Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bugün sabah eşimle kahvaltıya gittik kuşbaşılı kaşarlı pide yedik keremi de parkta oynattık ..
sonraaa eşim anlattığım her konuya bi yorum yapıyordu ,sinirlendim :) neyse sonra anlaştık
çıktık ben evde oğluşla kaldım, babası işe gitti.. öyle geçirdik günü.

şimdi de güya önümde notlar,tv de bi tartışma programına takıldım bu saatte

nasıl yani ???Efe uyuyor diye güzelim yemeği mi kaçırdınız???
Uyandırsaydın, zaten az uyursa gece daha erken yatar 1 günden bişey olmazdı be; hele ki ucunda ziyafet varsa

bu arada bakıcı konusunda senin değil Efenin kararı önemli biliyosun değil mi:)
senin şu tespitlerin
tükenmişlik sendromu değil çoğalmışlık
bakıcı değil bıktırıcı
burcun neydi senin dilanaz
Selamlar herkese,
Bu aralar foruma katılamıyorum, yoğunluklar var ama iyiyiz çok şükür:)

Merak edenlere teşekkür ederim. İşler toparlanınca geleceğim inşallah.
Herkese iyi pazarlar.
iyi olmana sevindik kolay gelsin
geçmiş olsun canım inşallah geçici olmuştur
yok ya, sopayla çözmesin olayları konuşarak çözsün:) medeni medeni laflar etsin :) burda atarlı karadeniz insanından fenalık geldi zaten.. şöyle ağır ağır tane tane güzel güzel konuşan ama bakışlarıyla da adamı olduğu yere mıhlayan biri olsun istiyorum:)

bu arada dün kamuflaj pantolonuyla parka götürmüştüm, ilkokul çocukları keremi görünce "emret komutanım" falan deyip selam çaktılar güldüler, "komutanım komutanım" deyip gülüyorlardı çok güldüm ama , not ettim "Büyüyünce böyle değişik kıyafetler giydirilmeyecek" ah şu çocuklar

Son düzenleme:

Çok şey istiyosun busmaiiiiiii :) inşallah oğluşun gönlüne göre olur

Uyandırmadım valla. Uykusu yarıda kalınc manyağın önde gideni oluyor ki hiçbişi anlamıyoruz oturduğumuzdan. Gerçi noldu; balık yemeye gittik baktık pide yapılmış, Efe coştu etrafta omca çerçeve, biblo vs görünce, 45 dk oturup kalktık maç çıkışına kalmadan. Hoşlanmadığım ortamlardan Efe sayesinde kaçmaya bayılıyorummmmm

Günayınlar herkeseeeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Sabahtan motoru takmaya çalıştım; yemek yapmalı ve banyo yapmalıyım diye ama oğluşum yapıştı kaldı bana. Diyorum ya; vallahi bu çocuk hissediyo işim gücüm olduğunda :)

10 tane oyuncak kızzzzz :) ikimizi de mutlu edecek birini bulamam dimi :/ zaten Efemin mutluluğu durduruyo birçok şeyi....

ben çocuğa bakan kişinin anneanne, babaanne, bakıcı, teyze kimse 3 yıl mümkün olduğunca degistirilmemesi gerektiğini biliyorum. efe'de mutluysa akışına bırak
bizimde gecemiz yine aynı 4 ten beri ayaktayim bugün hastane yolları göründü bize:26:

kahvaltıda pideye bayılırım hele içini kendin yapıp fırına gonderiyorsun ya, yemede yanında yat canım çekti kız

Geçmiş olsun tatlım.
Selamlar herkese,

Herkese iyi pazarlar.

Özledik ama çabuk dön.

Herkese günaydın. Yoğun bir hafta sonundan sonra okul nasıl olacak bakalım. Neyse gezdim, gezdim valla çooooook mutluyum. Gelecek hafta sonuna da şimdiden gezme ayarladım.

Sabah sabah ne yemeği Hamarat hatun?

günaydın canlar..

dün akşam çok hareketli geçti. eşimin kuzeni yemeğe geldi.
üç çocuk onlarda, bi de bizimki.. küçücük ev, eşime daral geldi..
neyse misafirleri yolculadım. ayşeciği yatırdım. ben de işlerimi toparlayıp yatmıştım ki.
ayşecik çığlık çığlığa ağlamaya başladı. emzirmeye başladım ama yine ağlaması durmadı.
ne yaptıysam susturamadım. bi derdi olduğu kesin, bi yeri mi ağrıyor diye düşünüyordum.
baktım kıvranıyor, tekme atıyor. ıkınıyor ama rahatlayamıyor.
bir iki pırtladı ama yine teskin olamadı. oturamıyor, ayakta dururken ayakları titriyor
bu sefer başka bi şey mi var diye korktum.
altını açtım, minicik bi kaka makatta. heralde kakasını yapamıyor diye düşündüm.
kv geldi. zeytinyağı mı verelim dedi. hastaneye götürelim, gerekirse lavman yapsınlar dedim.
kv biz yapalım dedi, nasıl dedim. sıcak suda sabunu köpürttük. enjektörle makattan verdik.
ama yine rahatlayamadı. bu sefer apar topar hastaneye çıktık.
eğitim araştırmaya gittik çocuk acili var diye. orada aptal bi asistan dr vardı.
bana sordu ne derdi var diye, anlattım. sanırım kakasını yapamıyor dedim.
karnına bastırdı, sanırım sertlik var mı anlamak için. o kadar gitti reçete yazıyor
ne anladınız dedim. makata bile bakmadınız? belki anal bi çatlak ya da başka bi problem var
geldi uzaktan baktı, ben açtım poposonu gösterdim. bi şey anladığını da sanmıyorum.
hiçbir şekilde dokunmadı, bi de gitti ellerini yıkadı. haspam, eldiven tak
neyse bi lavman verdi, eczaneden alın yapın dedi. e burada yapılsın dedim.
eşim gel başka hastaneye gidelim dedi. bu sefer doğum yaptığım özel hastaneye geldik.
acilde kayıt yapan memur aptal aptal sorular soruyor. neyse, sonra muayene ücreti uzman çocuk dr için 50 lira dedi.
neee? dedim, biz acile geldik. bebeğim kakasını yapamıyor ve çok sıkıntılı. adam, sadece hayati tehlikede acile gelebilirsiniz dedi.
ben de gecenin birinde acil olmasa burada ne işim var dedim. eşime eve dönelim lavmanı biz yapalım dedim.
adam hala, lavman yapılacaksa onun da ücreti var diyo. dedim, sana kolay gelsin, cinlerim tepemde, sana patlamayayım.

eşim eczaneye gittiğinde, baktım ayşecik yine ağlıyor ıkınıyor, en sonunda kakasını yaptı rahatladı.
kucağımda öylece uyuyakaldı.
biz de eve geldik, ama kaçta yattık, ne kadar uyuduk, ne zaman kalktık blmyrm. leyla gibiyim.
bugün de kuzenler yazlığa çağırdı. ayşecik şuan sakin. ama lavmanı yanımda götürücem bi aksilik olmasın diye.

neyse sabah sabah ne kadar konuştum. geçmişe de şöyle bi bakayım, herkes bendeki çeneden nasibine düşeni alsın
bu vesileyle günaydın diyorum, inş güzel bi gün güzel bi hafta olur.. bebeklerimiz kakalarını kolay yapar
(zira; def-i hacet, büyük nimet) ve hiçbir yerleri ağırmaz..

Son düzenleme:
nfk çok geçmiş olsun nasıl bişeymiş o öyle ne yemişti zavallıcık
kahvaltıda pideye bayılırım hele içini kendin yapıp fırına gonderiyorsun ya, yemede yanında yat canım çekti kız
oof aynen canım
iyi bi fırın bulduysan güzel pişiriyorsa hele harika
biz uzun zamandır kıymayla yaptırıyorduk ama birkaç sefer kuşbaşı şeklinde et domates biberi kesip de yolladık fırına çok güzel oldu.
gerçi dün hazır yedik samsunun pidesi meşhur
nasıl ya balık deyip pide mi yapmışlar ne saçma
ben de perişan oluyorum süslü püslü evlere gidince

katılıyorum alıştığı kişi değişmemeli

nfk gerçi kv hemşire değil mi o yönden şanslısınız
inşallah tekrar olmaz

günaydın hayırlı sabahlar herkese

nfk ayyy canım yaa neler yaşamışsınız allahım neyseki onunda yapabilmiş yoksa hiçbir doktordan hayır gelmemiş baksana yarabbim heleki özel hastanenin yaptığına ayrıca sinir oldum bende uzun bir zamandır oraya götürmüyorum ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum onlar doğum konusunda iyiler çocuk doktoru olarak fısss
aman sen gene tedbirli ol canım bugün gene armut falanda yedir aç karnına bağırsakları hızlı bir şekilde çalıştırır ayşeciğe yardımı dokunur canım :26:

pempiş evet bakıcı konuşmanızdan sonraki notları bekliyoruz canım
amann çocukları yokmuydu o misafirliğe gittiğiniz evin ? o kadar süs :44:

busmaiohh kuşbaşılı pide sizin orası pide şeghri değilmi afiyet olsun

elifnazsize doktor ne dedi canım şimdi nasılsınız:44:

nfk çok geçmiş olsun nasıl bişeymiş o öyle ne yemişti zavallıcık

sağol canım, farklı bi şey yememişti.
sabah kaka yapmıştı. geceleyin yaptığı o kaka da öyle katı değildi,
bi şey anlamadım ben de :44:

gece 2 de yatıp, 7de kalkan ayşeciği şimdi zor bela yine yatırdım.
bu arada ben de epilasyon ve banyo yapmalıyım, pööfff!
yıkanacak 3 posta çamaşır var, Allahtan makineler var

Allah şifalar versin , durumu iyiye gidiyordur inşaallah, çok üzüldüm
Beterin beteri vardır cnm öyle düşün bence, istanbulda bakıcılar hem daha fazla ücret istiyor hem konuştuğum birçok arkadaştan duyduğum; çocuklara bir çorba yapmayı bile reddedenler var.. Hatta aynı arkadaş ses kayıt cihazı koyup dinlemiş bi ara; yattığıyerden tv izleyip el işi yapıyormuş, çocuklar büyük biraz ; onlardan su falan istiyormuş oturduğu yere anneleri sırf kötü muamele etmiyor diye katlanıyorum diyordu ..
Kızımın okulunda bir Veli var; doktor... Çocuklarının bakıcısı da diğer Veli arkadaşımın tanıdığı , doktor hanım akşam-sabah yediği yemeğin bulaşığını dahi bırakıyormuş tezgahta , ve bakıcı hanım da acayip şikayetçi bu durumdan , zaten iki çocuk bakıyor ve hepsine yetişemiyorum diyormuş o da..
Tabii bir çorba tabağını yıkanıp kaldırılmadı ama belki unutuyordur, belki o an efe müsaade etmeyince aklından çıkıyordur , iletişimleri güzel ya en mühimi o değil mi
Oyuncak olayında ise İnan görmüyordur, ben koltukları çektiğimde neler neler çıkıyor altından ve hiçbirinin oraya nasıl ve ne zaman girdiğini bilmiyorum bile
Yeni dişleri ve bisikleti hayırlı olsun kuzunun , sağlıklı günlerde sürsün ..
Saçlarınız da sağlıkla uzasın anne kız

Oyy maşa'Allah çay hüpleten halini hayal ettim de çok hoşuma gitti, öp yerime lütfen

Oyy çok geçmiş olsun , şimdi daha iyidir inşaallah ..
Selamlar herkese,

Herkese iyi pazarlar.
Selam cnm işlerini kolaylayıp gelirsin inşaAllah

Allah kolaylık versin cnm zor geçmiş geceniz ,
hayırlı haberini yaz kuzucuğun
Çok geçmiş olsun Ayşeciğe , nasıl acı çekmiş kuzucuk şimdi nasıl rahatladı mı tamemen ?
Özel hastanelerin acilden para almaması olayı da hikaye; ancak sedyede kanlar içinde gitmesi gerekiyo insanların para gözler ne olacak .. Allah ellerine düşürmesin ...
Bir keresinde idrar yolu enfeksiyonunda kasığım acayip ağrıyor iki büklüm gitmişim , hastaneye yaşım 20 falan, adam anneme muayeneden önce, daha içeri alıp sedyeye bile oturtmadan para ödetiyor... hasta ayakta ya ; yetmiyor acıdan kıvranıyor olmak ...

Son düzenleme:
ayşecik uyandı

geçen gün yaptığım aşure..
tarif portakal ağacından, şekeri 3/4 oranında koydum. (bana yine de fazla geldi)
ocaktan almadan içine 2 portakal kabuğu rendeledim, harikulade bi aroma verdi, tavsiye edilir

Nefis görünüyor, ellerine sağlık
bu arada bebişlerine elektrik süpürgesi almak isteyenlere duyrulur

Eki Görüntüle 857076
Sağol cnm , bu perşembe mi geliyor yoksa şu an satışta mı

Nefis görünüyor, ellerine sağlık

Sağol cnm , bu perşembe mi geliyor yoksa şu an satışta mı

sağol canımm
bu perşembe geliyormuş.
müzikli lazımlık da geliyormuş

cam saklama kapları gördüm, ona da kendim için bakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…