- 29 Aralık 2007
- 3.415
- 1.154
- 698
Herkese günaydııınn!!!!
Çok mutluyum bugün, aryanın dünki tahlilinde bişi çıkmadı şükür, hemen koruyucuya başladık. Artık içim daha rahat. Dua eden herkese teşekkürler.
Bugün orucum, yarın da tutarım allah kabul ederse. Akşamaaa napsam bilmiyorum. Kıyma çıkardım, köfte mi yapsam? Köfteyi nasıl yapsam ? Karar veremedim:)
günaydın bacım..günaydın hayırlı sabahlar
nfk ne güzel bir gün geçirmişsiniz ayşecik nasıl oldu canım birde sağlık ocağına neden gidiyorsun aşımı mı
çalışırken atlamayayım bende:44:
günaydın bacım..
ayşecik hamdolsun iyi, dedbiren yanımda lavmanı da götürdüm ama hamdolsun gerek olmadı.
bugün de kayısı haşlayıp suyunu içiricem. inş bi daha olmaz :26:
ilaç yazdırmak için gidiyorum. hem kendime hem eşime.
ayşeciğin 1,5 yaş aşısı var ama 2 ay sonra işte, geçen baktım 14 ocak diye not düşmüş hemşire.
ama kendi aşı kartımı arıyorum, yok. ekim ortası diye hatırlıyorum tetanoz aşısını n'apsamki? :26:
Valla senin bu enerjine hayranım. Bu arada boş günlerim değişti, bugün okula gidiyorum. İki gün üst üste okula gitmek nasıl olacak bakalım?eşime dün diyorum ki yarın ben ayrıntılı yemek yapamam. Yorgun olurum. Hatun cheesecake yapacakmış. Biz de pırasa yiyeceğizzzzzz.
Pembiş, şahika ile feraye'yi bitirdin mi? Nasıl, alsam mı? Cehennem'in henüz 300. Sayfasındayım ama ancak gelir.
Kameralı bi kreş buldum bende senin gibi düşünüyorum, kamera olan yerde insanlar daha ihtiyatlı davranırlar gibi geliyo bana, nede olsa dakkasında bi anne geldi ii ilgilenin çocukla diye haber uçuracak halleri yok. Bide öyle bi yerde tüm çalışanların kötü niyetli olması gerekir. Ama bakıcı öyle diil bi evin içinde başbaşa kalıyolar, güvenebileceğin biri yoksa bakıcı gerçekten mümkün diil. Neler duyuyoruz mazallah. Ben işyerime ücretsiz izin için başvuruyorum inşallah bi sıkıntı çıkmazsa 2yaşına getirip öyle başlatcam kreşe. Zaten ne kaldı şunun şurasında büyüdü bebelerimiz
Gerçekten zordu, insan idare etmekten canım çıktı, onlarında evleri var sorumlulukları var uzun kalamıyolar ama kalsalarda bende eşimde uzun süreli kalabalığa dayanamıyoruz, eşimin işi çok stresli akşam keyif yapmazsa bana çatlıyo, e o benim ailemin yanında yan gelip yatabiliyo ama ben kv kp falan varken hiç dinlenemiyorum. Bakalım ücretsize çıkıp oğlanı 2 yaşına getirebilirsem benden iisi yok.
Ücretsiz izne çıkıp 2 yaşına kadar büyütmek istiyorum ama iş yerimden sürekli izne çıkmasan iiydi bu işler nolcak tavrı yapıyolar, Aslında ücretsiz izinde idarenin takdir hakkı yok ama tutar sırf ben kalayım diye terfi verirlerse eşimin olaya bakış açısı değişir diye korkuyorum.:44:
İdrar yolu iltihaplanması sürekli tekrar eden bişi olduğu için tekrar etmemesi adına korumak için şurup veriyorlar. Saol canımcım, aklımda izmir köfteçok sevindim canım gözün aydınkoruyucu ne onu anlamadım:44:
Allah kabul etsin orucunu.. izmir köfte yapabilirsin
günaydın hayırlı sabahlar
pempiş bugün için tekrar hayırlı olsun yıldönümümüz
bakıcı içinde iyi yapmışsın artık oda biraz daha temkinli davranır bence
nfk ne güzel bir gün geçirmişsiniz ayşecik nasıl oldu canım birde sağlık ocağına neden gidiyorsun aşımı mı
busmai söylediğin şeyler çok doğru canım bende katılıyorum
pamuk helva canım senin söylediklerinde doğru sevmiyorsan o mesleği yapmayacaksın ama işte yanlış meslek yönlendirmesi
yapılmış sonrada geri dönemeyenler bunlar herhalde
canım nerdeki hello kıty gittiniz?
omnon canım ücretsiz izin hakkın varsa bunu sonuna kadar kullanman çok güzel olur bencede benim öyle bir hakkım olamadı maalesef
sen sonuna kadar kullan bunu hem sen rahat edersin hemde bebeğin
elifnaz canım kızının iyi olmasına sevindim
ozlemcr canım yeni günlerin hayırlı olsun umarım çabuk adapte olursun
aryam canım çok sevindim gözünaydın allah kabul etsin bu arada islim kebabı yapabilirsin
İdrar yolu iltihaplanması sürekli tekrar eden bişi olduğu için tekrar etmemesi adına korumak için şurup veriyorlar. Saol canımcım, aklımda izmir köfteçok sevindim canım gözün aydınkoruyucu ne onu anlamadım:44:
Allah kabul etsin orucunu.. izmir köfte yapabilirsin
günaydın hayırlı sabahlar
pempiş bugün için tekrar hayırlı olsun yıldönümümüz
bakıcı içinde iyi yapmışsın artık oda biraz daha temkinli davranır bence
busmai söylediğin şeyler çok doğru canım bende katılıyorum
pamuk helva canım senin söylediklerinde doğru sevmiyorsan o mesleği yapmayacaksın ama işte yanlış meslek yönlendirmesi
yapılmış sonrada geri dönemeyenler bunlar herhalde
canım nerdeki hello kıty gittiniz?
omnon canım ücretsiz izin hakkın varsa bunu sonuna kadar kullanman çok güzel olur bencede benim öyle bir hakkım olamadı maalesef
sen sonuna kadar kullan bunu hem sen rahat edersin hemde bebeğin
elifnaz canım kızının iyi olmasına sevindim
ozlemcr canım yeni günlerin hayırlı olsun umarım çabuk adapte olursun
aryam canım çok sevindim gözünaydın allah kabul etsin bu arada islim kebabı yapabilirsin
Hangi şehirdesiniz acaba
asi kartni buldum. Ekimdeymis ama sikinti olmaz dedi hemsire. 3. Dozu da oldum. İlaclari da yazdirdim. Hava harika.
Simdi korudayiz, aysecik gunes gorsun az kostursun. Alisveris yapip donucem. Aksama da orman kebabi ve pilav yapmaya karar verdim.
günaydın canlar..
dün kuzenlerle epey eğlendik, yedik içtik güldük.
akşam geç döndük, çamaşır yıkadım astım.
bu sabah da ütülerin büyük kısmını hallettim.
şimdi kalan çamaşırları katla yerleştir mode on
bugün oruç tutacaktım ama gözüm kesmedi, sağlık ocağına falan gidicem.
yarın ve perşembe inş. ramazandan 4 gün borcum var hala
pembiş, yıldönümünüz bugün di mi, cheesecake de bugüüüüüün!
hah, işte şöyle yaaaa!!!
eferin kız
Süper bir uygulama olur gerçekten de gerekli ..
Sevindim yeni kararına canım, neticede çalışanlar her gün; bugün çarşıya gideyim vs diyerek izin alamıyor, e onlar da çalışan olduğuna göre senin saatine riayet etmeli ...
Hakkınızda hayırlısı olsun , Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın kuzularımızı..
Günaydın herkese
Ben de yarın ve Perşembe tutacağım inşaallah , dün de tutmuştum, bugün mola verdim , Allah kabul etsin tutulan oruçları ...
Herkese günaydııınn!!!!
Çok mutluyum bugün, aryanın dünki tahlilinde bişi çıkmadı şükür, hemen koruyucuya başladık. Artık içim daha rahat. Dua eden herkese teşekkürler.
Bugün orucum, yarın da tutarım allah kabul ederse. Akşamaaa napsam bilmiyorum. Kıyma çıkardım, köfte mi yapsam? Köfteyi nasıl yapsam ? Karar veremedim:)
adet zamanlarında bende çok usurum canım ondan olabilir
günaydın bacım..
ayşecik hamdolsun iyi, dedbiren yanımda lavmanı da götürdüm ama hamdolsun gerek olmadı.
ayşeciğin 1,5 yaş aşısı var ama 2 ay sonra işte, geçen baktım 14 ocak diye not düşmüş hemşire.
ama kendi aşı kartımı arıyorum, yok. ekim ortası diye hatırlıyorum tetanoz aşısını n'apsamki? :26:
asi kartni buldum. Ekimdeymis ama sikinti olmaz dedi hemsire. 3. Dozu da oldum. İlaclari da yazdirdim. Hava harika.
Simdi korudayiz, aysecik gunes gorsun az kostursun. Alisveris yapip donucem. Aksama da orman kebabi ve pilav yapmaya karar verdim.
günaydın bacım..
vay vay, huli_b!
kv ile maceralarını hatırlıyorum.
tabi seni başkasıyla karıştırmıyorsam
Mrb kızlar, bende temmuz 2012 annesiyim, uzuuun zamandır topiğe giremedim, eski nikim huli_b belki hatırlayanlar olur. herkesin keyfi yerindedir inşallah.
Ben yaklaşık bi yıldır çalışıyorum, ama çok zorlandım, 2 bakıcı değiştim, kv annem dönüşümlü geldiler falan ama artık aynı evde çok zor oluyo insanları idare etmekten yoruldum. Yaşlı insanlar bişi diyemiyorsun, alınıyolar, eşimle rahat kavga bile edemiyoruz. Velhasıl bi süre izne çıkmaya karar verdim. Daha sonrada oğlumu kreşe vereceğim inşallah.
Aranızda bebeğini kreşe vermiş olan var mı? Deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim, çünkü malum 3 yaşından önce vermeyi hiç bi uzman önermiyor ama mecbur kalınca el mahkum bakıcı yerine kreşi seçeceğim sanırım.
hava durumuna bakmadım ama arkadaş cuma günü soğuklar geliyor dedi..gercekten hava misssbugün eşim raporlu şimdi uyuyor. kalkınca olmadı bende keremi götüreyim yavrum güneş görsün
menü güzel
güzel olacak, çok güzeeeeeelYıldönümü yarın ama cheesecakei bugünden yapıcam ki yarına daha güzel olsuninşallah güzel olur yaaaaaaaaa.
Ay resmen 1,5 yaş aşıları geliyo yaaaaa. Daha dün gibi ilk doğdukları zamanlar...
Menü güzelah ah yakın olsaydık akşama sizdeydimmmm haha
evet. birer yıl arayla iki doz kaldı.evet hepimizin ekim ayında ya da kasım, son adet tarihimizin tam 2 yıl sonrası çünküben de yaptırmadım daha...
alışveriş yaptık, döndük.
ayşeciği yıkadım, yatırdım.
şuan inşaat alanı görünümündeki evi toplamaya başlıcam.
sonra da yemeğe girişicem
Kızlar çok moralim bozuk. Öğle arası teyzemize hasta olan annesini sordum. Kanser annesinde her yeri sarmış. 70 yaşında olduğu için de ameliyat vs de olmuyomuş. Resmen ölümü bekliyolar. Çok kötü oldum( oysaki burda yaptırdıkları kan testlerinde birşey çıkmamıştı. Nasıl iki ayda bu hale geldi anlamıyorum. Tabiki Allah'ımın takdiri ama anne ya hiçbişiye benzemez bi de ben 47 yaşında yengemi de kanserden kaybettim. Okulda hazirandan beri tetkikleri temiz çıkan arkadaşımın da kötü hücreleri yine başlamış. İki çocuğu var 4 ve 11 yaşlarında... Allah'ım sen koru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?