duramadım o yüzden.. ama parkta çok akılsız çocuklar var napıcaz biz yaaafenalık geçiriyorum düşündükçe
biz de oğlumla piknik yaptık evin içinde; en sevdiği de çay demliği ve bardaklar.. yalandan boş bardakları hüüüp diye kafasına dikliyor sonra da çok güzelmiş gibi "hmmm" diye rol yapıyor:) içime sokasım geldi
nfk cım aldıklarını güle güle kullan
ben artık uzun süre alışveriş yapmak istemiyorum ya. zaten evim küçük ,dolaplar tıklım tıklım eskiyen daralan küçülen şeylerle dolu. aklıma geldikçe bütün enerjimi alıyorlar. çoğunu çıkarıp kullanacak kimselere verip; sonra almak istiyorum.
pembişim kızmakta haklısın ama bak bana bugün kadın geldi temizliğe yarım gün;bu arada kadınla 15 günde bir gelsin diye konuştum. zira artık evle başa çıkamaz oldum bi düzen lazım.kerem de sürekli kırıntı saçıyor sağolsun dağınık oğlum benim..
kadın hiç durmadan çalıştı öyle baştan savan biri de değildir.. neyse o gidince bir baktım ki mutfağı süpürmüş silmiş ama sandalyenin üstünde kırıntılar duruyor. sinir oldum ama gözünden kaçtı diye düşünmeye çalışıyorum.
sonuçta tablonun geneline bakıp memnun olmaya çalışacağız yoksa kimse dört dörtlük olmuyor maalesef.
bunu oyuncak olayı için söyledim; belki farkında değil. ya da uğraştı çıkaramadı?
kerem de oyuncak telefonunu kaloriferin arkasına düşürdü; biraz uğraştım çıkaramayınca bıraktım hala orda:)
ama diğer olay; mama tabağı konusunda kızmakta haklısın sonuçta senin yorgun olduğunu düşünerek toplamalıydı..
burda biri vardı kimdi, kayınvalidesi de boş tabağı masada bırakıp uyumuştu ozlemcr miydi?
offf bunlar insanın içinde olacak huylar ve insanla uğraşmak da en zor iş!
Günaydın, gecemiz çok kötü geçti. ipek ishal olduesiminde beli tutuldu.. 3.30 dan beri ayaktayiz. sıcak su torbasiyla eşim biraz iyi oldu eczaneye gitti. ipege milupa nın ishale karşı mamasi var ondan aldi. içirdim bakalım iyi gelir olmadı hastane yolları görünecek yine:18:
Selamlar herkese,
Bu aralar foruma katılamıyorum, yoğunluklar var ama iyiyiz çok şükür:)
Merak edenlere teşekkür ederim. İşler toparlanınca geleceğim inşallah.
Herkese iyi pazarlar.
günaydın herkese iyi pazarlar
ben iş yerindeyim 10 kasım nedeniyle törene katılcaz
pempiş bence senin bakıcı ile direk konuşmanın zamanı gelmiş yapmasını istediğin şeyleri tekrar hatırlatman gerekiyor demekki
nfkayy çok üzüldüm yaa allah acil şifalar versin inşallah:26:
elifnaz geçmiş olsun sizede canım inşallah doktora gitmek zorunda kalmassınız:26:
neyneysedört gözle aktif olarak gelmenizi bekliyoruz canım
busmai kız yerim ben o keremi
emeklilik olayına gelince prim ödeme zamanım bitiyor istiyip işten ayrılabilirim ya obakımdan dedim
yoksa tabiki mecburen yaşımı bekleyeceğim ama 2,5 sene sonra işten ayrılırsam yani bu kadar sene çalıştığım boşa gitmeyeceğini bilmek de güzel tabiki allah kısmet ederse inşallah o günleri görebilirim:26:
aman bu saatler olmuşda kimseler uğramamış.pazar günü kapalı galiba burası.
bizde dışarı çıktık oğluma bisiklet aldık.kurulumunu yapıp getirecekler yarın.
ELİFNAZ geçmiş olsun canım.bizde uykusuz bi gece geçirdik.
pembe bakıcı ile bi toplantı yap şekerim.bakıcı bıktırıcı olmaya başlamış....
aman bu saatler olmuşda kimseler uğramamış.pazar günü kapalı galiba burası.
bizde dışarı çıktık oğluma bisiklet aldık.kurulumunu yapıp getirecekler yarın.
ELİFNAZ geçmiş olsun canım.bizde uykusuz bi gece geçirdik.
pembe bakıcı ile bi toplantı yap şekerim.bakıcı bıktırıcı olmaya başlamış....
Oyyy güle güle kullanın bisikletinizi :)
Yarın ufak çaplı bir konuşmamız olacak inşallah. Burda akraba vs olmayınca insan gücenip sert konuşamıyor ya yenisini bulamazsam vs diye. Bi de iyi kötü oğluş ona alıştı, uykusu sorunlu oğlumu uyutuyo vs. Ah işte şu saçma alıklıkları olmasa....
Bugün yegane avmmize gittik. Güya birbirimize kıyafet alacaktık. Hiçbişi beğenemedik. Zaten tüm bolu ordaydı ve çooook kalabalıktı. Sinir olup geldik öyle işte :/ olmazsa ankaradan almak üzere hakkımızı saklı tutalım diyoruz....
Efeciğim uyanınca bi tanıdığa uğrayacağız. Güya yemeğe çağırmışlardı ama paşam uyuunca yapacak bişi yok :/
canım çocuğuna iyi davraniyorsa, iyi bakıyorsa önceliğin bu olmalı bence yinede rahatsız olduğun şeyleri söyle tabi.. efe mutluysa bırak 2 oyuncakta kalsın yatak altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?