Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+

şişşşşşşt 6lı?
niye yazmıyosunuz beah?!

sabah bir günaydın dedim

kızlar bir arkadaşım 5 tl ye pijama takımı satıyormuş bana alırmısın sende diyorda 5 tl ye pijama takımı olurmu yaa
siz hiç aldınız mı fiyat bana çok ucuz geldi :44:

milleti kaçırmissin
kendime şu şarkıyı armağan ediyorum o zaman

[video=youtube;qE_Mh5-pImw]http://www.youtube.com/watch?v=qE_Mh5-pImw[/video]

aşure n çok güzel görünüyor. . Allah kabul etsin. evin bereketlensin
amin canım, Allah razı olsun..
kendime güvenim geldi. artık yaparım aşure
ayşeciği yatırdım şimdi. börek ve kek yapıcam. tahinli susamlı keeeeek

ihraç fazlası toptan falansa 5 lira olabilir.
ama bence ondan pek hayır gelmez, ucuz etin tiriti olmaz derler..
lakin yine de bak sen, görmeden alma amaaa

kızlar, son günlerde bende bi hal var.
kendimi yorgun hissediyorum, enerjim yok. sürekli uykum var sanki..

aslında geceler uzun. ayşecik de her zamankinden daha fazla kalkmıyor.
gündüzlerim de aynı. düzenli ve dengeli beslendiğimi düşünüyorum.
e o zaman bu halin sebebi ne?
hamilelik demeyin, yeni temizlendim

havadan, mevsim geçişinden mi acaba?
hiç sevmem, kullanmadım da ama acaba vitamin takviyesi mi alsam?:44:
var mı aranızda benim gibi, ne dersiniz?

Allah iyiliğini versin kız bide bana sinan Özen dinlettin

vitamin eksikliği olabilir bendede var aynı durum . bi gidemedim doktora, aslında b12 eksikliği varmı diye baktirmak istiyorum

Allah iyiliğini versin kız bide bana sinan Özen dinlettin
itiraf edin kızıııım!
hepimizin gençliği 90lı yıllar.
hakan peker, sinan özen, tarkan, mustafa sandal, harun kolçak dinliyorduk

Son düzenleme:
sertap erener, sezen aksu, demet, seden gürel, ayşegül aldinç, pınar aylin, emel müftüoğlu..
şimdi onların eski şarkılarını açınca ezbere söylüyorum.. hepsi de güzel şarkılardı..

[video=youtube;oPHsu8nhwGk]http://www.youtube.com/watch?v=oPHsu8nhwGk[/video]

Son düzenleme:
itiraf edin kızıııım!
hepimizin gençliği 90lı yıllar.
hakan peker, sinan özen, tarkan, mustafa sandal, harun kolçak dinliyorduk

valla ne yalan söyleyeyim o dönemlerde hepsinide dinliyordum hemide yuksek sesle
şimdi türkü ve arebeske döndüm malum yaştan

şarkı da paylaştığıma göre artık mutfağa işimin başına geçeyim.
tembel hatunlar, bugün ne kadar az yazıyonuz beeah!

nfk evet doğru söylüyorsun canım hepimiz dinliyorduk bunları ama çok güzeldi gerçektende o zamanlar

elifnaz doğru diyorsun canım pazarda bilem yok ama 1 tane alıp bakacağım sizede resmini gösteririm memnun kalırsam devamını alırım

En son annemi dr a götürdüğümde b12 vit eksiği çıktı, bende kendimi araya sıkıştırıp sordum bende de var galiba diye. Dr dediki sabahtan beri 30 hasta gördüm 12 si b12 eksikliği. Yediklerimizde tükettiklerimizde bi sıkıntı var dedi, öyle çok gidiyorlarmış ki bu şikayetlerden.

aksam basbasa kutlarsiniz iste

Kendi aranızda kutlayın işteee:) şöyle mumlar, müzik falan romantik bi kutlama da olabilir. Tabi efe izin verir mi onu bilemem. Hediyeleri merak ettimmm!!!

Evet acaip başbaşa kutlarız. Kocam işinde gücünde ben Efeyi uyutup uyuma peşindeyim şuanda....

Amin canım cümlemize.

Mevsim dönümü diyedir belkim...?

hala bu keki yapmayan var mı yaaa? nefüüüüüüüs !

Eki Görüntüle 859885

Ellerine sağlık valla süper görünüyo :)

Nfk manyağı gibi oldum; sadece seni alıntıladım :))

tecrübeli anneler yine ben size bişey danışmak için geldim buraya:) gerçi 2013 annelerine de sordum da siz tecrübelisiniz..ben annemle daha bu konuyu görüşmedim ama kendisi oğluma bakmak istediğini ima etti gerçi çok mutlu oldum çünkü annem maddi manevi çok donanımlı bir insan benden iyi yetiştireceğine eminim. ben de annemin bakmasını çok istiyorum işe başlayınca ama eşimle aile hayatımız kalmazsa diye de korkuyorum. sonuçta hiç yalnız kalamıcaz çünkü annem başka şehirde, sene boyu bizimle kalacak öyle olursa.. eşimle annemin arası da çok iyidir birbirlerini çok severler hatta eşim de annemin bakmasını çok istiyor ama ben acayip kararsızım. bakıcı tutsam ona da güvenmek problem. ne yapsam?

benim de aynı şekilde annem ve babam yanımda...gerçi ben hafta sonu evlerine gönderiyorum izinliler yani anlayacağın ama geçen yıl hiç gitmiyorlardı...evet hiç kolay değil ama kapıdan çıktığımda tek düşündüğüm çok yormasalar bari benim bebeler nene ve dedeyi oluyor.... bu çok büyük lüks...eş olmak aile olmak bazen kendinden fedakarlık yapmak..eşimin arası çok iyidir ailemle...eleştireceksek beraber yaparız dedikodularını yatak odamızda ama asla dışarı çıkarmayız..asla kavga meselesi senin benim meselesi yapmayız her dedikodunun sonu Allah razı olsun geldiler bakıyorlar olur...bence bakıcıyı düşünme çok kaygılı günlerin olur...biraz fedakarlık bikaç sene sonra zaten anamız gitsede çocuklar özel hayat bırakmaz..yani anlayacağın anne baba olunca zaten birkısmını kaybettik özel hayatın ömür boyu...kalanını eğlenceli yapmak bizim elimizde..

Ne kadar şanslısın... Bence anneciğin böyle bi teklifle geliyosa asla reddetme. En kötü ihtimalle eşinle bi sıkıntı olsa bile o vakit bakıcı ayarlarsın. Sana çok iş düşecek çünkü köprü olacaksın. Ama anlattıklarından ben herşeyin güzel gelişeceğini düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…