- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 698
bugün sabah eşimle kahvaltıya gittik kuşbaşılı kaşarlı pide yedik keremi de parkta oynattık ..
sonraaa eşim anlattığım her konuya bi yorum yapıyordu ,sinirlendim :) neyse sonra anlaştık
çıktık ben evde oğluşla kaldım, babası işe gitti.. öyle geçirdik günü.
şimdi de güya önümde notlar,tv de bi tartışma programına takıldım bu saatte
nasıl yani ???Efe uyuyor diye güzelim yemeği mi kaçırdınız???
Uyandırsaydın, zaten az uyursa gece daha erken yatar 1 günden bişey olmazdı be; hele ki ucunda ziyafet varsa
bu arada bakıcı konusunda senin değil Efenin kararı önemli biliyosun değil mi:)
tükenmişlik sendromu değil çoğalmışlık
bakıcı değil bıktırıcı
burcun neydi senin dilanaz
bu arada dün kamuflaj pantolonuyla parka götürmüştüm, ilkokul çocukları keremi görünce "emret komutanım" falan deyip selam çaktılar güldüler, "komutanım komutanım" deyip gülüyorlardı çok güldüm ama , not ettim "Büyüyünce böyle değişik kıyafetler giydirilmeyecek" ah şu çocuklar
sonraaa eşim anlattığım her konuya bi yorum yapıyordu ,sinirlendim :) neyse sonra anlaştık
çıktık ben evde oğluşla kaldım, babası işe gitti.. öyle geçirdik günü.
şimdi de güya önümde notlar,tv de bi tartışma programına takıldım bu saatte
Oyyy güle güle kullanın bisikletinizi :)
Yarın ufak çaplı bir konuşmamız olacak inşallah. Burda akraba vs olmayınca insan gücenip sert konuşamıyor ya yenisini bulamazsam vs diye. Bi de iyi kötü oğluş ona alıştı, uykusu sorunlu oğlumu uyutuyo vs. Ah işte şu saçma alıklıkları olmasa....
Bugün yegane avmmize gittik. Güya birbirimize kıyafet alacaktık. Hiçbişi beğenemedik. Zaten tüm bolu ordaydı ve çooook kalabalıktı. Sinir olup geldik öyle işte :/ olmazsa ankaradan almak üzere hakkımızı saklı tutalım diyoruz....
Efeciğim uyanınca bi tanıdığa uğrayacağız. Güya yemeğe çağırmışlardı ama paşam uyuunca yapacak bişi yok :/
nasıl yani ???Efe uyuyor diye güzelim yemeği mi kaçırdınız???
Uyandırsaydın, zaten az uyursa gece daha erken yatar 1 günden bişey olmazdı be; hele ki ucunda ziyafet varsa
bu arada bakıcı konusunda senin değil Efenin kararı önemli biliyosun değil mi:)
senin şu tespitlerinaman bu saatler olmuşda kimseler uğramamış.pazar günü kapalı galiba burası.
bizde dışarı çıktık oğluma bisiklet aldık.kurulumunu yapıp getirecekler yarın.
ELİFNAZ geçmiş olsun canım.bizde uykusuz bi gece geçirdik.
pembe bakıcı ile bi toplantı yap şekerim.bakıcı bıktırıcı olmaya başlamış....
tükenmişlik sendromu değil çoğalmışlık
bakıcı değil bıktırıcı
burcun neydi senin dilanaz
iyi olmana sevindik kolay gelsinSelamlar herkese,
Bu aralar foruma katılamıyorum, yoğunluklar var ama iyiyiz çok şükür:)
Merak edenlere teşekkür ederim. İşler toparlanınca geleceğim inşallah.
Herkese iyi pazarlar.
geçmiş olsun canım inşallah geçici olmuşturGünaydın, gecemiz çok kötü geçti. ipek ishal olduesiminde beli tutuldu.. 3.30 dan beri ayaktayiz. sıcak su torbasiyla eşim biraz iyi oldu eczaneye gitti. ipege milupa nın ishale karşı mamasi var ondan aldi. içirdim bakalım iyi gelir olmadı hastane yolları görünecek yine:18:
yok ya, sopayla çözmesin olayları konuşarak çözsün:) medeni medeni laflar etsin :) burda atarlı karadeniz insanından fenalık geldi zaten.. şöyle ağır ağır tane tane güzel güzel konuşan ama bakışlarıyla da adamı olduğu yere mıhlayan biri olsun istiyorum:)Amannn iş hiç bitmez zaten; sen gezmene bak
Evet canım; insan sinir oluyor ve oluyor ve oluyor.....
Bol bol tırtıkla interneti lütfen :)
Dediğin gibi resmin bütününe bakmaya çalışıyorum ama olumsuz ayrıntılar resmi bozmaya başladı :/ bi de çıkaramayabilir tabiki ama ben geldiğimde söylesin birlikte çekelim yatağı. Ben de dün bi kısmını çıkaramadım yatağın altı çok alçak diye; bugün inşallah yatağı çekip halledicem (gece gece Efe işi oyuna çevirmesin diye uğraşmadım da)
Son cğmlen herşeye noktayı koyuyo zaten; insanın içinde yoksa olmuyo....
Ben o rol yapan Keremi yerimmmmmmmm. Allah'ım ya; büyüdü de hayali çaylar içiyo :)
Parktaki dengesiz çocuklara gelecek olursak... Valla biixmkilere de vericez gazı salıcaz ortaya ilerde. İyiki boyları posları yerinde de ezilmeyecekler diye düşünüyorum. Hele sen ver Kereme bi sopa dağıtsın ortalığı ;D
Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir pazar diliyorum.
bu arada dün kamuflaj pantolonuyla parka götürmüştüm, ilkokul çocukları keremi görünce "emret komutanım" falan deyip selam çaktılar güldüler, "komutanım komutanım" deyip gülüyorlardı çok güldüm ama , not ettim "Büyüyünce böyle değişik kıyafetler giydirilmeyecek"
Son düzenleme: