Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok sevindim , bir daha uğramasın mikrop kuzucuğa ..
Allah kabul etsin inşallah

günaydın hayırlı sabahlar

pempiş bugün için tekrar hayırlı olsun yıldönümümüz
bakıcı içinde iyi yapmışsın artık oda biraz daha temkinli davranır bence

nfk ne güzel bir gün geçirmişsiniz ayşecik nasıl oldu canım birde sağlık ocağına neden gidiyorsun aşımı mı
çalışırken atlamayayım bende:44:

busmai söylediğin şeyler çok doğru canım bende katılıyorum

pamuk helva canım senin söylediklerinde doğru sevmiyorsan o mesleği yapmayacaksın ama işte yanlış meslek yönlendirmesi
yapılmış sonrada geri dönemeyenler bunlar herhalde
canım nerdeki hello kıty gittiniz?

omnon canım ücretsiz izin hakkın varsa bunu sonuna kadar kullanman çok güzel olur bencede benim öyle bir hakkım olamadı maalesef
sen sonuna kadar kullan bunu hem sen rahat edersin hemde bebeğin

elifnaz canım kızının iyi olmasına sevindim

ozlemcr canım yeni günlerin hayırlı olsun umarım çabuk adapte olursun

aryam canım çok sevindim gözünaydın allah kabul etsin bu arada islim kebabı yapabilirsin

günaydın hayırlı sabahlar

nfk ne güzel bir gün geçirmişsiniz ayşecik nasıl oldu canım birde sağlık ocağına neden gidiyorsun aşımı mı
çalışırken atlamayayım bende:44:
günaydın bacım..

ayşecik hamdolsun iyi, dedbiren yanımda lavmanı da götürdüm ama hamdolsun gerek olmadı.
bugün de kayısı haşlayıp suyunu içiricem. inş bi daha olmaz :26:

ilaç yazdırmak için gidiyorum. hem kendime hem eşime.
ayşeciğin 1,5 yaş aşısı var ama 2 ay sonra işte, geçen baktım 14 ocak diye not düşmüş hemşire.
ama kendi aşı kartımı arıyorum, yok. ekim ortası diye hatırlıyorum tetanoz aşısını n'apsamki? :26:

hıımm aşıya daha var o zaman 18 ay aşısı diye hatırlıyordum tamam 2 ayımız var
ama bu 18 ay aşısı içinde kaldırılma ihtimali var falan diye duymuştum ama gerçekliğinen haberim yok:44:
benim tetenoz aşısıda 10 ekimde idi seninkide büyük ihtimalle o tarihlerdedir
ben aşı olmadım ama hemşire ilk doz 3 yıl koruyor demişti artık ikinciye hamile kalırsak inşallah o zaman yaptırırım

Evet artık boş günlerimiz aynı senle; perşembe günü :) afiyet olsunnnnnnnn. Benim kocam yemyo pırasa falan ya çok sinir.

Pembiş, şahika ile feraye'yi bitirdin mi? Nasıl, alsam mı? Cehennem'in henüz 300. Sayfasındayım ama ancak gelir.

Bitirdim bitirdim hatta şimdi Keiken e başladım. Güzeldi ama çok hüzünlüydü şimdi de bunu bitireyim de El Cevap kitabına başlıcam.

Dediğin gibi az kaldı inşallah iki yaşına gelmelerine. Eskilerin de dediği gibi; doğan büyüyor :) kameralı kreş çok mantıklı.

çok sevindim canım gözün aydın koruyucu ne onu anlamadım:44:
Allah kabul etsin orucunu.. izmir köfte yapabilirsin
İdrar yolu iltihaplanması sürekli tekrar eden bişi olduğu için tekrar etmemesi adına korumak için şurup veriyorlar. Saol canımcım, aklımda izmir köfte

Herkes saolsun, eşim patlıcan yemiyor yoksa çok severim islim kebabını:/

çok sevindim canım gözün aydın koruyucu ne onu anlamadım:44:
Allah kabul etsin orucunu.. izmir köfte yapabilirsin
İdrar yolu iltihaplanması sürekli tekrar eden bişi olduğu için tekrar etmemesi adına korumak için şurup veriyorlar. Saol canımcım, aklımda izmir köfte

Herkes saolsun, eşim patlıcan yemiyor yoksa çok severim islim kebabını:/

asi kartni buldum. Ekimdeymis ama sikinti olmaz dedi hemsire. 3. Dozu da oldum. İlaclari da yazdirdim. Hava harika.
Simdi korudayiz, aysecik gunes gorsun az kostursun. Alisveris yapip donucem. Aksama da orman kebabi ve pilav yapmaya karar verdim.

asi kartni buldum. Ekimdeymis ama sikinti olmaz dedi hemsire. 3. Dozu da oldum. İlaclari da yazdirdim. Hava harika.
Simdi korudayiz, aysecik gunes gorsun az kostursun. Alisveris yapip donucem. Aksama da orman kebabi ve pilav yapmaya karar verdim.

gercekten hava misss bugün eşim raporlu şimdi uyuyor. kalkınca olmadı bende keremi götüreyim yavrum güneş görsün
menü güzel

Yıldönümü yarın ama cheesecakei bugünden yapıcam ki yarına daha güzel olsun inşallah güzel olur yaaaaaaaaa.

hah, işte şöyle yaaaa!!!
eferin kız

Sağol aplaaaaa haha :)

Allah kabul etsin şimdidden hepinixin tuttuğunuz oruçları.

Çok sevindimmmmmmmm. Koruyucu şurubu hiç ihmal etme artık canikom.

adet zamanlarında bende çok usurum canım ondan olabilir

Bu sefer adrtim ağrı yönünden kötü geçiyo zaten :/ belki de dediğin gibidir.

Ay resmen 1,5 yaş aşıları geliyo yaaaaa. Daha dün gibi ilk doğdukları zamanlar...

Menü güzel ah ah yakın olsaydık akşama sizdeydimmmm haha

evet hepimizin ekim ayında ya da kasım, son adet tarihimizin tam 2 yıl sonrası çünkü ben de yaptırmadım daha...

vay vay, huli_b!
kv ile maceralarını hatırlıyorum.
tabi seni başkasıyla karıştırmıyorsam

burda benim bildiğim kreşe veren henüz olmadı ama ben seneye vericem. bakıcımdan çok memnunum aslında ama sonuçta işten gelirgelmez alıyorum, çok ama çok yoruluyorum gece 11'de ancak oturabiliyorum. baklıcılı da zor aynı evde ebeveynle de zor biraz nefes almamız lazım yoksa bu tempoda giderse ikinci çocuğa asla cesaret edemicem ben.

gercekten hava misss bugün eşim raporlu şimdi uyuyor. kalkınca olmadı bende keremi götüreyim yavrum güneş görsün
menü güzel
hava durumuna bakmadım ama arkadaş cuma günü soğuklar geliyor dedi..
güneş batana kadar keyif yapma zamanı

güzel olacak, çok güzeeeeeel

geldi valla yaaa

gel bacım, gel. gelirken cheesecaki de getüüüü:82:

evet hepimizin ekim ayında ya da kasım, son adet tarihimizin tam 2 yıl sonrası çünkü ben de yaptırmadım daha...
evet. birer yıl arayla iki doz kaldı.

alışveriş yaptık, döndük.
ayşeciği yıkadım, yatırdım.
şuan inşaat alanı görünümündeki evi toplamaya başlıcam.
sonra da yemeğe girişicem

ben özelden msj atamıyorum numaramı vermek istemiştim iletişim konusunda problem olmaması açısından ama özel msj atamıyormuşum henüz. siz bana msj atarsanız görürüm burdanda. merkezde değilim ama merkeze sık sık gelip gidiyorum. ivrindi ilçesinin bi köyündenim. size nasıl uygunsa ben size uyarım iletişim şeklini siz seçersiniz ama lütfen haber vermeyi unutmayın dediğiniz gibi az zaman kaldığı için sizlere bağladım umutlarımı.teşekkürler ayrıca. çok sağolun.

son zamanlarda oğlumla bir türlü kaliteli vakit geçiremiyorum:/ aklımda hep sıradaki işler olmasından olsa gerek kendimi yavruma veremediğimi fark ettim oyun üretemiyorum eskisi gibi, tükenmişlik sendromu yaşıyorum yanında olduğum sürece her türlü mutlu ama daha verimli olmasını umarım tabii. siz hangi oyunları oynarken ne yaparken keyifli vakit geçiriyosunuz beyin fırtınası yapalım mıı yaratıcı anneler:92:

Son düzenleme:
Kızlar çok moralim bozuk. Öğle arası teyzemize hasta olan annesini sordum. Kanser annesinde her yeri sarmış. 70 yaşında olduğu için de ameliyat vs de olmuyomuş. Resmen ölümü bekliyolar. Çok kötü oldum ( oysaki burda yaptırdıkları kan testlerinde birşey çıkmamıştı. Nasıl iki ayda bu hale geldi anlamıyorum. Tabiki Allah'ımın takdiri ama anne ya hiçbişiye benzemez bi de ben 47 yaşında yengemi de kanserden kaybettim. Okulda hazirandan beri tetkikleri temiz çıkan arkadaşımın da kötü hücreleri yine başlamış. İki çocuğu var 4 ve 11 yaşlarında... Allah'ım sen koru...

alışveriş yaptık, döndük.
ayşeciği yıkadım, yatırdım.
şuan inşaat alanı görünümündeki evi toplamaya başlıcam.
sonra da yemeğe girişicem

bizde gittik geldik canım iyi oldu pek mutlu oldu yavrum bizim yemek hazır bir tek ev toplama işim var

ben de üzüldüm.
kanser son yıllarda nasıl arttı böyle? çok sık duyuyorum
Rabbim, şifa versin, çocuklarına bağışlasın..
hasta sahiplerine de sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…